amanitis Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Και εγω τους πηρα να μου φτιαξουν το σημα εδω στον Αλιμο- Αττικη και τωρα εχω σημα 5G:lol:. Με γειωσαν κανονικοτατα. Καλα αμα δεν ειχα το φοιτητικο θα την ειχα κανει για αλλες παραλιες.:p Ίσως για να κάνουν κάποια ενέργεια να χρειάζονται πολλά αιτήματα μάλλον Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Ίσως για να κάνουν κάποια ενέργεια να χρειάζονται πολλά αιτήματα μάλλον Λογικα ναι. Αλλα αυτο το σημα της δεν παιζεται ρε συ. Να φανταστης ηθελα να παραγγειλω και καινουργια συσκευη για να πιανω 4g τρομαρα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Ίσως για να κάνουν κάποια ενέργεια να χρειάζονται πολλά αιτήματα μάλλον Σε μένα μόλις έκανα αίτημα τη παρασκευή, τη Δευτέρα πρωί είχαν στείλει συνεργείο και το έφτιαξαν, σε κωμόπολη έξω απ το Μεσολόγγι, απλά πήρα τρεις φορές τηλέφωνο μέχρι να βρω σοβαρό υπάλληλο να μου καταχωρήσει τη βλάβη, η πρώτη μου λεγε «δεν βλέπω πρόβλημα στο σύστημα» και προσπαθούσε να με πείσει οτι φταίνε όλα τα κινητά μας κλπ κ να κανουμε επανακινηση, ο άλλος μ λεει «ε μπορεί να κανουν αναβάθμιση το δίκτυο, αν δεν λειτουργεί σε 5 μέρες ξανακαλέστε», και με τον τρίτο καταφερα να καταχωρήσω βλάβη για να φτιαχτεί. Τώρα σε περιοχές της αθήνας μπορεί να τους έχουν ξηλώσει κεραίες κάτι επιτροπές κατοίκων κι άλλες τέτοιες σαχλαμάρες και να μην μπορούν να κάνουν κάτι.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Σε μένα μόλις έκανα αίτημα τη παρασκευή, τη Δευτέρα πρωί είχαν στείλει συνεργείο και το έφτιαξαν, σε κωμόπολη έξω απ το Μεσολόγγι, απλά πήρα τρεις φορές τηλέφωνο μέχρι να βρω σοβαρό υπάλληλο να μου καταχωρήσει τη βλάβη, η πρώτη μου λεγε «δεν βλέπω πρόβλημα στο σύστημα» και προσπαθούσε να με πείσει οτι φταίνε όλα τα κινητά μας κλπ κ να κανουμε επανακινηση, ο άλλος μ λεει «ε μπορεί να κανουν αναβάθμιση το δίκτυο, αν δεν λειτουργεί σε 5 μέρες ξανακαλέστε», και με τον τρίτο καταφερα να καταχωρήσω βλάβη για να φτιαχτεί. Τώρα σε περιοχές της αθήνας μπορεί να τους έχουν ξηλώσει κεραίες κάτι επιτροπές κατοίκων κι άλλες τέτοιες σαχλαμάρες και να μην μπορούν να κάνουν κάτι.. Λογικο μου ακουγεται. Αλλα ελα που δεν παλευεται με τετοιο σημα. τι να κανουμε μπορουμε και αλλιως. Ας ελπισουμε οτι στο μελλον να καλυτερεψη η κατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Κατά τη γνώμη μου θέλει πρήξιμο στο τηλέφωνο βλαβών απ' όλους, ειδικά σε κεντρικές περιοχές. Πρήξιμο μέχρι να φτιάξουν το δίκτυο. Τους πληρώνουμε στην τελική, ας απαιτήσουμε όπου έχουμε θέμα να το φτιάξουν Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Πήγα σήμερα σε κατάστημα wind και ζήτησα να μου αλλάξουν την κάρτα, που την είχα πάρει από τον δρόμο, σε 4g. Κάνει 5€ μου λέει, δεν έχω λεφτά τους απαντώ,γιατί στην σελίδα της εταιρείας εκεί που έχει τον χάρτη κάλυψης με 4g,λέει ότι είναι δωρεάν. Μετά από τόσους μήνες ακόμα δεν το έχουν μάθει? Για ξεκάρφωμα ρωτάει τον διπλανό του, ξέρεις αν είναι δωρεάν η αντικατάσταση? Αν το λέει ο κύριος (εγώ) τότε δεν πειράζει, περασέ την δωρεάν. Συμπέρασμα? Όποιος ξέρει δεν πληρώνει, όποιος δεν ξέρει ας γίνει μέλος εδώ για να μάθει. Εγώ αρχές Αυγούστου πήγα και άλλαξα την κάρτα της Q με μία νέα που να έχει 4G. Πήγα στο κατάστημα WIND στη Σταδίου και μου λένε 5€! :mad: Υπέθεσα πως η δωρεάν προσφορά θα ήταν μέχρι τέλος Απριλίου (που έδινε και δωρεάν 4G MB) και δεν είπα τίποτα, αλλά τελικά τσάμπα πήγαν τα 5€ μου σε κάτι που ήταν δωρεάν... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Κι εμενα το ιδιο παπατζιλικι μου πουλησαν στο συγκεκριμμενο καταστημα πριν λιγες μερες, ισχυριζομενοι οτι εληξε το δωρεαν στις 30 Ιουλιου. Δεν μασησα ομως, εφυγα και εστειλα email στην wind, που μου απαντησε οτι η αλλαγη ειναι δωρεαν. Θα ξαναπαω λοιπον και θα τους δωσω και το email να το εχουν. ... για να μην εκφραστω αλλοιως δημοσιως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Εχω την προσφορα οπου με ανανεωση 10 ευρω μου δινει δωρο 8,93 για ενα μηνα. Θα ταξιδεψω κυπρο. Οσο ειμαι σε roaming θα τραβαει απο τα 8,93 του διπλασιασμου η απο το κανονικο υπολοιπο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Παίδες, ξέρουμε τι "παίζει" με το πακέτο των 8€ που δίνει 1500 λεπτά και 1500ΜΒ?? Αυτό το πακέτο ήξερα ότι είναι φοιτητικό, όμως ήρθε πρόσφατα SMS στον αριθμό της μάνας μου, που έχει F2G μεν, αλλά δεν είναι φοιτητικό, ότι μπορεί με 8€ να το ενεργοποιήσει! Ξέρουμε για πόσους μήνες ακόμα θα διαρκέσει αυτό? Ισχύει και για νέους πελάτες? Π.χ. τη θεία και το θείο μου σίγουρα θα τους ενδιέφερε να κόψουν τα πανάκριβα συμβόλαια της Cosmote και να πάνε στη WIND γι' αυτό το πακέτο!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Παίδες, ξέρουμε τι "παίζει" με το πακέτο των 8€ που δίνει 1500 λεπτά και 1500ΜΒ?? Αυτό το πακέτο ήξερα ότι είναι φοιτητικό, όμως ήρθε πρόσφατα SMS στον αριθμό της μάνας μου, που έχει F2G μεν, αλλά δεν είναι φοιτητικό, ότι μπορεί με 8€ να το ενεργοποιήσει! Ξέρουμε για πόσους μήνες ακόμα θα διαρκέσει αυτό? Ισχύει και για νέους πελάτες? Π.χ. τη θεία και το θείο μου σίγουρα θα τους ενδιέφερε να κόψουν τα πανάκριβα συμβόλαια της Cosmote και να πάνε στη WIND γι' αυτό το πακέτο!! :p Δεν λειτουργεί σε όλα τα νούμερα το στέλνουν επιλεκτικά σε ένα αριθμό συνδρομητών. Ημερομηνια λήξης δεν υπάρχει .... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Εχω την προσφορα οπου με ανανεωση 10 ευρω μου δινει δωρο 8,93 για ενα μηνα. Θα ταξιδεψω κυπρο. Οσο ειμαι σε roaming θα τραβαει απο τα 8,93 του διπλασιασμου η απο το κανονικο υπολοιπο? Όπως σου έγραψα και στο άλλο θέμα, τα χρήματα του διπλασιασμού και γενικά τα όποια bonus δεν ισχύουν σε κατάσταση roaming..... Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RasAlGhul Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Καλημέρα με μία εύκολη ερώτηση : Έχω το F2G από τις πρώτες μέρες που είχε βγει η προσφορά με τα 300' και τα 10ευρώ μένουν στην κάρτα. Με συμφέρει να βάλω 10 ευρώ μέσω paypal ή μέσω καταστήματος ώστε να λάβω όσο το δυνατόν περισσότερα Bonus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Καλημέρα με μία εύκολη ερώτηση : Έχω το F2G από τις πρώτες μέρες που είχε βγει η προσφορά με τα 300' και τα 10ευρώ μένουν στην κάρτα. Με συμφέρει να βάλω 10 ευρώ μέσω paypal ή μέσω καταστήματος ώστε να λάβω όσο το δυνατόν περισσότερα Bonus? κατα την γνωμη μου μεσω paypal. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 (edited) Είμαι και εγώ από τους "τυχερούς" που πλέον έχω το πρόγραμμα των 1500΄και 1,5 Gb με 8 ευρω. To αντίστοιχο σε συμβόλαιο είναι το W που κοστίζει 50 ευρώ. Με 8 ευρώ που μας το χρεώνουν σε μας...σίγουρα θα έχουν κέρδος (και καλά κάνουν). Γιατί όμως στα συμβόλαια ακόμα το χρεώνουν 50 ευρώ + φόρους. Η διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Τι σου προσφέρει επιπλέον αυτό το πρόγραμμα που πρέπει να χρεώνεται 42 ευρώ περισσότερο ??? Το συμβόλαιο αυτό υπάρχει από παλιότερα... Απλά πιστεύω πως κρατάνε τις τιμές ψηλά σε αυτά, για να βάλεις Triple Play με 50€. Για τα λεφτά του είναι φοβερό, έχεις VDSL (όπου υπάρχει), 1500' προς σταθερά & κινητά από το σταθερό + 120' στο δεύτερο κινητό F2G (πχ της γυναίκας ή παιδιού). Στην ουσία, το συμβόλαιο του κινητού, το παίρνεις με 20€ σε αυτό το πακέτο! Πάντως κι εγώ, δε μπορώ να καταλάβω τι κέρδος έχουν, αν δίνουν το Φοιτητικό πακέτο σε όλους... Ίσως προσπαθούν να μας "γλυκάνουν" στην αρχή με τον πολύ χρόνο ομιλίας και μετά για να θέλουμε ξανά τόσο, θα μας πουν να κάνουμε συμβόλαια... :p Edited September 7, 2015 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Καλημέρα με μία εύκολη ερώτηση : Έχω το F2G από τις πρώτες μέρες που είχε βγει η προσφορά με τα 300' και τα 10ευρώ μένουν στην κάρτα. Με συμφέρει να βάλω 10 ευρώ μέσω paypal ή μέσω καταστήματος ώστε να λάβω όσο το δυνατόν περισσότερα Bonus? Απο paypal σου δίνει 1GB μονο από κατάστημα σου δίνει και 120 λεπτα προς σταθερά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Με χρέωση 0,30€ όμως. Όχι ότι είναι μεγάλη, αλλά ενδεχομένως πρέπει να υπολογιστεί αν έχεις σκοπό να κάνεις κάτι συγκεκριμένο το η υπόλοιπο μπας και δε φτάσει για λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RasAlGhul Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Απο paypal σου δίνει 1GB μονο από κατάστημα σου δίνει και 120 λεπτα προς σταθερά Άρα με συμφέρει από κατάστημα ευχαριστώ neo24gr & zannakis για τις απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Με χρέωση 0,30€ όμως. Όχι ότι είναι μεγάλη, αλλά ενδεχομένως πρέπει να υπολογιστεί αν έχεις σκοπό να κάνεις κάτι συγκεκριμένο το η υπόλοιπο μπας και δε φτάσει για λίγο. Επίσης με την ανανέωση από κατάστημα είναι εύκολο να φύγεις με ενεργοποιημένο πακέτο που δεν έχεις ζητήσει από ότι διαβάζω. Είναι ο λόγος που πλέον κάνω μόνο ηλεκτρονικές ανανεώσεις για να μην ψάχνω πώς να απενεργοποιήσω πακέτα... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Άρα με συμφέρει από κατάστημα ευχαριστώ neo24gr & zannakis για τις απαντήσεις αυτό λεω και εγω;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Ως bonus καταστημάτων για τους συνδρομητές* F2G και WindCardToAll, θα αποδίδoνται είτε 120 λεπτά χρόνου ομιλίας προς όλα τα σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα (2ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ), με εξαίρεση τις κλήσεις προς μη γεωγραφικούς αριθμούς (όπως ενδεικτικά: σύντομους κωδικούς, προσωπικό τηλεφωνητή, τηλεφωνικού καταλόγου κλπ),* είτε 120 λεπτά χρόνου ομιλίας προς* Wind & Q, με διάρκεια 30 ημέρες και κατανάλωση ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα τρία λεπτά. Γιατί ; κανένα κατάστημα δεν ρωτάει αν θέλεις τα 120 προς wind/q και βάζουν προς σταθερά πάντα http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=372 Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι και εγω εχω ενα νουμερο καρτοκινητο f2go φοιτιτικο αλλα δεν ειναι στο ονομα μου και θελω να την αντικαταστησω με την καινουργια 4g υπαρχει καποιος τροπος? τωρα θα μου πειτε πρεπει να ξερεις ονομα και να εισαι ο ιδιος αλλα δεν ξερω υπαρχει καποιος τροπος τελος παντον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 κατα την γνωμη μου μεσω paypal. Ακομη δεν μπορεις μεσω paypal. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Ακομη δεν μπορεις μεσω paypal. Τι εννοείς "δεν μπορείς μέσω paypal" ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Ακομη δεν μπορεις μεσω paypal. καποιος αλλος ειχε απαντησει ,προ πολλου, οτι για συναλλαγες εσωτερικα της χωρας λειτουργει κανονικα. με τον υπολοπο κοσμο μας εχουν αποκοψει. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Νομίζω το έχουμε ξαναπεί....το paypal λειτουργεί κανονικότατα σε μένα με πιστωτική από την Εθνική Τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts