Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οικονομικό Πακέτο: WIND Telephony L

γινεται να παρει την υπηρεσια BUY MORE για τα 120 λεπτα καθε μηνα προσ ολουσ επειδη συνδιαζεις σταθερη και κινητο??? :worry:

Νομίζω είναι παλιό μη εμπορικά διαθέσιμο πακέτο αυτό που λες. Δεν το γνωρίζω, θα πρέπει να πεταχτείς σε κάποιο κατάστημα Wind. Ωστόσο, δες μήπως μπορείς να συνδυάσεις με W μπορεί να σε συμφέρει περισσότερο.

ck

Οικονομικό Πακέτο: WIND Telephony L

γινεται να παρει την υπηρεσια BUY MORE για τα 120 λεπτα καθε μηνα προσ ολουσ επειδη συνδιαζεις σταθερη και κινητο??? :worry:

Γίνεται, με αυτό ακριβώς έχω την προσφορά.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Ενεργοποίησα πακέτο για κλήσεις προς εξωτερικό (Αγγλία Γερμανία 7€) και η κληση που έκανα μετά αντι να τα τραβήξει από τον χρόνο ομιλίας, τα πήρε απο το υπόλοιπο της κάρτας μου.Ενημέρωσα το cc της wind το είδε ο υπάλληλος και έδωσε το αίτημα για πίστωση, τα ίδια συνέβησαν πάλι σήμερα σε κλήση που έκανα εκ νέου στην Αγγλία, πάλι τηλέφωνο sto cc.Απορώ ακόμη να το διορθώσει το πρόβλημα το τεχνικό τμήμα?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Για να αντικαταστήσεις την SIM με micro-SIM κάνεις αίτημα στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση και το στέλνουν σπίτι ή πρέπει να πας από κατάστημα να κάνεις το αίτημα? Πόσο κοστίζει η έκδοση micro-sim και πόσο καιρό παίρνει??

Για να αντικαταστήσεις την SIM με micro-SIM κάνεις αίτημα στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση και το στέλνουν σπίτι ή πρέπει να πας από κατάστημα να κάνεις το αίτημα? Πόσο κοστίζει η έκδοση micro-sim και πόσο καιρό παίρνει??

Πας σε ένα κατάστημα και την κόβουν επί τόπου.

Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που ζητούν 5 ευρώ αλλά αυτό γίνεται, συνήθως, από franchise και αν συμβεί πας σε άλλο.

Αν στην κόψουν είναι δωρεάν, μπορείς όμως να την αντικαταστήσεις με micro sim με κόστος 5 ευρώ, η διαδικασία γίνεται επιτόπου σε κατάστημα.

Πες τε μου τώρα εάν φταίω εγώ ή η WIND. Έχω το Sony Xperia z και χθες το συνέδεσα με υπολογιστή ( Sony update) για να δω εάν υπάρχει αναβάθμιση. Η συσκευή πρέπει να είναι κλειστή. Έγινε ο έλεγχος και αφού δεν βρήκε διαθέσιμη αναβάθμιση άνοιξα το τηλέφωνο πάλι κανονικά. Δεν ενεργοποίησα δεδομένα, ούτε η συσκευή από μόνη της. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα για χρέωση 1€ για χρήση internet. Έχω και την εφαρμογή internet speed meter και δεν μου δείχνει χρήση δεδομένων εδώ και ένα μήνα περίπου. Φταίω εγώ σε κάτι γι'αυτή τη χρέωση; Υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιήθηκε το internet στο κινητό χωρίς να το καταλάβω;

http://www.wind.gr/gr/f2g/f2g-fun/

Στο myF2G κερδίζεις μόνο!

Γράψου στο myF2G & κέρδισε 1000 λεπτά προς όλους, για 12 μήνες!

Ξέρει κανείς τι είναι αυτό; Πατάω πάνω αλλά με πετάει στη login σελίδα και ας είμαι ήδη μέσα :worry:

:mad::ninja: και εμενα το ιδιο, μηπως ειναι για νεους μονο???

Μεγάλη αδικία...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Για διαγωνισμό πρόκειται τελικά, εντελώς παραπληροφόρηση...

http://www.wind.gr/gr/f2g/oroi-diagonismou/diagonismos-myf2g-terms/

Για διαγωνισμό πρόκειται τελικά, εντελώς παραπληροφόρηση...

http://www.wind.gr/gr/f2g/oroi-diagonismou/diagonismos-myf2g-terms/

και αφορά απ'ότι κατάλαβα μόνο τους νέους χρήστες

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Ο Διαγωνισμός αφορά όσους εγγραφούν στην υπηρεσία myF2G κατά το χρονικό διάστημα που ορίζεται ως Διάρκεια του Διαγωνισμού (παρ. 1, «Όροι Διαγωνισμού»). Συγκεκριμένα, για τη συμμετοχή στην κλήρωση απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η online εγγραφή στην υπηρεσία myF2G μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (https://www.wind.gr/gr/f2g/my-free-2-go/login/). Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ο ενδιαφερόμενος αναλύεται στον παραπάνω σύνδεσμο. Κάθε εγγραφή στο myF2G εξασφαλίζει αυτόματα στο συμμετέχοντα, δίχως να απαιτείται περαιτέρω ενέργεια, μία (1) συμμετοχή στην κλήρωση του δώρου.

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Πες τε μου τώρα εάν φταίω εγώ ή η WIND. Έχω το Sony Xperia z και χθες το συνέδεσα με υπολογιστή ( Sony update) για να δω εάν υπάρχει αναβάθμιση. Η συσκευή πρέπει να είναι κλειστή. Έγινε ο έλεγχος και αφού δεν βρήκε διαθέσιμη αναβάθμιση άνοιξα το τηλέφωνο πάλι κανονικά. Δεν ενεργοποίησα δεδομένα, ούτε η συσκευή από μόνη της. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα για χρέωση 1€ για χρήση internet. Έχω και την εφαρμογή internet speed meter και δεν μου δείχνει χρήση δεδομένων εδώ και ένα μήνα περίπου. Φταίω εγώ σε κάτι γι'αυτή τη χρέωση; Υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιήθηκε το internet στο κινητό χωρίς να το καταλάβω;

Καλησπέρα, το Φεβρουάριο είχα γράψει για τη χρέωση για 3 συνεχόμενες ημέρες από 1€ για χρήση daily internet χωρίς βέβαια να έχω ενεργοποιήσει τα δεδομένα στο κινητό. Τότε και αφού είχα γράψει τόσο στο F/B-F2G, όσο και στην φόρμα επικοινωνίας στο site της WIND, μου επέστρεψε τα 2€ μετά από έναν μήνα περίπου. Χθες μου ήρθε πάλι μήνυμα με χρέωση 1€ και σήμερα δεύτερο μήνυμα πάλι για χρέωση 1€ και εννοείται ότι δεν έχω ενεργοποιήσει δεδομένα. Κατάντησε κουραστικό αυτό το βιολί, αλλά δεν ξέρω τι άλλο να μεταχειριστώ για να τους πίσω πως δεν ενεργοποίησα δεδομένα. Τους έγραψα πάλι και στο facebook και στο site τους και περιμένω. Φοβάμαι πως εάν συνεχίσουν έτσι με αυτές τις χρεώσεις, θα ‘’αυτοκτονήσω’’ (είμαι σχετικά παλιός και έχω τα 300 λεπτά με 10€) κάνοντας φορητότητα σε άλλο δίκτυο!

Πήγα να κάνω ανανεωση μεσω paypal και είδα ότι δεν δίνει πια το Bonus...

κι όχι μόνο αυτό.. πλέον μπορείς να ανανεώσεις μόνο έως 10€

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Καλησπέρα, το Φεβρουάριο είχα γράψει για τη χρέωση για 3 συνεχόμενες ημέρες από 1€ για χρήση daily internet χωρίς βέβαια να έχω ενεργοποιήσει τα δεδομένα στο κινητό. Τότε και αφού είχα γράψει τόσο στο F/B-F2G, όσο και στην φόρμα επικοινωνίας στο site της WIND, μου επέστρεψε τα 2€ μετά από έναν μήνα περίπου. Χθες μου ήρθε πάλι μήνυμα με χρέωση 1€ και σήμερα δεύτερο μήνυμα πάλι για χρέωση 1€ και εννοείται ότι δεν έχω ενεργοποιήσει δεδομένα. Κατάντησε κουραστικό αυτό το βιολί, αλλά δεν ξέρω τι άλλο να μεταχειριστώ για να τους πίσω πως δεν ενεργοποίησα δεδομένα. Τους έγραψα πάλι και στο facebook και στο site τους και περιμένω. Φοβάμαι πως εάν συνεχίσουν έτσι με αυτές τις χρεώσεις, θα ‘’αυτοκτονήσω’’ (είμαι σχετικά παλιός και έχω τα 300 λεπτά με 10€) κάνοντας φορητότητα σε άλλο δίκτυο!

Να πω κι εγώ κάτι για τις χρεώσεις του 1 ευρώ με κλειστά τα data:

το θέμα το είχα αντιμετωπίσει κι εγώ με 4 διαφορετικές συσκευές smartphone με διάφορες sim της vodafone (δεν πιστεύω ότι είναι θέμα εταιρείας αλλά συσκευής γιατί σε dumbphone δεν έχω χρεωθεί ποτέ των ποτών για internet με 20 διαφορετικές sim σε απεριόριστους συνδυασμούς με 11 dumbphones). Τα data, λοιπόν, ήταν κλειστά ΚΑΙ ΟΜΩΣ χρεωνόμουν 1 ευρώ κάθε μέρα που δεν είχα ενεργοποιημένο πακέτο data... (για 2-3 μέρες, μέχρι να καταλάβω ότι με χρεώνει, γιατί αν θυμάστε στη βόνταφον δεν στο λέει ποτέ ότι χρεώθηκες, πρέπει εσύ από μόνος σου να ελέγξεις το υπόλοιπο σου για να το μάθεις). Υποψιαζόμουν το GoSMSpro το οποίο ψάχνει για updates με έναν δικό του, "μουλωχτό" τρόπο, αλλά δεν το έψαξα περισσότερο. Η λύση που βρήκα ήταν να αλλάζω το access point με ένα κενό ή άκυρο κι αυτό σταμάτησε τη χρέωση του ενός 1 ευρώ. Βέβαια ούτε κι αυτό λειτουργεί απόλυτα γιατί όταν άλλαζα sim πήγαινε και ξαναέβαζε το κινητό (τα 3 smartphones ήταν branded vodafone) access point το internet.vodafone και πάλι με χρέωνε!

Συνοπτικά: αλλάξτε το Access Point και δέστε αν σας ξαναχρεώσει! Και γράψτε το κι εδώ!

Edited by tseapis

μονο με κλειστο data απο wind θα σταματησει η χρεωση

τελος,ποια data κλειστα και μπουρδες του adroid,για τα ματια του κοσμου την εχει ο ρουφιανος

οι εταιρειες το ξερουν και κανουν παρτυ με τα λεφτα μας

Edited by akalos

κι όχι μόνο αυτό.. πλέον μπορείς να ανανεώσεις μόνο έως 10€

Μην λες ανακρίβειες...εγώ τώρα έκανα κανονικά 15 ευρώ ανανέωση μεσώ paypal.

Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

μονο με κλειστο data απο wind θα σταματησει η χρεωση

τελος,ποια data κλειστα και μπουρδες του adroid,για τα ματια του κοσμου την εχει ο ρουφιανος

οι εταιρειες το ξερουν και κανουν παρτυ με τα λεφτα μας

Και οταν θελεις data θα καλεις να τα ενεργοποιήσουν; Ταλαιπωρία!!

Διάβασε καλύτερα.ΕΩΣ δεκα ευρω έγραψε...

15 ευρώ ήθελα να γράψω , μου ξέφυγε ένα 1 μπροστά από το 5...:)

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova