Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι μου θύμισες, τώρα ...

Ήμουν το ΝΟΕ 2007 εκεί, για ένα συνέδριο, και εντυπωσιάστηκα από τις φυτείες καφέ, τη φύση, τα πουλιά και γενικά τα ζώα αλλά και το ότι έχουν καταργήσει το στρατό (!!!) πριν από πολλές δεκαετίες.

off topic

'Ενα μήνα ήμουν εκεί, και ακόμα η σκέψη μου είναι εκεί. Δεν είδα πολλά, αλλά εντυπωσιάστηκα απο την φύση και τους ανθρώπους. :)

Εγώ εξωτερικό πάντα δουλεύω voip είτε όπου βρω Wi-Fi αν δεν έχω στάνταρ τηλέφωνα ή παίρνω τοπική κάρτα και βάζω 3G.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Νομίζω ότι και το viber είναι μια πολύ καλή λύση και ξαφνιάζεται κανείς όταν δει πόσοι από τις επαφές του το χρησιμοποιούν.

Εγώ αναφέρομαι σε voip όταν θες να καλέσεις σταθερά τηλέφωνα και να μιλήσεις για ώρα, χωρίς να χρεωθεις ακριβά.

Σε συνδυασμό με φτηνά data που έχουν οι περισσότερες χώρες, είναι η πιο οικονομική λύση για εξωτερικό.

Θυμάμαι Πολωνία που πήγα πριν μερικούς μήνες, με 5-6€ πήρα κάρτα, έβαλα 1GB data και μείνανε και μερικά € στην κάρτα. Και εννοείται 4G στις περισσότερες περιοχές στις μεγάλες πόλεις.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

εννοείται οτι η καλύτερη λύση είναι το viber;)

Off topic Να υποστηρίξουμε λίγο και την ελληνική λύση για voip κλίσεις.

Πως μαθαίνουμε οτι ενα F2G είναι F2G-2?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Πως μαθαίνουμε οτι ενα F2G είναι F2G-2?

Κανε μια κληση και κλεισε την γραμμη μετα απο μερικα δευτερα.Αν σε χρεωσει 11 cent τοτε εχεις f2g2

Κανε μια κληση και κλεισε την γραμμη μετα απο μερικα δευτερα.Αν σε χρεωσει 11 cent τοτε εχεις f2g2

Και αν δεν εχεις ουτε ενα cent πως το μαθαίνεις ?Ενημερωτικά ήτανε F2G2 ξεχάστηκε να ανανεωθεί και έκλεισε πρίν δυο μήνες, ζήτησα να ανακυκλωθε,ί μου το ξαναδώσανε, και θέλω να δω αν έχασε το συγκεκριμένο οικ. πρόγραμμα.

Είναι σίγουρο ότι το έχασε το F2G2 αν έκλεισε και το ξανα-άνοιξες.

Ο μόνος τρόπος είναι να καλέσεις από σταθερό τηλέφωνο ή από οποιοδήποτε WIND ( με δωρεάν χρόνο προς WIND ) στο 6935601268 και να βάλεις τον αριθμό σου. Σε αυτήν την διαδικασία σου λέει σε πιο πακέτο είσαι .

Τα bonus κατά την αγορά χρόνου ομιλίας (πέρα από την επιλογή Bonus Free2All, 300' προς όλους Ή 1.5GB data με ανανέωση από 10ευρ) ποια είναι;;

Κοίταξα το site του F2G, αλλά λέει μόνο για ανανεώσεις χ.ο. από 10-19ευρ (120' + 120 sms προς Wind/Q) και >=20ευρ (300' + 300 sms προς Wind/Q). Προφανώς δεν ισχύει, αφού έκανα ανανέωση online 5ευρ και πήρα bonus προς Wind/Q, αλλά δε θυμάμαι πόσα λ.ο/sms.

Για να πάρεις το bonus η ανανέωση πρέπει να γίνει αποκλειστικά online ή σε κατ/μα Wind ε;;; Έχει βάλει κάποιος online κάρτα με πληρωμή μέσω PayPal; Το πήρε το bonus Wind/Q;

Η προσφορά αυτή (bonus προς Wind/Q με ανανέωση χ.ο.) είναι παγιωμένη;; Πόσο καιρό ισχύει;;

Ενημερωτικά ήτανε F2G2 ξεχάστηκε να ανανεωθεί και έκλεισε πρίν δυο μήνες, ζήτησα να ανακυκλωθε,ί μου το ξαναδώσανε, και θέλω να δω αν έχασε το συγκεκριμένο οικ. πρόγραμμα.

Σωστά αναφέρει ο Vasileios ότι όταν λήξει ό χ.ο. (με την παρέλευση 12 μηνών από την τελευταία ανανέωση), χάνεται το F2G-2 και μεταβαίνεις σε νέο F2G, ΑΛΛΑ εγώ το κυνήγησα (μου είχε λήξει και 100+ευρ χ.ο.) και μου είπαν ότι κατά παράβαση (λόγω α. ήμουν στο εξωτερικό, β. κινήθηκα 2-3 μέρες αφού έληξε ο χ.ο.) θα με επανέφεραν στο F2G-2 και θα μου εδιναν και τον χ.ο. πίσω. Οπότε είναι εφικτό να σε γυρίσουν στο F2G-2, εξαρτάται πόσο θα το κυνηγήσεις, πόσο πειστικός θα γίνεις, πόσο εξυπηρετικός είναι ο εκπρόσωπος της Wind που θα πέσεις. Ανασταλτικός παράγοντας ότι έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που έλειξε ο χ.ο. σου και ίσως να μην είναι δυνατή τεχνικά η επαναφορά σε F2G-2.

Edited by chemeng

Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20

Τα bonus κατά την αγορά χρόνου ομιλίας (πέρα από την επιλογή Bonus Free2All, 300' προς όλους Ή 1.5GB data με ανανέωση από 10ευρ) ποια είναι;;

Κοίταξα το site του F2G, αλλά λέει μόνο για ανανεώσεις χ.ο. από 10-19ευρ (120' + 120 sms προς Wind/Q) και >=20ευρ (300' + 300 sms προς Wind/Q). Προφανώς δεν ισχύει, αφού έκανα ανανέωση online 5ευρ και πήρα bonus προς Wind/Q, αλλά δε θυμάμαι πόσα λ.ο/sms.

Για να πάρεις το bonus η ανανέωση πρέπει να γίνει αποκλειστικά online ή σε κατ/μα Wind ε;;; Έχει βάλει κάποιος online κάρτα με πληρωμή μέσω PayPal; Το πήρε το bonus Wind/Q;

Η προσφορά αυτή (bonus προς Wind/Q με ανανέωση χ.ο.) είναι παγιωμένη;; Πόσο καιρό ισχύει;;

Σωστά αναφέρει ο Vasileios ότι όταν λήξει ό χ.ο. (με την παρέλευση 12 μηνών από την τελευταία ανανέωση), χάνεται το F2G-2 και μεταβαίνεις σε νέο F2G, ΑΛΛΑ εγώ το κυνήγησα (μου είχε λήξει και 100+ευρ χ.ο.) και μου είπαν ότι κατά παράβαση (λόγω α. ήμουν στο εξωτερικό, β. κινήθηκα 2-3 μέρες αφού έληξε ο χ.ο.) θα με επανέφεραν στο F2G-2 και θα μου εδιναν και τον χ.ο. πίσω. Οπότε είναι εφικτό να σε γυρίσουν στο F2G-2, εξαρτάται πόσο θα το κηνυγήσεις, πόσο πειστικός θα γίνεις, πόσο εξυπηρετικός είναι ο εκπρόσωπος της Wind που θα πέσεις. Ανασταλτικός παράγοντας ότι έχει περάσει μεάλο χρονικό διάστημα από τότε που έλειξε ο χ.ο. σου και ίσως να μην είναι δυνατή τεχνικά η επαναφορά σε F2G-2.

Σήμερα το πρωί έκανα ανανέωση 10€ μέσω paypal και μου δώσανε τα 120 λεπτά πρός WIND/Q και τα 2 ευρώ bonus.Πρίν λίγο επίσης μίλησα με το c.c wind και έκανα ενα αίτημα, μιας και είναι εμπορικά μη διαθέσιμο, όπως μου είπανε, για να δούμε.............

Edited by lefkaditis

Και αν δεν εχεις ουτε ενα cent πως το μαθαίνεις ?Ενημερωτικά ήτανε F2G2 ξεχάστηκε να ανανεωθεί και έκλεισε πρίν δυο μήνες, ζήτησα να ανακυκλωθε,ί μου το ξαναδώσανε, και θέλω να δω αν έχασε το συγκεκριμένο οικ. πρόγραμμα.

Εχω το f2g2 από τότε που βγήκε και το κρατάω λόγω του 10΄το λεπτό, αλλά δεν έχω κάνει εκτός πακέτου ούτε 1 τηλεφώνημα, δεν νομίζω ότι είναι καταστροφή αν χαθεί.

Εχω το f2g2 από τότε που βγήκε και το κρατάω λόγω του 10΄το λεπτό, αλλά δεν έχω κάνει εκτός πακέτου ούτε 1 τηλεφώνημα, δεν νομίζω ότι είναι καταστροφή αν χαθεί.

f2g2: 0,10/min προς όλους

Q: 0,04/min προς όλους (πακέτο 3ε-80' και χρέωση ανα δευτερόλεπτο, χωρίς ελάχιστη χρέωση)

το f2g2 είναι πλέον πιo ''ακριβό''....

Q: 0,04/min προς όλους (πακέτο 3ε-80' και χρέωση ανα δευτερόλεπτο, χωρίς ελάχιστη χρέωση)

To Λάθος σου είναι ότι συγκρίνεις πορτοκάλια με μήλα. Δηλαδή πακέτα, με βασική χρέωση

Αν θέλεις μπορείς να συγκρίνεις την βασική χρέωση του πακέτου F2G2 με την βασική του Q

ή αν θέλεις την τιμή του πακέτου Q με το πακέτο F2G

Μην εκπλαγείς μόνο όταν κάνεις την σύγκριση το F2G2 είναι και στα δύο φτηνότερο, απλά υπάρχει η ελάχιστη χρέωση.

Edited by Vasileios

To Λάθος σου είναι ότι συγκρίνεις πορτοκάλια με μήλα. Δηλαδή πακέτα με βασική χρώση

Αν θέλεις μπορείς να συγκρίνεις την βασική χρέωση του πακέτου F2G2 με την βασική του Q

Μην εκπλαγείς μόνο όταν κάνεις την σύγκρισημ το F2G2 είναι και στα δύο φτηνότερο, απλά υπάρχει η ελάχιστη χρέωση.

εμένα με νοιάζει σε ποιό από τα 2 θα μιλάω φτηνότερα προς όλους, και αυτό είναι το Q ;) , διαφωνείς;

Ναι διαφωνώ Ας υποθέσουμε ότι θέλω να κάνω μία κλήση 10 λεπτών

Πακέτο 200 λεπτών στο F2G κόστος 0,25

Πακέτο 80 λεπτών στην Q κόστος 0,37 Διαφωνείς ;

Άρα η Q είναι φτηνότερη προς όλους με τις δικές σου προϋποθέσεις ( κλήσεις κάτω από 2 λεπτά ) ενώ το F2G με τις δικές μου ( κλήσεις πάνω από 2 λεπτά και 1 δευτερόλεπτο .

Άρα αυτό που είναι φτηνό για σένα είναι ακριβό για μένα.

Edited by Vasileios

Άρα η Q είναι φτηνότερη προς όλους με τις δικές σου προϋποθέσεις ( κλήσεις κάτω από 2 λεπτά ) ενώ το F2G με τις δικές μου ( κλήσεις πάνω από 2 λεπτά και 1 δευτερόλεπτο .

κάτω από 3 λεπτά εννοείς (όχι 2) ;)

πώς πήγαμε από τη συγκριση f2g2-q σε f2g-q μόνο εσύ ξέρεις ;)

παρ'ολα αυτα, στο f2g έχεις maximum 66 κλήσεις, ενώ στο Q πολλές περισσότερες, αφού δε σου τρώει ούτε ένα δευτερόλεπτο

στο f2g λές ''έφτασα, κατέβα'' και χρεώνεσαι 3 λεπτά :lol: (εκτός εαν το γυρίσεις σε what's up λογική ''της αναπάντητης''.

στο f2g λές ''θα αργήσω λίγο'' και χρεώνεσαι 3 λεπτά :lol:

στο Q χρεώνεσαι όσα δευτερόλεπτα μιλάς

διαφωνείς;

εσύ μου έκανες σύγκριση με μια κλήση 10 λεπτών (επειδή το 90% των κλήσεων που κάνουμε όλοι είναι 10 λεπτά)

εγώ έκανα σύγκριση με μία κλήση 1 λεπτού

διαφωνείς;

Φυσικά

2 λεπτά κλήση στην Q και ένα δευτερόλεπτο στοιχίζει 0,075625

τρίλεπτη κλήση στo F2G στοιχίζει 0,075000

Άρα η Q είναι ακριβώτερη από το F2G σε όλες τις κλήσεις πάνω από 2 λεπτά και ένα δευτερόλεπτο

το κατάλαβες; Άρα η Q δεν είναι πάντα φτηνότερη . Είναι φτηνότερη με προϋποθέσεις

Τώρα γιατί οι δικές μου προϋποθέσεις είναι να μιλάω πάνω από 2 λεπτά επέτρεψε μου να το γνωρίζω καλύτερα.

Edited by Vasileios

To Λάθος σου είναι ότι συγκρίνεις πορτοκάλια με μήλα. Δηλαδή πακέτα, με βασική χρέωση

Μην εκπλαγείς μόνο όταν κάνεις την σύγκριση το F2G2 είναι και στα δύο φτηνότερο, απλά υπάρχει η ελάχιστη χρέωση.

εμένα με νοιάζει σε ποιό από τα 2 θα μιλάω φτηνότερα προς όλους, και αυτό είναι το Q ;) , διαφωνείς;

κάτω από 3 λεπτά εννοείς (όχι 2) ;)

πώς πήγαμε από τη συγκριση f2g2-q σε f2g-q μόνο εσύ ξέρεις ;)

παρ'ολα αυτα, στο f2g έχεις maximum 66 κλήσεις, ενώ στο Q πολλές περισσότερες, αφού δε σου τρώει ούτε ένα δευτερόλεπτο

στο f2g λές ''έφτασα, κατέβα'' και χρεώνεσαι 3 λεπτά :lol: (εκτός εαν το γυρίσεις σε what's up λογική ''της αναπάντητης''.

στο f2g λές ''θα αργήσω λίγο'' και χρεώνεσαι 3 λεπτά :lol:

στο Q χρεώνεσαι όσα δευτερόλεπτα μιλάς

διαφωνείς;

εσύ μου έκανες σύγκριση με μια κλήση 10 λεπτών (επειδή το 90% των κλήσεων που κάνουμε όλοι είναι 10 λεπτά)

εγώ έκανα σύγκριση με μία κλήση 1 λεπτού

διαφωνείς;

Έλεος, σαν μικρά παιδιά κάνετε!:p

Και οι 2 "μέτοχοι" στην Wind και τσακώνεστε...:wacko:

Όλα είναι θέμα χρήσης!;)

Σωστός. Η Q είναι για σύντομες κλήσεις και για αντικατάσταση των σμσ. Κοστίζει ελάχιστα να καλέσεις και να πεις λίγες λέξεις για να συνεννοηθείς.

Αν βέβαια κάποιος μιλάει πολύ σε κάθε κλήση, εννοείται ότι ψάχνει άλλους τρόπους.

Φυσικά

2 λεπτά κλήση στην Q και ένα δευτερόλεπτο στοιχίζει 0,075625

τρίλεπτη κλήση στo F2G στοιχίζει 0,075000

Άρα η Q είναι ακριβώτερη από το F2G σε όλες τις κλήσεις πάνω από 2 λεπτά και ένα δευτερόλεπτο

το κατάλαβες; Άρα η Q δεν είναι πάντα φτηνότερη . Είναι φτηνότερη με προϋποθέσεις

Τώρα γιατί οι δικές μου προϋποθέσεις είναι να μιλάω πάνω από 2 λεπτά επέτρεψε μου να το γνωρίζω καλύτερα.

στο f2g εαν κάνεις 66 κλήσεις 30 δευτερολέπτων, σου τρώει 200 λεπτά (αντί για 33 λεπτά στο Q)

(χάνεις 167 λεπτά)

στο f2g εαν κάνεις 66 κλήσεις 1 λεπτού, σου τρώει 200 λεπτά (αντί για 66 λεπτά στο Q)

(χάνεις 133 λεπτά)

αυτό το γνώριζες; ;)

ΥΓ: Ξεκίνησα σύγκριση f2g2 με Q και εσυ διαφώνησες, συγκρίνοντας f2g με q :wacko: . Παρ'ολα αυτα, σου έδειξα ότι και εκεί βγαίνεις κερδισμένος με το Q... Εαν συνεχίζεις να πιστεύεις ότι έχεις δίκιο, εγώ προσωπικά ούτε κέρδος έχω ούτε χασούρα, ο καθένας πιστεύει οτι θέλει ;) Το σίγουρο είναι ότι ο μέσος όρος συνομιλίας είναι 40-90 δευτερόλεπτα (νόμιζες οτι ολοι εβαλαν 3λεπτο ελαχιστη χρεωση χωρις να σκεφτουν το κερδος; )

Συγνώμη αν έγραψα F2G εννοούσα F2G2 , αλλά τα πακέτα είναι ίδια , δεν έχει σημασία.

Αλλά εγώ δεν θα κάνω 66 κλήσεις μικρής διάρκειας . Το αφήνω σε σένα.

Εξάλου εγώ δεν διαφώνησα στο ότι στις μικροκλήσεις η Q είναι φτηνότερη. Διαφώνησα στο συνολικά φτηνότερη γιατί συνολικά φτηνότερη δεν είναι

Edited by Vasileios

στο f2g εαν κάνεις 66 κλήσεις 30 δευτερολέπτων, σου τρώει 200 λεπτά (αντί για 33 λεπτά στο Q)

(χάνεις 167 λεπτά)

στο f2g εαν κάνεις 66 κλήσεις 1 λεπτού, σου τρώει 200 λεπτά (αντί για 66 λεπτά στο Q)

(χάνεις 133 λεπτά)

αυτό το γνώριζες; ;)

ΥΓ: Ξεκίνησα σύγκριση f2g2 με Q και εσυ διαφώνησες, συγκρίνοντας f2g με q :wacko: . Παρ'ολα αυτα, σου έδειξα ότι και εκεί βγαίνεις κερδισμένος με το Q... Εαν συνεχίζεις να πιστεύεις ότι έχεις δίκιο, εγώ προσωπικά ούτε κέρδος έχω ούτε χασούρα, ο καθένας πιστεύει οτι θέλει ;) Το σίγουρο είναι ότι ο μέσος όρος συνομιλίας είναι 40-90 δευτερόλεπτα (νόμιζες οτι ολοι εβαλαν 3λεπτο ελαχιστη χρεωση χωρις να σκεφτουν το κερδος; )

στα σημεία μπορεί η q να είναι οικονομικότερη αλλά είναι και θέμα χρήσης του καθένα.. ας πούμε εγώ έχω μέσο όρο συνομιλίας 10 λεπτά.. στις 10 κλήσεις μου οι 2 μπορεί να είναι και κάτω του τριλέπτου.. τι με συμφέρει όμως;; με 3€ να έχω 80' ή με 5€ - 200';

δεν συγκρίνονται τα πακέτα, ο καθένας βλέπει τι τον συμφέρει σε γενικό σύνολο και επιλέγει τον πάροχο του..

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova