George6633 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 τα 300 δεν καταργήθηκαν πέρσυ τον Απρίλιο κι από εκεί και μετά δεν δίνονταν στους νέους παρά μόνο στους παλιούς? Ναι σωστά.Επειδη ήταν ο λόγος που ήρθα στη Wind και επειδή την έχω ακομα την προσφορα γιαυτο λέω μήπως θα τα δινουν με κάθε δοση των 69€...δηλαδη αν θα φαίνεται σαν ανανέωση κάθε μήνα για να τα δινουν.Θα πάρω να ρωτήσω το απογευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Το θεμα ειναι να γινει και να μην την πατησουμε σα χαζοι! Η μη βρεθει κανενα αλλο νουμερο με το ονομα μας.. Για το πρώτο σκέλος πρέπει και ο πιο απλός λόγος αναφέρθηκε! Χρειάστηκες αλλαγή σιμ τι κάνεις; Τώρα όσον αφορά το δεύτερο μέρος θεωρώ πως υπάρχει κάπου μια αρχή γιατι αν όχι αυτο μπορεί να συμβεί και σε ένα κατάστημα αν πας. Ναι σωστά.Επειδη ήταν ο λόγος που ήρθα στη Wind και επειδή την έχω ακομα την προσφορα γιαυτο λέω μήπως θα τα δινουν με κάθε δοση των 69€...δηλαδη αν θα φαίνεται σαν ανανέωση κάθε μήνα για να τα δινουν.Θα πάρω να ρωτήσω το απογευμα. Ομολογώ πως με μπέρδεψες λίγο τώρα... Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ομολογώ πως με μπέρδεψες λίγο τώρα... Σορρυ..!Λοιπόν,πάω κανω ανανέωση με 69€ και παίρνω δωρο το Huawei Y210.Καθε μήνα για 6 νομίζω μήνες θα μου βαζουν ίσες δοσες μέχρι να φτάσω στα 69€.Η απορια μου ήταν αν θα πιάνεται ως ανανέωση η κάθε δοση ώστε να παίρνω και τα 300' δωρο μιας και έχω αυτη την προσφορά στον αριθμό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Σορρυ..!Λοιπόν,πάω κανω ανανέωση με 69€ και παίρνω δωρο το Huawei Y210.Καθε μήνα για 6 νομίζω μήνες θα μου βαζουν ίσες δοσες μέχρι να φτάσω στα 69€.Η απορια μου ήταν αν θα πιάνεται ως ανανέωση η κάθε δοση ώστε να παίρνω και τα 300' δωρο μιας και έχω αυτη την προσφορά στον αριθμό μου. Οχι δεν τα παιρνεις τα 300, ουτε στην πρωτη δοση που μπαινει με την αγορα του κινητου, ουτε στις επομενες. Ο χρονος ομιλιας ανανεωνεται για 1 χρονο στην πρωτη δοση μονο. Αυτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 άσχετη ερώτηση: Ένας αριθμός/σταθερό του ΟΤΕ που επανήλθε σε λειτουργεία...και απο σταθερό της wind το κάλεσα...γιατί δεν το αναγνωρίζει το f2g μου; (λέει ότι ο αριθμός που καλείται είναι λάθος) Το ξέρω ότι έχει να κάνει με κάποια βάση δεδομένων/ενημέρωση...αλλά πόσο θα περιμένω; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Οχι δεν τα παιρνεις τα 300, ουτε στην πρωτη δοση που μπαινει με την αγορα του κινητου, ουτε στις επομενες. Ο χρονος ομιλιας ανανεωνεται για 1 χρονο στην πρωτη δοση μονο. Αυτα... Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ρε παιδια μηπως μαθατε τι γινεται με την φορητοτητα,εχω συμβολαιο στην vodafone και θελω να το κανω f2g και ειμαι στο περιμενε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s1.1 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ρε παιδια μηπως μαθατε τι γινεται με την φορητοτητα,εχω συμβολαιο στην vodafone και θελω να το κανω f2g και ειμαι στο περιμενε Εχουν ξεκινησει και παλι οι φορητοτητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ρε παιδια μηπως μαθατε τι γινεται με την φορητοτητα,εχω συμβολαιο στην vodafone και θελω να το κανω f2g και ειμαι στο περιμενε Δες μήπως στην έχει ακυρώσει η Vodafone λόγω του γνωστού παραμυθιού με ελλειπή στοιχεία κλπ, αλλιώς κάνε μια ερώτηση σε Wind να δεις τι παίζει, αλλά από όσο ξέρω όπως λέει και ο φίλος, έχουν ανοίξει και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv_liou Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Σήμερα πήρα μια πρώτη γεύση του τι σημαίνει wind. Είχα κάνει τηλεφωνική αίτηση για φορητότητα απο voda se wind τη Δευτέρα 13/1. H κοπέλα που καταχώρησε την αίτηση μου είπε πως επειδή ήταν αργά θα μου τηλεφωνούσαν την επόμενη ημέρα για επιβεβαίωση των στοιχείων. Τηλέφωνο δεν πήραν και προχώρησαν στην αίτηση προς τη voda η οποία με πήρε τη Τετάρτη για αντιπρόταση. Αφού δε τη δέχτηκα πήρα τη Πέμπτη τη wind να ρωτήσω πότε θα μεταφερθώ. -Θα σας καλέσει κάποιος τη Δευτέρα για να κανονίσετε πότε θα πάρετε τη κάρτα κύριε!! Σήμερα δε πήρε κανείς και τηλεφώνησα πάλι εγώ. Μου είπαν πως είναι προγραμματισμένο να μεταφερθεί σήμερα!! -Τι λέτε ρε παιδιά? Δεν έχω παραλάβει κάρτα sim ακόμα, δεν έχω υπογράψει κανένα χαρτί και θα μου κοπεί το τηλέφωνο σήμερα? Και πότε θα έρθει ο courier να υπογράψω? Μεχρι τότε δε θα έχω τηλέφωνο δηλαδή? Φυσικά μου είπαν πως θα με καλέσουν αύριο να μου πουν... Πολύ μικρομάγαζο η wind απο ότι βλέπω και κάτι μου λέει πως θα φύγω πριν ξεκινήσω ακόμα!! Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Ισχύει το ότι πρέπει σε 3 ημέρες να έχω μεταφερθεί? Μπορώ να τους φοβερήσω αύριο στο τηλέφωνο πως το ότι έχει περάσει 1 βδομάδα και δεν έχει γίνει τίποτα είναι παράνομο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Χαλάρωσε και όλα θα γίνουν. Δεν θα σου κοπεί το τηλέφωνο μέχρις να πάρεις στα χέρια την σιμ και να υπογράψεις. Απλώς έχει πολύ φόρτο η wind και δεν μπορεί να γίνει τπτ. Θα χαρείς που θα γλυτώσεις χρήματα και θα ισοφαρίσει με την ταλαιπωρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos845 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 καλο βραδυ και απο εμενα σασ παρακολουθω καιρο απλα τωρα εκανα εγγραφη να σας πω παιδια ξερει καποιος μεχρι ποτε δινει 2πλσιο χρονο σε καταστημα wind αν ανανεωσω το χρονο ομιλιασ απο 20Ε KAI EΠΑΝΩ? ποτε ληγει ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 καλο βραδυ και απο εμενα σασ παρακολουθω καιρο απλα τωρα εκανα εγγραφη να σας πω παιδια ξερει καποιος μεχρι ποτε δινει 2πλσιο χρονο σε καταστημα wind αν ανανεωσω το χρονο ομιλιασ απο 20Ε KAI EΠΑΝΩ? ποτε ληγει ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Νομίζω ήταν μέχρι τις 09/01. Ας μας πούνε αυτοί που ειναι σίγουροι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Σήμερα πήρα μια πρώτη γεύση του τι σημαίνει wind. Είχα κάνει τηλεφωνική αίτηση για φορητότητα απο voda se wind τη Δευτέρα 13/1. H κοπέλα που καταχώρησε την αίτηση μου είπε πως επειδή ήταν αργά θα μου τηλεφωνούσαν την επόμενη ημέρα για επιβεβαίωση των στοιχείων. Τηλέφωνο δεν πήραν και προχώρησαν στην αίτηση προς τη voda η οποία με πήρε τη Τετάρτη για αντιπρόταση. Αφού δε τη δέχτηκα πήρα τη Πέμπτη τη wind να ρωτήσω πότε θα μεταφερθώ. -Θα σας καλέσει κάποιος τη Δευτέρα για να κανονίσετε πότε θα πάρετε τη κάρτα κύριε!! Σήμερα δε πήρε κανείς και τηλεφώνησα πάλι εγώ. Μου είπαν πως είναι προγραμματισμένο να μεταφερθεί σήμερα!! -Τι λέτε ρε παιδιά? Δεν έχω παραλάβει κάρτα sim ακόμα, δεν έχω υπογράψει κανένα χαρτί και θα μου κοπεί το τηλέφωνο σήμερα? Και πότε θα έρθει ο courier να υπογράψω? Μεχρι τότε δε θα έχω τηλέφωνο δηλαδή? Φυσικά μου είπαν πως θα με καλέσουν αύριο να μου πουν... Πολύ μικρομάγαζο η wind απο ότι βλέπω και κάτι μου λέει πως θα φύγω πριν ξεκινήσω ακόμα!! Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Ισχύει το ότι πρέπει σε 3 ημέρες να έχω μεταφερθεί? Μπορώ να τους φοβερήσω αύριο στο τηλέφωνο πως το ότι έχει περάσει 1 βδομάδα και δεν έχει γίνει τίποτα είναι παράνομο? Απο προσωπική μου εμπειρία έχω να πω πως στη διαδικασία φορητότητας μέσω Ίντερνετ ή τηλεφωνικά ίσως κάπου "το χάνουν". Είχα και εγω ταλαιπωρία στις αρχές και έτσι πήρα την απόφαση να πάω σε κατάστημα. Το αποτέλεσμα; Μέσα σε 5 λεπτά πήρα την κάρτα σιμ έφυγα με ενημέρωση του υπαλλήλου πως σε 3 ημέρες θα κοπεί το σήμα μου και θα βάλω την κάρτα της wind. Με μεγάλη μου έκπληξη αυτο υλοποιήθηκε μέσα σε 2 ημέρες! Πρόταση μου επισκέψου ένα κατάστημα, 5 λεπτά θα σου χρειαστούν μόνο και η ταυτότητα σου! Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 λέω να πάω από σύνδεση σε f2go, το κακό είναι ότι έχω νέο συμβόλαιο 2ετές από 6ο του 13 που λήγει τον 6ο του 15, υπάρχει τρόπος σπασίματος του και με τι ποινή άραγε ? Μόνο το ύψος της επιδότησης το πολύ και αυτό με δόσεις. . Θα σου έλεγα Δημήτρη ότι αξίζει να φύγεις. Πόση επιδότηση έχεις. Φοιτητικό έχεις πάρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 καλησπερα διαθετω εναν αριθμο f2g με ενεργοποιημενη την προσφορα για τα 300 λεπτα ομιλιας με 10 ευρω και τα ευρω να παραμενουν στην καρτα. Λογω της καλης αυτης προσφορας θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορω να μεταφερω τον αριθμο συμβολαιο που εχω στην κοσμοτε και να το κανω f2g κρατωντας βεβαια την προσφορα και να καταργησω τον αριθμο του f2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Επανέρχομαι στο θέμα της φορητότητας των 4 εταιρικών μου σε καρτοκινητά γιατί σήμερα πέρασα μια δύσκολη μέρα με το θέμα της "φορητότητας" δύο απ' αυτά από F2G σε Q. Είχα πάρει τις κάρτες για 4 F2G και μου είχαν πει ότι η φορητότητα σε Q θα γίνει όταν ενεργοποιηθούν τα F2G. Έτσι, πήγα σήμερα στο κατάστημα (09.00) και ξεκίνησα τη διαδικασία και ο υπάλληλος είπε ότι σε 10' θα αλλάξουν και μου έδωσε τις 2 νέες κάρτες. Λίγο αργότερα μίλησε με συνάδελφό του, είπε κάτι σχετικό με ότι το σύστημα δεν ολοκληρώνει τη διαδικασία και έγραψε τους αριθμούς F2g και Q για να το προωθήσει ο άλλος. Έφυγα πιστεύοντας ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σύντομα αλλά στις 12.00, βλέποντας ότι δεν έχουν ενεργοποιηθεί πήρα το 1260 και ακούω με έκπληξη ότι για τα κινητά αυτά ΔΕΝ υπάρχει αίτημα για Q (!!!). Ξαναπαίρνω το κατάστημα και μου λένε ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 17.00 (!!!). Επειδή στις 17.00 δεν είχα σήμα στα κινητά, πήρα το κατάστημα και ο υπάλληλος μου είπε ότι έστειλε το αίτημα και σε μισή ώρα το θέμα θα λυθεί. Μετά από 1 ώρα τηλεφωνώ στο 1260 και μαθαίνω ότι στο σύστημα εξακολουθεί να μην υπάρχει αίτημα φορητότητας (!!!). Ρώτησε σε ποιο κατάστημα πήγα, τους τηλεφώνησε και με ενημέρωσε ότι φταίει το κατάστημα και, εν πάση περιπτώσει, μέχρι αύριο θα λυθεί το θέμα και πρότεινε να βάλω τις sim F2g για να δέχονται τηλεφωνήματα τουλάχιστον (!!!). Ξαναπήρα το κατάστημα και είχαν το θράσος να μου πουν ότι το πρόβλημα είναι συστημικό όταν στις 17.00 μου είχαν πει ότι έστειλαν το αίτημα και σε μισή ώρα θα είχα σήμα. Η κοροϊδία πήγε σύννεφο και θέλοντας να καταγγείλω την απαράδεκτη συμπεριφορά των συγκεκριμένων υπαλλήλων και του καταστήματος που φέρεται να είναι κάποια ......star. s.a., και όχι της Wind, ζητάω να μου πείτε τι μπορώ να κάνω. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos845 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 κανεις δεν απαντησε παιδια αν ανανεωσω σε καταστημα WIND ισχυει ακομα ο 2πλασιοσ χρονοσ ομιλιας?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 κανεις δεν απαντησε παιδια αν ανανεωσω σε καταστημα WIND ισχυει ακομα ο 2πλασιοσ χρονοσ ομιλιας?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σου απάντησαν . Μπορεις να διαβάσεις την απάντηση στο παρακάτω link http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5160674#post5160674 ( Μέχρι 9 Ιανουαρίου ήταν ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Eκανα σημερα ανανεωση με 10 ευρω και μου εστειλαν το ιδιο(η ισως παρομοιο,δεν θυμαμαι)μηνυμα που εστελναν μεχρι 9/1! ''Η ανανεωση πραγματοποιηθηκε.Εχεις 300Λ προς ολα τα δικτυα στην Ελλαδα για 30 μερες!Καλεσε 1300 για το υπολοιπο σου.Σε ενημερωνουμε οτι ανανεωνοντας σε καταστημα με 20Ε και ανω κερδιζεις αυτοματα διπλασιο χρονο ομιλιας και 5 ωρες προς W/Q για 30 μερες'' Μαλιστα μου ηρθε και 2ο μηνυμα παρομοιο που μου ελεγε για διπλασιο χρονο με 20Ε.Αραγε ξεχασαν να ανανεωσουν το συστημα η οντως ισχυει ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Μου ρθε και μενα το εξης μηνυμα χθες: "TA ΔΩPEAN EYPΩ TOY XPONOY OMIΛIAΣ ΣAΣ ΛHΓOYN AΠOΨE. ΣE ENHMEPΩNOYME OTI ANANEΩNONTAΣ ΣE KATAΣTHMA ME 20E KAI ANΩ KEPΔIZEIΣ AYTOMATA ΔIΠΛAΣIO XPONO OMIΛIAΣ KAI BONUS 5 ΩPEΣ ΠPOΣ WIND/Q!" Τα δωρεαν ευρω απ το διπλασιασμο της προσφορας των χριστουγεννων μου χαν ληξει ομως πριν καμμια βδομαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Eκανα σημερα ανανεωση με 10 ευρω και μου εστειλαν το ιδιο(η ισως παρομοιο,δεν θυμαμαι)μηνυμα που εστελναν μεχρι 9/1! Σε ενημερωνουμε οτι ανανεωνοντας σε καταστημα με 20Ε και ανω κερδιζεις αυτοματα διπλασιο χρονο ομιλιας και 5 ωρες προς W/Q για 30 μερες'' Μαλιστα μου ηρθε και 2ο μηνυμα παρομοιο που μου ελεγε για διπλασιο χρονο με 20Ε.Αραγε ξεχασαν να ανανεωσουν το συστημα η οντως ισχυει ακομα? Ισχύει νέα προσφορά αντίστοιχη του παλιού διπλασιασμού των Χριστουγέννων (30 ημερες, αγορα πακετων) Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ισχύει νέα προσφορά αντίστοιχη του παλιού διπλασιασμού των Χριστουγέννων (30 ημερες, αγορα πακετων) Ωραια!!Απο οτι καταλαβα δεν υπαρχει ημερομηνια ληξης της προσφορας προς το παρον,σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 15 του μηνα παρέλαβα sim.Πότε να υπολογίζω την φορητότητα?Από το τηλέφωνο που τους ρώτησα δυο φορες μου είπανε και τις δυο αύριο,και καλά δεν έχουν παραλάβει κάποια έγγραφα... Φορητότητα από κοσμοτέ συμβόλαιο σε f2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Μια απορία που σίγουρα έχει επαναδιατυπωθεί, απλά αν ξέρει κανείς κάτι περισσότερο. Υπάρχων αριθμό F2G1 μπορεί κανείς να τον μετατρέψει σε φοιτητικό; Διατηρώ ενεργή φοιτητική ιδιότητα και δεν το χα ψάξει. Κάλεσα στο 1260 και μου είπαν μόνο σε νέους αριθμούς F2G... Αν στείλω αίτημα μέσω site υπάρχει περίπτωση να καταφέρω κάτι; Το πακέτο F2G1 παραμένει ή αλλάζει; Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts