Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σ' ευχαριστώ evoula!

Εννοείται ότι καλύτερα θα ήταν να ισχύει για 1 χρόνο, αλλά ακόμα κι έτσι θα περάσω 1 μήνα με 300' bonus και την τελευταία ημέρα (από τις 30) θα ενεργοποιήσω όσα πακέτα μπορώ για να περάσω άλλες 30 ημέρες με αυτά (π.χ. 3 πακέτα των 5€ + 1 των 2€).:cool:

Υ.Γ.: Προφανώς ο διπλασιασμός για ανανέωση 20€ ισχύει και μέσω online ανανέωσης από το site της Wind...:blink:

Σε Q που έκανα online 20 ευρώ , πήρα μόνο τα 300 λεπτά Bonus καταστημάτων Δεν έλαβα διπλασιασμό .

Αντιθέτως χτες σε κατάστημα με 20 ευρώ πήρα διπλασιασμό και ενεργοποίησα πακέτα.

Σε Q που έκανα online 20 ευρώ , πήρα μόνο τα 300 λεπτά Bonus καταστημάτων Δεν έλαβα διπλασιασμό .

Αντιθέτως χτες σε κατάστημα με 20 ευρώ πήρα διπλασιασμό και ενεργοποίησα πακέτα.

Μπορείς να επιβεβαιώσεις με κάποιον τρόπο ότι αυτό θα ισχύει και για το f2g?:!:

ΜΗΝΥΜΑ:TA ΔΩPEAN EYPΩ TOY XPONOY OMIΛIAΣ ΣAΣ ΛHΓOYN AΠOΨE. ΣE ENHMEPΩNOYME OTI ANANEΩNONTAΣ ΣE KATAΣTHMA ME 20E KAI ANΩ KEPΔIZEIΣ AYTOMATA ΔIΠΛAΣIO XPONO OMIΛIAΣ KAI BONUS 5 ΩPEΣ ΠPOΣ WIND/Q!

Το ιδιο ακριβως μηνυμα ελαβα κι εγω.Στο οποιο δεν αναφερεται πουθενα οτι ο διπλασιος χρονος μπορει να χρησιμοποιηθει για αγορα πακετων...

Το ιδιο ακριβως μηνυμα ελαβα κι εγω.Στο οποιο δεν αναφερεται πουθενα οτι ο διπλασιος χρονος μπορει να χρησιμοποιηθει για αγορα πακετων...

και η χριστουγεννιάτικη προσφορά το ίδιο έλεγε στο μήνυμα.. διπλάσιος χρόνος ομιλίας, όμως τα 20€ μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις και σε πακέτα

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Έχω κάποιες κάρτες wind και όλες έχουν κάτω από 5 Ευρώ και δε μπορώ να αγοράσω πακέτα. Εκεί γύρω στα 3,5-4,5. Υπάρχει τρόπος να τις πάω στα 5 Ευρώ για να αγοράσω πακέτο εκτός από το να βάλω κανονική κάρτα των 5 Ευρώ;

Έχω κάποιες κάρτες wind και όλες έχουν κάτω από 5 Ευρώ και δε μπορώ να αγοράσω πακέτα. Εκεί γύρω στα 3,5-4,5. Υπάρχει τρόπος να τις πάω στα 5 Ευρώ για να αγοράσω πακέτο εκτός από το να βάλω κανονική κάρτα των 5 Ευρώ;

πήγαινε σε ένα περίπτερο που έχει μηχάνημα να σου βάλει πχ 2 €

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πάρε την επέκταση που είναι 2,5€ (+0.35€ η χρέωση στην επόμενη ανανέωση...)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Μπορεί κάποιος να μας πει υπεύθυνα (εφόσον το έχει δοκιμάσει σήμερα/εχθές) ότι όντως ο διπλασιασμός από ανανέωση 20€ σε κατάστημα ισχύει για την αγορά πακέτων???:blink:

Νομιζω έχουν ελάχιστο τα 5€

It's nice to be important, but it's more important to be nice...

έχεις δοκιμάσει σε περίπτερο να σου βάλουν κάτω από 5 ευρώ; Ισχύει για όλες τις εταιρείες;

έχεις δοκιμάσει σε περίπτερο να σου βάλουν κάτω από 5 ευρώ; Ισχύει για όλες τις εταιρείες;

μέχρι πριν από κάποιους μήνες ναι, τώρα δεν βάζω και το χέρι μου στο ευαγγέλιο, δεν χάνει και τίποτα να ρωτήσει σε ένα περίπτερο.

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλησπέρα, πριν από λίγο μου ήρθε αυτό το μήνυμα : ‘’ΔΩΡΟ 200 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΜΕ 5€ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ! (ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΛΕΠΤΩΝ 5 ΗΜΕΡΕΣ)’’. Δεν το πολύ κατάλαβα αυτό. Αλλάζει κάτι στο πακέτο των 200 λεπτών με 5€ που μου το δίνουν ας πούμε με προσφορά; Και αυτό με τη διάρκεια των 5 ημερών τι είναι πάλι; Δηλαδή μόνο για 5 ημέρες θα μου δώσει τα 200 λεπτά;

Χαιρεται εχω cosmote wu.Τον τελευταιο καιρο βαζω 5 ευρω καρτα και επιλεγω 120 λεπτα προς ολα τα δικτυα.Σκεφτομαι να αλλαξω και μαλλον να παω σε WIND F2G.Με πακετο 5 ευρω παιρνεις 200 λεπτα προς ολα τα δικτυα και αν πας σε καταστημα ή το ενεργοποιησεις online εχεις επιπλεον 100’ + 100 SMS προς WIND & Q ;Αν ανανεωσεις καρτα 10 ευρω εχεις επιπλεον λεπτα ή καποια αλλα δωρα;Τι ισχυει ακριβως;

Χαιρεται εχω cosmote wu.Τον τελευταιο καιρο βαζω 5 ευρω καρτα και επιλεγω 120 λεπτα προς ολα τα δικτυα.Σκεφτομαι να αλλαξω και μαλλον να παω σε WIND F2G.Με πακετο 5 ευρω παιρνεις 200 λεπτα προς ολα τα δικτυα και αν πας σε καταστημα ή το ενεργοποιησεις online εχεις επιπλεον 100’ + 100 SMS προς WIND & Q ;Αν ανανεωσεις καρτα 10 ευρω εχεις επιπλεον λεπτα ή καποια αλλα δωρα;Τι ισχυει ακριβως;

Ναι παιρνεις 100 + 100 με online επιλογη πακετου. Επισης παιρνεις καθε εβδομαδα log n win bonus αναλογα τι θες -> http://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/me-to-f2g-den-hreiazetai-na-giortazeis-gia-na-pareis-doro/

καλησπερα, επειδη θελω να δω τι συμφερει τη μανα μου μιλαει προς ολα τα δικτυα πιστευετε το f2g ειναι το καλυτερο? δηλαδη 5 ευρω 200 λεπτα + 2 ευρω αλλα 100 λεπτα +lognwin 80 λεπτα το μηνα. ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορει να κανει? υπαρχει κατι καλυτερο σε αλλη εταιρια? ευχαριστω!!

με 5€ παίρνεις συν 120 λεπτά προς wind/q απο bonus ενεργοποίησης σε κατάσταση. Αν βάλεις 10, αυτά γίνονται 240' σε wind/q.

καλησπερα, επειδη θελω να δω τι συμφερει τη μανα μου μιλαει προς ολα τα δικτυα πιστευετε το f2g ειναι το καλυτερο? δηλαδη 5 ευρω 200 λεπτα + 2 ευρω αλλα 100 λεπτα +lognwin 80 λεπτα το μηνα. ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορει να κανει? υπαρχει κατι καλυτερο σε αλλη εταιρια? ευχαριστω!!

Το λες και μόνος σου...300 λεπτά με 7 ευρώ συν 80 δωρεάν....νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερο αυτην την στιγμή...

υ.γ υπόψην ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά....εκτός απο την q που έχει ελάχιστη το 1 λεπτό.

Ναι παιρνεις 100 + 100 με online επιλογη πακετου. Επισης παιρνεις καθε εβδομαδα log n win bonus αναλογα τι θες -> http://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/me-to-f2g-den-hreiazetai-na-giortazeis-gia-na-pareis-doro/

με την ενεργοποίηση του πακέτου των 5 ευρώ έχεις 150'+150 sms και με τα πακέτα των 2 ευρώ, έχεις 100'+100sms.

Edited by mcde

επειδη ειμαι φοιτητης και ειδα τωρα στο site της wind ενω το ειχαν αφαιρεσει οτι το επανεφεραν θα πρεπει να δωσω και 10 ευρω αν το παρω απο καταστημα?

επειδη ειμαι φοιτητης και ειδα τωρα στο site της wind ενω το ειχαν αφαιρεσει οτι το επανεφεραν θα πρεπει να δωσω και 10 ευρω αν το παρω απο καταστημα?

Δε νομίζω ότι το φοιτητικό το δίνουν πλέον στα καταστήματα. Ίσως να έχουν μείνει κάποια στις προωθητικές εταιρείες (κοινώς, στα παιδιά που τα μοιράζουν στην Ερμού και στην Ομόνοια). Αν βρεις κάποια από τα παιδιά ρώτα τους και αν έχουν, πάρτο επί τόπου. Συμφέρει απίστευτα. Αν δίνουν δύο, μην αρνηθείς :-)

Από όσα ξέρω, το επίσημο φοιτητικό δεν δίνεται από τα καταστήματα αλλά έρχεται με courier στο χώρο σου για να υπογράψεις δείχνοντας το πάσο.

Το άλλο "φοιτητικό" που προωθείται από παιδιά της Wind στα συγκεκριμένα σημεία το δίνουν με απλή επίδειξη ταυτότητας, χωρίς πάσο, και σε άτομα μέχρι 42 ετών.

Αυτό που δίνουν στο δρόμο δεν είναι για φοιτητές μόνο. Είναι ναι μεν η φοιτητική προσφορά, αλλά μπορεί να την πάρει όποιος θέλει(μέχρι 42 ετών νομίζω όπως γράφτηκε και πιο πάνω)

Ναι, τα οποία θα μείνουν στην κάρτα σου.

Αυτό που δίνουν στο δρόμο δεν είναι για φοιτητές μόνο. Είναι ναι μεν η φοιτητική προσφορά, αλλά μπορεί να την πάρει όποιος θέλει(μέχρι 42 ετών νομίζω όπως γράφτηκε και πιο πάνω)

Εγω το πήρα και είμαι 55

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova