diplo Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 αν αυτό που σε απασχολεί είναι το κόστος, νομίζω τα sms του παρόχου δεν χρεώνονται, οπότε δεν έχεις θέμα χρέωσης. τώρα αν απλά θες να τα κόψεις, δε γνωρίζω να σου απαντήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtb Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Η wind πρωτοτυπεί στην επιχειρηματικότητα. Πλέον δεν βγάζουμε μια προσφορά, την διαφημίζουμε και ψαρεύουμε πελάτες. Από δω και πέρα βγάζουμε μια προσφορά, δεν τη διαφημίζουμε, την βάζουμε σε όλους και ελπίζουμε να μην την πάρουν πολλοί χαμπάρι. Για όσους έχουν wind 2 play http://s17.postimg.org/rlwq3tc2j/wind_prosfora.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 αυτό που το βρήκες; υποψιάζομαι ότι ήταν επάνω στο λογαριασμό σου; σα πολλές κουτσουκέλες έχει κάνει τελευταία η wind (βλέπε το ντεμέκ κόστος για το email)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Να ρωτήσω, μένω εξωτερικό και ενώ κρατάω την κάρτα ενεργή, θέλω να σταματήσουν τα sms της Wind με τις ενημερώσεις και τα προωθητικά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω από εξωτερικό; αν εχεις ενεργοποιησει λογαριασμό στο f2g.gr για το συγκεκριμένο νούμερο,έχει επιλογές όσον αφορά την επικοινωνία τόσο από wind όσο και από τρίτους. Προσοχή όμως (αυτό για όσους θέλουν τις προσφορές και την ενημερώσεις) αν πειράξετε κάτι εκεί μπορεί να σταματήσουν τα μηνύματα με προσφορές (το έπαθα σε όσα νούμερά μου πείραξα). ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτό που το βρήκες; υποψιάζομαι ότι ήταν επάνω στο λογαριασμό σου; σα πολλές κουτσουκέλες έχει κάνει τελευταία η wind (βλέπε το ντεμέκ κόστος για το email)... ναι στο λογαριασμό είναι,είναι η νέα οικονομική πολιτική της μετά-Σούλας εποχής :rolleyes: Χρεώνουμε ότι κινείται. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teamrodos Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Η wind πρωτοτυπεί στην επιχειρηματικότητα. Πλέον δεν βγάζουμε μια προσφορά, την διαφημίζουμε και ψαρεύουμε πελάτες. Από δω και πέρα βγάζουμε μια προσφορά, δεν τη διαφημίζουμε, την βάζουμε σε όλους και ελπίζουμε να μην την πάρουν πολλοί χαμπάρι. Για όσους έχουν wind 2 play http://s17.postimg.org/rlwq3tc2j/wind_prosfora.jpg Πάνε καλά εκεί στη wind; Τι τους εχει πιάσει;Από την μια ενεργοποιούν προσφορές στα κινητά χωρίς καν να ειδοποιούν με ένα sms όπως όταν σε βομβαρδίζουν με ένα σωρό διαφημιστικά άλλα sms και από την άλλη τώρα αυτό.Πάλι καλά που στο λένε δηλαδή τώρα. Εάν υπήρχε οποιαδήποτε πιθανότητα να πάω στην wind για σταθερή-ίντερνετ,μετά και από αυτό εκμηδενίστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Η wind πρωτοτυπεί στην επιχειρηματικότητα. Πλέον δεν βγάζουμε μια προσφορά, την διαφημίζουμε και ψαρεύουμε πελάτες. Από δω και πέρα βγάζουμε μια προσφορά, δεν τη διαφημίζουμε, την βάζουμε σε όλους και ελπίζουμε να μην την πάρουν πολλοί χαμπάρι. Για όσους έχουν wind 2 play http://s17.postimg.org/rlwq3tc2j/wind_prosfora.jpg Αυτό που είναι περίεργο, στην υπόθεση αυτή, είναι ότι θα ενεργοποιούν αυτόματα την "προσφορά" από 11/5 αλλά σου δίνουν περιθώριο μέχρι 11/7, για να την απενεργοποιήσεις (ατελώς, μάλιστα, στο 13800, που όλοι γνωρίζουμε ότι κάθε κλήση χρεώνεται με 0,25€). Και το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος θα πληρώσει τους 2 μήνες που θα έχουμε χρεωθεί εν τω μεταξύ; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Γεια σας, τα public συνεργάζονται ή όχι με τη Wind;!!! Πήγα σήμερα το πρωί στο public της Πάτρας (ένα υπάρχει μόνο) για να ρωτήσω σχετικά με την αλλαγή κάρτας 4G σε F2G και η υπάλληλος μου είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο και ότι δεν υπάρχουν τέτοιου είδους κάρτες στη Wind!!! Σε δεύτερη ερώτηση, εάν μπορώ να πάρω κάρτα για χρήση broadband, από τη συνδυαστική προσφορά σταθερού και καρτοκινητού F2G στη Wind που δίνει 500MB στο F2G, μου είπε ότι μόνο σε κατάστημα Wind γίνεται αυτό. Έφυγα αμέσως πριν βγω από τα ρούχα μου και ανοίξω το στόμα μου και αρχίσω να λέω πράγματα που δεν πρέπει, μιας και δεν το συνηθίζω να κάνω κάτι τέτοιο. Ήταν βλάκας π υπάλληλος η απλά βαριόταν και ήθελε να σε στείλει σε κατάστημα wind. Μια χαρά γίνονται όλα από τα public. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Η wind πρωτοτυπεί στην επιχειρηματικότητα. Πλέον δεν βγάζουμε μια προσφορά, την διαφημίζουμε και ψαρεύουμε πελάτες. Από δω και πέρα βγάζουμε μια προσφορά, δεν τη διαφημίζουμε, την βάζουμε σε όλους και ελπίζουμε να μην την πάρουν πολλοί χαμπάρι. Για όσους έχουν wind 2 play http://s17.postimg.org/rlwq3tc2j/wind_prosfora.jpg Καλημέρα σε όλους.Χωρίς να είμαι συνδρομητής της Wind,θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο αυτή η τακτική είναι σύννομη. Για το οτι είναι ανήθικη δεν το συζητώ.Φοβάμαι μην αρχίσουν τα ίδια και οι υπόλοιπες εταιρίες . Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Η wind πρωτοτυπεί στην επιχειρηματικότητα. Πλέον δεν βγάζουμε μια προσφορά, την διαφημίζουμε και ψαρεύουμε πελάτες. Από δω και πέρα βγάζουμε μια προσφορά, δεν τη διαφημίζουμε, την βάζουμε σε όλους και ελπίζουμε να μην την πάρουν πολλοί χαμπάρι. Για όσους έχουν wind 2 play http://s17.postimg.org/rlwq3tc2j/wind_prosfora.jpg Στον δικο μου λογαριασμο δεν το εχει. Επιλεκτικα το βαζουν? Ωστοσο απ ότι ειδα , είναι μια υπηρεσια που υπαρχει στο my wind. Σε μενα τη δειχνει ανενεργη. Αν την ενεργοποιησουν με το ετσι θελω, δεν μπορούμε να την απενεργοποιήσουμε εμεις από το my wind? Πρεπει να παρουμε υποχρεωτικα στο 13800 για να χρεωθούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user3650 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 όλα καλά και με εμένα με τα 17,8 πιστώθηκε το 10ρικο και έμειναν και τα 17,8 κάτι άλλο, μου ήρθε το εξής μήνυμα "ΑΠΟ 2/6 ΣΤΑ ΚΑΤ/ΜΑΤΑ WIND: ΑΝΑΝΕΩΣΕ & ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ EXTRA ΔΩΡΟ ΣΟΥ! 2 ΩΡΕΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΑ Η ΠΡΟΣ WIND/Q! ΝΕΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤ/ΤΩΝ 0,30euro" τι θέλει να πει ο ποιητής ? αν πάω το ιουνιο στο κατάστημα και πω να μου βάλουν 10ευρώ, θα πάρω 300' σε όλους, 1gb, 2 ωρες σταθερά ή wind/q αρκει να δώσω 10,30 ευρώ? online θα βάλουν κάτι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 όλα καλά και με εμένα με τα 17,8 πιστώθηκε το 10ρικο και έμειναν και τα 17,8 κάτι άλλο, μου ήρθε το εξής μήνυμα "ΑΠΟ 2/6 ΣΤΑ ΚΑΤ/ΜΑΤΑ WIND: ΑΝΑΝΕΩΣΕ & ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ EXTRA ΔΩΡΟ ΣΟΥ! 2 ΩΡΕΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΑ Η ΠΡΟΣ WIND/Q! ΝΕΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤ/ΤΩΝ 0,30euro" τι θέλει να πει ο ποιητής ? αν πάω το ιουνιο στο κατάστημα και πω να μου βάλουν 10ευρώ, θα πάρω 300' σε όλους, 1gb, 2 ωρες σταθερά ή wind/q αρκει να δώσω 10,30 ευρώ? online θα βάλουν κάτι ? Εχω την εντυπωση οτι σταματαει το 1gb και το κανουν βαση επιλογη μας η 120 λεπτα προς σταθερα η 120 λεπτα προς wind-q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) Καλημέρα σε όλους.Χωρίς να είμαι συνδρομητής της Wind,θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο αυτή η τακτική είναι σύννομη. Για το οτι είναι ανήθικη δεν το συζητώ.Φοβάμαι μην αρχίσουν τα ίδια και οι υπόλοιπες εταιρίες . Να το φοβάσαι γιατί αυτό θα συμβεί και στης άλλες έχεις ιδέα από καρτελ... σύννομη δεν είναι αλλα μην νομίζεις ότι τους ελέγξει κανένας πραγματικά για τα ματια του κόσμου γίνονται μερικά .μπροστά σε αυτά που έχουν φάει δεν είναι τίποτα τα πρόστιμα που τους έχουν βάλει Edited May 7, 2015 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panathas76 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Εχω την εντυπωση οτι σταματαει το 1gb και το κανουν βαση επιλογη μας η 120 λεπτα προς σταθερα η 120 λεπτα προς wind-q ΤΟ 1GB ΔΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!! Τι δεν καταλαβαίνεις?? Τοσά ατόμα πήραμε την εξυπηρετήση πελατών και ρωτήσαμε!!!! Εσυ τώρα απο που την έχεις αυτη την εντυπώση δεν μπορώ να καταλαβω!!!!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) ΤΟ 1GB ΔΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!! Τι δεν καταλαβαίνεις?? Τοσά ατόμα πήραμε την εξυπηρετήση πελατών και ρωτήσαμε!!!! Εσυ τώρα απο που την έχεις αυτη την εντυπώση δεν μπορώ να καταλαβω!!!!:X Καλα..... αφηνω το θεμα με τους χαρακτηρισμους και τον τροπο που απαντας γιατι δεν βλεπω να βγαζω ακρη.... Σε απλα Ελληνικα ειναι το κειμενο... ''Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε ανακοινώνει την από 02/06/2015, εισαγωγή νέου Bonus Καταστημάτων για τις ανανεώσεις καρτοκινητής και παράλληλα χρέωση συναλλαγής αξίας 0,30€ εντός των καταστημάτων (Wind & Public). Η χρέωση θα πραγματοποιείται σε κάθε συναλλαγή ανανέωσης αξίας 5.00€ και άνω. Κάθε συνδρομητής θα έχει το δικαίωμα να επιλέξει το bonus καταστήματος που ταιριάζει στις ανάγκες του. Ως bonus καταστημάτων για τους συνδρομητές F2G και WindCardToAll, θα αποδίδoνται είτε 120 λεπτά χρόνου ομιλίας προς όλα τα σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα (2ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ), με εξαίρεση τις κλήσεις προς μη γεωγραφικούς αριθμούς (όπως ενδεικτικά: σύντομους κωδικούς, προσωπικό τηλεφωνητή, τηλεφωνικού καταλόγου κλπ), είτε 120 λεπτά χρόνου ομιλίας προς Wind & Q, με διάρκεια 30 ημέρες και κατανάλωση ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα τρία λεπτά. Αντίστοιχα, για τους συνδρομητές Q ως bonus καταστημάτων, θα αποδίδoνται είτε 120 λεπτά χρόνου ομιλίας προς όλα τα σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα (2ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ), με εξαίρεση τις κλήσεις προς μη γεωγραφικούς αριθμούς (όπως ενδεικτικά: σύντομους κωδικούς, προσωπικό τηλεφωνητή, τηλεφωνικού καταλόγου κλπ) με διάρκεια 30 ημέρες και κατανάλωση ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα τρία λεπτά, είτε 120ΜΒ για χρήση Mobile Internet, με διάρκεια 30 ημέρες και κατανάλωση ανά ΚΒ. Οι συνδρομητές των αντίστοιχων προγραμμάτων έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως, εντός ενός μηνός από την ανάρτηση της παρούσας ανακοίνωσης στο δικτυακό τόπο της WIND Ελλάς και την παραλαβή του σχετικού ενημερωτικού SMS. H WIND διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή/ και τερματισμού ή ανάκλησης όλων των παραπάνω εμπορικά διαθέσιμων πακέτων/προσφορών ή/και της μετατροπής των σχετικών όρων ή/και τροποποίησης των ανωτέρω προσφορών, ακολουθώντας την προσήκουσα διαδικασία ενημέρωσης των συνδρομητών, όπως εκάστοτε ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία. Σε όλες τις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%. Αναλυτικός τιμοκατάλογος προγραμμάτων και υπηρεσιών στο http://www.f2g.gr. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της WIND http://www.wind.gr ή την εξυπηρέτηση πελατών WIND/ καρτοκινητή καλώντας 1260 από καρτοκινητό F2G & WindCard ή 1222 από κινητό Q card (0,24€/ κλήση) ή 6935601260 από σταθερό τηλέφωνο (με χρέωση για κλήσεις προς κινητά).'' Να σου θυμίσω ότι πριν το 1 Gb (περίπου πέρσι τον Ιούλιο) έδινε 120 λεπτά προς wind-q. Εγώ από την ανακοίνωση καταλαβαίνω οτι αλλάζει πάλι το bonus αλλά πλέον με δικαίωμα επιλογής 120' προς σταθερα η 120' προς wind-q Εσυ τι καταλαβαινεις φιλε μου? Edited May 7, 2015 by salmador Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Σήμερα έβαλα 10 ευρώ και με είπε ο τυπάς ότι από τον επόμενο μήνα θα κοπεί το γιγα δώρο, απλά μεταφέρω τι με είπε.μακάρι να μην κοπεί και να επιλέγεις το τι θέλεις λόγω του χαρατσιου των 0.30 Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mairoulou Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Καλα..... αφηνω το θεμα με τους χαρακτηρισμους και τον τροπο που απαντας γιατι δεν βλεπω να βγαζω ακρη.... Σε απλα Ελληνικα ειναι το κειμενο... ''Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε ανακοινώνει την από 02/06/2015, εισαγωγή νέου Bonus Καταστημάτων για τις ανανεώσεις καρτοκινητής και παράλληλα χρέωση συναλλαγής αξίας 0,30€ εντός των καταστημάτων (Wind & Public). Η χρέωση θα πραγματοποιείται σε κάθε συναλλαγή ανανέωσης αξίας 5.00€ και άνω. Κάθε συνδρομητής θα έχει το δικαίωμα να επιλέξει το bonus καταστήματος που ταιριάζει στις ανάγκες του. Ως bonus καταστημάτων για τους συνδρομητές F2G και WindCardToAll, θα αποδίδoνται είτε 120 λεπτά χρόνου ομιλίας προς όλα τα σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα (2ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ), με εξαίρεση τις κλήσεις προς μη γεωγραφικούς αριθμούς (όπως ενδεικτικά: σύντομους κωδικούς, προσωπικό τηλεφωνητή, τηλεφωνικού καταλόγου κλπ), είτε 120 λεπτά χρόνου ομιλίας προς Wind & Q, με διάρκεια 30 ημέρες και κατανάλωση ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα τρία λεπτά. Αντίστοιχα, για τους συνδρομητές Q ως bonus καταστημάτων, θα αποδίδoνται είτε 120 λεπτά χρόνου ομιλίας προς όλα τα σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα (2ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ), με εξαίρεση τις κλήσεις προς μη γεωγραφικούς αριθμούς (όπως ενδεικτικά: σύντομους κωδικούς, προσωπικό τηλεφωνητή, τηλεφωνικού καταλόγου κλπ) με διάρκεια 30 ημέρες και κατανάλωση ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα τρία λεπτά, είτε 120ΜΒ για χρήση Mobile Internet, με διάρκεια 30 ημέρες και κατανάλωση ανά ΚΒ. Οι συνδρομητές των αντίστοιχων προγραμμάτων έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως, εντός ενός μηνός από την ανάρτηση της παρούσας ανακοίνωσης στο δικτυακό τόπο της WIND Ελλάς και την παραλαβή του σχετικού ενημερωτικού SMS. H WIND διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή/ και τερματισμού ή ανάκλησης όλων των παραπάνω εμπορικά διαθέσιμων πακέτων/προσφορών ή/και της μετατροπής των σχετικών όρων ή/και τροποποίησης των ανωτέρω προσφορών, ακολουθώντας την προσήκουσα διαδικασία ενημέρωσης των συνδρομητών, όπως εκάστοτε ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία. Σε όλες τις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%. Αναλυτικός τιμοκατάλογος προγραμμάτων και υπηρεσιών στο http://www.f2g.gr. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της WIND http://www.wind.gr ή την εξυπηρέτηση πελατών WIND/ καρτοκινητή καλώντας 1260 από καρτοκινητό F2G & WindCard ή 1222 από κινητό Q card (0,24€/ κλήση) ή 6935601260 από σταθερό τηλέφωνο (με χρέωση για κλήσεις προς κινητά). Να σου θυμίσω ότι πριν το 1 Gb (περίπου πέρσι τον Ιούλιο) έδινε 120 λεπτά προς wind-q. Εγώ από την ανακοίνωση καταλαβαίνω οτι αλλάζει πάλι το bonus αλλά πλέον με δικαίωμα επιλογής 120' προς σταθερα η 120' προς wind-q Εσυ τι καταλαβαινεις φιλε μου? Δεν χρειάζεται νεύρα παιδιά....το κείμενο προφανώς και είναι αυτό που επισυνάπτεις αλλα πήραμε διάφοροι (δες παραπάνω) και δεν αλλάζει κάτι σε Ο,ΤΙ ισχύει ως τώρα ! παραμένουν όλα ως έχουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) Δεν χρειάζεται νεύρα παιδιά....το κείμενο προφανώς και είναι αυτό που επισυνάπτεις αλλα πήραμε διάφοροι (δες παραπάνω) και δεν αλλάζει κάτι σε Ο,ΤΙ ισχύει ως τώρα ! παραμένουν όλα ως έχουν! Μακαρι!!! Το 1gb προσωπικα με βολεψε πολυ αλλα να πω την αληθεια κραταω μικρο καλαθι με οτι λενε στο cc της wind... Edited May 7, 2015 by salmador Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Παιδιά σορρυ αν έχει απαντηθεί, τελικά με τα 17 που μας άφησε μέσα η wind μετά από τα παράπονα που κάναμε μπορούμε να αγοράσουμε πακέτα;; ή θα αφαιρεθούν από το κανονικό υπόλοιπο;; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Παιδιά σορρυ αν έχει απαντηθεί, τελικά με τα 17 που μας άφησε μέσα η wind μετά από τα παράπονα που κάναμε μπορούμε να αγοράσουμε πακέτα;; ή θα αφαιρεθούν από το κανονικό υπόλοιπο;; Ευχαριστώ πολύ. Θα αφαιρεθουν από το κανονικό υπόλοιπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) Τελικά παιδιά θα κοπεί η προσφορά του 1gb ίντερνετ με ανανέωση 10€ online ή από κατάστημα? Ξέρουμε επίσημα ή όχι? Πάντως στο κείμενο διαβάζω από ανανέωση 5€ και όχι 10€ που δίνονται τα μπόνους σήμερα. Επίσης δεν αναφέρει για online bonus πάρα μόνο για bonus καταστήματος.. Τι να συμβαίνει άραγε.. Ύ.Γ στο σαιτ βλέπω πως ισχύει κανονικά το online bonus με ανανέωση online των 10€. Ίσως ξεχωρίζουν τις ανανεώσεις από κατάστημα ή online ή δώσουν bonus με κόστος 0.30 € ακόμα και στις ανανεώσεις των 5€ Edited May 7, 2015 by dchris79 Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Θα πληρωνουμε για να κανουμε ανανεωση. Απλα τραγικο. Δεν ειναι για τα 0,30€, αλλα για την ξεφτιλα της εταιριας. ΕΛΕΟΣ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) Θα πληρωνουμε για να κανουμε ανανεωση. Απλα τραγικο. Δεν ειναι για τα 0,30€, αλλα για την ξεφτιλα της εταιριας. ΕΛΕΟΣ!!! να στείλετε mail να πάρετε τηλ όχι μονο για τα 30 cent αλλα για ότι τραγικο εχουν κάνει το τελευταίο καιρό δεν μετράει μονο να το γράφουμε στο forum μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 1260 από το κινητό σου με χρέωση 0,24€ ανά κλήση από όλη την Ελλάδα ή στο 693-5601260 με χρέωση από σταθερό τηλέφωνο από όλη την Ελλάδα και +306935601260 με χρέωση για κλήσεις από το εξωτερικό. e-mail: crm@wind.com.gr Εναλλακτικά Εδω https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/epikoinonia-/forma-epikoinonias/ δεν ξέρω κατά ποσο το mail είναι το σωστό δεν βρήκα κάποιο αλλο Εγώ τηλέφωνο πήρα και έκραξα μην μας έχουν για πρόβατα θα μου πείτε χρεώθηκα εεε. και τι έγινε το άχτι μου το έβγαλα ... Edited May 8, 2015 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Πάντως με το σαιτ που μίλησα δεν έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση για αλλαγή στις online ανανεώσεις. Υπάρχει περίπτωση να δίνουν άλλο μπόνους οι 5€ ανανεώσεις και άλλο οι των 10€..Μαλλον μας σπρώχνουν για 10ευρες για να μην υπάρχει χρέωση κλπ Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Τα 0,30 τα πληρώνεις ανεξαρτητως ποσού ανανέωσης. Τώρα αν κοπεί το μπόνους του 1 gb στα καταστήματα μόνο,και δίνεται στις online ανανεώσεις,μένει να το δούμε. Υποθέτω όμως οτι θα το διευκρίνηζαν στην ανακοίνωση.Με την wind βέβαια ποτέ δεν ξέρεις :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Μαλλον μας ζμπρώχνουν σε Online ανανεώσεις, και δεν ειναι για το 30λέπτο, αλλά για τη μ#$#% που τους δέρνει. Τους χαλάει μάλλον το ποσοστό-ψίχουλο που έβγαζαν τα franchise τους. Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts