karatzes Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Κανένα κατάστημα στην Καλαμαριά που να αλλάζει κάρτες σε 4G, ρε παιδιά; Αυτό στον πεζόδρομο ζητάει 5 ευρώ και όταν τους λες ότι είναι δωρεάν, είτε δεν το βλέπουν στο site, είτε δεν τους έχουν ακόμα ενημερώσει, είτε δεν τους απαντά η Εξυπηρέτηση Πελατών, είτε τους τελείωσαν οι κάρτες και πέρνα από εβδομάδα κλπ. Βαρέθηκα να προσπαθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Όπως είπατε παραπανω, η αλλαγή κάρτας σε ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ είναι δωρεάν. Αρχικά και ιςως απο κεκτημένη ταχύτητα, λένε οτι υπάρχει χρέωση 5€. Εαν το ψάξουν στο προγραμμα τους, βρίσκουν οτι ειναι δωρεάν. Εδώ θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω το κατάστημα της Wind στην Έδεσσα, οπου επειδή βρέθηκα ενα πρωινό εκεί, αλλαξα την κάρτα μου σε 4g, καθώς πηγαινοερχομαι Αθήνα και θα την χρειαςτώ. Με εξυπηρέτησαν άμεσα και ηταν και ιδιαίτερα καταρτισμένοι. Πολυ ευγενικά παιδια. Ενα μεγάλο μπράβο. ΥΓ. Καμία σχέση δεν εχω με το κατάστημα, πρώτη φορά το επισκέφτηκα εχθες. Edited March 18, 2015 by dnik Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Εγώ δεν βλέπω κάποιο update στην εφαρμογή πάντως (μιλάω για android). Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 μπες στο PlayStore και θα το δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtb Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Σε wp πάντως έβγαλαν update με το magic number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 εκανα αλλαγη στη σιμ καρτουλα που ειχα απο το 1999.εποχη τελεστετ. στο καταστημα μου ειπαν "κοστιζει 5 ευρω κανονικα, αλλα επειδη η δικη σας ειναι πολυ παλια δε θα σας παρουμε χρηματα." Συμπεραινω πως το λενε ετσι και σε οποιον πιασει.Αν τον κοψουν εντελως ασχετο, παιρνουν αερα 5 ευρω. Μου εδωσε καινουργια κομενη, εφυγα.Επομενες αποριες στο αλλο θεμα για τις σιμ με τα δεδομενα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Υπήρξαν αναφορές, όπου στα καταστήματα, και ενώ έτρεχε η δωρεάν αντικατάσταση στα καρτοκινητά για το 4G, δεν είχαν καμία απολύτως ενημέρωση. Οπότε, αν δεν γνώριζαν, ορθώς σε ενημέρωσαν για το τάληρο, άσχετα της προσφοράς λόγω παλαιότητας της κάρτας. Όμως, λόγω της τωρινής δωρεάν αντικατάστασης, θα έπρεπε να έχουν ενημερωθεί, δεν είναι δικό τους το σφάλμα. Πήγαινε κόσμος στα καταστήματα μετά και την διαφήμιση που έπαιξε, και δεν ήξεραν τι να τους πουν. Άρπα κόλλα για να προλάβουν τις διαφημίσεις cosmote/vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Παιδιά άσχημα νέα.... Η Wind ξαφνικά το γύρισε σε "απληστία" όσων αφορά το φοιτητικό, το πακέτο πάει στα 8€ (δηλαδή 9€ κάρτα) από 5€ (δηλαδή 5,60€)... Μιλάμε για 60% αύξηση! Ισχύει από χθες, αν και ακόμα δεν έχουν ανανεώσει το site τους. Αυξάνουν και τα λεπτά/MB κατά 50%, αλλά γνωρίζουν ότι από τους περισσότερους δε θα χρησιμοποιηθούν (εδώ δε χρησιμοποιούσαμε τα "λιγότερα"), πόσο μάλιστα που τώρα παίζουν και τα Magic Numbers... Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) Παιδιά άσχημα νέα.... Η Wind ξαφνικά το γύρισε σε "απληστία" όσων αφορά το φοιτητικό, το πακέτο πάει στα 8€ (δηλαδή 9€ κάρτα) από 5€ (δηλαδή 5,60€)... Μιλάμε για 60% αύξηση! Ισχύει από χθες, αν και ακόμα δεν έχουν ανανεώσει το site τους. Αυξάνουν και τα λεπτά/MB κατά 50%, αλλά γνωρίζουν ότι από τους περισσότερους δε θα χρησιμοποιηθούν (εδώ δε χρησιμοποιούσαμε τα "λιγότερα"), πόσο μάλιστα που τώρα παίζουν και τα Magic Numbers... Απο 17 ΑΠΡΙΛΗ ισχύει . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412998 Edited March 18, 2015 by bill33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Απο 17 ΑΠΡΙΛΗ ισχύει . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412998 Α ναι συγγνώμη, όντως ΑΠΡΙΛΗ, διάβασα το SMS με την τσίμπλα στο μάτι το πρωί... :lol: Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) Υπαρχει συζητηση στο "φοιτητικο". Παντως, εξακολουθει να ειναι η καλυτερη κ φθηνοτερη επιλογη, ειδικα για τους μη φοιτητες... Edited March 18, 2015 by dnik Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 αν βάλω 5€ από το κατάστημα ή το PayPal το ίδιο ποσό θα πιστωθεί στον λογαριασμό μου? ή απτό κατάστημα μπαίνει ατόφιο το ποσό ? και αν βάλω 5€ θα μπορώ να αγοράσω πακέτο των 5€ ή μετά την αφαίρεση ΦΠΑ δεν θα μπορώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Ο ΦΠΑ τι σχέση εχει φίλε μου;; Εισαι σε σύγχυση. Λοιπον, βάζοντας 5€, ( με οποιοδηποτε τροπο), σου πιστώνονται περίπου 4,5€, καθώς παρακρατείται ο φόρος κινητής τηλεφωνίας. Άρα, με τα 4,5€, δεν μπορεις να αγοράσεις πακέτο. Καλύτερα να βάλεις, 10€, για μα πάρεις και 1gb data δώρο για ενα μήνα και να μπορεις να ενεργοποιήσεις οποιο πακέτο θελεις. Και να μην ξεχνάς και τα εβδομαδιαία log n win δώρα. Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) αν βάλω 5€ από το κατάστημα ή το PayPal το ίδιο ποσό θα πιστωθεί στον λογαριασμό μου? ή απτό κατάστημα μπαίνει ατόφιο το ποσό ? και αν βάλω 5€ θα μπορώ να αγοράσω πακέτο των 5€ ή μετά την αφαίρεση ΦΠΑ δεν θα μπορώ? Το ίδιο ποσό θα πιστωθεί και από κατάστημα και από το Paypal, δεν υπάρχει διαφορά. Και όχι, δεν θα μπορέσεις να ενεργοποιήσεις πακέτο των 5. Κάνε 6 ευρώ ανανέωση, για να μείνουν 5 και κάτι ψιλά ώστε να μπορέσεις να ενεργοποιήσεις το πακέτο σου. Καλύτερα όμως να βάλεις 7 ευρώ για να μην ακούς μετά (καθημερινά) το εκνευριστικό μήνυμα ότι έχεις πολύ χαμηλό υπόλοιπο (κάτι τέτοιο). Και φυσικά ακόμη καλύτερα, αν σε ενδιαφέρει το internet, να βάλεις 10 ευρώ όπως προαναφέρθηκε. Edited March 18, 2015 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 dnik σε σύγχυση δεν είμαι ο ΦΠΑ είναι που παρακρατειται και δεν σου αποδίδεται ολόκληρο το ποσό ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Όχι. Ο φόρος κινητής τηλεφωνίας σου παρακρατείται. Φυσικά υπάρχει και ΦΠΑ αλλά είναι ενσωματωμένος στην αξία ανανέωσης και σε αυτή των πακέτων και χρεώσεων γενικότερα, οπότε δεν τον καταλαβαίνεις ουσιαστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Ο Φ.Π.Α. Είναι 23% Ο φόρος κινητής τηλεφωνίας είναι 12% Να μην συγχέουμε τους δύο φόρους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 dnik σε σύγχυση δεν είμαι ο ΦΠΑ είναι που παρακρατειται και δεν σου αποδίδεται ολόκληρο το ποσό ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά Σου απάντησαν οι φιλοι παραπανω. Δεν εχω κατι αλλο να πω. Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 ε αφού δεν έχεις κάτι να πεις γιατί απάντησες ? Οκ δεν είναι ΦΠΑ είναι φόρος κινητής η ουσία είναι ότι γίνεται παρακρατιση φόρου και δεν μπαίνει ολόκληρο το ποσό δεν είναι τρόπος αυτός να απαντάς :είσαι σε σύγχυση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 (edited) dnik σε σύγχυση δεν είμαι ο ΦΠΑ είναι που παρακρατειται και δεν σου αποδίδεται ολόκληρο το ποσό ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά Δεν είσαι σε σύγχυση.. σε άρνηση είσαι και δε θες να μάθεις/δεχτείς την αλήθεια.. Λέγεται τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας κι είναι 12% για ποσά έως 50€. Ισχύει από το 2009. Για 50-100€ είναι 15%, για 100-150 είναι 18% και για πάνω από 150€ είναι 20%. Ισχύει για καρτοκινητή και συμβόλαια. Τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας Με τις διατάξεις της παραγράφου 1 περίπτωση β του άρθρου 12 του ν. 2579/1998, όπως τούτο ισχύει με τις νεότερες νομοθετικές ρυθμίσεις, επιβάλλεται τέλος υπέρ του Δημοσίου, με την ονομασία «τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας», το οποίο υπολογίζεται ως ποσοστό 12% επί της αξίας του χρόνου ομιλίας ή επικοινωνίας των καρτοκινητών τηλεφώνων. Το τέλος αυτό υπολογίζεται επί της αξίας του παρεχόμενου χρόνου ομιλίας ή επικοινωνίας των καρτοκινητών τηλεφώνων, ανεξαρτήτως του τρόπου με τον οποίο αυτός χορηγείται. Το τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας υπολογίζεται προ του φόρου προστιθέμενης αξίας. Καθιερώνεται μεταβατικό χρονικό διάστημα από 1-8-2009 έως 15-9-2009, εντός του οποίου οι επιχειρήσεις παροχής κινητής τηλεφωνίας δύνανται να διαθέτουν στο εμπόριο κάρτες ομιλίας, κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας ή ανανέωση χρόνου ομιλίας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, που δεν περιλαμβάνουν το τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας. πηγή: υπουργείο οικονομικών π.χ. αν έκανες ανανέωση με κάρτα αξίας 5€, η καθαρή αξία που θα μπει στο καρτοκινητό σου είναι 4,46€ Edited March 19, 2015 by Delijohn Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 οκ ότι πεις ξέρουμε τι είναι το τέλος κινητής μην κάνεις copy paste τι είναι επίσης άλλο σύγχυση άλλο άρνηση δεν υπάρχει ούτε το ένα ούτε το άλλο αυτήν πλευρά μοτ διάβασε την ετοιμολογια αν δεν ξέρεις τι είναι για να μάθεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Η ουσία είναι πως δεν έχει καμία διαφορά είτε κάνεις ανανέωση με κάρτα, από κατάστημα ή μέσω PayPal. Αυτό ζητούσε να μάθει, έχοντας (λανθασμένα) την εντύπωση πως η παρακράτηση είναι λόγω ΦΠΑ, ελπίζοντας πως μέσω PayPal θα το γλίτωνε. Το εξηγήσαμε, και όλα καλά. Καλό θα ήταν να χαλαρώσουμε λίγο με τους χαρακτηρισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 @neofitosgr, Ήσουν απόλυτος και αδιαπραγμάτευτος. Διάβασε τα μηνυματα σου. Πιθανότατα να οφείλεται στο άγχος σου για άμεση απάντηση, οπου βεβαια πήρες πλεον των 2-3 μεσα εδώ. ! Ελπιζω να καλύφθηκες. ΥΓ. Πόσο χρόνων εισαι αγαπητέ Νεόφυτε;; Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 (edited) Έχει ανοίξει κάποιος το δεύτερο κουτάκι στο Magic number; Εμένα μου αναφέρει σαν τελευταία μέρα την σημερινή. Λογικά από αύριο θα ξεκλειδώσει; Έβαλα 10€ Σήμερα και μου έδωσε άλλα 1500' για Magic number. Και φυσικά το 1GB. Edited March 19, 2015 by belial Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Έχει ανοίξει κάποιος το δεύτερο κουτάκι στο Magic number; Εμένα μου αναφέρει σαν τελευταία μέρα την σημερινή. Λογικά από αύριο θα ξεκλειδώσει; Έβαλα 10€ Σήμερα και μου έδωσε άλλα 1500' για Magic number.και εμενα ληγουν σημερα .πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν το βραδυ θα ανοιξει το κουτακι του 2ου magic number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts