Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

jimmiss Sorry αν κάνω λάθος, αλλά εσύ δεν ήσουν που έλεγες ότι στα Χανιά η WIND έχει μόνο 2G στην περιοχή σου και μόνο για μια μέρα είδες 3G και το έκλεισαν πάλι? Αν ήσουν εσύ, τότε σημαίνει πως μάλλον η WIND έκανε δοκιμές και σύντομα θα ενεργοποιήσει μόνιμα τις νέες κεραίες, οπότε το σήμα ίσως φτιάξει, όπως και σε όλη την Κρήτη...

Από κει και πέρα, δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο γκρινιάζεις κάθε μέρα... :) Έχεις ακόμα και τη -φοβερή- προσφορά των 200 λεπτών όλους και 1GB στα 3€, που οι άλλες εταιρίες δε θα την έδιναν ούτε γι' αστείο, αλλά επιμένεις ότι η WIND είναι η πιο ακριβή και η πιο τραγική απ' όλες... Ακόμα και ενεργοποιημένη να είναι η υπηρεσία με τα 300', τόσο φοβερό είναι να σου τρώει 5€ κάθε χρόνο, από μια κάρτα που δε χρησιμοποιείς? :p

Δεν θα του τρώει 5€/χρόνο αν κάνει ανανέωση με ποσό μικρότερο των 10€...:!:

Αν χρησιμοποιει το νουμερο και δε το εχει απλα για να το συντηρει, τοτε χανει την προσφορα να εχει τουλαχιστον 300' με χρεωση πεντε ευρω.

Ειναι "αυτοκτονια" να ακυρωνεις τετοια προσφορα που δεν υπαρχει καλυτερη στην αγορα. Μετα το νουμερο ειναι αχρηστο.

Το ίδιο έγινε και σ εμένα.

Κάλεσα να ρωτήσω γιατί δεν απενεργοποίησαν την προσφορά (όπως είχα ζητήσει νωρίτερα)

και μου απάντησαν ότι αποφάσισαν να μην μου απενεργοποιήσουν τελικά την προσφορά,

αλλά να μου την αφήσουν δωρεάν (χωρίς χρέωση)

Λες;;;;δεν τους πιστευω αλλα μακαρι!!!

Ενημέρωση για εμάς τους κατόχους f2g με τα τρίλεπτα πακέτα. Επειδή μέχρι σήμερα δεν υπήρχε εφαρμογή σωστής μέτρησης του χρόνου ομιλίας μας, έβαλα την εφαρμογή callistics, και μετά από επικοινωνία μου με τον προγραμματιστή, μπήκε και το σωστό βήμα χρέωσης στις επιλογές της εφαρμογής (180/1 δευτερόλεπτα).

Μπορούμε λοιπόν, αφού εξαιρέσουμε τα τρία magic numbers μέσα από τις επιλογές, να έχουμε μια εφαρμογή (με widget) που μετράει σωστά, χωρίς να χρειάζεται να τσεκάρουμε συνεχώς την (αργή) εφαρμογή του f2g. :)

Εννοείται ότι σε καμία περίπτωση το callistics δεν αντικαθιστά την επίσημη εφαρμογή της wind.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Αν χρησιμοποιει το νουμερο και δε το εχει απλα για να το συντηρει, τοτε χανει την προσφορα να εχει τουλαχιστον 300' με χρεωση πεντε ευρω.

Ειναι "αυτοκτονια" να ακυρωνεις τετοια προσφορα που δεν υπαρχει καλυτερη στην αγορα. Μετα το νουμερο ειναι αχρηστο.

Και σε ποια θα πας? Εσύ λες, πως οι προσφορές της Wind, είναι ακριβές και ασύμφορες. Οπου αλλού και να πας, δε θα είναι πολύ ακριβότερα, λαμβάνοντας υπόψιν και το τρίμηνο που όλοι εκτός της Wind, εφαρμόζουν για το χρηματικό υπόλοιπο?

Πότε είπα ότι δεν το χρησιμοποιώ;

Έχω από Wind να φαν κι οι "κότες", αλλά μόνο στην τιμή που θεωρώ "σωστή" (για τη Wind):

http://i67.tinypic.com/5f2dmt.jpg

Αλλά δεν έχει σημασία τι κάνω εγώ (να "παίζω" με όλες τις εταιρείες) και ας μη δεήσει ποτέ να μου δώσει "σωστή" τιμή η Wind (θα έχω 500ΜΒ με 2€ από CU ή 200΄όλους με 5€ κάρτα ή 400΄ όλους με 10€ κάρτα από C-Ote χωρίς καμία αφαίρεση-τα έχω ξαναγράψει)

Αυτό που ρώτησα (για το "παρδαλό" της Wind που δε μ'ενδιαφέρει κιόλας καμία "προσφορά" της και 0,05€ μόνο να τη χρεώνει):

Ρεεε παιδιά, γιατί θα μας "κουφάνουν" στη Wind:

Όταν μπαίνετε στο app ή στο http://www.f2g.gr σας γράφει ότι έχετε το free2all,

ή ότι "απολαμβάνετε την καλύτερη "προσφορά" της αγοράς"?

Αν όχι,

πώς ένώ καταργήσατε το free2all σας δίνει 300΄ όλους με 10€ κάρτα;

Μετά από 12 ημέρες μου επανέφαιραν το 1500'+1500ΜΒ.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Να το αγοράσεις το πακέτο μέσα σε 6 μήνες, για να μην το ξαναχάσεις.

Παιδια θα σκάσω! Πως απενεργοποιείτε ο τηλεφωνητης στην wind? Έχω F2go..

Update:Ο φίλος oxxy μου έδωσε την λύση. Πληκτρολογούμε και κάνουμε κλήση αυτό ##002#. Στην συνέχεια στέλνουμε ΝΑΙ στο 1265 για να ξαναενεργοποιήσουμε την ειδοποίηση κλήσεων. Τέλος! :)

Edited by liovag

το αίτημα της επαναφοράς το είχες κάνει μέσω chat?

Μόλις ενεργοποίησα την ειδική προσφορά με τα 8,5€ και μου έδωσε επιπλέον 1GB για 7 μέρες! Επίσης ξεκλείδωσε τα απλά πακέτα των 2€ και όχι τα turbo. Νομίζω οτι παλιότερα μου ξεκλείδωνε τα turbo.

TCL 40 NXTPAPER

Μόλις ενεργοποίησα την ειδική προσφορά με τα 8,5€ και μου έδωσε επιπλέον 1GB για 7 μέρες! Επίσης ξεκλείδωσε τα απλά πακέτα των 2€ και όχι τα turbo. Νομίζω οτι παλιότερα μου ξεκλείδωνε τα turbo.

Τα more ξεκλειδωνει! ποτε δεν ξεκλειδωναν τα turbo με την ειδικη προσφορα

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

δωρεάν GB, δωρεάν GB, αλλά παρόλο που χθες στις 20:00 έκλεισα τα data wind που τελείωναν στις 20/2 σήμερα μου ήρθε το χρεωθήκατε 1 ευρώ κλπ κλπ

τελικά έφαγα 500ΜΒ και πλήρωσα ένα ευρώ παρά την δωρεάν προσφορά...καλά έλεγα να το απενεργοποιήσω από τις 19 να είμαι σίγουρος, 3GB είχα στη Q ήταν ανάγκη να πληρώσω και το "δωρεάν GB" της Wind;;;;;:mad:

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

δωρεάν GB, δωρεάν GB, αλλά παρόλο που χθες στις 20:00 έκλεισα τα data wind που τελείωναν στις 20/2 σήμερα μου ήρθε το χρεωθήκατε 1 ευρώ κλπ κλπ

τελικά έφαγα 500ΜΒ και πλήρωσα ένα ευρώ παρά την δωρεάν προσφορά...καλά έλεγα να το απενεργοποιήσω από τις 19 να είμαι σίγουρος, 3GB είχα στη Q ήταν ανάγκη να πληρώσω και το "δωρεάν GB" της Wind;;;;;:mad:

Γραψ' τους στο facebook και θα το πάρεις πίσω.

Huawei Nova 5T

το αίτημα της επαναφοράς το είχες κάνει μέσω chat?

Ναι βέβαια μέσω chat στο f2g.gr.Τους πίεζα κάθε μέρα.Τελικά μετά από 10 ημέρες το έδωσαν.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Σε μένα πάντως, η ειδική προσφορά ποτέ δεν ξεκλείδωνε τα Turbo, αλλά μόνο τα More.

Σε μένα πάντως, η ειδική προσφορά ποτέ δεν ξεκλείδωνε τα Turbo, αλλά μόνο τα More.

Μάλλον τότε δεν θυμάμαι καλά εγώ. Έχετε δίκιο.

TCL 40 NXTPAPER

γεια σας. η wind εχει ομιλια προς ολους? κατι για 1500 ακουσα αλλα μαλλον θα ειναι φοιτητικο. με ενδιαφερει να μιλαω σε αλλους και να εχω νετ.
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

γεια σας. η wind εχει ομιλια προς ολους? κατι για 1500 ακουσα αλλα μαλλον θα ειναι φοιτητικο. με ενδιαφερει να μιλαω σε αλλους και να εχω νετ.

Εγώ θα σου γράψω για καρτοκινητό:Επιλογή 1η:f2g.Έχει 200' προς όλους με 5 ευρώ και στη συνέχεια με 2 ευρώ άλλα 200 αλλά πρέπει να ενεργοποιηθεί την ίδια μέρα με το πρώτο πακέτο.Άρα 400' προς όλους με 6 ευρώ για 30 ημέρες με 3λεπτη χρέωση.Στη συνέχεια με ανανεώσεις από 10 ευρώ από κατάστημα ή ηλεκτρονικά δίνει δώρο 1GB για 7 ημέρες.Ακόμη έχει και δώρο 80' προς όλους ή 80sms προς όλους ή 600ΜΒ.Επιπλέον έχει πακέτο με 100sms προς όλους με 5 ευρώ ή με 2 ευρώ τα 50.Δες εδω αναλυτικά:https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/

Τώρα για τα 1500' είναι όντως φοιτητική αλλά σε πάρα πολλούς την έδοσε με ειδικό sms.Αν έχεις την τύχη δίνει:1500' προς όλους +1,5GB με 8,5 ευρώ.

Επιλογή 2:Q:Το κύριο πρωταίριμά της είναι ότι χρεώνει ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη χρέωση!Δες εδώ τα πακέτα:https://www.wind.gr/gr/q/paketa/nea-paketa-q/

ευχαριστω πολυ! γιατι αν ειμαι τυχερη θα δωσει τα 1500? πως τα δινει?
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

Για απλο f2g:

Με 5€ υπάρχει πια το super talk (μεσω της εφαρμογης στο κινητο) που δίνει 300' προς ολους και 200' προς wind/q και με αλλά 2€ (turbo) άλλα 200' προς ολους και καμια 100' προς wind/q, συν 1.500' προς magic numbers, 120' προς σταθερά (αν η ανανέωση γίνει σε καταστημα), 80sms προς ολους (μέσω log n win), 1gb internet (λόγω ανανέωσης σε καταστημα ή online)...και μένουν κι αλλά 2.5€ υπολοιπο μήπως χρειαστούν τελευταια στιγμη σε πακέτο more...που δεν νομιζω καθώς η σουμα λέει:

500' προς όλους

300' προς wind/q

120' προς σταθερά

1.500' προς magic numbers

80 sms προς ολους

1gb internet

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Τόσες μέρες έχει βγει αυτό το "κρυφό" Mobile App πακέτο και νομίζω κανείς δεν αναφέρθηκε σε αυτό... :)

@Ergaleios __ Με πρόλαβες για 1 λεπτό! :p

http://s14.postimg.org/z2oe3nkgt/WIND_Mobile_App.jpg

Χαχα! Ναι! ;)
Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Εξαρτάται από το πόσα λεπτά προς όλους χρειάζεσαι κάθε μήνα... Δες όλα τα πακέτα του F2G εδώ (κλικ και μετά scroll down).

Τα 1500 είναι απίθανο να τα πάρεις, εκτός κι αν αλλάξεις τον αριθμό σου με Νέο... Μόνο αν έχεις γνωστό φοιτητή που θα δώσει το πάσο του για να σου πάρει το Φοιτητικό F2G, αλλιώς υπάρχει κι άλλη λύση χωρίς πάσο, ειδικά αν μένεις Αθήνα (αν δίνουν ακόμα φυσικά)... ;)

Εξαρτάται από το πόσα λεπτά προς όλους χρειάζεσαι κάθε μήνα... Δες όλα τα πακέτα του F2G εδώ (κλικ και μετά scroll down).

Τα 1500 είναι απίθανο να τα πάρεις, εκτός κι αν αλλάξεις τον αριθμό σου με Νέο... Μόνο αν έχεις γνωστό φοιτητή που θα δώσει το πάσο του για να σου πάρει το Φοιτητικό F2G, αλλιώς υπάρχει κι άλλη λύση χωρίς πάσο, ειδικά αν μένεις Αθήνα (αν δίνουν ακόμα φυσικά)... ;)

Γιατί απίθανο?Εγώ έχω παλιό νούμερο και μου το έδωσε.....Ίσως αν τους πιέσεις μέσω chat να στο δώσουν.

Εγώ θα σου γράψω για καρτοκινητό:Επιλογή 1η:f2g.Έχει 200' προς όλους με 5 ευρώ και στη συνέχεια με 2 ευρώ άλλα 200 αλλά πρέπει να ενεργοποιηθεί την ίδια μέρα με το πρώτο πακέτο.Άρα 400' προς όλους με 6 ευρώ για 30 ημέρες με 3λεπτη χρέωση.Στη συνέχεια με ανανεώσεις από 10 ευρώ από κατάστημα ή ηλεκτρονικά δίνει δώρο 1GB για 7 ημέρες.Ακόμη έχει και δώρο 80' προς όλους ή 80sms προς όλους ή 600ΜΒ.Επιπλέον έχει πακέτο με 100sms προς όλους με 5 ευρώ ή με 2 ευρώ τα 50.Δες εδω αναλυτικά:https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/

Τώρα για τα 1500' είναι όντως φοιτητική αλλά σε πάρα πολλούς την έδοσε με ειδικό sms.Αν έχεις την τύχη δίνει:1500' προς όλους +1,5GB με 8,5 ευρώ.

Επιλογή 2:Q:Το κύριο πρωταίριμά της είναι ότι χρεώνει ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη χρέωση!Δες εδώ τα πακέτα:https://www.wind.gr/gr/q/paketa/nea-paketa-q/

Κάπου τα μπέρδεψες:5€ =200 λεπτά ,2€=100 λεπτά.Και δεν είναι απαραίτητο να τα ενεργοποιησεις την ίδια στιγμή.Μπορείς το ενεργοποιήσεις το πακέτο more εως την τελευταία μέρα που λήγει το βασικό πακέτο των 5€.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova