kail Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 μου ήρθε σήμερα το εξής μήνυμα: "ΔIΠΛAΣIA AΞIA ΣTHN 1H ANANEΩΣH ΠOY ΘA KANEIΣ AΠO 10€ (IΣXYEI MEXPI 29 ΣEΠTEMBPIOY)! O EΠIΠΛEON XPONOΣ ΔIAPKEI 30 MEPEΣ K ΔEN XPHΣIMOΠOIEITAI ΓIA AΓOPA ΠAKETΩN" δηλαδή εγώ που έχω ήδη ενεργοποιημένο πακέτο με λεπτά προς όλους αν πάρω τον διπλασιασμό θα πάει τζάμπα λογικά; :lol: Γι αυτό δίνουν δώρο. Γιατί έχεις ενεργοποιημένο πακέτο.. :ninja: Δώρο άδωρο βασικά. Τα 10€ θέλουν αυτοί και πάρε δώρα, αφού συνήθως τα δώρα πάνε στο βρόντο. :mad: Άμα γίνεις κυνηγός αυτών των δώρων της wind του στυλ βάλε και πάρε, τότε μόλις την πάτησες.. Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 :lol: Γι αυτό δίνουν δώρο. Γιατί έχεις ενεργοποιημένο πακέτο.. :ninja: Δώρο άδωρο βασικά. Τα 10€ θέλουν αυτοί και πάρε δώρα, αφού συνήθως τα δώρα πάνε στο βρόντο. :mad: Άμα γίνεις κυνηγός αυτών των δώρων της wind του στυλ βάλε και πάρε, τότε μόλις την πάτησες.. Εντάξει το να βάζει κάθε φορά την τρέχουσα προσφορά δεν αξίζει, άσε που τι να τις κάνεις τόσες παροχές, πραγματικά! Αλλά πολλές φορές είναι αρκετά συμφέρουσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 το πότε λήγει το υπόλοιπο των χρημάτων που είναι μέσα στην κάρτα το λέει στο widget.το πότε λήγει το νούμερο εάν δεν κάνεις καμιά κίνηση/ανανέωση που το βλέπουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 το πότε λήγει το υπόλοιπο των χρημάτων που είναι μέσα στην κάρτα το λέει στο widget.το πότε λήγει το νούμερο εάν δεν κάνεις καμιά κίνηση/ανανέωση που το βλέπουμε; το λέει η εφαρμογή.... ανοίγει και από το widget αν πατήσεις πάνω αριστερά εκεί που λέει f2g Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 παίδες στην μάνα μου ανανέωσα 21 Ιουνίου το κινητό της και σήμερα της έστειλα 20 λεπτά λονγκ ιν μπόνους....όλα μια χαρά Στο δικό σου ,απο εκεί που έστειλες το bonus ,πότε ανανέωσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 http://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/ananeosi-hronou-omilias/online-ananeosi-hronou-omilias/ Με 10€ ή παραπάνω απο 10€ ώστε με την αφαίρεση φόρου να μείνουν τουλάχιστον 10 στην κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 το λέει η εφαρμογή.... ανοίγει και από το widget αν πατήσεις πάνω αριστερά εκεί που λέει f2g η εφαρμογή λέει ποτέ χάνεις τα χρήματα που έχεις μέσα. Αυτό είναι και το πότε σβήνει και το νούμερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Με 10€ ή παραπάνω απο 10€ ώστε με την αφαίρεση φόρου να μείνουν τουλάχιστον 10 στην κάρτα; με 10 ευρω ακριβως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 (edited) η εφαρμογή λέει ποτέ χάνεις τα χρήματα που έχεις μέσα. Αυτό είναι και το πότε σβήνει και το νούμερο; Χάνεις τον αριθμό ένα μήνα μετά τη λήξη του ποσού, εάν δεν ανανεώσεις. Edited September 19, 2014 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 (edited) Στο δικό σου ,απο εκεί που έστειλες το bonus ,πότε ανανέωσες; πρόσφατα..... υγ.... το νούμερο δεν το χάνεις εύκολα, ακόμα και αν απόσυνδεθεί από το δίκτυο μπορείς να ζητήσεις να στο ξανασυνδεσουν..... έχει τύχη να ζητήσω επνασυνδεσει αριθμού που είχε λήξει πριν ένα χρόνο και να μου τον ξανασυνδεσουν..... Edited September 19, 2014 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Μα το λέει ξεκάθα πλέον http://manz.tk/uploads/1ad2a.jpg Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 η εφαρμογή λέει ποτέ χάνεις τα χρήματα που έχεις μέσα. Αυτό είναι και το πότε σβήνει και το νούμερο; Το νούμερο σβήνει 7 μήνες μετά από την ημερομηνία λήξης του υπολοίπου ή με άλλα λόγια 13 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Μα το λέει ξεκάθα πλέον http://manz.tk/uploads/1ad2a.jpg πάντα αυτό έγραφε ακόμα κι όταν όλοι είχαμε διαπιστώσει ότι είναι 3μηνο Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 εγω παντως εκανα ανανεωση τελη ιουνιου 6 ευρω και επειδη μου βαζουν 120 λεπτα το μηνα δεν εχω ξαναβαλει, αλλα εδω και πολλες εβδομαδες -σιγουρα πανω απο 4- παιρνω το δωρο των 300μβ απο το f2g apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Το νούμερο σβήνει 7 μήνες μετά από την ημερομηνία λήξης του υπολοίπου ή με άλλα λόγια 13 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση. μπορείς να το ζητήσεις να στο ενεργοποιησουν και μετά τους 7 μήνες.. το έχω δοκίμασει, φτάνει να πέσεις σε καλό υπάλληλο.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 (edited) 7€ =>700' προς ολους\μηνα 15 στο 12410 μεχρι 25\9 Edited September 19, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 7€ =>700' προς ολους\μηνα 15 στο 12410 μεχρι 25\9 που την αναφέρει αυτήν την προσφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selena Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Ήρθε και σε μένα με μήνυμα αυτή η προσφορά. 700 λεπτά προς όλους με 7 ευρω λέει. Είναι μόνο για εκείνους που θα λάβουν το μηνυμα; Υπάρχει περίπτωση να επηρεάσει το bonus 300 λεπτά με κάθε ανανέωση με 10 ευρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Ήρθε και σε μένα με μήνυμα αυτή η προσφορά. 700 λεπτά προς όλους με 7 ευρω λέει. Είναι μόνο για εκείνους που θα λάβουν το μηνυμα; Υπάρχει περίπτωση να επηρεάσει το bonus 300 λεπτά με κάθε ανανέωση με 10 ευρω; Ήρθε και σε μένα το μήνυμα αυτό και με προβλημάτισε λίγο μήπως έτσι χάσω την προσφορά με τα 300 λεπτά. Έχω και εγώ αυτή την απορία, αλλά μάλλον δε νομίζω να επηρεάσει την προσφορά η ενεργοποίηση του. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 μπορεί η wind να πάσχει σε κάλυψη 3g στην επαρχία κυρίως αλλά είναι φοβερή στην οικονομική πολιτική της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Μα το λέει ξεκάθα πλέον http://manz.tk/uploads/1ad2a.jpg πάντα το ιδιο ελεγε, αλλα δεν ισχυε στην πραξη Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Παιδια λόγω ταξιδιού στο εξωτερικο θα ηθελα να ξέρω αν μπορω να χρησιμοποιο τα data του τηλεφώνου? τωρα που ειναι και 1 g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Οχι φίλε μου. Ειναι μονο για Ελλάδα. Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 πάντα αυτό έγραφε ακόμα κι όταν όλοι είχαμε διαπιστώσει ότι είναι 3μηνο Με ανανέωση στις 15/8 δε μου δίνει log n win, φαίνεται ότι έκοψαν πλέον το τρίμηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 το εκοψαν,ουτε σε μενα δινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts