GR.04 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 SMS από WIND σε τάξίδι στην Τουρκία πριν 15 μέρες: ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ:1,85Ε/ΛΕΠΤΟ ΚΙ ΕΞΕΡΧ. ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΙΔΙΑ ΧΩΡΑ: 1,24Ε/ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΕΛΑΧ. ΧΡΕΩΣΗ 1 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΒΗΜΑ ΧΡΕΩΣΗΣ ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ, ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ: 0,86Ε/ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ. SMS ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ: 0,52Ε. ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 10,58Ε/ΜΒ ΜΕ ΒΗΜΑ ΧΡΕΩΣΗΣ 1 ΚΒ MMS: 1.30E Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 SMS από WIND σε τάξίδι στην Τουρκία πριν 15 μέρες: ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ:1,85Ε/ΛΕΠΤΟ ΚΙ ΕΞΕΡΧ. ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΙΔΙΑ ΧΩΡΑ: 1,24Ε/ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΕΛΑΧ. ΧΡΕΩΣΗ 1 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΒΗΜΑ ΧΡΕΩΣΗΣ ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ, ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ: 0,86Ε/ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ. SMS ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ: 0,52Ε. ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 10,58Ε/ΜΒ ΜΕ ΒΗΜΑ ΧΡΕΩΣΗΣ 1 ΚΒ MMS: 1.30E Απιστευτοο,10€ για ενα 1KB; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Κατ αρχήν έχουμε την διαβεβαίωση της WIND ότι υπάρχουν δίκτυα που χρεώνουν εισερχόμενα μηνύματα http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/periagogi/hreoseis-periagogis/sundromites-kartokinitis/ Αντιγράφω: Σε περίπτωση που το ξένο δίκτυο (δίκτυο κινητής, maritime, δορυφορικό) χρεώνει τα εισερχόμενα γραπτά μηνύματα, η χρέωση είναι: Χρέωση ξένου δικτύου + 20% προσαύξηση + ΦΠΑ Δευτερον έχουμε την διαβεβαίωση της Ε.Ε.Τ.Τ http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/FAQS/International_roaming_FAQs.html Αντιγράφω: Η λήψη γραπτών μηνυμάτων διεθνούς περιαγωγής δεν χρεώνεται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Υπήρχε μια λίστα στο site της Cosmote με δίκτυα που χρεώνουν εισερχόμενα SMS , ήταν πολλά Αμερικάνικα ( USA ) , Ινδία , και μερικά άλλα , κανένα όμως από γειτονικές χώρες . Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω αυτήν την λίστα πλέον , και η αναζήτηση στο internet δεν έβγαλε κάτι .... για την κουβεντα.... στην αμερικη δεν χρεωνονται τα εισερχομενα μηνυματα για ελληνικα δικτυα, το εχω δοκιμασει και για τις τρεις ο ιδιος προσωπικα και μαλιστα σε αρκετες πολιτειες των ΗΠΑ, δεν ειδα καμμια χρεωση, μπορουν να το επιβαιωσουν και αλλοι αυτο..... οσο για τα δορυφορικα δικτυα, απο οτι τουλαχιστον γνωριζω σε ενα δορυφορικο τηλεφωνο για να συνδεθει με τον δορυφορο θελει την δικη του καρτα.... δηλαδη δεν μπορεις να παρεις την καρτα του καρτοκινητου wind να την βαλεις σε ενα τετοιο τηλεφωνο και να συνδεθεις με δορυφορο... στην καλυτερη περιπτωση θα εχεις μονο GSM αν βεβαια το επιτρεπει και το τηελεφωνο.... στην τουρκια 0,52 ειναι το εξερχομενο μηνυμα... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Επιβεβαιωνω και εγω οτι Τουρκια και ΗΠΑ δεν χρεωνουν για εισερχομενα μηνυματα. (Τουλαχιστον στην cosmote, λογικα και στην wind). Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Επιβεβαιωνω και εγω οτι Τουρκια και ΗΠΑ δεν χρεωνουν για εισερχομενα μηνυματα. (Τουλαχιστον στην cosmote, λογικα και στην wind). Στην Τουρκια οι συγγενεις μου πηγαν τον Ιανουαριο και χρεωνονταν...οι κλησεις και τα sms πανακριβα σε περιαγωγη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Στην Τουρκια οι συγγενεις μου πηγαν τον Ιανουαριο και χρεωνονταν...οι κλησεις και τα sms πανακριβα σε περιαγωγη. Μιλησα μονο για εισερχομενα sms. Για εξερχομενα sms και γενικα κλησεις, ναι ειναι πανακριβα. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Είναι πανάκριβα διότι πιάνει Ασία όχι Ευρωπαϊκη ένωση... 10.58 το mb σημαίνει ότι έχει 10.500 € το ένα gigabyte internet από το κινητό σού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Ξέρεις κανείς να μου πει με σιγουριά αν η wind παρέχει την υπηρεσία αναγνώρισης κλήσεων στο F2G σε χώρες εντός EU? Ειδικά αν έχει κάποιος προσωπική εμπειρία από ταξίδι σε Σουηδία, Φινλανδία θα με βοηθούσε. Έχω ελληνικό νούμερο cosmokarta και το κάνω χρήση κάθε φορά που έρχομαι Ελλάδα κυρίως αλλά η cosmote δεν παρέχει αναγνώριση κλήσεων στα καρτοκινητα στο εξωτερικό παρά μόνο στα συμβόλαια. Σκέφτομαι τώρα που θα κατέβω Ελλάδα διακοπές να κάνω μεταφορά του αριθμού μου σε F2G από cosmokarta. Απο περυσινό ταξιδι στις παραπάνω χώρες συν Λετονία εσθονια,απλα λειτουργούν ολα κανονικα.και αναγνώριση,και φυσιολογικές χρεώσεις και δεν υπαρχει χρέωση εισερχομένου μηνύματος.οχι μονο αυτο αλλα ειναι πιο οικονομικό να στείλεις απο εκει μήνυμα σε ελληνικο αριθμό παρα απο το να γινει αυτο εντός ελλαδας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 πηγε φιλος μου στο καταστημα εγνατια με βενιζελου και χωρις να το ζητησει,με την ανανεωση 10 ευρω που εκανε του ενεργοποιησαν πακετο αξιας 5 ευρω για να παρει 200 λεπτα προς ολους. Ντροπη για να παιρνουν τα μπονους οι υπαλληλοι να ενεργοποιουν ετσι αυθαιρετα πακετα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 πηγε φιλος μου στο καταστημα εγνατια με βενιζελου και χωρις να το ζητησει,με την ανανεωση 10 ευρω που εκανε του ενεργοποιησαν πακετο αξιας 5 ευρω για να παρει 200 λεπτα προς ολους. Ντροπη για να παιρνουν τα μπονους οι υπαλληλοι να ενεργοποιουν ετσι αυθαιρετα πακετα... Ελεος...εγω που πηγαινω στο καταστημα της Παπαναστασιου εχει τυχει να με ρωτησουν αλλα λεω οτι τα ενεργοποιω στο MyF2G και στο MyQ. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 το θεμα ειναι πως επεστρεψε οταν το ειδε στο app και του ειπαν να καλεσει στο 1260 για να ζητησει επιστροφη, και ΑΝ εγκριθει θα του τα πιστωσουν... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 πηγε φιλος μου στο καταστημα εγνατια με βενιζελου και χωρις να το ζητησει,με την ανανεωση 10 ευρω που εκανε του ενεργοποιησαν πακετο αξιας 5 ευρω για να παρει 200 λεπτα προς ολους. Ντροπη για να παιρνουν τα μπονους οι υπαλληλοι να ενεργοποιουν ετσι αυθαιρετα πακετα... Πάντα όταν βάζω απο κατάστημα τους ζητάω ιδιαίτερα έντονα να μην ενεργοποιήσουν πακέτο και ότι θα το κάνω εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 μηπως ειναι ενεργοποιημενη η αυτοματη αγορα του πακετου με ανανεωση απο 10 ευρω και πανω? για τους νεοτερους συνδρομητες νομιζω οτι το εχουν προενεργοποιημενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agkarag Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Πήγα το απόγευμα να κάνω ανανέωση 5€ με σκοπό να ενεργοποιήσω 2 πακέτα των 2€. Ενώ πάντα βάζω εγώ τα πακέτα από το app, σήμερα λέω, άντε, ας τα ενεργοποιήσω επιτόπου.... Δεν χρεώθηκα ούτε 0,30€ ούτε άλλο ποσό έξτρα! Πήρα 120' για σταθερά! Με ευχαρίστησαν μέσω sms για την προτίμηση στο κατάστημα αμέσως! Μέχρι πριν 10 λεπτά τα πακέτα δεν είχαν ενεργοποιηθεί. Οπότε πάλι τη δουλειά την έκανα μέσω internet.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 (edited) Πήγα το απόγευμα να κάνω ανανέωση 5€ με σκοπό να ενεργοποιήσω 2 πακέτα των 2€. Ενώ πάντα βάζω εγώ τα πακέτα από το app, σήμερα λέω, άντε, ας τα ενεργοποιήσω επιτόπου.... Δεν χρεώθηκα ούτε 0,30€ ούτε άλλο ποσό έξτρα! Πήρα 120' για σταθερά! Με ευχαρίστησαν μέσω sms για την προτίμηση στο κατάστημα αμέσως! Μέχρι πριν 10 λεπτά τα πακέτα δεν είχαν ενεργοποιηθεί. Οπότε πάλι τη δουλειά την έκανα μέσω internet.. :lol: Συμφωνα με αυτα που εγραψαν καποιοι στο thread της Q, δεν χρεωνεσαι εξτρα 0,3€ αλλα σου βαζουν λιγοτερα χρηματα κατα 0,3€ στην ανανεωση. Edited June 12, 2015 by eLeKtriK EyE Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Μην ξαναδώ τρολλιές εδώ μέσα ΟΚ? :mad::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Το χρειαζεται για να μεταφερω νουμερο cu σε f2go; Ταυτοτητα και το χαρτι απο vodafone πως ειναι οντως δικο μου το νουμερο; Αυτα μονο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 ταυτοτητα και sim (για να καταγραψουν τον αριθμο της) και εισαι οκ. Αν εχεις το χαρτι απο τη vodafone ακομα καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 ταυτοτητα και sim (για να καταγραψουν τον αριθμο της) και εισαι οκ. Αν εχεις το χαρτι απο τη vodafone ακομα καλυτερα. Ταυτότητα και σιμ και είσαι οκ, σε μια ώρα μαξ θα έχεις αλλάξει δίκτυο:! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Παιδια τα magic numbers για να τα εχουμε θελουν on line ανανεωση η και απο καταστημα η περιπτερο? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Παιδια τα magic numbers για να τα εχουμε θελουν on line ανανεωση η και απο καταστημα η περιπτερο? ανοίγουν και με τους δυο τρόπους.και online και με κάρτα από περίπτερο...δοκιμασμένο!!! Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 ταυτοτητα και sim (για να καταγραψουν τον αριθμο της) και εισαι οκ. Αν εχεις το χαρτι απο τη vodafone ακομα καλυτερα. Ταυτότητα και σιμ και είσαι οκ, σε μια ώρα μαξ θα έχεις αλλάξει δίκτυο:! ευχαριστω πολυ παιδια. Και κατι ακομα, πληρωνω κατι για τη φορητοτητα;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 (edited) συνδρομητές που ερχονται απο αλλο δικτυο στην wind πληρώνουν 10 ευρω για ενεργοποίηση που αποδίδονται μετά από 3 μηνες στο υπόλοιπό τους. Edited June 18, 2015 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 συνδρομητές που ερχονται απο αλλο δικτυο στην wind πληρώνουν 10 ευρω για ενεργοποίηση που αποδίδονται μετά από 3 μηνες στο υπόλοιπό τους. Εγώ πάντως που πήγα 3 νούμερα στη wind από cosmote τον Ιανουάριο δεν πλήρωσα ούτε ευρώ.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 τον γενάρη δεν ισχυε το 10ευρο της ενεργοποιησης,νομιζω το Μάιο μπήκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts