tech_geek Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Έχω λάβει στο f2g SMS από WIND που λέει 200 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ & 1GB MOBILE INTERNET MONO ME 3€ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ! ΣΤΕΙΛΕ 21 ΣΤΟ 12410 & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΕΩΣ 30/11 Είναι επιλεκτική προσφορά μόνο για τον αριθμό που έλαβε το sms ή ισχύει για όλους; Τυχερός είσαι καλό deal! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Έχω λάβει στο f2g SMS από WIND που λέει 200 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ & 1GB MOBILE INTERNET MONO ME 3€ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ! ΣΤΕΙΛΕ 21 ΣΤΟ 12410 & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΕΩΣ 30/11 Είναι επιλεκτική προσφορά μόνο για τον αριθμό που έλαβε το sms ή ισχύει για όλους; Πολύ καλό πακέτο. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legent13 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Η ιδια ακριβως προσφορα μου ηρθε σε νουμερο Q card Παράθεση ;-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Και εγώ περιμένω πως και πως αυτή τη προσφορά και συνέχεια μου έρχεται αυτή με τα 8 ευρώ και τα 1500 λεπτά και 1500μβ ****Τ Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Έχω λάβει στο f2g SMS από WIND που λέει 200 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ & 1GB MOBILE INTERNET MONO ME 3€ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ! ΣΤΕΙΛΕ 21 ΣΤΟ 12410 & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΕΩΣ 30/11 Είναι επιλεκτική προσφορά μόνο για τον αριθμό που έλαβε το sms ή ισχύει για όλους; Το ενεργοποίησα παρόλο που χρειάζομαι μόνο τα MB αλλά 1GB με 3€ είναι πολύ καλή προσφορά! Κρίμα που το σήμα wind δεν είναι αρκετά καλό στους χώρους που χρησιμοποιώ τα data του κινητού μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Και εγω εχω πάρει απίστευτες προσφορες λόγο μη αναμεωσης αλλα περιμενω μπας κ παρω τ 8ευρω.. Μεχρι στιγμής 700' με 7€ 500' κ 500mb 4€ με ανανέωση (μεσα σε 2 μερες) 300' και 1 gb επιπλέον ολα για 30 μερες. Απο εκει που ποτε δεν ερχόντουσαν προσφορες ξαφνικα καθε 4 μερες περιπου σκαει κ μια προσφορα. Αραγε θ παρουμε το 8ευρω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 (edited) Το ενεργοποίησα παρόλο που χρειάζομαι μόνο τα MB αλλά 1GB με 3€ είναι πολύ καλή προσφορά! Κρίμα που το σήμα wind δεν είναι αρκετά καλό στους χώρους που χρησιμοποιώ τα data του κινητού μου. Και εγω εχω πάρει απίστευτες προσφορες λόγο μη αναμεωσης αλλα περιμενω μπας κ παρω τ 8ευρω.. Μεχρι στιγμής 700' με 7€ 500' κ 500mb 4€ με ανανέωση (μεσα σε 2 μερες) 300' και 1 gb επιπλέον ολα για 30 μερες. Απο εκει που ποτε δεν ερχόντουσαν προσφορες ξαφνικα καθε 4 μερες περιπου σκαει κ μια προσφορα. Αραγε θ παρουμε το 8ευρω;; Ξέχασα να αναφέρω ότι στον αριθμό, εδώ και 3 χρόνια αυτό κάνω μόνο την ελάχιστη ανανέωση για να μην χάσω το υπόλοιπό μου των 45 ευρώ, δεν κάνω κλήσεις, περιστασιακά στέλνω sms σε 5ψήφια τύπου στο "χαμόγελο του παιδιού" και σπανίως λαμβάνω κλήσεις ή ενεργοποιώ κάποιο πακέτο data και η γενική εικόνα είναι ότι ο αριθμός δεν πολυχρησιμοποιείται -όμως είναι πάντα ανοιχτός σε συσκευή. Δεν έχω λάβει το sms της προσφοράς 1500' 8 ευρώ, έρχονται όμως διάφορα sms με προσφορές όπως αυτή 700' με 7€. Edited November 27, 2015 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Και εγώ περιμένω πως και πως αυτή τη προσφορά και συνέχεια μου έρχεται αυτή με τα 8 ευρώ και τα 1500 λεπτά και 1500μβ ****Τ Ποιό είναι πιο "συμφέρον": Το 1500΄ όλους 1500ΜΒ -->8€ ή 200΄ όλους 1024ΜΒ -->3€ ή 500΄ όλους 50sms --> 4,4€ ή 700' όλους --> 7€ ????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Ποιό είναι πιο "συμφέρον": Το 1500΄ όλους 1500ΜΒ -->8€ ή 200΄ όλους 1024ΜΒ -->3€ ή 500΄ όλους 50sms --> 4,4€ ή 700' όλους --> 7€ ????????? Προσωπικά; Μόνο το 1ο και το 2ο πακέτο. Μου έχει έρθει το μήνυμα, για ενεργοποίηση του 1ου και το χρησιμοποιώ. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Σήμερα μου τελείωσε το πακέτο 1500 προς όλους 1500 MB το υπόλοιπο μου στην κάρτα 1.46€ . ξαφνικά μετά τις 0:00 οπότε και έληξε ο μήνας κοιταω υπόλοιπο 0,46€. Γιατί 1€ αφαίρεση; Από που τους τα χρωστουσα; Μετά τη λήξη του πακέτου δεν χρησιμοποίησα την κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Σήμερα μου τελείωσε το πακέτο 1500 προς όλους 1500 MB το υπόλοιπο μου στην κάρτα 1.46€ . ξαφνικά μετά τις 0:00 οπότε και έληξε ο μήνας κοιταω υπόλοιπο 0,46€. Γιατί 1€ αφαίρεση; Από που τους τα χρωστουσα; Μετά τη λήξη του πακέτου δεν χρησιμοποίησα την κάρτα. Υποψιάζομαι χρεωση daily internet...:X Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Σήμερα μου τελείωσε το πακέτο 1500 προς όλους 1500 MB το υπόλοιπο μου στην κάρτα 1.46€ . ξαφνικά μετά τις 0:00 οπότε και έληξε ο μήνας κοιταω υπόλοιπο 0,46€. Γιατί 1€ αφαίρεση; Από που τους τα χρωστουσα; Μετά τη λήξη του πακέτου δεν χρησιμοποίησα την κάρτα. Υποψιάζομαι χρεωση daily internet...:X Σιγουράκι daily. Κάποια κινητά "φταίνε" ακόμα και με διαρκώς κλειστά δεδομένα {στη Wind}. Επειδή υπάρχουν apps με "δικαιοδοσία" στα δεδομένα ακόμα και με κλειστά δεδομένα. Τί να κάνεις να το αποφεύγεις; Άλλαζε το APN να μην μπορεί με τπτ να "μπει" λίγο πριν τη λήξη πακέτου ΜΒ και ξαναφτιάχνε το APN αφού βάλεις ξανά πακέτο ΜΒ. Τί να κάνεις τώρα αυτή τη στιγμή αν σου "κοστίζει" το 1€; Γράψτους προσωπικό μνμ στο facebook τους και σίγουρα θα το "βρεις το δίκιο σου": "Ορθή" πολιτική της Wind. Μην βρίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Το daily internet με το 1 ευρώ, πόσα mb μπορείς να έχεις; Η λογική του δεν είναι ότι σου τρώει ένα ευρώ ακόμα και για κάποια kb, για να μην υπερχρεώνονται οι λογαριασμοί όταν ήταν η χρέωση ανα mb; Από δική μου απροσεξία, κατεβαζα μια ρομ, αλλά είχα ενεργοποιημένο το 3g, και ήταν κλειστό το Wifi. Είχα υπόλοιπο περίπου 300mb , και φυσικά μου τα έφαγε όλα και ήρθε μήνυμα ότι καταναλώθηκαν τα mb κτλ, και μπαίνω να δω το υπόλοιπο και μου έφαγε και την κάρτα ολόκληρη,είχα 9+ ευρώ μέσα. Ολο αυτό μέσα σε 1-2 λεπτά. Δεν έπρεπε όταν μου τέλειωσαν τα mb να μου αφαιρέσει μόνο το 1 ευρώ; τότε ποια η λογική να τρώνε μονοευρα , αφού αν είχα και παραπάνω λεφτά στην κάρτα θα μου τα έτρωγε όλα. Δεν με προστάτεψε από υπερχρέωση. Αν τους στείλω για την χρέωση που έγινε, έχω δίκιο ή άδικο; Αν είναι να τους πω να μου τα πιστώσουν,επειδή δεν δούλεψε το daily internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Είναι 1€ ανά 20ΜΒ τώρα πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Αρα είναι καθαρά κοροϊδία, πριν για λίγα kb, αν άνοιγες πχ το GPS έτρωγε 0,03€ περίπου. Τώρα τρώει 1 ευρώ , και πάλι δεν προστατεύει κανέναν, αν ξεφυγει λίγο σε mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Σήμερα μου τελείωσε το πακέτο 1500 προς όλους 1500 MB το υπόλοιπο μου στην κάρτα 1.46€ . ξαφνικά μετά τις 0:00 οπότε και έληξε ο μήνας κοιταω υπόλοιπο 0,46€. Γιατί 1€ αφαίρεση; Από που τους τα χρωστουσα; Μετά τη λήξη του πακέτου δεν χρησιμοποίησα την κάρτα. το ιδιο και σε μενα ειχε συμβει αρκετες φορες:( πλεον οταν δεν εχω στην καρτα MB απο το μενου του κινητου ξετικαρω το ΑΡΝ απο ΟΝ σε OFF και ηρεμησα απο αυτες τις ανοητες χρεωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Το daily internet με το 1 ευρώ, πόσα mb μπορείς να έχεις; Η λογική του δεν είναι ότι σου τρώει ένα ευρώ ακόμα και για κάποια kb, για να μην υπερχρεώνονται οι λογαριασμοί όταν ήταν η χρέωση ανα mb; Από δική μου απροσεξία, κατεβαζα μια ρομ, αλλά είχα ενεργοποιημένο το 3g, και ήταν κλειστό το Wifi. Είχα υπόλοιπο περίπου 300mb , και φυσικά μου τα έφαγε όλα και ήρθε μήνυμα ότι καταναλώθηκαν τα mb κτλ, και μπαίνω να δω το υπόλοιπο και μου έφαγε και την κάρτα ολόκληρη,είχα 9+ ευρώ μέσα. Ολο αυτό μέσα σε 1-2 λεπτά. Δεν έπρεπε όταν μου τέλειωσαν τα mb να μου αφαιρέσει μόνο το 1 ευρώ; τότε ποια η λογική να τρώνε μονοευρα , αφού αν είχα και παραπάνω λεφτά στην κάρτα θα μου τα έτρωγε όλα. Δεν με προστάτεψε από υπερχρέωση. Αν τους στείλω για την χρέωση που έγινε, έχω δίκιο ή άδικο; Αν είναι να τους πω να μου τα πιστώσουν,επειδή δεν δούλεψε το daily internet. Σε C-Ote και Wind η χρέωση εντός χρονικής διάρκειας ισχύος πακέτου ΜΒ, όταν καταναλωθούν όλα τα ΜΒ, είναι 1€/ΜΒ. Η C-Ote το γράφει στο site της. Η Wind δεν το γράφει. Η Wind μου τα έδωσε πίσω "για εξυπηρέτηση" μετά από 10 μέρες από την ενημέρωσή της για υπέρογκη χρέωσή μου. Η C-Ote δεν τα επιστρέφει. Για Voda δεν ξέρω. ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχα υπόλοιπο περίπου 300mb , και φυσικά μου τα έφαγε όλα και ήρθε μήνυμα ότι καταναλώθηκαν τα mb κτλ, και μπαίνω να δω το υπόλοιπο και μου έφαγε και την κάρτα ολόκληρη,είχα 9+ ευρώ μέσα. Ολο αυτό μέσα σε 1-2 λεπτά. Σε 4G η "δουλειά" μπορεί να γίνει σε msec!! 9MB σε 1sec και -9€ αν υπερβείς τα ΜΒ του πακέτου σου.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Η Wind μου τα έδωσε πίσω "για εξυπηρέτηση" μετά από 10 μέρες από την ενημέρωσή της για υπέρογκη χρέωσή μου. Τους είχες αναφέρει εσύ τίποτα και σου τα έδωσαν πίσω ή από μόνοι τους; Αν είναι να πάρω να τους το πω,αν και πήγε 0 η κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Τους είχες αναφέρει εσύ τίποτα και σου τα έδωσαν πίσω ή από μόνοι τους; Αν είναι να πάρω να τους το πω,αν και πήγε 0 η κάρτα. Δεν το περίμενα να "κάνει" το ίδιο με την C-Ota η Wind, κι όμως (εντός διάρκειας ισχύος πακέτου ΜΒ, όταν εξαντλήσεις τα ΜΒ) η χρέωση είναι 1€ για κάθε ΜΒ (δλδ αν υπερβείς τα ΜΒ του πακέτου και έχεις 40€ πάειιιιιι στα "τρώει" όλα τα 40€ της κάρτας για 40ΜΒ!!!!!). Δεν το γράφει πουθενά η Wind στο site της για 1€/1ΜΒ. Τους έγραψα pm στο facebook τους (ευγενικά, "εκθιάζοντας" το σφαίρα 4G τους πρώτα....και μετά τους έγραψα την "παρενέργεια" του σφαιράτου 4G τους που μπορεί να σου φάει όλη την κάρτα). Πάλι καλά που δεν έχω σύνδεση: Σκέψου ........θα σου βγει λογαριασμός 500€ αν δεν το πάρεις είδηση!!! Γράψτους στο facebook γιατί αν τηλεφωνείς , πέρα από scripta manem verba volant, θα λες 100 φορές τα ίδια και δε θα βρίσκεις άκρη. Τους έγραψα ευγενικά , λοιπόν, και μετά από 10 μέρες "για να με εξυπηρετήσουν" (έτσι το λένε...) μου επέστρεψαν όλο το ποσό που "τερμάτισε" στο 0 την "κάρτα" μου για λίγα ΜΒ (Σκέψου: Αν υπερέβαινα κατά 100ΜΒ και είχα 100€ στην "κάρτα"!!!!). Μόνοι τους δεν πρόκειται να "κοιτάξουν" τι σου συνέβει , με τίποτα... Πολύ περισσότερο να στα επιστρέψουν. Νομίζω ότι "πολιτική" της Wind είναι να "δημιουργεί" προβλήματα για να τα "λύνει" (και καλά "εξυπηρέτηση" όπως μου απάντησαν μετά από 10 μέρες που επέστρεψαν όλο το ποσό) προκειμένου να της "είναι και υποχρεωμένοι"/δεσμευμένοι οι πελάτες και να το διαδίδουν (όπως εγώ κάνω τώρα)!!! Θα μπορούσαν να έχουν κόφτη (όπως έχει η Voda) ή τύπου My Internet (σαν "κόφτη") όπως έχει η C-Ota στα συμβόλαια από φέτος το καλοκαίρι. Δημιουργούν προβλήματα για να τα λύνουν και μετά να λέμε "Τέλεια η εξυπηρέτηση της Wind". Δεν το περίμενα να έχει και η Wind 1€/1ΜΒ.......όπως οι C-Oteς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Το 4G δεν τρώει τα ΜΒ πιο γρήγορα, μην γράφουμε και ό,τι να 'ναι... Αν κάνατε speedtest και σας τελείωσαν, λογικό... Από την άλλη, ας προσέχατε και ας είχατε ενεργοποιήσει ξανά το πακέτο, πριν να λήξει... Εγώ κοιτάω πολλές φορές κάθε μέρα την εφαρμογή του F2G, το πόσα ΜΒ μου έχουν μείνει και οτιδήποτε άλλο και φανταστείτε πως έχω κι εγώ το πακέτο των 8€ με τα 1500άρια και το ενεργοποιώ ξανά 1 ή ακόμα και 2 μέρες πριν να λήξει... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Το 4G δεν τρώει τα ΜΒ πιο γρήγορα, μην γράφουμε και ό,τι να 'ναι... Αν κάνατε speedtest και σας τελείωσαν, λογικό... Από την άλλη, ας προσέχατε και ας είχατε ενεργοποιήσει ξανά το πακέτο, πριν να λήξει... Εγώ κοιτάω πολλές φορές κάθε μέρα την εφαρμογή του F2G, το πόσα ΜΒ μου έχουν μείνει και οτιδήποτε άλλο και φανταστείτε πως έχω κι εγώ το πακέτο των 8€ με τα 1500άρια και το ενεργοποιώ ξανά 1 ή ακόμα και 2 μέρες πριν να λήξει... :rolleyes: 100ΜΒ σε 4G "κατεβαίνουν" σε 1λεπτό σε 3G "κατεβαίνουν" σε 3 λεπτά σε Edge σε 1ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Ακριβώς. Άρα δεν τα τρώει πιο γρήγορα, απλά τα κατεβάζει πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 (edited) 100ΜΒ σε 4G "κατεβαίνουν" σε 1λεπτό σε 3G "κατεβαίνουν" σε 3 λεπτά σε Edge σε 1ώρα. Αν είναι να κατεβάσεις αρχείο 100ΜΒ, το 4G θα το κατεβάζει πολύ πιο γρήγορα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα σου φάει περισσότερα ΜΒ από το 3G ή το 2G. Τα ίδια θα σου φάει σε όλα... Απλά με το 4G πολλοί ίσως μπαίνουν στον πειρασμό να χαζέψουν περισσότερες σελίδες, αφού φορτώνει πιο γρήγορα από τα άλλα και μετά νομίζουν πως τους τα τρώει τα ΜΒ λόγω ταχύτητας, όχι ότι γύρισαν το μισό ίντερνετ... :p Τα ίδια ΜΒ τρώει και με 2G/3G... Στο μόνο που το 3G τρώει περισσότερα ΜΒ από το 2G και το 4G περισσότερα από όλα, είναι στο speedtest... Ίσως πρέπει η WIND να δώσει και αυτή σέρβερ για δωρεάν speedtests και να μη χαλάμε τα ΜΒ, όπως η Cosmote... :lol: Edited November 28, 2015 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Ότι ακριβώς γράφει ο Μήτσος από πάνω. Και να προσθέσω ένα ακόμα που μπορεί να σου τρώει παραπάνω, αλλά δεν ευθύνεται το 4G για αυτό. Αν ανοίγεις να δεις youtube με σκοπό να μην παρακολουθήσεις ολόκληρο το βίντεο, και πρόκειται για μεγάλο κλιπ, τότε έστω και λίγα δευτερόλεπτα να δεις θα προλάβει να φορτώσει αρκετά μεγαλύτερο κομμάτι του συγκριτικά με το να είχες πιο αργή σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 (edited) Άρα: Σε κατεβάσματα "χωρίς τη θέλησή σου" (έτσι κι αλλιώς στα περισσότερα δεν γνωρίζουμε πόσα ακριβώς ΜΒ θα "κατεβάσει" πχ ιστοσελίδα κλπ) μπορεί να κατεβάσει τα ίδια ΜΒ (που είναι να κατέβουν) πιο γρήγορα. "Χωρίς τη θέλησή σου" εννοώ: Ενημερώσεις αυτόματες βίντεο youtube που το άφησες και έφυγες κλπ. Άρα {δεδομένου ότι πολλές φορές το http://www.f2g.gr δεν δείχνει τι έχεις εκείνη τη στιγμή και μπορεί να κολλήσει σε προηγούμενη t}[δε λέω για τα apps Wind που δείχνουν ό,τι έχεις εκείνη τη στιγμή] μπορεί να "φας" (μη με παρεξηγήσετε, συννενοηθήκαμε, νομίζω) 100ΜΒ (άρα 100€ αν είσαι εντός διάρκειας πακέτου με εξαντλημένα ΜΒ) στο πιτς φυτίλι. Κάτι που σε Edge θα το έπαιρνες είδηση (λόγω sms λήξης ΜΒ) σε 20 λεπτά έστω και θα είχαν "κατέβει" 4ΜΒ (άρα 4€). Συννενοηθήκαμε , νομίζω: για τα "αρνητικά" του 4G. Να διευκρινήσω ότι τα ΜΒ πακέτου τα έχω για tethering σε laptop. Edited November 28, 2015 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts