Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

MONO ΓIA ΣENA: ΔΩPO 300Λ+50SMS ΠPOΣ OΛA TA KINHTA/ ΣTAΘEPA ΣTHN EΛΛAΔA ME ΔIAPKEIA 15MEPEΣ, EAN H EΠOMENH ANANEΩΣH EINAI 10€ & ΓINEI ΣTIΣ EΠOMENEΣ 2 MEPEΣ

'-------

Τι σημαίνει αυτό;; είμαι με τα 300 λεπτά και 1gb -έως τώρα -με ανανέωση10 ευρώ.επιπλέον είναι αυτά;;

Ευχαριστώ πολύ!

To έλαβα και εγώ αλλά είχα ανανεώσει μια εβδομάδα πριν και δεν είχα θέμα, είχα άπλετο χρόνο ομιλίας :)

Καλημέρα.

Δηλαδή:Κάνω ανανέωση 10 ευρώ,μένουν μέσα περίπου 9 και θα έχω:

300+300 λεπτά προς όλους,50 + 4χ20 sms προς όλους και 1gb..

Απίθανη wind...

To έλαβα και εγώ αλλά είχα ανανεώσει μια εβδομάδα πριν και δεν είχα θέμα, είχα άπλετο χρόνο ομιλίας :)

Καλημέρα και απο εμένα στην παρέα,

έχω πρόβλημα με το 4g, δεν συνδέεται.. το μόνο που μου μένει να κάνω είναι να αλλάξω την sim, ξέρετε αν υπάρχ3ει χρέωση?

Εχω f2go.

--------------------------------------

S 20 +

Καλημέρα.

Δηλαδή:Κάνω ανανέωση 10 ευρώ,μένουν μέσα περίπου 9 και θα έχω:

300+300 λεπτά προς όλους,50 + 4χ20 sms προς όλους και 1gb..

Απίθανη wind...

Το εστειλαν και σε μενα, αλλα μολις πριν 2 μερες ειχα κανει ανανεωση 10 ευρω.

Καλημέρα και απο εμένα στην παρέα,

έχω πρόβλημα με το 4g, δεν συνδέεται.. το μόνο που μου μένει να κάνω είναι να αλλάξω την sim, ξέρετε αν υπάρχ3ει χρέωση?

Εχω f2go.

Λογικά πρέπει να αντικαταστήσεις τη SIM - κάτι που είναι δωρεάν.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Λογικά πρέπει να αντικαταστήσεις τη SIM - κάτι που είναι δωρεάν.

Thank you :) θα περάσω μετά απο ένα κατάστημα wind.

--------------------------------------

S 20 +

Στα καλά καθούμενα απο το μεσημέρι το φοιτητικό ενός γνωστού σταμάτησε να κάνει και να δέχεται κλήσεις, αν καλέσεις ασ πουμε το 1269 σου λεει οτι το σύστημα προσωρινά είναι μη διαθέσιμο, και όταν το καλείς σου λεει οτι εχει φραγή.Ενημερωτικά πριν 4 ημέρες ανανεώθηκε με κάρτα 10 ευρώ και ενεργοποιήθηκε και το πακέτο.Τι μπορεί να συμβαίνει?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Το ποιο πιθανόν είναι να ήταν δηλωμένο σε άλλο όνομα και να εκλεισε.

Το ποιο πιθανόν είναι να ήταν δηλωμένο σε άλλο όνομα και να εκλεισε.

Τους πήρε τηλέφωνο και χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ''σπουδαστή'' το άνοιξαν, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι με ποιο σκεπτικό ενα καρτοκινητό που δεν εχει κλείσει χρόνο (έληγε Απρίλιο του 2016) και εχει μάλιστα ανανεωθεί και ενεργοποιήθηκε το πακέτο με 1500 min (14-1-2016) του βάζουν φραγή....τα καλά της wind!

Edited by lefkaditis
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Thank you :) θα περάσω μετά απο ένα κατάστημα wind.

Πολύ πιθανόν να σου πουν ότι έχει χρέωση αλλά να επιμεινεις.. Κράτησε κι ένα αντίγραφο της σελίδας από το site της wind..

Έχω F2G από το 2012 και τώρα πήρα συσκευή 4G. Πρέπει να μου δώσουν καινούργια sim για να έχω πρόσβαση στο δίκτυο 4G; Edited by Conception
Άκυρο. Έμαθα ότι πρέπει να αλλάξω τη sim.

ένα απλό sms προς κινητό Γαλλίας από f2g είναι δωρεάν μέσω των δωρεάν μηνυμάτων του log n win η χρεώνεται; και πόσο; τραβάει από το υπόλοιπο;

ένα απλό sms προς κινητό Γαλλίας από f2g είναι δωρεάν μέσω των δωρεάν μηνυμάτων του log n win η χρεώνεται; και πόσο; τραβάει από το υπόλοιπο;

Τα δωρεάν SMS ή λεπτά προς όλους αφορούν σε όλα τα κινητά και σταθερά δίκτυα εντός Ελλάδας. https://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/me-to-f2g-den-hreiazetai-na-giortazeis-gia-na-pareis-doro/

Σύντομα Γραπτά Μηνύματα (SMS) προς ξένα δίκτυα

0,1949€/SMS*

https://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/timokatalogos/vasikes-hreoseis/

Edited by Vasileios

Καλά θα μας τρελάνουν από την wind.

Πριν λίγες μέρες μου είχαν αφαίρεση 8 ευρώ απ το λογαριασμό μου, με το επιχείρημα ότι είναι για την προσφορά των 300 λεπτών με κάθε 1 ανανέωση 10 ευρό κάθε μήνα.

Άκριβως το ίδιο έγινε πριν από λίγο και σε μένα. Ξαφνικά μου έρχεται μήνυμα πως το υπόλοιπό μου είναι κάτω από 1 ευρώ. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών wind (χρέωση 0,24/κλήση) και η τηλεφωνήτρια είπε πως αφαιρούνται αυτόματα (??!!!) 8 ευρώ, για μία νέα καμπανια (εμένα ειπε 200 λεπτά προς όλους με μία ανανέωση 10 ευρώ ανά μήνα, αλλά δεν την άκουσα και να το λέει με σιγουριά). Ευγενικά της απάντησα πως δεν με ενδιαφέρει η προσφορά, έκλεισα το τηλέφωνο και μου ήρθε και sms πως η υπόθεσή μου καταγράφηκε. Μετά απο κανένα τεταρτάκι ήρθε δεύτερο sms πως τα 8 ευρώ πιστώθηκαν πάλι στο λογαριασμό μου.

Εχει καταντησει αηδια η εξυπηρετηση απο τα καταστηματα της wind. Μετα απο πολλους ελεγχους στην καρτα sim μου ειπαν τελικα οτι δεν υποστηριζει 4G και μου στειλανε γραπτο mail να παω σε ενα καταστημα να κανω δωρεαν αλλαγη.

Πηγα στο καταστημα Σταδιου και εκει με ενα υφακι ο υπαλληλος μου λεει πως υπαρχει χρεωση. Αφου του δειχνω το mail επιμενει και λεει οτι αυτη που ηδη εχω εχει βγει εκτος εγγυησης.

Απ τα νευρα μου σηκωθηκα και εφυγα. Ο τροπος εξυπηρετησης ειναι λες και τους ζητουσα ελεημοσυνη!

Edited by Vangelakis4
Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Εχει καταντησει αηδια η εξυπηρετηση απο τα καταστηματα της wind. Μετα απο πολλους ελεγχους στην καρτα sim μου ειπαν τελικα οτι δεν υποστηριζει 4G και μου στειλανε γραπτο mail να παω σε ενα καταστημα να κανω δωρεαν αλλαγη.

Πηγα στο καταστημα Σταδιου και εκει με ενα υφακι ο υπαλληλος μου λεει πως υπαρχει χρεωση. Αφου του δειχνω το mail επιμενει και λεει οτι αυτη που ηδη εχω εχει βγει εκτος εγγυησης.

Απ τα νευρα μου σηκωθηκα και εφυγα. Ο τροπος εξυπηρετησης ειναι λες και τους ζητουσα ελεημοσυνη!

πολυ απλα και με ενα ανεμελο υφακι χαλαρο..του λες μισο λεπτο να καλεσω την εξυπηρετηση συνδρομητων της εταιριας

θα ρωτησεις και το ονομα του υπευθυνου του καταστηματος [δεν φταιει ο υπαλληλος].

.για να το αναφερεις στο τηλ που θα κανεις στα κεντρικα .

...προυποθεση ειναι να μην νευριαζεις... .και αμα απο τα κεντρικα σου πουνε οτι εχει χρεωση. θα ρωτησεις για το εμαιλ που αλλα λεεει κλπ κλπ...

σημαινει οτι η εταιρια εξαπατα τον κοσμο και οτι σκεφτεσε για καταγγελια στην ΕΕΤΤ κλπ κλπ ..

μην τα παιρνεις στο κρανιο ουτε να φευγεις ολα θελουν τον τροπο τους.

. απο την στιγμη που ισχυει το δωρεαν αλλαγη καρτα ..γιατι να κανεις πισω και να φυγεις ..ολα λυνονται..

καπως ετσι κινηθηκα και εγω με πολυ ανεση και σιγουρια σχεδον χαμογελωντας εδειξα μια σιγουρια οτι ξερω κατι παραπανω:lol::lol: και στο τελος αυτοι ειχαν αμφιβολιες..μηπως δεν ξερουν καλα τι γινεται....και εκανα την δουλεια μου...:D:D:D:D:D:D

Κι εγώ στο κατάστημα της Σταδίου την είχα αλλάξει και την πλήρωσα 5€... Δεν είπα τίποτα όμως, αρκεί να μου την άλλαζαν, γιατί στο κατάστημα των Αμπελοκήπων στη Βασιλισσης Σοφίας, μου έλεγαν ότι φταίει το κινητό που δεν έχω 4G (!) και στο κατάστημα της Πανόρμου, δεν είχαν καθόλου SIM, μόνο για συμβόλαια μου είχαν πει... Οποτε πήγα στη Σταδίου και αφού την πλήρωσα, δεν είπα τίποτα, γιατί ξέρω το πόσο άθλια σε εξυπηρέτηση είναι πολλά καταστήματα WIND και ότι δε θα έβρισκα δίκιο, αν τη ζητούσα δωρεάν... :p

Εγω παντως στο καταστημα που πηγα και μου ζητησαν 15€ για 3 καρτες, τους ειπα οτι εγω το εχω γραμμενο οτι ειναι δωρεαν, σε email. Αν το εχουν κι αυτοι οτι δεν ισχυει, πολυ ευχαριστως να το δω. Οποτε τις αλλαξαν χωρις δευτερη κουβεντα.

Είχα μία κάρτα F2G 7-8 χρόνων... (μπορεί και παραπάνω)

Πήγα πριν 20 μέρες σε ένα κατάστημα wind στον Πειραιά και μου την άλλαξαν αμέσως και δωρεάν με μία 4G χωρίς να σχολιάσουν τίποτε...

Οπως έχω ξαναπεί είναι που θα πέσεις... Η wind είναι μπάχαλο...

May The Force Be With You...

Δυστυχώς δεν φταίνε και οι υπάλληλοι. Απ'ότι είδα την τελευταία φορά που είχα πάει στο σύστημα της wind βγάζει αυτές τις κάρτες ότι είναι εκτός εγγύησης και ότι η αλλαγή χρεώνεται. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο η wind ενημερώνει τα καταστήματα αλλά στο σύστημα της δεν είναι περασμένο ότι για τα f2g ισχύει δωρεάν αλλαγή..

Δυστυχώς δεν φταίνε και οι υπάλληλοι. Απ'ότι είδα την τελευταία φορά που είχα πάει στο σύστημα της wind βγάζει αυτές τις κάρτες ότι είναι εκτός εγγύησης και ότι η αλλαγή χρεώνεται. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο η wind ενημερώνει τα καταστήματα αλλά στο σύστημα της δεν είναι περασμένο ότι για τα f2g ισχύει δωρεάν αλλαγή..

Πελάτες Καρτοκινητής / Mobile Broadband με κάρτα: Για ΟΛΟΥΣ τους πελάτες καρτοκινητής ή Mobile Broadband με κάρτα, θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση SIM κάρτας η οποία θα γίνεται χωρίς χρέωση.

https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/

Σταματηστε να γινεστε θυματα των εταιρειων και να διαδιδετε κατι που δεν ισχυει(σαν τον μύθο οτι "η γλωσσα γυριζει").

...Για ΟΛΟΥΣ τους πελάτες...

Αυτο ακριβώς τους έδειξα κι εγώ όταν πήγα και μου την άλλαξαν κανονικά.

Επίσης τι σημαίνει βρε παιδιά εκτός εγγύησης? 8 χρόνων κάρτα τους πήγα κει δεν είχαν κανένα πρόβλημα...

Επιμένω: Είναι σε ποιόν θα πέσεις...

May The Force Be With You...

Πελάτες Καρτοκινητής / Mobile Broadband με κάρτα: Για ΟΛΟΥΣ τους πελάτες καρτοκινητής ή Mobile Broadband με κάρτα, θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση SIM κάρτας η οποία θα γίνεται χωρίς χρέωση.

https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/

Σταματηστε να γινεστε θυματα των εταιρειων και να διαδιδετε κατι που δεν ισχυει(σαν τον μύθο οτι "η γλωσσα γυριζει").

Δεν καταλαβαίνετε τι λέμε μιλάμε. Άσε τι γράφει η WIND στο site. Οι υπάλληλοι στα καταστήματα wind δεν έχουν τέτοια ενημέρωση (τουλάχιστον οι περισσότεροι) και το σύστημα της wind που έχουν μπροστά τους δεν αναγράφει κάτι τέτοιο αλλα ότι αυτές οι κάρτες είναι εκτός εγγύησης. Γι αυτό σου λένε ότι έχει χρέωση. Δεν λέω ότι είναι σωστό, τι συμβαίνει λέω.. Με άλλα λόγια δεν φταίνε οι υπάλληλοι που τους βριζετε αλλά αυτός που δεν έχει κάνει σωστά την δουλειά του να τους ενημερώσει..

Χθες αναγκάστηκα να ζητήσω υπενθύμιση κωδικού για την είσοδο στο my f2g επειδή βρέθηκα σε "ξένο" pc και από τότε και μετά, το app του android κινητού μου, κάθε φορά που πάω να ανοίξω την εφαρμογή my f2g μου ζητάει username/password. Μέχρι χθες ουδέποτε είχαν ζητηθεί μετά την αρχική ενεργοποίηση και αναγνώριζε αυτόματα τον λογαριασμό μου. Δε νομίζω να είναι σύμπτωση. Ξέρει κανείς πως λύνεται γιατί είναι πάρα πολύ εκνευριστικό (όπως εκνευριστική είναι και η γενική εμμονή της Wind σε υπερβολικά για τέτοιες εφαρμογές "μέτρα ασφαλείας", πεζά, κεφαλαία, ειδικούς χαρακτήρες, υποχρεωτική αλλαγή κωδικού υπερβολικά συχνά κλπ.).

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova