Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένα άλλο μυστικό. Οτι με την Q και σε συνδυασμό με 2€/800', πρακτικά τα 80' γίνονται μόνο προς άλλους γιατί τα προς γουιντ χρεώνονται στα 800'.

Έτσι με 5€(3+2) έχει κάποιος καλύτερη ευελιξία γιατί το f2g δεν έχει φτηνό πακέτο για w/q.

Τα δε login πάνε τρίλεπτο πάλι.

Επομένως στην πράξη, με 5€ μόνο στην q υπάρχει περισσότερος χρόνος τελικά, με μόνο πλεονέκτημα το login του f2g.

Επομένως παραμένουμε q και μιλάμε πολύ μόνο εντός δικτύου. :lol:

στο f2g εαν κάνεις 66 κλήσεις 30 δευτερολέπτων, σου τρώει 200 λεπτά

στο δικο σου μπορει αλλα στο δικο μου f2g εχω 93.333 κλησεις των 30" για να μου φαει τα 280'

επισης εχω 26 free κλησεις των 30" με 5€ και τα 5€ στην καρτα

οτι βολευει τον καθενα βεβαια και παντα μιλαμε προς ολους

Edited by akalos

Αυτό όμως το ήξερα: Η ενεργοποίηση του πακέτου μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και 4 φορές ανά 30 ημέρες Μετά τα 320 λεπτά προς όλους χρειάζεσαι δεύτερο καρτοκινητό για να μιλάς. Ευτυχώς έχω τέσσερα διαφορετικά , γιατί αν περίμενα να μιλήσω προς όλους με Q δεν θα με έφτανε ..

Το πακέτο Talk Τo All ενεργοποιείται έως 4 φορές ανά 30 ημέρες. 4Χ200 =800

Ένα άλλο μυστικό. Οτι με την Q και σε συνδυασμό με 2€/800', πρακτικά τα 80' γίνονται μόνο προς άλλους γιατί τα προς γουιντ χρεώνονται στα 800'.

Έτσι με 5€(3+2) έχει κάποιος καλύτερη ευελιξία γιατί το f2g δεν έχει φτηνό πακέτο για w/q.

Τα δε login πάνε τρίλεπτο πάλι.

Επομένως στην πράξη, με 5€ μόνο στην q υπάρχει περισσότερος χρόνος τελικά, με μόνο πλεονέκτημα το login του f2g.

Επομένως παραμένουμε q και μιλάμε πολύ μόνο εντός δικτύου. :lol:

και πάλι όμως είναι θέμα χρήσης του καθενός.. αν θες να κάνεις περισσότερες κλήσεις προς όλους και όχι μόνο προς wind συμφέρει το f2g!

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

και πάλι όμως είναι θέμα χρήσης του καθενός.. αν θες να κάνεις περισσότερες κλήσεις προς όλους και όχι μόνο προς wind συμφέρει το f2g!

Σαφώς είναι θέμα του καθενός. Όταν λες όμως προς όλους, εννοούμε προς όλους και w/q. Εδω διαφωνώ μόνο, το ότι το δικό σου "προς όλους" εννοεί το προς τους υπόλοιπους, εκτός δικτύου. Ενώ το προς όλους της Q με 5€(3+2) δίνει πολύ επιπλέον χρόνο, που δεν δίνει το f2g. Καθαρά μαθηματική διευκρίνηση, που εννοείται ότι ανάλογα μπορεί να αναιρεθεί αν κάποιος δεν έχει κανένα Q/W αλλά τότε δε χρειάζεται q. :lol:

Παιδιά και τα δύο πακέτα Q και F2G είναι ότι πιο οικονομικό στην αγορά, ανάλογα με την χρήση που κάνει ο καθένας παίρνει και το αντίστοιχο.

Παιδιά και τα δύο πακέτα Q και F2G είναι ότι πιο οικονομικό στην αγορά, ανάλογα με την χρήση που κάνει ο καθένας παίρνει και το αντίστοιχο.

Και ευκαιρία τώρα με τις αυξήσεις να σπάσετε όλοι τα συμβόλαια χωρίς ποινές. Τρέξτε, άρπάξτε την ευκαιρία, ειδικά αν έχετε πολυμηνα συμβόλαια και ελάτε στο f2g/q.

Και ευκαιρία τώρα με τις αυξήσεις να σπάσετε όλοι τα συμβόλαια χωρίς ποινές. Τρέξτε, άρπάξτε την ευκαιρία, ειδικά αν έχετε πολυμηνα συμβόλαια και ελάτε στο f2g/q.

Συμφωνώ και επισημαίνω σε αυτούς που θα διακόψουν συμβόλαιο λόγω αυξήσεων, ότι δεν έχουν καμία υποχρέωση να επιστρεψουν επιδοτηση. Ο'τι και να σας λενε οι εταιρίες, ο'τι και να γράφει το συμβόλαιο που υπογράψατε, ο νόμος ακυρώνει το συμβόλαιο. Αρκεί να έχει γίνει αλλαγή στους όρους συμβολαίου. Επίσης, και μετά από 1 μήνα από την ανακοινωση έχετε δικαίωμα να φύγετε χώρις επιστροφή επιδότησης.

Τσάμπα χάρηκα για το widget και τα update του.

Μία με 2 φορές την ημέρα κάνει update σε μένα με 4.4.1

Δεν ξέρω αν επηρεάζει που φοράω custom kernel.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

στο δικο σου μπορει αλλα στο δικο μου f2g εχω 93.333 κλησεις των 30" για να μου φαει τα 280'

επισης εχω 26 free κλησεις των 30" με 5€ και τα 5€ στην καρτα

οτι βολευει τον καθενα βεβαια και παντα μιλαμε προς ολους

πως το υπολόγισες αυτό; στο f2g έχεις ελαχ.χρέωση 3 λεπτά :confused:

πως το υπολόγισες αυτό; στο f2g έχεις ελαχ.χρέωση 3 λεπτά :confused:

Προφανώς πρόσθεσε τα 80 λεπτά από το logNWin

280/3=93,33

Προφανώς πρόσθεσε τα 80 λεπτά από το logNWin

280/3=93,33

δε θα του πεις ότι συγκρίνει ανόμοια πράγματα; μήλα με πορτοκάλια; εννοείται ότι σε πειράζω :p

Ποιές αυξήσεις; Έχω έναν αριθμό με συμβόλαιο (to all 30) και δεν έχω πάρει χαμπάρι τίποτα...

καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε πρόβλημα εξυπηρέτησης που αντιμετωπίζω με τη wind.

Εδώ και 1 εβδομάδα έχω στείλει φαξ στο 2105100001 με αίτημα τη διαγραφή του καρτοκινητού μου f2g2 από την υπηρεσία myf2g με επισυνατπόμενο φωτοαντίγραφο της αστυνομικής μου ταυτότητας.

Στο τηλέφωνό μου ήρθε sms ότι το αίτημά σας καταχωρήθηκε.

εδώ και 7 ημέρες δεν έχει γίνει τίποτα. Μπαίνω στο site myf2g και γίνεται login λανονικά. Τους στέλνω απανωτά mails στο crm@wind.com.gr, που τους ζητώ να μου εξηγήσουν γιατί δεν ολοκληρώνουν το αίτημα. Δεν μου απαντάει κανείς.

Τους καλώ χθες στο 1260 και ο υπάλληλος ισχυρίζεται ότι επειδή έκανα login γι αυτό δεν διαγράφηκε ο λογαρισμός μου. Του λέω, μα πως θα τσεκάρω αν έχει κλείσει το αίτημα. Το ξαναδίνει μου λέει ως επείγον στο αρμόδιο τμήμα και να μην ξανακάνω login και να τους ξανακαλέσω μια μέρα μετά να τσεκάρουν αυτοί. Πράγματι, τους ξανακαλώ στο 1260 σήμερα το μεσημέρι και μου λένε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί το αίτημα.

Καλά τόσο δύσκολο είναι να με διαγράψουν από το myf2g? έχω απελπιστεί δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω το θέμα για να εξυπηρετηθώ.

Έχει κανείς καμιά ιδέα για περαιτέρω ενέργειές μου? Δεν θέλω νατο αφήσω έτσι. Οι τύποι με έχουν γραμμένο σαν πελάτη κανονικά.

Έιναι νόμιμο δικαίωμά μου ως καταναλωτή να μην είμαι γραμμένος στην υπηρεσία on line παρακολούθησης myf2g. Δεν μπορεί η εταιρεία καταχρηστικά δια σιωπηρής αρνήσεως απάντησης στο αίτημά μου να μου στερεί το παραπάνω δικαίωμα.

Κάθε ιδέα αντιμετώπισης ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ.

Edited by knaison

Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες

καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε πρόβλημα εξυπηρέτησης που αντιμετωπίζω με τη wind.

Εδώ και 1 εβδομάδα έχω στείλει φαξ στο 2105100001 με αίτημα τη διαγραφή του καρτοκινητού μου f2g από την υπηρεσία myf2g με επισυνατπόμενο φωτοαντίγραφο της αστυνομικής μου ταυτότητας.

Στο τηλέφωνό μου ήρθε sms ότι το αίτημά σας καταχωρήθηκε.

εδώ και 7 ημέρες δεν έχει γίνει τίποτα. Μπαίνω στο site myf2g και γίνεται login λανονικά. Τους στέλνω απανωτά mails στο crm@wind.com.gr, που τους ζητώ ναμου εξηγήσουν γιατί δεν ολοκληρώνουν το αίτημα. δεν μου απαντάει κανείς.

Τους καλώ χθες στο 1260 και ο υπάλληλος ισχυρίζεται ότι επειδή έκανα login γι αυτό δεν διαγράφηκε ο λογαρισμός μου. Του λέω μα πως θα τσεκάρω αν έχει κλείσει το αίτημα. Το ξαναδίνει μου λέει ως επείγον και να μην ξανακάνω login και να τους ξανακαλέσω μια μέρα μετά να τσεκάρουν αυτοί. Πράγματι, τους ξανακαλώ στο 1260 σήμερα το μεσημέρι και μου λένε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί το αίτημα.

Καλά τόσο δύσκολο είναι να με διαγράψουν από το myf2g? έχω απελπιστεί δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω το θέμα για εξυπηρετηθώ. Έχει κανείς καμιά ιδέα για περαιτέρω ενέργειές μου? Δεν θέλω νατο αφήσω έτσι. Οι τύποι με έχουν γραμμένο σαν πελάτη κανονικά.

Έιναι νόμιμο δικαίωμά μου ως καταναλωτή να μην είμαι γραμμένος στην υπηρεσία on line παρακολούθησης myf2g. Δεν μπορεί η εταιρεία καταχρηστικά δια σιωπηρής αρνήσεως απάντησης στο αίτημά μου να μου στερεί το παραπάνω δικαίωμα.

Κανε λιγο υπομονη και θα γινει, ειναι περιεργη η Wind στην εξυπηρετηση, βεβαια μπορει να μη γινει και ποτε. Πριν 4-5 χρονια ειχα ενα f2g και φαινοταν στους τηλεφωνικους καταλογους και ειχα κανει ενα αιτημα με φαξ να διαγραφει ο αριθμος μου απο τους τηλεφωνικους καταλογους αν ειχα τον αριθμο ακομη σιγουρα δε θα ειχε γινει ακομη. Ειναι λιγο περιεργη η εξυπηετηση τους.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Οι φορητοτητες απο Vodafone σε wind ακομα δεν προχωρανε;

Εκανα αιτηση απο Vodafone συμβολαιο σε f2g και ακομα περιμενω να μου απαντησουν. Ουτε καν επικοινωνησαν.

Φιλαρακι μου απο Cosmote σε f2g συνδεθηκε σε μια εβδομαδα!

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Εκανα αιτηση απο Vodafone συμβολαιο σε f2g και ακομα περιμενω να μου απαντησουν. Ουτε καν επικοινωνησαν.

Έχεις υπογράψει κάτι? Αν όχι πήγαινε σε κατάστημα να κάνεις την φορητότητα.

Έχεις υπογράψει κάτι? Αν όχι πήγαινε σε κατάστημα να κάνεις την φορητότητα.

Και στις 2 περιπτωσεις online η αιτηση.

Απο cosmote σε f2g πηραν τηλεφωνο σε 2 ωρες.

Απο Vodafone σε f2g ουτε φωνη ουτε ακροαση.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Ένας φίλος μου έχει χάσει τον κωδικό του στο myf2g και δεν ξέρει τι email είχε δηλώσει (άλλος του είχε κάνει το λογαριασμό - ο φίλος μου είναι εντελώς άσχετος με internet). Τι μπορεί να κάνει ώστε να μπορεί να ξανακάνει online ανανεώσεις?

Ένας φίλος μου έχει χάσει τον κωδικό του στο myf2g και δεν ξέρει τι email είχε δηλώσει (άλλος του είχε κάνει το λογαριασμό - ο φίλος μου είναι εντελώς άσχετος με internet). Τι μπορεί να κάνει ώστε να μπορεί να ξανακάνει online ανανεώσεις?

να ζητήσει να του στείλουν αλλο κωδικό στο κινητό του.

κλασσικά καψόνια της vodafone, επειδή τους αφήνεις + κερδίζουν εξτρα παγια ;)

Και στις 2 περιπτωσεις online η αιτηση.

Απο cosmote σε f2g πηραν τηλεφωνο σε 2 ωρες.

Απο Vodafone σε f2g ουτε φωνη ουτε ακροαση.

Εμένα πάντως από κοσμοτε συμβολαιο σε καρτοκινητό φ2γκ σε 4 εργάσιμες ΑΛΛΑ δε με πηρε κανενας από κοσμοτε και δόθηκε άμεσα η έγκριση. Προφανως δεν τους ενδιέφερε ενα συμβολαιο 50€. Τι να πει κανεις!!!! :X

Ερχεται καμια ειδοποίηση ότι τελειώνουν τα λεπτα΄ομιλίας η το ιντερνετ όταν πλησιάσει η ημερομηνια ληξης των πακέτων?

Edited by AGNOSTOS
προσθετη ερωτηση
:tease:

Εμένα πάντως από κοσμοτε συμβολαιο σε καρτοκινητό φ2γκ σε 4 εργάσιμες ΑΛΛΑ δε με πηρε κανενας από κοσμοτε και δόθηκε άμεσα η έγκριση. Προφανως δεν τους ενδιέφερε ενα συμβολαιο 50€. Τι να πει κανεις!!!! :X

Ερχεται καμια ειδοποίηση ότι τελειώνουν τα λεπτα΄ομιλίας η το ιντερνετ όταν πλησιάσει η ημερομηνια ληξης των πακέτων?

την τελευταια μερα της διαρκειας του πακετου

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova