Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το daily pass είναι τραγικά ακριβό.

Γνώμη μου, η χρέωση για το daily internet με 1€ για 20MB, είναι φυσιολογική, αρκεί να τη χρησιμοποιεί κάποιος και όχι να γίνεται παράτυπα κατά κάποιο τρόπο. Δηλ. εγώ π.χ. που είμαι τις περισσότερες ώρες της ημέρας συνδεδεμένος σε WIFI, δε μου είναι απαραίτητο η αγορά πακέτου internet. Τη χρήση δεδομένων θα την κάνω εάν βρίσκομαι κάπου έξω και χρειάζομαι να βρω κάτι, όπως π.χ.φαρμακείο εφημερεύων. Τότε με υπέρ καλύπτουν τα log n win με τα 30MB και εάν δεν τα δικαιούμαι αυτά, θα κάνω χρήση του daily internet. Γιαυτό και δεν είναι λύση η πλήρης απενεργοποίηση των δεδομένων από το δίκτυο.

Ανανέωσα σήμερα σε κατάστημα public 5 ευρώ και ΔΕΝ έδωσε μπόνους τα 120' προς Wind & Q.

Έτσι προς ενημέρωση.

Ναι. Πλεον απο 10€ και πάνω.

Σημερα ανανέωσα και τα πήρα....

Στη σελίδα τους στο facebook wind f2g, όμως συνεχίζουν να λένε σε 2 άτομα που τους ρώτησαν για τα μπόνους ανανέωσης σε κατάστημα, πως με ανανέωση από 5 έως 19 ευρώ έχουν 2 ώρες προς wind/q. Τι παίζει τελικά;; Απλά στο facebook δεν ξέρουν τι τους γίνεται;

Στη σελίδα τους στο facebook wind f2g, όμως συνεχίζουν να λένε σε 2 άτομα που τους ρώτησαν για τα μπόνους ανανέωσης σε κατάστημα, πως με ανανέωση από 5 έως 19 ευρώ έχουν 2 ώρες προς wind/q. Τι παίζει τελικά;; Απλά στο facebook δεν ξέρουν τι τους γίνεται;

επιβεβαιώνω κ εγώ... 10€ και πάνω για τα 120' προς WIND/Q

Σε περιπτωση ταξιδιου στο εξωτερικο (ευρωπη) τι γινετε με τον χρονο ομιλιας και τα MB? Καταναλωνονται απο τα πακετα κανονικα η απο την καρτα?

Σε περιπτωση ταξιδιου στο εξωτερικο (ευρωπη) τι γινετε με τον χρονο ομιλιας και τα MB? Καταναλωνονται απο τα πακετα κανονικα η απο την καρτα?

Όχι μόνο από την κάρτα εκτός αν κάνεις χρήση του roamer όπου με μισό ευρώ ανά κλήση, τρώει από το πακέτο ομιλίας μόνο. Ιντερνετ, άστα να πάνε. Καλύτερα να πάρεις τοπική κάρτα η wifi.

Ρίξε μια ματιά στο site της wind

Όχι μόνο από την κάρτα εκτός αν κάνεις χρήση του roamer όπου με μισό ευρώ ανά κλήση, τρώει από το πακέτο. Καλύτερα να πάρεις τοπική κάρτα η wifi.

Ρίξε μια ματιά στο site της wind

Σ'ευχαριστω. Ετσι κι αλλιως δεν προκειται να κανω σοβαση χρηση, απλα το 'χα απορια και στο f2g που κοιταξα δεν ελεγε κατι. Θα το ψαξω καλυτερα.

Σ'ευχαριστω. Ετσι κι αλλιως δεν προκειται να κανω σοβαση χρηση, απλα το 'χα απορια και στο f2g που κοιταξα δεν ελεγε κατι. Θα το ψαξω καλυτερα.

Λέει ότι η κατανάλωση των πακέτων δεν γίνεται σε roaming

μια χαρά με απλό roaming θα είναι, αφού θα είναι Ευρώπη. 0,30/λεπτό εξερχόμενη οπουδήποτε στην Ευρώπη, 0,09/λεπτό εισερχόμενη οπουδήποτε στην Ευρώπη και 0,10/sms οπουδήποτε στην Ευρώπη.

Το γελοιο ειναι οτι εκανα και σε εμενα και στους γονεις την ιδια μερα.Πηρα στην Εξ.Πελατων και μου ειπαν οτι δεν τους ειχα γραψει!!!Αλλα δεν τους εμπιστευομαι ΚΑΘΟΛΟΥ γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα που λενε αρλουμπες.Και για του λογου το αληθες σας παραθετω και ενα περιστατικο που τραβηξε 2 μηνες.

http://www.adslgr.com/forum/threads/381776-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-Wind

Και μεχρι σημερα πως εδινε τα 300' προς ολους αν δεν τους ειχε γραψει οπως σου ειπαν; Κατι δεν λες καλα.. Το περιστατικο που αναφερεις δεν εχει καμια σχεση με το προβλημα των γονιων σου.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Guest YiorgosA
Όταν με καλούν στο κινητό, και μιλάω παράλληλα σε άλλη κλήση, τότε σε αυτούς που με καλούν φαίνεται πως έχω το τηλ κλειστό. Πως γίνεται να το αλλάξω αυτό;

Όταν με καλούν στο κινητό, και μιλάω παράλληλα σε άλλη κλήση, τότε σε αυτούς που με καλούν φαίνεται πως έχω το τηλ κλειστό. Πως γίνεται να το αλλάξω αυτό;

Μπορώ να ξέρω ποιος με έχει καλέσει όταν έχω κλειστό το κινητό μου;

Φυσικά! Μπορείς να βλέπεις τους αριθμούς που σε έχουν καλέσει όταν έχεις κλειστό το κινητό, με την υπηρεσία "Ειδοποίησης κλήσης". Η υπηρεσία σου παρέχει ειδοποίηση για τις απόπειρες κλήσεων που έγιναν προς το κινητό σου όταν αυτό ήταν κλειστό ή εκτός δικτύου. Όταν ανοίξεις το κινητό σου ή βρεθείς ξανά σε περιοχή κάλυψης θα λάβεις ένα γραπτό μήνυμα με τα 4-6 τελευταία νούμερα, την ημερομηνία και ώρα που σε κάλεσαν.

H υπηρεσία ενεργοποιείται και λειτουργεί αυτόματα, αρκεί να μην υπάρχει προώθηση (στον τηλεφωνητή ή σε άλλο νούμερο) στις περιπτώσεις που το κινητό είναι κλειστό ή εκτός δικτύου.

Αν θέλεις να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία, στείλε ένα γραπτό μήνυμα με την ετνολή "ΟΧΙ" στον αριθμό 1265, χωρίς χρέωση, και η υπηρεσία θα απενεργοποιηθεί σε μία εργάσιμη ημέρα. Για ενεργοποίηση στείλε την εντολή "ΝΑΙ" στο 1265, χωρίς χρέωση.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείς να ενημερώνεται αυτός που σε καλεί για την ύπαρξη της υπηρεσίας, μπορείς να αποστείλεις την εντολή “ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ” στον αριθμό 1265, ενώ αντίθετα, την εντολή “ΚΡΥΦΑ ΟΧΙ” στον αριθμό 1265.

http://www.wind.gr/gr/wind/faq/faq/?filter=12

Guest YiorgosA

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα. (που παρεπιπτώντος θα το κάνω γιατί όντως δεν με ειδοποιεί για χαμένες κλήσεις)

Το πρόβλημα είναι ότι, μέχρι πρότινος που είχα συμβόλαιο wind, όταν μίλαγα στο τηλ και παράλληλα με καλούσε κάποιος, φαινόταν και σε εμένα, μου χτύπαγε διακριτικά ενα ''μπιπ'' κάπως, και στον δεύτερο φαινόταν ότι με καλούσε κανονικά (όπως και ίσχυε).

Τώρα αυτό που γίνεται με το f2g, είναι ότι, όταν μιλάω στο τηλ, ο δεύτερος που με καλεί, του λέει ότι το τηλ είναι κλειστό

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα. (που παρεπιπτώντος θα το κάνω γιατί όντως δεν με ειδοποιεί για χαμένες κλήσεις)

Το πρόβλημα είναι ότι, μέχρι πρότινος που είχα συμβόλαιο wind, όταν μίλαγα στο τηλ και παράλληλα με καλούσε κάποιος, φαινόταν και σε εμένα, μου χτύπαγε διακριτικά ενα ''μπιπ'' κάπως, και στον δεύτερο φαινόταν ότι με καλούσε κανονικά (όπως και ίσχυε).

Τώρα αυτό που γίνεται με το f2g, είναι ότι, όταν μιλάω στο τηλ, ο δεύτερος που με καλεί, του λέει ότι το τηλ είναι κλειστό

Κάποια ασυμβατότητα πρέπει να υπάρχει, γιατί στα δικά μου κινητά (Samsung pocket-motorola) , όταν μιλάω και με καλέσει κάποιος, μπορώ να απαντήσω κανονικά βάζοντας σε αναμονή τον 1ο,η να απορρίψω την κλήση. Σε κάθε περίπτωση όμως καλών ακούει κανονικά τον ήχο κλήσης και ακούει τον ήχο κατειλημενο κλπ, αφού απορρίψω την κλήση.

Μήπως έχεις δικαρτο κινητό?

Αναμονή / Κράτηση Κλήσης

χμμ τώρα που το είδα καλύτερα μάλλον αφορά τα σταθερά wind αυτό.. πάντως με έναν παρόμοιο τρόπο μου είχε πει η αδερφή μου να το κάνω.. θα ρωτήσω και θα σας πω

Edited by evoula_

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Αναμονή / Κράτηση Κλήσης

χμμ τώρα που το είδα καλύτερα μάλλον αφορά τα σταθερά wind αυτό.. πάντως με έναν παρόμοιο τρόπο μου είχε πει η αδερφή μου να το κάνω.. θα ρωτήσω και θα σας πω

Με τον ίδιο τρόπο ενεργοποιείται η υπηρεσία και στα κινητά.

Guest YiorgosA

Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκρισή σας, έκανα το *43# που αναφέρεται στο λινκ παραπάνω και ελπίζω να διορθωθεί.

Θα δούμε στην πορεία.

Δεν έχω δίκαρτο κινητό, το 925 έχω.

Βρίσκω ενδιαφέρουσα τη δυνατότητα ανανέωσης με paypal. Δέχεται συγκεκριμένα ποσά ή σε αφήνει να βάλεις ότι θέλεις;

Mπορεις και επιλέγεις 5-10-15 ευρω μέσω paypal,εξαιρετική δυνατότητα

Βρίσκω ενδιαφέρουσα τη δυνατότητα ανανέωσης με paypal. Δέχεται συγκεκριμένα ποσά ή σε αφήνει να βάλεις ότι θέλεις;

Οποιοδήποτε ποσό από 5 μέχρι 50 ευρώ.

Γεια σας, να κάνω μία ερώτηση; Έχω π.χ. 19 λεπτά προς WIND/Q που λήγουν τέλος Μαρτίου και 30 περίπου λεπτά προς όλους που λήγουν την ίδια ημερομηνία. Εάν τελειώσουν πρώτα τα λεπτά προς WIND/Q, μετά καταναλώνονται από τα λεπτά προς όλους ή από την κάρτα οι κλίσεις προς WIND/Q;

Γεια σας, να κάνω μία ερώτηση; Έχω π.χ. 19 λεπτά προς WIND/Q που λήγουν τέλος Μαρτίου και 30 περίπου λεπτά προς όλους που λήγουν την ίδια ημερομηνία. Εάν τελειώσουν πρώτα τα λεπτά προς WIND/Q, μετά καταναλώνονται από τα λεπτά προς όλους ή από την κάρτα οι κλίσεις προς WIND/Q;

Τα λεπτά προς όλους

Και μεχρι σημερα πως εδινε τα 300' προς ολους αν δεν τους ειχε γραψει οπως σου ειπαν; Κατι δεν λες καλα.. Το περιστατικο που αναφερεις δεν εχει καμια σχεση με το προβλημα των γονιων σου.

Παμε απο την αρχη για να συνεννοουμαστε.Το περιστατικο που εγραψα στο adslgr δειχνει οτι πολλες φορες στην Εξ. πελατων λενε μπουρδες.Αυτο δειχνει.Μου εχουν τυχει και αλλα περιεργα ...

Τωρα για αυτο που λες οτι δεν τα λεω καλα σου απαντω οτι τους ειχα γραψει και αυτους την ιδια μερα που ειχα γραφτει και εγω.Ετσι ξαφνικα τους αφαιρεθηκε απο το account τους.Πως μπορω ομως να βγαλω ακρη;Δεν μπορω ή θα πρεπει να ξοδεψω ωρες και πολλη υπομενη για να ανακαλυψω το τι παιχτηκε.Αυτοι μπορει να λενε τα δικα τους οπως μου ελεγαν και στο παραπανω περιστατικο.Κατανοητο τωρα;

Παμε απο την αρχη για να συνεννοουμαστε.Το περιστατικο που εγραψα στο adslgr δειχνει οτι πολλες φορες στην Εξ. πελατων λενε μπουρδες.Αυτο δειχνει.Μου εχουν τυχει και αλλα περιεργα ...

Τωρα για αυτο που λες οτι δεν τα λεω καλα σου απαντω οτι τους ειχα γραψει και αυτους την ιδια μερα που ειχα γραφτει και εγω.Ετσι ξαφνικα τους αφαιρεθηκε απο το account τους.Πως μπορω ομως να βγαλω ακρη;Δεν μπορω ή θα πρεπει να ξοδεψω ωρες και πολλη υπομενη για να ανακαλυψω το τι παιχτηκε.Αυτοι μπορει να λενε τα δικα τους οπως μου ελεγαν και στο παραπανω περιστατικο.Κατανοητο τωρα;

Το να το καταλαβω εγω ειναι χωρις νοημα φιλε. Σου γραφω κατι και δεν απαντας. Μακαρι να βρεις ακρη γιατι τετοιο προβλημα εδω μεσα δεν εχει ξανα αναφερθει.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Πολύ απλά πήγαινε και ζήτα μία αναλυτική κατάσταση κλήσεων των τελευταίων 3 μηνών όπως έχεις το δικαίωμα .

Εκεί θα διαπιστώσεις αν είχες το Bonus των 300 λεπτών στις ανανεώσεις που έκαναν οι γονείς σου τους τελευταίους 3 μήνες ή αν δεν υπήρχε.

Φυσικά η πραγματική δουλειά απαιτεί κόπο. Το να γράψει κανείς απλά στο internet είναι συνήθως πιό εύκολο .

Φοιτητικο F2G μπορείς να αγοράσεις από το site της wind;

Αν ναι πως θα μου ζητηθεί να αποδείξω ότι έχω "πασο" κτλ;

Πήγαινε στο τοπικ για το "φοιτητικό" να ενημερωθείς. Διάβασε τις τελευταίες 5-10σελιδες.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5268952

Edited by pavlitakis1

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova