johntua Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Το βλεπω πολυ καλη προσφορα ειναι σαν φοιτητικό αλλα χωρις πασο. Αν εξαιρεσεις τα 1000 προς wind/q και εχεις κανα f2g ενεργοποιημενο κανα 2 μηνο για 20 αριθμο, ειναι αριστη προσφορα για την τιμη του. Ξερει κανεις αν συνδιαζεται με σταθερο ή οικογενιακο κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Προσωπική προσφορά και σε μένα: 300' και 20 μηνύματα προς όλα τα εθνικά δίκτυα για 30 μέρες με €3. Επειδή ήρθε και σ' εμένα αυτή η προσφορά και μάλιστα στη μια sim που έχω να αγοράσω πακέτο μερικούς μήνες, μήπως αυτό είναι το κοινό κριτήριο για τη συγκεκριμένη προσφορά; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domi_17 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ξερεις καποιος πως μπορω να δω αν εχω ακομα Free2Go 2; Γιατι μιλησα 50sec και νομιζω πως μου εφαγε παραπανω απο 11λεπτα..δεν ειμαι σιγουρος ομως επειδη δν θυμαμαι το ακριβες υπολοιπο που ειχα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Αν δεν κανεις συχνα ανανεωσεις σε τσακιζουν στα μηνύματα. Εμενα μου έρχεται σχεδόν σταθερα ένα την ημερα και καποιες φορες και 2 την ιδια μερα. Εμένα, όχι. Το τελευταίο μήνυμα πριν αυτά του Ιανουαρίου, είχε έρθει τον Οκτώβριο. Επειδή ήρθε και σ' εμένα αυτή η προσφορά και μάλιστα στη μια sim που έχω να αγοράσω πακέτο μερικούς μήνες, μήπως αυτό είναι το κοινό κριτήριο για τη συγκεκριμένη προσφορά; Πιθανό. Απο τον Μάρτιο του '14 είχα να βάλω λεφτά. Θα έβαζα έτσι κι αλλιώς για να μην χάσω το νούμερο, μια χαρά μου έκατσε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Πρώτος τρόπος Κάνεις μία κλήση και κοιτάς τι σου έφαγε. Δεύτερος τρόπος : Καλέις 6935601268 από κινητό ή από σταθερό . Βάζεις τον αριθμό σου και ακους μέχρι τέλους το μήνυμα. Μόνο εκεί μπορείς να ακούσεις σε ποιο πακέτο είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domi_17 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ειχα ξεχασει το δευτερο τροπο!Ευχαριστω! Free2Go 2 τελικα..επομενως δικο μου το λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikroj Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Καλημέρα παίδες, Υπάρχει τρόπος να δω πότε λήγουν 3 αριθμοί F2G που έχω; Δεν τους έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν ποτέ, και λέω να κρατήσω έναν από αυτούς για 2ο αριθμό. Ευχαριστώ! Παράθεση Ο καρκίνος του Internet: Google. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) Κάνε το Καρτοκινητό σου WIND Καρτοσύνδεση WIND Καρτοσύνδεση Plus 1000’ Δωρεάν λεπτά προς WIND/Q 600’ Δωρεάν λεπτά προς όλους 100 Δωρεάν SMS προς όλους 2GB* Δωρεάν MB Mobile Internet €3 Επιπλέον για όλα τα είδη χρήσης Μηνιαίο Πάγιο €19,90 * Η προσφορά για επιπλέον 1GB ισχύει για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου αλλά μόνο για αιτήσεις έως 15/02/15 Ηρθε και σε μενα αυτή η προσφορα. Καποτε μας κινηγουσαν να παρουμε με το ζορι καρτοκινητο . Τωρα βλεπουν ότι δεν εχουν τα κερδη που θελουν και πανε παλι να μας επιβαλουν το παγιο. Ειδαν ότι ο περισσοτερος κοσμος το γυρισε σε καρτα και κανει μια ορθη χρηση του χρονου που καταναλωνει, και αυτό δεν τους αρεσει. Το τελευταιο συμβολαιο που ειχα ηταν 20 ευρω το μηνα. Από τον προπληρωμενο χρονο που μου εδεινε το πακετο, ηταν ζητημα αν καταναλωνα τα 10 ευρω. Τα υπολοιπα πηγαν χαρισμα στην εταιρια. Γι αυτό και το γυρισα σε καρτα, αφου ειχα σκασει αρκετα ευρω ετσι χωρις λογο. Μπορει η προσφορα να είναι πολύ καλη για καποιους που κανουν πολύ χρηση στο κινητο τους και αυτοι καλο είναι να την αδραξουν, αλλα στην ουσια στοχευει σε αυτους που κανουν πολύ λιγες ανανεωσεις. Εγω σε συμβολαιο θα ξαναπαω μονο αν ξαναφερουν κατι αναλογο με αυτό που ειχε καποτε η vodafon, που δεν ειχε κανενα παγιο. Ότι χρηση εκανες στο κινητο, αυτό πληρωνες. Αν ένα μηνα δεν εκανες καθολου χρηση , δεν πληρωνες τιποτα. Αυτό όμως το απέσυραν πολύ γρηγορα γιατι ειδαν ότι δεν εχει κερδη και δεν το ξαναεβαλε καμια εταιρια. Edited January 30, 2015 by orestis28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Εβαλα 5ε μεσα για να ενεργοποιησω το φοιτητικο μιας και ειχα και 1,5ε υπολοιπο μεσα και πηρα δωρο τα 100΄ προς ολους και 200mb για 15 μερες παρολο που το μηνυμα που μου ηρθε αναφερε με 10ε και ανω. Μπραβο στην Wind με τα καλα της και τα ασχημα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Εβαλα 5ε μεσα για να ενεργοποιησω το φοιτητικο μιας και ειχα και 1,5ε υπολοιπο μεσα και πηρα δωρο τα 100΄ προς ολους και 200mb για 15 μερες παρολο που το μηνυμα που μου ηρθε αναφερε με 10ε και ανω. Μπραβο στην Wind με τα καλα της και τα ασχημα της. το εκανα και εγω αυτο μια φορα και τα πηρα τα δωρεαν λεπτα και μηνυματα. το ξαναεκανα και δευτερη φορα και δεν πηρα τιποτα. απλα ενημερωτικα το γραφω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 το ελάχιστο ποσό ανανέωσης σε κατάστημα ποιο είναι?5 ή 10? Τι δίνουν σα μπονους για ανανέωση σε κατάστημα?(μέσω πειπαλ είδα πως με 10 ευρω ανανεωση δίνουν 1 γκιγκα) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 το ελάχιστο ποσό ανανέωσης σε κατάστημα ποιο είναι?5 ή 10? Τι δίνουν σα μπονους για ανανέωση σε κατάστημα?(μέσω πειπαλ είδα πως με 10 ευρω ανανεωση δίνουν 1 γκιγκα) την ίδια απορία έχω κι εγώ και επιπλέον... μέσω paypal ποιο είναι το ελάχιστο που μπορούμε να ανανεώσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 10 ευρω νομιζω, αλλά aυτη τη στιγμη δεν ειναι δυνατη η ονλαιν ανανεωση απο το site τους λόγω εργασιων... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Καλο μηνα, η βονταφονε cu αν στειλεις μήνυμα το τηλ που θελεις στο 1286 σου λεει αν ειναι βονταφονε. Η wind / f2g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilhs Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 ......... Εγω σε συμβολαιο θα ξαναπαω μονο αν ξαναφερουν κατι αναλογο με αυτό που ειχε καποτε η vodafon, που δεν ειχε κανενα παγιο. Ότι χρηση εκανες στο κινητο, αυτό πληρωνες. Αν ένα μηνα δεν εκανες καθολου χρηση , δεν πληρωνες τιποτα. Αυτό όμως το απέσυραν πολύ γρηγορα γιατι ειδαν ότι δεν εχει κερδη και δεν το ξαναεβαλε καμια εταιρια. Σαν αυτο ; http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HCP/xml/Personal__contractplans__contractplan_zero_fee_prs/section/Postpaid_OtherPlans_Prs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Καλο μηνα, η βονταφονε cu αν στειλεις μήνυμα το τηλ που θελεις στο 1286 σου λεει αν ειναι βονταφονε. Η wind / f2g? Από καρτοκινητό Wind F2G στέλνουμε γραπτό μήνυμα στον αριθμό 1274 τον αριθμό που θέλουμε να μάθουμε αν είναι F2G παράδειγμα 6931234567 στο 1274. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Καλο μηνα, η βονταφονε cu αν στειλεις μήνυμα το τηλ που θελεις στο 1286 σου λεει αν ειναι βονταφονε. Η wind / f2g? http://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/f2g-id-/ αλλιως http://www.foritotita.gr/?page_id=362 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Σαν αυτο ; http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HCP/xml/Personal__contractplans__contractplan_zero_fee_prs/section/Postpaid_OtherPlans_Prs Ναι κατι τετοιο ηταν και της VODAFONE. δεν ηξερα ότι το εχει η Cosmote. Νομιζα ότι το ειχαν καταργησει ολες οι εταιριες. Θα το κοιτάξω καλυτερα , να δω αν συμφερει σε σχεση με την καρτα. Αν και από την Cosmote ειχα φυγει εδώ και χρονια και ειχα κανει ορκο να μην ξαναπαω ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Ποιος ο λόγος να έχεις συμβόλαιο έστω και με μηδενικό πάγιο αντί να έχεις καρτοτηλέφωνο ? Δεν γνωρίζω τι χρήση κάνεις αλλά θεωρώ απίθανο να μην σε συμφέρει να έχεις καρτοκινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Ποιος ο λόγος να έχεις συμβόλαιο έστω και με μηδενικό πάγιο αντί να έχεις καρτοτηλέφωνο ? Δεν γνωρίζω τι χρήση κάνεις αλλά θεωρώ απίθανο να μην σε συμφέρει να έχεις καρτοκινητό Ο βασικος λογος ότι δεν θα ξεμενω από μοναδες όταν χρειαζομαι το τηλεφωνο. Η χρηση που κανω στο κινητο είναι ελαχιστη. Και προσπαθω να την ελαχιστοποιησω οσο μπορω. Κανω όλα τα τηλεφωνα μου από σταθερο μιας και εχω δωρεαν χρονο και για κινητα. Οποτε το κινητο το χρησιμοποιω μονο αν βρισκομαι εξω και πρεπει να παρω καποιο τηλεφωνο, και για να με περνουν φυσικα. Από την άλλη οποτε βαζω καρτα και κατά μεσο ορο βαζω κάθε 2-3 μηνες, από τα δωρεαν λεπτα που περνω για ένα μηνα με την ανανεωση των 10 ευρω, είναι ζητημα αν καταναλωνω τα μισα. Τα περισσοτερα πανε χαμενα. Οποτε δεν νομιζω ότι υπαρχει κατι να κερδισω από το καρτοτηλεφωνο. Το μονο ισως , οσον αφορα στο internet, που θα χασω τα δωραν MB και θα πρεπει να παω αναγκαστικα στο Internet για μια μερα. Και σε καθημερινη βαση δεν με απασχολει τοσο, οσο στις περιπτώσεις που κατά διαστήματα μπορει να χρειαζομαι nternet στο κινητο, και δεν ξερω αν με αυτό το συμβολαιο, θα μπορω να βαλω καποιο ξεχωριστω πακετο ιnternet για 1 μηνα ας πουμε ή αν θα πρεπει αναγκαστηκα να κανω χρηση του "Internet για μερα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 μέσω paypal ποιο είναι το ελάχιστο που μπορούμε να ανανεώσουμε; 5€............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Εμένα παντως δεν με χαλάει να έρχονται μηνύματα με προσφορές. Έστω και αν τελικά δεν ειναι μονο για μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Ο βασικος λογος ότι δεν θα ξεμενω από μοναδες όταν χρειαζομαι το τηλεφωνο. Η χρηση που κανω στο κινητο είναι ελαχιστη. Και προσπαθω να την ελαχιστοποιησω οσο μπορω. Κανω όλα τα τηλεφωνα μου από σταθερο μιας και εχω δωρεαν χρονο και για κινητα. Οποτε το κινητο το χρησιμοποιω μονο αν βρισκομαι εξω και πρεπει να παρω καποιο τηλεφωνο, και για να με περνουν φυσικα. Από την άλλη οποτε βαζω καρτα και κατά μεσο ορο βαζω κάθε 2-3 μηνες, από τα δωρεαν λεπτα που περνω για ένα μηνα με την ανανεωση των 10 ευρω, είναι ζητημα αν καταναλωνω τα μισα. Τα περισσοτερα πανε χαμενα. Οποτε δεν νομιζω ότι υπαρχει κατι να κερδισω από το καρτοτηλεφωνο. Το μονο ισως , οσον αφορα στο internet, που θα χασω τα δωραν MB και θα πρεπει να παω αναγκαστικα στο Internet για μια μερα. Και σε καθημερινη βαση δεν με απασχολει τοσο, οσο στις περιπτώσεις που κατά διαστήματα μπορει να χρειαζομαι nternet στο κινητο, και δεν ξερω αν με αυτό το συμβολαιο, θα μπορω να βαλω καποιο ξεχωριστω πακετο ιnternet για 1 μηνα ας πουμε ή αν θα πρεπει αναγκαστηκα να κανω χρηση του "Internet για μερα". Στη δική σου περίπτωση, ειναι απλα μονόδρομος το καρτοτηλέφωνο..... Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Στη δική σου περίπτωση, ειναι απλα μονόδρομος το καρτοτηλέφωνο..... Από ποια αποψη το λες αυτό? Σε σχεση παντα με το συμβολαιο χωρις παγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Από ποια αποψη το λες αυτό? Σε σχεση παντα με το συμβολαιο χωρις παγιο. Δεν νομίζω να σε συμφέρει κάτι άλλο εκτός από F2G και Q, θα έλεγα να δεις και τα πακέτα της Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts