Jump to content

mikroj

Members
  • Δημοσιεύσεις

    90
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mikroj

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

mikroj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Εγώ κάνω κανονικά αγορές εδώ και 6+ μήνες ~200eu/μήνα από Amazon Γερμανίας, Ισπανίας, Αγγλίας και Ιταλίας πριν λίγες μέρες..
  2. Αφού leakάρανε 2 συσκευές :)
  3. Γιατί ποντάρεις σε μία εταιρεία η οποία δεν θα έχει συνέχεια σε αυτό τον τομέα. Το S6 με τα apk του ΒΒ καλύτερο θα ήταν.. Εγώ πάντως για χάρη (καλά, εξαιτίας..) του πριβ αγόρασα iPhone. Μετά από ~9 χρόνια που ήμουν χρήστης BlackBerry.
  4. Χαρά στο κουράγιο μερικών που το αγόρασαν..
  5. Καθόλου biased. Μπήκε ανδροιδές και ξαφνικά best BlackBerry in years από ανδροφανμπου.. /clapclap Και σιγά το added security, για ανδροιδ μιλάμε.
  6. Καλά το crackberry το προσπερνώ. Verge πολύ θετική δεν την λες. Κάτσε δες Ars Technica, Gizmodo, Engadget (meh) κτλ κτλ
  7. Τα "καλά σχόλια" που τα είδες;
  8. Δροιδ κινητό είναι. Μην περιμένεις ΒΒ ασφάλεια.
  9. Ασχέτος που είναι ο γρηγορότερος browser στα κινητά. Ναι επειδή δεν έχω σχέση με γοογλοπροϊόντα τα προσωπικά μου δεδομένα είναι πιο ασφαλή. Άμα εσύ νομίζεις το αντίθετο μάλλον κάτι παίζει.
  10. Επειδή βαριέμαι atm το μόνο που έχω να πω είναι εφόσον δεν είχε το σίχαμα του γουγλη ήταν αρκετό. (Που αυτό πάει πακέτο με data collection/f*** privacy/μονοπώλιο κτλ κτλ) ΒΒ10 ήταν/είναι niche. Αυτό από ότι φαίνεται δεν θέλουν να το καταλάβουν αρκετοί. Ούτε ο Chen.
  11. Άμα ήθελα ανδροιδ θα είχα αγοράσει ήδη. Δεν θα περίμενα την ΒΒ. Περίγελος για πολλούς τεχνολογικά αναλφάβητους, συμφωνώ. Είτε έπρεπε να το promote, που δεν το κάνανε, είτε να βγει από το hardware department (και να κρατήσει μόνο τους business partners).
  12. Ανδροιδές να το κρατήσουν για την πάρτη τους. Τόσο χαμηλά που έπεσε ελπίζω να πατώσει γρήγορα και να βγει από το hardware department. Και όχι δεν μπορούν να σου δώσουν αυτό που λες στα δροιδ.
  13. RIP από εμένα. Δεν υπάρχει νόημα και λόγος ύπαρξης της εταιρείας πλέον. Αλλάζω εντελώς οικοσύστημα σύντομα. Τουλάχιστον αυτό θα είναι το πρώτο και τελευταίο κινητό με ανδροιδ.
×
×
  • Create New...