Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://s21.postimg.org/tlh45aelj/IMG_20160415_122239.jpg

Οντως ... 600 δινει τωρα . δεν το εβαλα ποτε αυτο το πακετο δεν μου χρειαστηκα ποτε ...αλλα συμφωνω μαζι σου για οποιον το χρειαζεται ειναι λιγοτερο συμφερον

Ούτε κι'εγώ το χρειάζομαι (δεν το έχω ενεργοποιήσει ποτέ), ας είναι καλά τα magic numbers του F2G και το 2€ talk της Q!

Η μάνα μου έχει F2G που όμως είναι στο όνομα του παππού που έχει WIND Double Play σπίτι του, ώστε η μάνα μου να μπορεί να έχει τα δωρεάν 120' προς όλους.

Έχει παλιά κάρτα SIM και θέλουμε να την αλλάξουμε δωρεάν με μία 4G, ώστε να είναι σε 3 μεγέθη, γιατί πήρε νέο κινητό και η παλιά δε χωράει. Επειδή ο παππούς μου κοντευει 92 και δε θέλουμε να τον ταλαιπωρήσουμε, υπάρχει άλλος τρόπος ν΄αλλάξουμε SIM χωρίς να πάμε στο κατάστημα;; Αν αλλάξουμε το όνομα μέσω του 1260 και το βάλουμε στης μάνας μου, θα χάσουμε την προσφορά των δωρεάν 120';;

Ρώτησα μέσω Φόρμα Επικοινωνίας αν στέλνουν νέες 4G SIM στο σπίτι και οι "κομπογιαννίτες" της WIND, εδώ και 2 εβδομάδες δεν έχουν απαντήσει. :mad:

Να πάτε μια και μοναδική φορά τον παππού να υπογράψει για να γίνει μεταβίβαση της γραμμής σε κάποιον από εσάς, γιατί είναι γενικά πρόβλημα να είναι στο όνομα ενός μεγάλου ατόμου.

Sent from my XT1562

Η μάνα μου έχει F2G που όμως είναι στο όνομα του παππού που έχει WIND Double Play σπίτι του, ώστε η μάνα μου να μπορεί να έχει τα δωρεάν 120' προς όλους.

Έχει παλιά κάρτα SIM και θέλουμε να την αλλάξουμε δωρεάν με μία 4G, ώστε να είναι σε 3 μεγέθη, γιατί πήρε νέο κινητό και η παλιά δε χωράει. Επειδή ο παππούς μου κοντευει 92 και δε θέλουμε να τον ταλαιπωρήσουμε, υπάρχει άλλος τρόπος ν΄αλλάξουμε SIM χωρίς να πάμε στο κατάστημα;; Αν αλλάξουμε το όνομα μέσω του 1260 και το βάλουμε στης μάνας μου, θα χάσουμε την προσφορά των δωρεάν 120';;

Ρώτησα μέσω Φόρμα Επικοινωνίας αν στέλνουν νέες 4G SIM στο σπίτι και οι "κομπογιαννίτες" της WIND, εδώ και 2 εβδομάδες δεν έχουν απαντήσει. :mad:

Με εξουσιοδότηση ίσως...

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε...

Με εξουσιοδότηση ίσως...

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

+1

πιστευω ετσι θα κανει δουλεια του. Καλο εινσι κανει μια ερωτηση σε καταστημα εαν το δεχονται...

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Σίγουρα θα το δέχονται, αλλά για εξουσιοδότηση δεν πρέπει να τον πάνε σε ένα κεπ ή αστυνομικό τμήμα να υπογράψει; Εγώ έστω και έτσι θα έκανα(με εξουσιοδότηση) μεταβίβαση γραμμής, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να τον ταλαιπωρώ για αυτό στο μέλλον.

Sent from my XT1562

Σίγουρα θα το δέχονται, αλλά για εξουσιοδότηση δεν πρέπει να τον πάνε σε ένα κεπ ή αστυνομικό τμήμα να υπογράψει; Εγώ έστω και έτσι θα έκανα(με εξουσιοδότηση) μεταβίβαση γραμμής, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να τον ταλαιπωρώ για αυτό στο μέλλον.

Sent from my XT1562

Μεταφορα πρεπει να γινουν και τα δυο κινητο/σταθερο για να μπορει να βαζουν στην μητερα του τα 120 πρεπει να ειναι στο ιδιο ονομα και τα δυο

Edited by oxxy

Ε, να γίνουν και τα 2 δεν είναι δύσκολο. Αν γράψεις "εξουσιοδοτώ τον τάδε όπως μεταβιβάσει αντί εμού τους αριθμούς τάδε κλπ".

Sent from my XT1562

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Όπως φαίνεται θα πρέπει να επικοινωνήσω ξανά με την κυρά-WIND να μου πει τι θα γράψω στην εξουσιοδότηση και πόσο θα στοιχίσει η αλλαγή ονόματος σε σταθερό και κινητό.

Για τη μεταβίβαση σταθερου νομίζω οτι υπάρχει κόστος το οποίο δεν το θυμάμαι. Για το καρτοκινητό οχι. Το ζήτημα ειναι οτι μπορεί να εχεις κάποια παράπλευρη απώλεια για το σταθερο (π.χ. Να θεωρηθεί νεος συνδρομητής ο νεος ιδιοκτήτης και να άλλαξει το πάγιο) ή στο κινητό,να γίνει σχεδον το ίδιο και να πρέπει να ξαναδηλωθεί ο συνδυασμός (6 μήνες μετα (?)). Πιο συμφέρουσα λυση να παρεις τηλέφωνο να ζητήσεις να παραλάβει ο παππούς αν ειναι δυνατόν την 4g (λογω ηλικίας λογικά δεν θα το αρνηθούν).

Προτείνω να πάει η μαμά σου με την ταυτότητα του παππού σου σε ένα κατάστημα Wind και να ζητήσει αλλαγή της κάρτας Sim με μία 4G.

Πληροφοριακά ο αριθμός στον οποίο μπαίνουν τα 120 δωρεάν λεπτά μπορεί να αλλάξει σε ένα κατάστημα Wind, ακόμα και αν ο νέος αριθμός είναι Q.

Edited by akar2015

Θελει εξουσιοδοτηση

Opto

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Όπως φαίνεται θα πρέπει να επικοινωνήσω ξανά με την κυρά-WIND να μου πει τι θα γράψω στην εξουσιοδότηση και πόσο θα στοιχίσει η αλλαγή ονόματος σε σταθερό και κινητό.

Δε χρειάζεται να αλλάξεις το σταθερό. Τα 120' μπαίνουν σε όποιο καρτοκινητό δηλώσει ο ιδιοκτήτης του σταθερού, ανεξαρτήτως σε ποιό όνομα είναι το καρτοκινητό. Από το σταθερό που είναι στο όνομα της γυναίκας μου, τα 120' τα παίρνω σε Q στο όνομα μου. :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Καταρχάς, τη σιμ την αλλάζει οποιοσδήποτε. Δε χρειάζεται ουτε να παει ο κατοχος στο καταστημα, ούτε να χει εξουσιοδότηση. Αρκεί να ξερεις τα στοιχεια του κατόχου. Εμένα μόνο όνομα, νούμερο και ημ/νια γεννησης ζητησαν. Νομιζω και την ταυτότητα του κατόχου να χεις, εισ εντάξει

Καταρχάς, τη σιμ την αλλάζει οποιοσδήποτε. Δε χρειάζεται ουτε να παει ο κατοχος στο καταστημα, ούτε να χει εξουσιοδότηση. Αρκεί να ξερεις τα στοιχεια του κατόχου.

ζητουν ταυτοτητα 2 φορες εχω κανει αλλαγη sim εαν ηταν ετσι οπως λες και π.χ ξερω το ονομα επωνημο ενος φιλου μου και το αριθμο. του περνω το νουμερο οτι ωρα θελω εαν στο εκαναν εσενα σε καταστημα τι να πω απλα δεν ξερουν τι τους γινεται!!! Τοσο απλα ακου αλλσγη sim χωρις ταυτοτητα ο καθενας θα τσιμπουσε οτι νουμερο ηθελε ετσι!!!

ζητουν ταυτοτητα 2 φορες εχω κανει αλλαγη sim εαν ηταν ετσι οπως λες και π.χ ξερω το ονομα επωνημο ενος φιλου μου και το αριθμο. του περνω το νουμερο οτι ωρα θελω εαν στο εκαναν εσενα σε καταστημα τι να πω απλα δεν ξερουν τι τους γινεται!!! Τοσο απλα ακου αλλσγη sim χωρις ταυτοτητα ο καθενας θα τσιμπουσε οτι νουμερο ηθελε ετσι!!!

Ζητάν στοιχεία όπως ΑΦΜ και ημ/νία γέννησης. Πάντως οπως ειπα, αρκεί να πάει η γυναικα με την ταυτότητα του κατόχου. Δε χρειάζεται ούτε εξουσιοδότηση, ούτε φυσικά μετεπιβίβαση κλπ

ετσι ισως κανει δουλεια (εχοντας κοντα και αφμ),δειχνει και την δικη της ταυτοτητα για να αποδειχτει οτι ειναι και κορη του,οποτε δεν τρεχει τιποτα.Εκτος αν πεσεις και σε υπαλληλο περιπτωση.

Έκλεισα άλλο έναν χρόνο στo F2G αλλά δυστυχώς δεν μου απέδωσε τους 30 πόντους δώρο που δίνουν...

Εσείς έχετε λάβει πρόσφατα τέτοιο σμσ???

Έκλεισα άλλο έναν χρόνο στo F2G αλλά δυστυχώς δεν μου απέδωσε τους 30 πόντους δώρο που δίνουν...

Εσείς έχετε λάβει πρόσφατα τέτοιο σμσ???

Ο χρόνος δε μετράει από τότε που συνδέθηκες στο F2G, αλλά από την ημέρα της εγγραφής σου στο Wind club. Στη δική μου περίπτωση, οι δύο ημερομηνίες συμπίπτουν: Στις 26 Ιουνίου του 2015, πήρα το φοιτητικό πακέτο σύνδεσης F2G και την ίδια μέρα, γράφτηκα στο Wind club. Για να δούμε, στις 26 Ιουνίου του 2016 που κλείνω ένα χρόνο, θα μου δώσει τους 30 πόντους? Μέχρι τώρα, έχω συλλέξει 580 πόντους.

Ναι αλλά την ίδια μέρα έκανα εγγραφή στο win club... 15/04/2014. Πέρυσι μου τούς έδωσε...

Μήπως έχει ακυρωθεί

Επειδή ο παππούς μου κοντευει 92 και δε θέλουμε να τον ταλαιπωρήσουμε, υπάρχει άλλος τρόπος ν΄αλλάξουμε SIM χωρίς να πάμε στο κατάστημα;;

Θα γραψει μια εξουσιοδότηση ο παππούς σου αλλά δεν θα την υπογράψει, έπειτα θα καλεσετε το 100 ώστε να έρθει αστυνομικός στο σπίτι σου και να βεβαίωσει επάνω στην εξουσιοδότηση ότι ο παππούς σου υπέγραψε μπροστά του, έπειτα πηγαίνετε την εξουσιοδότηση σε αστυνομικό τμήμα, μπαίνει η σφραγίδα και με αυτήν πηγαίνεις και τελειώνεις την μεταβίβαση!

Ναι αλλά την ίδια μέρα έκανα εγγραφή στο win club... 15/04/2014. Πέρυσι μου τούς έδωσε...

Μήπως έχει ακυρωθεί

Κι εμένα που γράφτηκα στο Win Club 4/4/2015, έχουν περάσει 2 βδομάδες και δε μου έχει δώσει +30 πόντους.

Παιδια βοήθεια. Πειτε κανενα κόλπο να μην πατάω την τηλεφωνητή σ iPhone καταλαθος και να χρεώνομαι συνέχεια 0,35 λεπτά. Το εχω απενεργοποιήσει νομίζω αλλά και πάλι χρεώνει. Δεν βγαίνει και αυτο το jailbreak να το βγάλω εντελώς απο την καρτέλα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Να ρωτήσω...

Αν και εφόσον λάβεις μήνυμα προσφοράς την έχεις για πάντα;

Έχω διαβάσει ότι ισχύει για το "προνομιακό". Είναι το ίδιο και για τα 200 λεπτά με 3€;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βάλε στον αριθμό τηλεφωνητή το 1269...

Και θα ακούς της μονάδες εύκολα και δεν ξανά χρεώνεται η γραμμή σου

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova