akis71 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Το αγαπημένο σου πακέτο Talk To All ταξιδεύει μαζί σου στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Μόνο με €5 επιπλέον έχεις διαθέσιμα 200’ ομιλίας, προς όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα αλλά και σε 30 ακόμα Ευρωπαϊκούς προορισμούς, είτε βρίσκεσαι στην Ελλάδα είτε βρίσκεσαι σε περιαγωγή στην Ε.Ε, με διάρκεια 30 ημέρες. Το Talk To All κοστίζει 5€ άρα με 5€ επιπλέον πληρώνεις 10€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Μπερδεway ούτως ή άλλως δε συμφέρει πια έτσι όπως έχει πέσει το κόστος σε κλήσεις και ειδικά σε εισερχόμενες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 ENTOΣ EE: KATANAΛΩNETE TA ENΣΩMATΩMENA MMS & MB AΠO BONUS K ΠAKETA ME EΠIΠΛEON XPEΩΣH 0,062E/MMS & 0,062E/MB (XPEΩΣH/KB). EAN ΔEN EXETE ΠAKETO H' META TH ΔΩPEAN XPHΣH IΣXYOYN OI EΘNIKEΣ XPEΩΣEIΣ. H YΠHPEΣIA MOBILE INTERNET DAILY ΔEN IΣXYEI ΣTHN EE KAI H XPEΩΣH EINAI 0,062E/MB (XPEΩΣH/KB). YΠ. EKTAKTHΣ ANAΓKHΣ: 112 K ΠΛ. XPEΩΣEΩN: 00306935601266 (ΔΩPEAN) H ΠPOΩΘHTIKH ENEPΓEIA FREE FACEBOOK ΠOY ΠPOΣΦEPEI ΔΩPEAN KATANAΛΩΣH ΔEΔOMENΩN ΣTIΣ EΦAPMOΓEΣ FACEBOOK & FACEBOOK MESSENGER ΔEN IΣXYEI KATA THN ΠEPIAΓΩΓH. με το που βρισκόμαστε στην Χ χωρα, γίνεται κάποια ενεργεια για να μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τα Mb? η είναι αυτοματο; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Θα μας τρελάνουν εκεί στη Wind! Μπαίνω από υπολογιστή στο myf2g και βλέπω στα more πακέτα, το surf more να μου δίνει 500MB!! Μπαίνω από την εφαρμογή και μου δείχνει 250MB. Μπαίνω πάλι από υπολογιστή στο myf2g της γυναίκας μου και εκεί μου δείχνει 250MB. Τι γίνεται εδώ; Off topic. Προσπαθούσα να ανεβάσω φωτογραφία σχετικά με αυτό που έγραψα, αλλά θα πρέπει πρώτα να την κάνω upload σε κάποιο site και μετά να μεταφέρω εδώ τον σύνδεσμο. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα τέτοιο site; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 https://postimage.org/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Δεν το κάνεις ξανά από την αρχή. Απλώς δεν είναι διαθέσιμος ο χρόνος ομιλίας, προς τα νούμερα που έχεις ορίσει. Ωραίος σε ευχαριστώ πολύ δεν το γνώριζα. Δικό μου λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user3650 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 (edited) το app μου έβγαλε αυτή την προσφορά για να το γυρίσω σε καρτοσύνδεση για όποιον ενδιαφέρεται η κανονική τιμή στο site είναι 16,02 Edited June 24, 2016 by user3650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Και σε μένα αλλά ούτε καν. f2g μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 το app μου έβγαλε αυτή την προσφορά για να το γυρίσω σε καρτοσύνδεση για όποιον ενδιαφέρεται η κανονική τιμή στο site είναι 16,02 Αυτή είναι η σοβαρή προσφορά, που θέλουν να μου πασάρουν, και παίρνουν σχεδόν κάθε μέρα; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Αυτή είναι η σοβαρή προσφορά, που θέλουν να μου πασάρουν, και παίρνουν σχεδόν κάθε μέρα; Το πακέτο καρτοσυνδεση plus έχει και αυτό κάποια μείωση ή ισχύει μόνο για το Basic η προσφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Το πακέτο καρτοσυνδεση plus έχει και αυτό κάποια μείωση ή ισχύει μόνο για το Basic η προσφορά? Αν τους πρήξεις, όλα έχουν μείωση, αλλά δε φτάνουν τα καρτοκινητά σε καμία περίπτωση. Το παραπάνω πάντως στα 10€, αν έδινε 1GB internet ή έστω 800, θα ταν άριστο, και τα 5€ είν αδιάφορα, εκτός αν με τα 5€ που περισσεύουν μπορείς ν αγοράσεις πακέτο data Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Εμενα μου εστειλαν το w 24.90euro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Εμενα μου εστειλαν το w 24.90euro Σε F2G καρτοκινητο η είχες καρτοσυνδεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Στην εφαρμογη μου το εβγαλε και μενα (f2g). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 το app μου έβγαλε αυτή την προσφορά για να το γυρίσω σε καρτοσύνδεση για όποιον ενδιαφέρεται η κανονική τιμή στο site είναι 16,02 Ειδικά για αυτούς που έχουν το "Φοιτητικό" (και καλά) F2G, δε συμφέρει με τίποτα αυτό. Αν είχε τις 2πλάσιες παροχές (όλα 600) στα 10€, τότε κάτι θα άξιζε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Θα μας τρελάνουν εκεί στη Wind! Μπαίνω από υπολογιστή στο myf2g και βλέπω στα more πακέτα, το surf more να μου δίνει 500MB!! Μπαίνω από την εφαρμογή και μου δείχνει 250MB. Μπαίνω πάλι από υπολογιστή στο myf2g της γυναίκας μου και εκεί μου δείχνει 250MB. Τι γίνεται εδώ; Όταν έχεις ενεργοποιήσει πακέτο των 5 ευρώ ή το blender μόνο για 24 ώρες και μόνο μέσα από το http://www.f2g.gr σου δίνει όλα τα πακέτα more με διπλάσια λεπτά /sms /MB και τα δείχνει ως turbo. Μετά τις 24 ώρες από την ενεργοποίηση του βασικού πακέτου παίρνεις τα απλά more όπως εμφανίζονται και στην εφαρμογή. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Τις προσφορές σας τις έχει στείλει σε android ή iOS ? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chionis92 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Πόσο καιρό κάνει να ενεργοποιηθεί ένα F2G; Παρέλαβα την Τρίτη μέσω του site μια sim και ακομα περιμενω να ενεργοποιηθεί (ζητάει ταυτοποίηση που την έκανα στην courier).Στο μεταξύ η wind που επικοινώνησα μου είπαν 2 εργάσιμες αλλά τίποτε ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Πόσο καιρό κάνει να ενεργοποιηθεί ένα F2G; Παρέλαβα την Τρίτη μέσω του site μια sim και ακομα περιμενω να ενεργοποιηθεί (ζητάει ταυτοποίηση που την έκανα στην courier).Στο μεταξύ η wind που επικοινώνησα μου είπαν 2 εργάσιμες αλλά τίποτε ακόμα. Είναι μέχρι να πάμε τα χαρτιά πίσω. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Όταν έχεις ενεργοποιήσει πακέτο των 5 ευρώ ή το blender μόνο για 24 ώρες και μόνο μέσα από το http://www.f2g.gr σου δίνει όλα τα πακέτα more με διπλάσια λεπτά /sms /MB και τα δείχνει ως turbo. Μετά τις 24 ώρες από την ενεργοποίηση του βασικού πακέτου παίρνεις τα απλά more όπως εμφανίζονται και στην εφαρμογή. Ναι έχεις δίκιο, το πρόσεξα μετά. Δηλαδή, αν και θα πρέπει να έχει γραφεί και πάλι, επειδή η «φοιτητική» προσφορά μειώθηκε κατά 5 ημέρες, σκέφτομαι να ενεργοποιήσω το mobile app πακέτο, με 5€ 300 λεπτά προς όλους και 200 προς wind και για internet to turbo surf με 500MB, τα οποία είναι για 1 μήνα; Αυτή είναι και η απορία μου. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prepaid Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 καλησπέρα σε όλους, μπορεί να μου πει κάποιος με 5 ευρω ποσο ίντερνετ παίρνω σε f2g; Υπάρχει μπόνους ανανέωσης σε μβ; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 καλησπέρα σε όλους, μπορεί να μου πει κάποιος με 5 ευρω ποσο ίντερνετ παίρνω σε f2g; Υπάρχει μπόνους ανανέωσης σε μβ; Ευχαριστώ. Με 5 πέρνεις 500ΜΒ.....αλλά με ανανέωση από κατάστημα ή online 1 GB ΄δωρο! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prepaid Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 για το 1 γιγα, πρεπει να βαλω 10 ευρω, ή και με 5 γινεται στο κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Με 5€ παιρνεις 1gb απο την εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Βασικά μπορείς να πάρεις 1GB με 5,04€, από ότι λέει στο site του f2g, αρκεί να ενεργοποιήσεις το πακέτο μέσω του site ή της εφαρμογής : https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts