diplo Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Μάλον μπερδευτηκα από κάποια μηνύματα νωριτερα που λέγανε ότι τους τελειωσε το δωρεαν 1 γιγα και μετα τους έφαγε και το υπολοιπο της κάρτας και τον επόμενο μηνα δεν τους έδωσε το 1 γιγα , τελος πάντων θα διξει.. Μπορει να πάρω τηλ και στην εξυπηρετηση η κάρτα λήγει μετά από 1 χρόνο. όταν λήξει πας σε ένα κατάστημα και παίρνεις καινούρια, δωρεάν φυσικά. δεν αξίζει να κάνεις ανανέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Μάλον μπερδευτηκα από κάποια μηνύματα νωριτερα που λέγανε ότι τους τελειωσε το δωρεαν 1 γιγα και μετα τους έφαγε και το υπολοιπο της κάρτας και τον επόμενο μηνα δεν τους έδωσε το 1 γιγα , τελος πάντων θα διξει.. Μπορει να πάρω τηλ και στην εξυπηρετηση Αυτό συνέβη σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 η κάρτα λήγει μετά από 1 χρόνο. όταν λήξει πας σε ένα κατάστημα και παίρνεις καινούρια, δωρεάν φυσικά. δεν αξίζει να κάνεις ανανέωση Ναι αυτό μου είπαν και από εξυπηρέτηση Ευχαριστώ Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 200 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ & 1GB MOBILE INTERNET MONO ME 3€ & ΔIAPKEIA 30 MEPEΣ! ΣTEIΛE 21 ΣTO 12410 & ENEPΓOΠOIHΣE TO EΩΣ 24/10 Πρώτη φορά μου έρχεται η συγκεκριμένη προσφορά και πραγματικά χαίρομαι πολύ, εξαιρετική! Αυτο ισχυει για παντα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Μου ήρθε και μένα για πρώτη φορά αλλά είχα ενεργοποιήσει τα 500 λεπτά και 50 sms με 4.4...είναι μέχρι σήμερα.μάλλον πάει για τον άλλο μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Δοκίμασα να πάρω αυτή την προσφορά αλλά ήρθε μήνυμα ότι δεν πάει στο πακέτο που έχω ή κάπως έτσι. Αυτή την περίοδο δεν έχω κανένα πακέτο στη συγκεκριμένη sim, που είναι μια από τις "ειδικές προσφορές" (τέως φοιτητικό). Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 (edited) Φίλε μου πήρα και γω το πρωΐ την καρτούλα της wind στο σημείο που υπέδειξε ο φίλος soleman. Και ναί δεν χρειάστηκε κάτι άλλο παρά η ταυτότητά μου. Στο κουτάκι της κάρτας γράφει "ειδική προσφορά", κι όχι φοιτητικό. Εγώ πέρασα σήμερα το πρωί Ομόνοια, λίγο πριν τις 11. Βρήκα 2 κοπέλες της WIND. Πάω στην πρώτη έξω από το "γνωστό πράσινο μαγαζί", δεν είχε ιδέα τι είναι η Ειδική Προσφορά και μου λέει ίσως το έδιναν παλιότερα... Πάω στην άλλη στην απέναντι μεριά (που είχε δίπλα της κοπέλες Vodafone), στην αρχή μόλις της είπα για "Ειδικό Πακέτο" αρχικά μου λέει "τι πράγμα?" και μετά μου λέει, "Α, το Φοιτητικό εννοείτε! Έχετε πάσο, αλλιώς δε μπορώ να δώσω!!". Και της λέω εγώ άκουσα πως κάποιοι το πήραν έτσι (μπορεί να έκανα κοτσάνα εδώ)... Μου λέει δεν ξέρει τίποτα. Την ευχαρίστησα, έφυγα και καθώς πήγαινα προς τις κυλιόμενες σκάλες του μετρό, η ίδια συνέχισε να με κοιτάει επίμονα με ένα "περίεργο" ύφος... Υπονοούσε κάτι ή με έβλεπε σαν εξωγήινο με αυτά που της είπα? :p Edited October 31, 2015 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Πάω στην άλλη στην απέναντι μεριά (που είχε δίπλα της κοπέλες Vodafone), στην αρχή μόλις της είπα για "Ειδικό Πακέτο" αρχικά μου λέει "τι πράγμα?" και μετά μου λέει, "Α, το Φοιτητικό εννοείτε! Έχετε πάσο, αλλιώς δε μπορώ να δώσω!!". Και της λέω εγώ άκουσα πως κάποιοι το πήραν έτσι (μπορεί να έκανα κοτσάνα εδώ)... Μου λέει δεν ξέρει τίποτα. Την ευχαρίστησα, έφυγα και καθώς πήγαινα προς τις κυλιόμενες σκάλες του μετρό, η ίδια συνέχισε να με κοιτάει επίμονα με ένα "περίεργο" ύφος... Υπονοούσε κάτι ή με έβλεπε σαν εξωγήινο με αυτά που της είπα? :p Ίσως να "έκαψες" τους/τις υπαλλήλους που το έδιναν χωρίς πάσο, όπως και αυτούς που θα το έπαιρναν χωρίς πάσο.. :lol: Άλλο θέμα. Μου ήρθε και πάλι χτες μήνυμα, για την προσφορά με 8€, 1500'+1500MB. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 δεν νομιζω οτι "εκαψε" κανεναν γιατι το πακετο κυκλοφορουσε σε 2 version,φοιτητικη και "ειδική" προσφορά. Οι φοιτητες επαιρναν την πρωτη,οι αλλοι την δευτερη. Τώρα αν καποια κοπελα εδινε το φοιτητικο σε μη φοιτητες ειναι αλλο. Προφανως αυτη που ρωτησε ο mitsodabest13 δεν ηξερε ή δεν έδινε ποτέ το ειδικό πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Προφανώς έχει απαντηθεί, αν κάνω ανανέωση με e-banking θα πάρω το bonus 1gb ; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 (edited) θα το πάρεις edit http://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/ananeosi-hronou-omilias/online-ananeosi-hronou-omilias/ δες ομως εδω μηπως πεφτεις σε καμμια εξαιρεση. Οταν λες e-banking δεν σου δινει καποιο 16ψηφιο οπως η καρτα του περιπτερου,κανει απευθειας την ανανεωση οπως στο site ετσι δεν ειναι? Για σιγουρια καντο απο το site θα ελεγα Edited October 31, 2015 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 δεν νομιζω οτι "εκαψε" κανεναν γιατι το πακετο κυκλοφορουσε σε 2 version,φοιτητικη και "ειδική" προσφορά. Οι φοιτητες επαιρναν την πρωτη,οι αλλοι την δευτερη. Τώρα αν καποια κοπελα εδινε το φοιτητικο σε μη φοιτητες ειναι αλλο. Προφανως αυτη που ρωτησε ο mitsodabest13 δεν ηξερε ή δεν έδινε ποτέ το ειδικό πακέτο. Περισσότερο πλάκα έκανα. :) Το κακό του γραπτού λόγου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Εγώ πέρασα σήμερα το πρωί Ομόνοια, λίγο πριν τις 11. Βρήκα 2 κοπέλες της WIND. Πάω στην πρώτη έξω από το "γνωστό πράσινο μαγαζί", δεν είχε ιδέα τι είναι η Ειδική Προσφορά και μου λέει ίσως το έδιναν παλιότερα... Πάω στην άλλη στην απέναντι μεριά (που είχε δίπλα της κοπέλες Vodafone), στην αρχή μόλις της είπα για "Ειδικό Πακέτο" αρχικά μου λέει "τι πράγμα?" και μετά μου λέει, "Α, το Φοιτητικό εννοείτε! Έχετε πάσο, αλλιώς δε μπορώ να δώσω!!". Και της λέω εγώ άκουσα πως κάποιοι το πήραν έτσι (μπορεί να έκανα κοτσάνα εδώ)... Μου λέει δεν ξέρει τίποτα. Την ευχαρίστησα, έφυγα και καθώς πήγαινα προς τις κυλιόμενες σκάλες του μετρό, η ίδια συνέχισε να με κοιτάει επίμονα με ένα "περίεργο" ύφος... Υπονοούσε κάτι ή με έβλεπε σαν εξωγήινο με αυτά που της είπα? :p Τελικά έχω "έγκυρες" πληροφορίες, πως η κοπέλα που έψαχνα ήταν όντως εκεί το πρωί, αλλά δεν ήταν καμία από αυτές τις δύο που πήγα και καθ' υπόδειξη των άλλων μελών, ήταν σε άλλο σημείο! Κι ενώ μου είχαν πει πως οι κοπέλες κάθονται εκεί συνήθως μέχρι τις 3 μμ, πέρασα στις 2 μμ από το συγκεκριμένο σημείο της Ομονοίας που μου είπαν και μόνο WIND δεν υπήρχε!! Ενώ οι άλλες δύο "μπλε" από το πρωί υπήρχαν κανονικά. :( Τώρα Δευτέρα πάλι, να τσιμπήσω 2 νουμεράκια (αρχικά)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Να ρωτησω μηπως εστειλε κανεις μηνυμα 1000 στο 1264 για τα 1500' + 1500 MB με 8 ευρω και τα πηρε, αλλα χωρις η wind να του εχει στειλει μηνυμα οτι μπορει να βαλει την προσφορα?Ρωτω γιατι η q εστειλε μηνυμα σε μερικους για το δωρεαν ιντερνετ για ολο το 2015 , αλλα οσοι στειλανε μηνυμα πηραν την προσφορα , ασχετα αν λαβανε μηνυμα η οχι.Εγω δεν ελαβα μηνυμα για το free MB για ολη την χρονια απο την q , αλλα εστειλα μηνυμα και την ενεργοποιησα την προσφορα κανονικα.Μηπως αν το αλλαξω απο f2g2 σε κανονικο f2g μου στειλει μηνυμα για τα 1500'+1500MB ιντερνετ?Καθε πληροφορια ευπροσδεκτη.Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Να ρωτησω μηπως εστειλε κανεις μηνυμα 1000 στο 1264 για τα 1500' + 1500 MB με 8 ευρω και τα πηρε, αλλα χωρις η wind να του εχει στειλει μηνυμα οτι μπορει να βαλει την προσφορα?Ρωτω γιατι η q εστειλε μηνυμα σε μερικους για το δωρεαν ιντερνετ για ολο το 2015 , αλλα οσοι στειλανε μηνυμα πηραν την προσφορα , ασχετα αν λαβανε μηνυμα η οχι.Εγω δεν ελαβα μηνυμα για το free MB για ολη την χρονια απο την q , αλλα εστειλα μηνυμα και την ενεργοποιησα την προσφορα κανονικα.Μηπως αν το αλλαξω απο f2g2 σε κανονικο f2g μου στειλει μηνυμα για τα 1500'+1500MB ιντερνετ?Καθε πληροφορια ευπροσδεκτη.Ευχαριστω εκ των προτερων. Δεν θα ενεργοποιηθεί το πακέτο αν δεν λάβεις μήνυμα και το f2g2 δεν υπάρχει πλέον. Καταργήθηκε. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Δεν θα ενεργοποιηθεί το πακέτο αν δεν λάβεις μήνυμα και το f2g2 δεν υπάρχει πλέον. Καταργήθηκε. Επεισης απενεργοποιηθηκε το νουμερο και δεν εχω χρηματικο υπολοιπο και δεν μπορω να καλω ουτε να στελνω μηνυματα ακομη και δωρεαν μηνυματα.Πρεπει να βαλω καρτα για ενεργοποιηση του αριθμου. Παιζει ρολο αυτο για τα παραπανω που ρωτησα?Ευχαριστω και παλι. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Να ρωτησω μηπως εστειλε κανεις μηνυμα 1000 στο 1264 για τα 1500' + 1500 MB με 8 ευρω και τα πηρε, αλλα χωρις η wind να του εχει στειλει μηνυμα οτι μπορει να βαλει την προσφορα?Ρωτω γιατι η q εστειλε μηνυμα σε μερικους για το δωρεαν ιντερνετ για ολο το 2015 , αλλα οσοι στειλανε μηνυμα πηραν την προσφορα ,..... Γειά σου φίλε να σε ρωτήσω εσύ τι και που εστειλεσ για να πάρεις δωρεάν Internet στην q. Ισχύει ακόμα αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Αυτό γίνεται αυτόματα από το κέντρο της Wind. Το κέντρο ξέρει ότι δεν έχεις σήμα και στέλνει την κλήση αυτόματα στον τηλεφωνητή. Δε ξέρει όμως ότι εσύ θέλεις να κάνεις εκτρωπή της κλήσης σε άλλο αριθμό... Για να το μάθει, θα πρέπει το κινητό σου να στείλει το αίτημα, και για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρεί σήμα! απλά το κάνεις μια φορά όταν έχεις σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Γειά σου φίλε να σε ρωτήσω εσύ τι και που εστειλεσ για να πάρεις δωρεάν Internet στην q. Ισχύει ακόμα αυτό; Αυτο ηταν τον προηγουμενο Μαρτιο.Απλα το πηραν οσοι εστελναν μηνυματα για ενεργοποιηση και οχι μονο οσοι ελαβαν μηνυμα απο την q οτι μπορουν να εχουν την προσφορα.Αρα ηταν για ολους.Γι αυτο ρωτησα πιο πανω, μηπως το ιδιο ειναι και με τα 1500'+1500MB με 8 ευρω στο καρτοκινητο wind και το παιρνουν ολοι και οχι μονο αυτοι που ελαβαν μηνυμα για ενεργοποιηση της προσφορας; Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Δεν θα ενεργοποιηθεί το πακέτο αν δεν λάβεις μήνυμα Ξέρεις για πόσες μέρες διαρκει το μήνυμα, μέχρι να το ενεργοποιήσεις? Γιατι σχεδόν κάθε εβδομάδα έρχεται...ασχετα οτι ακόμα δεν το έχω ενεργοποιήσει Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Ξέρεις για πόσες μέρες διαρκει το μήνυμα, μέχρι να το ενεργοποιήσεις? Γιατι σχεδόν κάθε εβδομάδα έρχεται...ασχετα οτι ακόμα δεν το έχω ενεργοποιήσει Δεν νομίζω να λήγει η προσφορά του μηνύματος. Από την στιγμή που το έλαβες σημαίνει ότι υπάρχει η προσφορά στην γραμμή σου και την λαμβανεις μολις στείλεις το SMS. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Εγώ σκέφτομαι αυτόν το μήνα να μην βάλω κάρτα και να φάω από το υπόλοιπο που έχω, μπας και μου στείλουν το μήνυμα για 1500+1500. Το Έχω λάβει σε δύο νούμερα που ουσιαστικά δεν τα χρησιμοποιώ και δεν το έχω λάβει στο βασικό μου νούμερο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 δεν νομίζω ότι έχει σχέση το υπόλοιπο.... εχω μεγάλο υπόλοιπο σε κινητό και ήρθε μήνυμα.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Ωραια καποιος που να μην ελαβε καθολου το μηνυμα με τα 1500'+1500MB και να εστειλε 1000 στο 1264 υπαρχει κανεις , να μας πει τι μηνυμα του εστειλε η wind?Για να ξερουμε αν το συστημα επιτρεπει να βαλουν ολοι την προσφορα η μονο αυτοι που ελαβαν το μηνυμα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Δεν επιτρέπει... Λέει οτι η προσφορά αφορά τους κατόχους του πακέτου "ειδικής προσφοράς" Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts