Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως, νομίζω ότι η πρώτη φορά του Ιουλίου, αρκεί για να έχουμε για πάντα την προσφορά..

Δεν έχω ενεργοποιήσει πότε αυτό το πακέτο, μιας και είναι πάρα πολύ για τη χρήση που κάνω, αλλά παρόλαυτά μηνύματα για ενεργοποίηση της προσφοράς έχω λάβει πολλές φορές, πχ παρακάτω

17/7

20/7

29/7

04/8

11/8

14/8

18/8

21/8

25/8

28/8

02/9

07/9

15/9

18/9

22/9

29/9

05/10

19/10

26/10

I am the FireStarter

Υπάρχουν για όλους. Εγώ πήρα αρκετά για επαρχία.

Δίνεις ταυτότητα και σε λίγες μέρες είναι στο όνομα σου. Να πας στα κορίτσια που είναι δεξιά και αριστερά στην Αγίου Κωνσταντίνου εξω απο το Γρηγόρη και τα Αττικα.

Έχουν μέσα 10 ευρω κάρτα αλλά τα κορίτσια θα ήθελαν να βάλεις 15€ μέσα στην κάρτα σου.

Διακριτικά όμως να μην γίνει γνωστό στις άλλες εταιρείες

Εαν πάρεις την κάρτα wind με το φοιτητικό πακέτο απο τα κορίτσια , εκτός απο την ταυτότητα δεν θα χρειαστεί να δείξεις αποδεικτικό οτι εισαι φοιτητής;

Πχ εγω που δεν ειμαι φοιτητής, εαν πάρω αυτη τη κάρτα θα μπορώ να έχω την φοιτητική προσφορά κανονικά;

[ f i l i p p o s ]

Εαν πάρεις την κάρτα wind με το φοιτητικό πακέτο απο τα κορίτσια , εκτός απο την ταυτότητα δεν θα χρειαστεί να δείξεις αποδεικτικό οτι εισαι φοιτητής;

Πχ εγω που δεν ειμαι φοιτητής, εαν πάρω αυτη τη κάρτα θα μπορώ να έχω την φοιτητική προσφορά κανονικά;

Δεν είναι φοιτητικη. Τώρα οι μισες κάρτες γράφουν ειδική προσφορά και οι άλλες φοιτητική. Οχι δεν χρειάζεσαι τίποτε παραπάνω από την αστυνομική ταυτότητα

Δεν είναι φοιτητικη. Τώρα οι μισες κάρτες γράφουν ειδική προσφορά και οι άλλες φοιτητική. Οχι δεν χρειάζεσαι τίποτε παραπάνω από την αστυνομική ταυτότητα

Εκτός απο τα "κοριτσια" που αλλου μπορεις να βρεις αυτη την καρτα ;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Δεν έχω ενεργοποιήσει πότε αυτό το πακέτο, μιας και είναι πάρα πολύ για τη χρήση που κάνω, αλλά παρόλαυτά μηνύματα για ενεργοποίηση της προσφοράς έχω λάβει πολλές φορές, πχ παρακάτω

17/7

20/7

29/7

04/8

11/8

14/8

18/8

21/8

25/8

28/8

02/9

07/9

15/9

18/9

22/9

29/9

05/10

19/10

26/10

Κάνεις κι εσύ λίστες, ε; :lol:

Ενεργοποίησέ τη μια φορά, για να την έχεις πιο σίγουρη και μετά όποτε θέλεις την ενεργοποιείς. Τους πρώτους 2 μήνες, που τη χρειάστηκα, την ενεργοποίησα, αυτό το μήνα δε μου χρειάστηκε, αλλά τον επόμενο θα τη χρησιμοποιήσω. Είναι πολύ βολικό πακέτο.

Huawei Nova 5T

Κάνεις κι εσύ λίστες, ε; :lol:

Τι να κάνω ο άμοιρος :lol:

Ενεργοποίησέ τη μια φορά, για να την έχεις πιο σίγουρη και μετά όποτε θέλεις την ενεργοποιείς. Τους πρώτους 2 μήνες, που τη χρειάστηκα, την ενεργοποίησα, αυτό το μήνα δε μου χρειάστηκε, αλλά τον επόμενο θα τη χρησιμοποιήσω. Είναι πολύ βολικό πακέτο.

Φοβάμε οτι αν το ενεργοποιήσω θα σταματήσουν να έρχονται τα μηνυματα :lol::lol:

Δε με βολεύει καθόλου σαν πακέτο (οχι οτι δεν είναι τρομέρη προσφορά), να φανταστείς οτι με 10 ευρώ τη βγάζω 2,5-3 μήνες :lol:

I am the FireStarter

Χαχαχα Σε καταλαβαίνω. :P

Δε με βολεύει καθόλου σαν πακέτο (οχι οτι δεν είναι τρομέρη προσφορά), να φανταστείς οτι με 10 ευρώ τη βγάζω 2,5-3 μήνες :lol:

Μπα, δε σταματάνε.. :lol:

Είναι καλό από την άποψη ότι δεν περιορίζεσαι. Δε σκέφτεσαι αν θα σου φτάσουν.

Αλλά, είναι και ύπουλο από την άλλη. :shifty:

Huawei Nova 5T

παιδια προσοχη στης κουφιες χρεωσεις που κανει << κατα λαθος >> το συστημα τους...

σημερα παιζοντας με την εφαρμογη myf2go,εμπαινα εβγαινα για κανα τεταρτο και ξαφνικα ειδα πως μου τραβηξανε 36 cents,

δηλαδη 3 sms...

και αντε εσυ τρεχα βρες αν εστειλες και που εστειλες...

και τι φουστηδες ειανι,εχθες εληξε ενα φουλ πανσιον πακετο που ειχα,σημερα τραβηξαν την ταριφα τους...

και εννοειται πως δεν εκανα καμια χρεωσιμη κινηση απο τοι κινητο μου..

και με την ευκαιρια να προσθεσω και ενα κειμενο σχετικο με την καταργηση της περιαγωγης απο τον ιουνιο του 2017 οπου και αναφερει επιπλεον πως :

Από τις 30 Απριλίου 2016 οι επιπλέον χρεώσεις περιαγωγής δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν: • τα 0,05 ευρώ ανά λεπτό για φωνητικές κλήσεις• τα 0,02 ευρώ για μηνύματα κειμένου (SMS), και• τα 0,05 ευρώ ανά megabyte για χρήση διαδικτύου μέσω κινητού τηλεφώνου

και σκεφτειτε πως ανηκουμε στης χωρες που λενε οχι στην καταργηση της περιαγωγης...

δεν θελω να θεωρηθει πολιτικο , αλλα και η αριστερα χαιδευεται με τα καρτελ..... :O

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Φίλε μου πήρα και γω το πρωΐ την καρτούλα της wind στο σημείο που υπέδειξε ο φίλος soleman. Και ναί δεν χρειάστηκε κάτι άλλο παρά η ταυτότητά μου. Στο κουτάκι της κάρτας γράφει "ειδική προσφορά", κι όχι φοιτητικό.

Sent from my Ulefone Power

Παράθεση από soleman >

Στην επαρχια υπαρχει ? Διατιθεται ?

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Φίλε μου πήρα και γω το πρωΐ την καρτούλα της wind στο σημείο που υπέδειξε ο φίλος soleman. Και ναί δεν χρειάστηκε κάτι άλλο παρά η ταυτότητά μου. Στο κουτάκι της κάρτας γράφει "ειδική προσφορά", κι όχι φοιτητικό.

Κάνει 10€ έτσι?

Κάνει 10€ έτσι?

Η κάρτα έχει ήδη μέσα 10€. Εγώ έβαλα άλλα 20€ ,σύνολο 30€. Ενεργοποίησα το πακέτο και το υπόλοιπο που έμεινε στη κάρτα,περίπου 20€,θα το χρησιμοποιήσω τους επόμενους μήνες.

Sent from my Ulefone Power

παιδια προσοχη στης κουφιες χρεωσεις που κανει << κατα λαθος >> το συστημα τους...

σημερα παιζοντας με την εφαρμογη myf2go,εμπαινα εβγαινα για κανα τεταρτο και ξαφνικα ειδα πως μου τραβηξανε 36 cents,

δηλαδη 3 sms...

και αντε εσυ τρεχα βρες αν εστειλες και που εστειλες...

και τι φουστηδες ειανι,εχθες εληξε ενα φουλ πανσιον πακετο που ειχα,σημερα τραβηξαν την ταριφα τους...

και εννοειται πως δεν εκανα καμια χρεωσιμη κινηση απο τοι κινητο μου..

και με την ευκαιρια να προσθεσω και ενα κειμενο σχετικο με την καταργηση της περιαγωγης απο τον ιουνιο του 2017 οπου και αναφερει επιπλεον πως :

Από τις 30 Απριλίου 2016 οι επιπλέον χρεώσεις περιαγωγής δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν: • τα 0,05 ευρώ ανά λεπτό για φωνητικές κλήσεις• τα 0,02 ευρώ για μηνύματα κειμένου (SMS), και• τα 0,05 ευρώ ανά megabyte για χρήση διαδικτύου μέσω κινητού τηλεφώνου

και σκεφτειτε πως ανηκουμε στης χωρες που λενε οχι στην καταργηση της περιαγωγης...

δεν θελω να θεωρηθει πολιτικο , αλλα και η αριστερα χαιδευεται με τα καρτελ..... :O

http://www.techgear.gr/internet-net-neutrality-and-roaming-european-union-102478/?utm_source=News247&utm_medium=footer_home&utm_campaign=24MediaWidget

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω παιδια προσευχες εκανα στο τσατ μίλησα δεν ηρθε τπτ αποφάσισα να μην ξανα βαλω καρτα μέχρι να έρθει η προσφορα. Η γιαγια μου 1 καρτα στους 3 μηνες βαζει και ηρθε η προσφορα απο τους πρωτους. Εχω μια βοντα και παίρνω το ιντερνετ μεσω hot spot και βασικο νουμερο ειναι αυτο της wind άντε να δουμε 10 μερες εχει που εληξαν τα προγράμματα. Περιμενω..

Είναι υποχρεωτικό μόνο το δεκάευρο κατά την αγορά της από τα κορίτσια ή πρέπει να βάλω και αλλά είκοσι υποχρεωτικά να έχει μέσα για να μου το δώσουν?Θέλω ένα για τους γονείς μου....

Δηλαδή μπορούν οι εφαρμογές στο Android να ενεργοποιούν κατά το δοκούν τα data ενώ τα έχουμε κλειστά;

Επίσης γιατί ο μετρητής δεν αναγράφει κάποια κατανάλωση, έστω και μερικών kb;

Καντε αυτο που εκανα εγω σε ανδροιδ κινητο.Μπειτε στις ρυθμισεις και απο εκει στο συνδεση δεδομενων και απενεργοποιηστε τα δεδομενα παρασκηνιου και ετσι δεν μπαινουν εφαρμογες μοναχες τους στο ιντερνετ.Το εκανα και εχω και πιο γρηγορο ιντερνετ οταν το χρησιμοποιω. ειτε απο q , ειτε απο whatsup.Και ειμαι ησυχος.

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Καλησπέρα σε όλους! Ανανέωσα σήμερα (Τρίτη) το φοιτητικό μου F2G, το F2G του πατέρα μου με τα 300' και το Q νούμερό μου σε κατάστημα. Συμπεράσματα: (1) Ενα μήνα μετά την αλλαγή (βάσει δελτίου τύπου) της διάρκειας ισχύος του χρηματικού υπολοίπου, το εξάμηνο καλά κρατεί (τα υπόλοιπα λήγουν στις 26 Απριλίου του 2016). Μπράβο Wind! (2) Δεν μου ζήτησε κανείς να ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο. (3) Ξέχασα να τους πω ποιό μπόνους ήθελα με τα 30 λεπτά, αυτοί δεν με ρώτησαν και επέλεξαν αυθαίρετα τα 120 MB για την Q και τα 120' προς σταθερά για τα F2G (δεν με πείραξε, απλά θα προτιμούσα να με ρωτήσουν).

Είναι υποχρεωτικό μόνο το δεκάευρο κατά την αγορά της από τα κορίτσια ή πρέπει να βάλω και αλλά είκοσι υποχρεωτικά να έχει μέσα για να μου το δώσουν?Θέλω ένα για τους γονείς μου....

10€ είναι τα οποία είναι μέσα στην κάρτα, αλλά θα ήταν καλό και για τα κορίτσια να βάλεις άλλα 5€, έτσι κι αλλιώς θα χρειαστεί να αγοράσουν τον άλλο μηνα.

Δεν σταματανε να ερχονται τα μηνυματα. Εγω το ενεργοποιησα μια φορα, και απο τοτε ερχονται ασταματητα.

Καλησπέρα...για βοηθήστε ρε παιδιά. Έχω την προσφορά των 1500 λεπτών και 1,5 gb των 8 ευρώ. Ξέχασα που στέλνουμε το μήνυμα για να το ενεργοποιησουμε.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova