alany Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Σήμερα στο Lucky Day η wind δίνει στα 200 λεπτά προς όλους με 5€ δώρο άλλα 100 λεπτά προς αόλους με διάρκεια 15 ημερών. Το bonus αποδίδεται λέει σε κάθε ενεργοποίηση του πακέτου και όχι μόνο μία φορά... Τι εννοεί? Ότι αν το τσιμπήσω σήμερα σε καθε ενεργοποίηση του πακέτου στο μέλλον θα μου προσθέτει το δώρο των 100 λεπτών? Πρόσεχε μην έχει και αυτό κάποιο κόστος ενεργοποίησης της προσφοράς :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Το κλειδί μαλλον ειναι "ενεργοποιησε την προσφορά βαζοντας 10 ευρω" και προφανως τα 60 τα δινει μεσα σε ενα εξαμηνο. Και με ολα αυτα προφανώς δεν ενεργοποιεις πακετα. Ιδια προσφορά με αυτη που έτρεχε,απλα τωρα δινουν και το παιχνίδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Το στειλανε και σε'μενα.Τι να κανω το uno και το "bonus" τους?!Δεν υπαρχουν τα ατομα.Ακου εκει ,δινουν και uno. :D Να παω να τους πω, που ειναι το fiat uno. :D UNO και άλλα επιτραπέζια (ταξιδιωτικό μέγεθος) έδιναν πέρυσι τα Χριστούγεννα τα βενζινάδικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Σε κάθε ενεργοποίηση που θα κάνεις μέχρι την Πέμπτη πρωί στις 9.00. Όπως και χει, τα λακι ντει δινουν πολυ καλες προσφορες;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marduk132003 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω (αν γνωριζει κάποιος) αν ισχύει η προσφορά F2gaming με τα 1000λ + 1000 mb αν αγοράσει κανείς το nba 2k15 και επίσης πως ακριβώς λειτουργεί. Το έχει πάρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Το στειλανε και σε'μενα.Τι να κανω το uno και το "bonus" τους?!Δεν υπαρχουν τα ατομα.Ακου εκει ,δινουν και uno. :D Να παω να τους πω, που ειναι το fiat uno. :D Και θα σου απαντήσουν αυτοί Punto...!!! (FIAT) Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 UNO : για να ξέρουμε για τι μιλάμε να η παραπομπή .... http://www.skroutz.gr/c/259/epitrapezia.html?keyphrase=uno+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Ας μου υπενθυμισει καποιος φιλος τι γινεται με το δωρο των 10 ευρω καθε μηνα με την ανανεωση. Εκανα την 1η ανανεωση τον νοεμβριο και μπηκαν τα 10 ευρω. Θα πρεπει να βαζω καθε μηνα για τους υπολοιπους 5 απο 10 ευρω , σωστα ; Θα πρεπει να ξαναδηλωσω και παλι οτι δεχομαι το "δωρο" ; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) @vasileios Συμφωνοι,αλλα υπάρχει και μια promotion εκδοση,χωρις κουτι και οδηγίες.Μικρότερος αριθμός καρτων συσκευασμενες σε ζελατίνα. Δίνονται κατα κορον σαν δωρο σε διαφορα event,καταστήματα κλπ. Όπως και να εχει αν το παρει κανεις ας ενημερωσει τι ακριβώς ειναι. Απορια: επειδη πολλοί ενεργοποιησαν την προσφορα των 10 ευρω στα καταστήματα,ισως αθελα τους,και χωρίς να ξερουν οτι το δεκαρικο δεν αγοραζει πακετα: υπήρξε κανεις που να ζητησε διαγραφη απο την προσφορα και επιστροφή των 10 ευρω σε ...normal mode :-P και το πέτυχε? Edited December 10, 2014 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 300 δωρεάν λεπτά προς WIND/Q 300 δωρεάν λεπτά προς όλους 30 δωρεάν SMS προς όλους 300 δωρεάν MB mobile internet €3 επιπλέον για όλα τα είδη χρήσης ΜΕ 9,90 € τον μήνα Αυτο μου προτειναν αποψε απο την wind, τηλεφωνικα, και ζητησα χρονο μεχρι αυριο το απογευμα να το σκεφτω. Ποια ειναι η γνωμη σας ? Δεν ρωτησα αν η χρεωση ειναι ανα 3 λεπτα ή ανα δευτερόλεπτο ( Εχω κανει το f2g > Q πρόσφατα) Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Πατριώτη η τιμή είναι καλή, αλλά η κατανάλωση είναι τριλεπτη Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Πατριώτη η τιμή είναι καλή, αλλά η κατανάλωση είναι τριλεπτη Τριλεπτη πιστευω κι εγω οτι θα ειναι κι ας ειναι καρτοκινητο Q. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) Τριλεπτη πιστευω κι εγω οτι θα ειναι κι ας ειναι καρτοκινητο Q. Νομιζω οτι αν το δεχτείς δεν θα ειναι πλεον q,καποιο καρτοσυμβολαιο ειδικο για μετατροπή απο καρτοκινητό ειναι.Πρέπει να το εχω δει καπου,ή εδώ ή στη σελίδα της wind.Βάλε στην τιμή +12% φόρο,αν δεν περιλαμβάνεται στο 9,90 Edited December 10, 2014 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 300 δωρεάν λεπτά προς WIND/Q 300 δωρεάν λεπτά προς όλους 30 δωρεάν SMS προς όλους 300 δωρεάν MB mobile internet €3 επιπλέον για όλα τα είδη χρήσης ΜΕ 9,90 € τον μήνα Αυτο μου προτειναν αποψε απο την wind, τηλεφωνικα, και ζητησα χρονο μεχρι αυριο το απογευμα να το σκεφτω. Ποια ειναι η γνωμη σας ? Δεν ρωτησα αν η χρεωση ειναι ανα 3 λεπτα ή ανα δευτερόλεπτο ( Εχω κανει το f2g > Q πρόσφατα) Προφανώς και δεν αξίζει εάν είσαι σε f2g. Με 10 ευρώ στο f2g έχεις 1GB με την ανανέωση (αντί για 300MB της προσφοράς), αγοράζεις 2 πακέτα των 200 λεπτών προς όλους άρα έχεις 400 προς όλους και 200 προς wind/q (καλύτερα αφού στην προσφοράς έχεις και εκεί 600 λεπτά αλλά 300 και όχι 400 είναι προς όλους) έχεις και 200 sms προς wind/q αν τα χρειάζεσαι. Στην προσφορά που σου έχουν κάνεις έχεις εξτρά 30 sms προς όλους +3 ευρώ για οποιαδήποτε άλλη χρήση ενώ στο f2g έχεις τα log bonus (που καλύπτουν για πλάκα τα 30 sms) αλλά και πιθανές προσφορές από lucky day. Γενικά έχεις πολύ περισσότερα με εξαίρεση τα 3 ευρώ που περισσεύουν για οποιαδήποτε χρήση που πρακτικά για μένα είναι άχρηστα αφού λογικά θα ξοδευτούν με την ακριβή χρεωση εκτός πακέτων που υπάρχει σε περίπτωση που σου τελειώσει κάτι. Και το βασικότερο από όλα είναι ότι στο f2g δεν παίζεις με ημερολογιακό μήνα αλλά ανάλογα με τις ανάγκες σου. Μπορεί όλα αυτά να σου διαρκέσουν και 40 ή και 2 μήνες δεν είσαι αναγκασμένος σώνει και καλά να πληρώνεις κάθε μήνα τα 10 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 UNO : για να ξέρουμε για τι μιλάμε να η παραπομπή .... http://www.skroutz.gr/c/259/epitrapezia.html?keyphrase=uno+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BF Δεν νομιζω να δινει καποια βοηθεια ο σύνδεσμος σου για να καταλάβουμε για τι μιλαμε. Το ιδιο σκοταδι που είχαμε πριν εχουμε και μετα την επισκεψη στην σελιδα με τα 100 διαφορετικα προιοντα. :wacko: Περιμενουμε λοιπον καποια ενημερωση από καποιον θαρραλέο που εκανε την προσπαθεια να παει σε κατάστημα και να τα δει. ;) @vasileios Απορια: επειδη πολλοί ενεργοποιησαν την προσφορα των 10 ευρω στα καταστήματα,ισως αθελα τους,και χωρίς να ξερουν οτι το δεκαρικο δεν αγοραζει πακετα: υπήρξε κανεις που να ζητησε διαγραφη απο την προσφορα και επιστροφή των 10 ευρω σε ...normal mode :-P και το πέτυχε? Επειδή μαλλον εχω χασει καποια επεισοδια, με αυτή την "προσφορα" που λεει δωρο μεχρι 60 ευρω (από 10 διπλασιασμου σε κάθε ανανεωση για 6 μηνες καταλαβα ότι αφορα από το sms που διαβασα) χανεις κατι; Το 10αρικο που θα βαλεις χανεται; Δεν θα μπουν 10 (- τον οποιο φορο) + αλλα τοσα "μπονους" με διαρκεια 30 ημερες που δεν κανει ουτε για πακετα κλπ; Υπαρχει καποια διαφορα/απωλεια; Οποιος γνωριζει ας εξηγησει και περι αυτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Δεν νομιζω να δινει καποια βοηθεια ο σύνδεσμος σου για να καταλάβουμε για τι μιλαμε. Το ιδιο σκοταδι που είχαμε πριν εχουμε και μετα την επισκεψη στην σελιδα με τα 100 διαφορετικα προιοντα. :wacko: Περιμενουμε λοιπον καποια ενημερωση από καποιον θαρραλέο που εκανε την προσπαθεια να παει σε κατάστημα και να τα δει. ;) Mattel UNO Κάρτες Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Επειδή μαλλον εχω χασει καποια επεισοδια, με αυτή την "προσφορα" που λεει δωρο μεχρι 60 ευρω (από 10 διπλασιασμου σε κάθε ανανεωση για 6 μηνες καταλαβα ότι αφορα από το sms που διαβασα) χανεις κατι; Το 10αρικο που θα βαλεις χανεται; Δεν θα μπουν 10 (- τον οποιο φορο) + αλλα τοσα "μπονους" με διαρκεια 30 ημερες που δεν κανει ουτε για πακετα κλπ; Υπαρχει καποια διαφορα/απωλεια; Οποιος γνωριζει ας εξηγησει και περι αυτου. Στην προηγούμενη παρόμοια προσφορά (χωρις uno) τα πρωτα 10 ευρω έμπαιναν ως μπόνους και δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για πακετα. Ειχες δηλ. τον 1ο μηνα 17.86 ευρω μπόνους. Τους υπόλοιπους μήνες λειτουργεί οπως λες. Τώρα αν στην τρέχουσα προσφορά ισχύουν άλλα δεν ξέρω. Η διατύπωση με κανει να πιστευω οτι είναι το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Δηλαδη σε νουμερο με μικρο υπολοιπο, πχ 1-2 ευρω, εβαζες 10αρα καρτα και δεν μπορουσες μετα να ενεργοποιήσεις πακετο; Και μετα τις 30 ημερες ακομα και αν δεν μιλουσες ουτε λεπτο υποθετικα, ειχες παλι το αρχικο υπολοιπο 1-2 ευρω και εχανες το και το 10αρικο που πληρωσες; Καλα πλακα μας κανουν; Για να παρεις δηλαδή το uno πρεπει να συγκαταθέσεις στην ενεργοποιηση αυτου του "πραγματος"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Επειδή έχω μπερδευτεί, κάθε πότε χρειάζεται ανανέωση το πακέτο f2g για να μην λήξει και με τι ποσό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Τι γίνεται με τα καταστήματα wind; Πριν λίγο πήγα να βαλω δυο κάρτες σε f2g και Q και μου είπαν οτι πρέπει να μου ενεργοποιησουν υποχρεωτικά και κάποιο πακέτο διαφορετικά να παω σε περίπτερο να βάλω κάρτα. Είναι δυνατόν; Γίναμε "μπιλιες" και παρόλο που πηρα με δική μου χρεωση το κέντρο εξυπηρέτησης πελατων γιατι ειπαν οτι δεν τους παιρνουν γιατι δεν θα χρεωθουν αυτοι 25 λεπτα για την κληση παλι δεν δεχοντουσαν να μου βαλουν κάρτα χωρις πακετο! Τι ισχυει τελικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Δεν ισχύει αυτο. Σίγουρα υπάρχει εντολή για "πίεση" ενεργοποίησης πακέτου, αλλα πιστεύω οτι το κατάστημα σε πίεσε, ιςως για να σε αναγκάσει να μιλήσεις με την εξυπηρέτηση, για να δούνε σε real time τα προβλήματα και τις αντιδράσεις του κόσμου στις ανόητες αποφάσεις της μαμάς εταιρίας και που τις πληρώνουν τα καταστήματα ως αποδέκτες παραπόνων. Απο εκεί και πέρα, μπορεις να βάζεις online χρήματα. Επισης μπορεις να πας και σε αλλο κατάστημα να δεις. Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarcodeCrew Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Εγώ Παρασκευή πήγα σε κατάστημα wind ,επειδή έπρεπε να κάνω αντικατάσταση της σιμ( Έδωσα 5€ χωρίς να λάβω απόδειξη) και του λέω:-Βάλε μου 10 ευρώ και μου απαντάει δεν μπορώ ,πήγαινε στο περίπτερο.Πριν από αυτό μου λέει,Θες την προσφορά για 6 μήνες και του απάντησα ΟΧΙ.Για βλάκες μας περνάνε. Παράθεση GT-N7100 16GB titanium gray "Dr.Ketan V14 & Agni kernel" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Κάπου είχα διαβάσει ότι η WIND σκοπεύει να επενδύσει μεγάλο ποσό για την ανανέωση/facelift των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα. Με αυτά που διαβάζω εδώ θα πρότεινα να τα επενδύσει για την εκπαίδευση των υπαλλήλων της, τόσο στα κεντρικά της όσο και στα καταστήματα (μαζί με τα franchise). Εγώ ευτυχώς κάνω πλέον μια συμβολική ανανέωση κάθε χρόνο (και μάλιστα ηλεκτρονικά όποτε μπορώ) για να συντηρώ το υπόλοιπο που έχω, το οποίο ροκανίζω σιγά-σιγά, χωρίς να με ενδιαφέρουν οι "προσφορές" που σκάνε κάθε λίγο και λιγάκι. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Προτείνω να γράψουμε εδώ ποιά καταστήματα κοροιδεύουν τον πελάτη, ώστε να ενημερώσουμε φίλους και γνωστούς να τα αποφεύγουν. Αντε, να κλείνουν σιγά σιγά οι ερασιτέχνες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menidara Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Έχω ήδη δύο κατά νου και το ένα κεντρικότατο... Παράθεση Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts