Sapadak Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Πάντως, νομίζω ότι η πρώτη φορά του Ιουλίου, αρκεί για να έχουμε για πάντα την προσφορά.. Δεν έχω ενεργοποιήσει πότε αυτό το πακέτο, μιας και είναι πάρα πολύ για τη χρήση που κάνω, αλλά παρόλαυτά μηνύματα για ενεργοποίηση της προσφοράς έχω λάβει πολλές φορές, πχ παρακάτω 17/7 20/7 29/7 04/8 11/8 14/8 18/8 21/8 25/8 28/8 02/9 07/9 15/9 18/9 22/9 29/9 05/10 19/10 26/10 Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Υπάρχουν για όλους. Εγώ πήρα αρκετά για επαρχία. Δίνεις ταυτότητα και σε λίγες μέρες είναι στο όνομα σου. Να πας στα κορίτσια που είναι δεξιά και αριστερά στην Αγίου Κωνσταντίνου εξω απο το Γρηγόρη και τα Αττικα. Έχουν μέσα 10 ευρω κάρτα αλλά τα κορίτσια θα ήθελαν να βάλεις 15€ μέσα στην κάρτα σου. Διακριτικά όμως να μην γίνει γνωστό στις άλλες εταιρείες Εαν πάρεις την κάρτα wind με το φοιτητικό πακέτο απο τα κορίτσια , εκτός απο την ταυτότητα δεν θα χρειαστεί να δείξεις αποδεικτικό οτι εισαι φοιτητής; Πχ εγω που δεν ειμαι φοιτητής, εαν πάρω αυτη τη κάρτα θα μπορώ να έχω την φοιτητική προσφορά κανονικά; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Εαν πάρεις την κάρτα wind με το φοιτητικό πακέτο απο τα κορίτσια , εκτός απο την ταυτότητα δεν θα χρειαστεί να δείξεις αποδεικτικό οτι εισαι φοιτητής; Πχ εγω που δεν ειμαι φοιτητής, εαν πάρω αυτη τη κάρτα θα μπορώ να έχω την φοιτητική προσφορά κανονικά; Δεν είναι φοιτητικη. Τώρα οι μισες κάρτες γράφουν ειδική προσφορά και οι άλλες φοιτητική. Οχι δεν χρειάζεσαι τίποτε παραπάνω από την αστυνομική ταυτότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Δεν είναι φοιτητικη. Τώρα οι μισες κάρτες γράφουν ειδική προσφορά και οι άλλες φοιτητική. Οχι δεν χρειάζεσαι τίποτε παραπάνω από την αστυνομική ταυτότητα Εκτός απο τα "κοριτσια" που αλλου μπορεις να βρεις αυτη την καρτα ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Δεν έχω ενεργοποιήσει πότε αυτό το πακέτο, μιας και είναι πάρα πολύ για τη χρήση που κάνω, αλλά παρόλαυτά μηνύματα για ενεργοποίηση της προσφοράς έχω λάβει πολλές φορές, πχ παρακάτω 17/7 20/7 29/7 04/8 11/8 14/8 18/8 21/8 25/8 28/8 02/9 07/9 15/9 18/9 22/9 29/9 05/10 19/10 26/10 Κάνεις κι εσύ λίστες, ε; :lol: Ενεργοποίησέ τη μια φορά, για να την έχεις πιο σίγουρη και μετά όποτε θέλεις την ενεργοποιείς. Τους πρώτους 2 μήνες, που τη χρειάστηκα, την ενεργοποίησα, αυτό το μήνα δε μου χρειάστηκε, αλλά τον επόμενο θα τη χρησιμοποιήσω. Είναι πολύ βολικό πακέτο. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Κάνεις κι εσύ λίστες, ε; :lol: Τι να κάνω ο άμοιρος :lol: Ενεργοποίησέ τη μια φορά, για να την έχεις πιο σίγουρη και μετά όποτε θέλεις την ενεργοποιείς. Τους πρώτους 2 μήνες, που τη χρειάστηκα, την ενεργοποίησα, αυτό το μήνα δε μου χρειάστηκε, αλλά τον επόμενο θα τη χρησιμοποιήσω. Είναι πολύ βολικό πακέτο. Φοβάμε οτι αν το ενεργοποιήσω θα σταματήσουν να έρχονται τα μηνυματα :lol::lol: Δε με βολεύει καθόλου σαν πακέτο (οχι οτι δεν είναι τρομέρη προσφορά), να φανταστείς οτι με 10 ευρώ τη βγάζω 2,5-3 μήνες :lol: Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Εστω οτι βρισκομαι σε ξενη χωρα με περιαγωγη.... χρεωνομαι για τα εισερχομενα sms? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Όχι δεν χρεωνεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Τι να κάνω ο άμοιρος :lol: Χαχαχα Σε καταλαβαίνω. :P Φοβάμε οτι αν το ενεργοποιήσω θα σταματήσουν να έρχονται τα μηνυματα :lol::lol: Δε με βολεύει καθόλου σαν πακέτο (οχι οτι δεν είναι τρομέρη προσφορά), να φανταστείς οτι με 10 ευρώ τη βγάζω 2,5-3 μήνες :lol: Μπα, δε σταματάνε.. :lol: Είναι καλό από την άποψη ότι δεν περιορίζεσαι. Δε σκέφτεσαι αν θα σου φτάσουν. Αλλά, είναι και ύπουλο από την άλλη. :shifty: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 παιδια προσοχη στης κουφιες χρεωσεις που κανει << κατα λαθος >> το συστημα τους... σημερα παιζοντας με την εφαρμογη myf2go,εμπαινα εβγαινα για κανα τεταρτο και ξαφνικα ειδα πως μου τραβηξανε 36 cents, δηλαδη 3 sms... και αντε εσυ τρεχα βρες αν εστειλες και που εστειλες... και τι φουστηδες ειανι,εχθες εληξε ενα φουλ πανσιον πακετο που ειχα,σημερα τραβηξαν την ταριφα τους... και εννοειται πως δεν εκανα καμια χρεωσιμη κινηση απο τοι κινητο μου.. και με την ευκαιρια να προσθεσω και ενα κειμενο σχετικο με την καταργηση της περιαγωγης απο τον ιουνιο του 2017 οπου και αναφερει επιπλεον πως : Από τις 30 Απριλίου 2016 οι επιπλέον χρεώσεις περιαγωγής δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν: • τα 0,05 ευρώ ανά λεπτό για φωνητικές κλήσεις• τα 0,02 ευρώ για μηνύματα κειμένου (SMS), και• τα 0,05 ευρώ ανά megabyte για χρήση διαδικτύου μέσω κινητού τηλεφώνου και σκεφτειτε πως ανηκουμε στης χωρες που λενε οχι στην καταργηση της περιαγωγης... δεν θελω να θεωρηθει πολιτικο , αλλα και η αριστερα χαιδευεται με τα καρτελ..... :O Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Εαν πάρεις την κάρτα wind με το φοιτητικό πακέτο απο τα κορίτσια , εκτός απο την ταυτότητα δεν θα χρειαστεί να δείξεις αποδεικτικό οτι εισαι φοιτητής; Πχ εγω που δεν ειμαι φοιτητής, εαν πάρω αυτη τη κάρτα θα μπορώ να έχω την φοιτητική προσφορά κανονικά; Φίλε μου πήρα και γω το πρωΐ την καρτούλα της wind στο σημείο που υπέδειξε ο φίλος soleman. Και ναί δεν χρειάστηκε κάτι άλλο παρά η ταυτότητά μου. Στο κουτάκι της κάρτας γράφει "ειδική προσφορά", κι όχι φοιτητικό. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Παράθεση από soleman > Δεν είναι φοιτητικη. Τώρα οι μισες κάρτες γράφουν ειδική προσφορά και οι άλλες φοιτητική. Οχι δεν χρειάζεσαι τίποτε παραπάνω από την αστυνομική ταυτότητα Εκτός απο τα "κοριτσια" που αλλου μπορεις να βρεις αυτη την καρτα ; Εκτός απο τα "κοριτσια" που αλλου μπορεις να βρεις αυτη την καρτα ; Στην επαρχια υπαρχει ? Διατιθεται ? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Φίλε μου πήρα και γω το πρωΐ την καρτούλα της wind στο σημείο που υπέδειξε ο φίλος soleman. Και ναί δεν χρειάστηκε κάτι άλλο παρά η ταυτότητά μου. Στο κουτάκι της κάρτας γράφει "ειδική προσφορά", κι όχι φοιτητικό. Κάνει 10€ έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Κάνει 10€ έτσι? Η κάρτα έχει ήδη μέσα 10€. Εγώ έβαλα άλλα 20€ ,σύνολο 30€. Ενεργοποίησα το πακέτο και το υπόλοιπο που έμεινε στη κάρτα,περίπου 20€,θα το χρησιμοποιήσω τους επόμενους μήνες. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 παιδια προσοχη στης κουφιες χρεωσεις που κανει << κατα λαθος >> το συστημα τους... σημερα παιζοντας με την εφαρμογη myf2go,εμπαινα εβγαινα για κανα τεταρτο και ξαφνικα ειδα πως μου τραβηξανε 36 cents, δηλαδη 3 sms... και αντε εσυ τρεχα βρες αν εστειλες και που εστειλες... και τι φουστηδες ειανι,εχθες εληξε ενα φουλ πανσιον πακετο που ειχα,σημερα τραβηξαν την ταριφα τους... και εννοειται πως δεν εκανα καμια χρεωσιμη κινηση απο τοι κινητο μου.. και με την ευκαιρια να προσθεσω και ενα κειμενο σχετικο με την καταργηση της περιαγωγης απο τον ιουνιο του 2017 οπου και αναφερει επιπλεον πως : Από τις 30 Απριλίου 2016 οι επιπλέον χρεώσεις περιαγωγής δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν: • τα 0,05 ευρώ ανά λεπτό για φωνητικές κλήσεις• τα 0,02 ευρώ για μηνύματα κειμένου (SMS), και• τα 0,05 ευρώ ανά megabyte για χρήση διαδικτύου μέσω κινητού τηλεφώνου και σκεφτειτε πως ανηκουμε στης χωρες που λενε οχι στην καταργηση της περιαγωγης... δεν θελω να θεωρηθει πολιτικο , αλλα και η αριστερα χαιδευεται με τα καρτελ..... :O http://www.techgear.gr/internet-net-neutrality-and-roaming-european-union-102478/?utm_source=News247&utm_medium=footer_home&utm_campaign=24MediaWidget Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Εγω παιδια προσευχες εκανα στο τσατ μίλησα δεν ηρθε τπτ αποφάσισα να μην ξανα βαλω καρτα μέχρι να έρθει η προσφορα. Η γιαγια μου 1 καρτα στους 3 μηνες βαζει και ηρθε η προσφορα απο τους πρωτους. Εχω μια βοντα και παίρνω το ιντερνετ μεσω hot spot και βασικο νουμερο ειναι αυτο της wind άντε να δουμε 10 μερες εχει που εληξαν τα προγράμματα. Περιμενω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Είναι υποχρεωτικό μόνο το δεκάευρο κατά την αγορά της από τα κορίτσια ή πρέπει να βάλω και αλλά είκοσι υποχρεωτικά να έχει μέσα για να μου το δώσουν?Θέλω ένα για τους γονείς μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Δηλαδή μπορούν οι εφαρμογές στο Android να ενεργοποιούν κατά το δοκούν τα data ενώ τα έχουμε κλειστά; Επίσης γιατί ο μετρητής δεν αναγράφει κάποια κατανάλωση, έστω και μερικών kb; Καντε αυτο που εκανα εγω σε ανδροιδ κινητο.Μπειτε στις ρυθμισεις και απο εκει στο συνδεση δεδομενων και απενεργοποιηστε τα δεδομενα παρασκηνιου και ετσι δεν μπαινουν εφαρμογες μοναχες τους στο ιντερνετ.Το εκανα και εχω και πιο γρηγορο ιντερνετ οταν το χρησιμοποιω. ειτε απο q , ειτε απο whatsup.Και ειμαι ησυχος. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Ανανέωσα σήμερα (Τρίτη) το φοιτητικό μου F2G, το F2G του πατέρα μου με τα 300' και το Q νούμερό μου σε κατάστημα. Συμπεράσματα: (1) Ενα μήνα μετά την αλλαγή (βάσει δελτίου τύπου) της διάρκειας ισχύος του χρηματικού υπολοίπου, το εξάμηνο καλά κρατεί (τα υπόλοιπα λήγουν στις 26 Απριλίου του 2016). Μπράβο Wind! (2) Δεν μου ζήτησε κανείς να ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο. (3) Ξέχασα να τους πω ποιό μπόνους ήθελα με τα 30 λεπτά, αυτοί δεν με ρώτησαν και επέλεξαν αυθαίρετα τα 120 MB για την Q και τα 120' προς σταθερά για τα F2G (δεν με πείραξε, απλά θα προτιμούσα να με ρωτήσουν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Είναι υποχρεωτικό μόνο το δεκάευρο κατά την αγορά της από τα κορίτσια ή πρέπει να βάλω και αλλά είκοσι υποχρεωτικά να έχει μέσα για να μου το δώσουν?Θέλω ένα για τους γονείς μου.... 10€ είναι τα οποία είναι μέσα στην κάρτα, αλλά θα ήταν καλό και για τα κορίτσια να βάλεις άλλα 5€, έτσι κι αλλιώς θα χρειαστεί να αγοράσουν τον άλλο μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ soleman,έτσι θα κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Τι να κάνω ο άμοιρος :lol: Φοβάμε οτι αν το ενεργοποιήσω θα σταματήσουν να έρχονται τα μηνυματα :lol::lol: Δεν σταματανε να ερχονται τα μηνυματα. Εγω το ενεργοποιησα μια φορα, και απο τοτε ερχονται ασταματητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Καλησπέρα...για βοηθήστε ρε παιδιά. Έχω την προσφορά των 1500 λεπτών και 1,5 gb των 8 ευρώ. Ξέχασα που στέλνουμε το μήνυμα για να το ενεργοποιησουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 1000 στο 1264 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 1000 στο 1264 Thank you !!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts