Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

mindtrapper, δυστυχώς δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να φταίει. Παιδιά, MBYTES δεν μπορώ να μεταφέρω σε άλλο καρτοκινητό wind ε? Επειδή λήγει το πακετάκι μεθαύριο κι έχω πολλά ρε γ.....ο! Αν γινόταν, έστω στον πρώτο που θα μου 'στελνε pm να του έστελνα 600 mb.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να λάβω sms από wind. Εγώ έχω F2G και δεν παίρνω μηνύματα από Wind (πάλι F2G). Μπορώ να λάβω από άλλες εταιρίες και όταν έβαλα μια κάρτα Κόσμο στο κινητό μου έλαβα κανονικά και από Wind. Νομίζω έτσι εντοπίζεται το πρόβλημα στη sim κάρτα μου ή σε κάποιες ρυθμίσεις; Δεν μπορούσα ούτε κλήση να λάβω αλλά αφού έβγαλα μπαταρία-sim και έκανα reboot με καλούν κανονικά.

Τι μπορεί να συμβαίνει; Βοηθήστε λίγο γιατί είμαι φαντάρος στον Έβρο και δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τους δικούς μου...

Αν δεν έχεις ενεργοποιήσει κάποια εφαρμογή blacklist, κάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών για να σε βοηθήσουν ή πες στον συνδρομητή από τον οποίο δε μπορείς να λάβεις να καλέσει.

mindtrapper, δυστυχώς δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να φταίει. Παιδιά, MBYTES δεν μπορώ να μεταφέρω σε άλλο καρτοκινητό wind ε? Επειδή λήγει το πακετάκι μεθαύριο κι έχω πολλά ρε γ.....ο! Αν γινόταν, έστω στον πρώτο που θα μου 'στελνε pm να του έστελνα 600 mb.

Όχι, δεν γίνεται μεταφορά υπολοίπου, ούτε χρηματικού, ούτε από πακέτα.

εχει κανεις το νουμερο που σου λενε για την εξελιξη της φορητοτητας. αν θυμαμαι καλα απο 211.. αρχιζει.

Το bonus των 300 λεπτών αποδίδεται έως 2 φορές κάθε μήνα, άρα θα λάβεις κι άλλα 300 λεπτά προς όλους.

Σωστότατος .

Μέχρι 2 φορές το μήνα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει κανεις το νουμερο που σου λενε για την εξελιξη της φορητοτητας. αν θυμαμαι καλα απο 211.. αρχιζει.

Μπορείς να καλέσεις και το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και να μάθεις από'κει σε ποιο στάδιο είναι η αίτηση φορητότητας.

Σε πολλους ηρθε, αν δε στελνεις μνματα μια χαρα ειναι για φυσιολογικη χρηση.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Σε πολλους ηρθε, αν δε στελνεις μνματα μια χαρα ειναι για φυσιολογικη χρηση.

Ελατε ρε παιδια....απο τη στιγμη που εχει με 10 ευρω 300 λεπτα ολα τα αλλα ειναι σουπες,,,,Αφου με 20 ευρω εχεισ οτι εχει ενα συμβολαιο των 40 στην γουιντ και των 50 στισ αλλες....

Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

Ελατε ρε παιδια....απο τη στιγμη που εχει με 10 ευρω 300 λεπτα ολα τα αλλα ειναι σουπες,,,,Αφου με 20 ευρω εχεισ οτι εχει ενα συμβολαιο των 40 στην γουιντ και των 50 στισ αλλες....

Συμφωνώ απόλυτα αλλά δεν έχουν προλάβει όλοι την προσφορά μην νομίζεις. Οπότε λογικό είναι να ψάχνουν παρόμοιες λύσεις. Βέβαια και χωρίς τα 300 πάλι συμφέρει η κάρτα

Ενεργοποιήθηκε και το δικό μου F2G από μεταφορά, πήρα και τα 120 λεπτά bonus μια κι έχω σταθερό και Internet από την Wind. Τα παιδιά στο τοπικό μαγαζί δε ξέρανε τι και πως αλλά τους έψησα να το ψάξουν και βρήκαν την άκρη. Edited by cca
Typo

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

@cca

τα 120 λεπτα μαλλον εννοεις... υποψιν η καταναλωση τους γινεται με ελαχιστη διαρκεια κλησης 3 λεπτα.

@cca

τα 120 λεπτα μαλλον εννοεις... υποψιν η καταναλωση τους γινεται με ελαχιστη διαρκεια κλησης 3 λεπτα.

Ναι, σωστά! Έστω και με 3 λεπτά ελάχιστη χρέωση και πάλι δεν συγκρίνεται με τα μηδέν που θα είχα διαφορετικά.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

εχω ενα F2G απο πολλη καιρο και εβαζα μια καρτα τον χρονο. μπορω να ενεργοποιησω το 1300 τωρα για να παιρνω τα λεπτα δωρο που δινουν με 10 ευρω ανανεωση η δεν γινετε ποια?

εχω ενα F2G απο πολλη καιρο και εβαζα μια καρτα τον χρονο. μπορω να ενεργοποιησω το 1300 τωρα για να παιρνω τα λεπτα δωρο που δινουν με 10 ευρω ανανεωση η δεν γινετε ποια?

κάλεσε το 1300 και θα δείς αν είσαι γραμμένος, αν δεν είσαι δεν θα σε αφήσει πλέον να γραφτείς.

Eχει τελειωσει η συγκεκριμενη προσφορα.Παντως ριξε μια ματια καλωντας στο 1300 μην και τυχον εχεις παει αυτοματα εκει.

ρε παιδια ,η υπηρεσια music my tones χει μηνιαια χρεωση?

δηλαδη εκτος απο την αγορα 1,85 σε χρεωνει με 0,62 μηνιαια?

και αν ναι που το αναγραφει αυτο?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Σήμερα έκανα ήρθα από Q σε f2g και πήγα να γραφτώ στο my f2g με ίδιο username και pass και που είχα στην q και όταν πήγα να μπω και έως τώρα μου λέει το username η το password δεν είναι σωστό. Δοκίμασα να κάνω αλλαγή pass μου έρχεται το μήνυμα αλλά πάλι δεν μπορώ να μπω. Η πλάκα είναι ότι είμαι εδώ και 2 ώρες στην αναμονή στην εξυπηρέτηση πελατών. Φοβερή εξυπηρέτηση :confused:

Σήμερα έκανα ήρθα από Q σε f2g και πήγα να γραφτώ στο my f2g με ίδιο username και pass και που είχα στην q και όταν πήγα να μπω και έως τώρα μου λέει το username η το password δεν είναι σωστό. Δοκίμασα να κάνω αλλαγή pass μου έρχεται το μήνυμα αλλά πάλι δεν μπορώ να μπω. Η πλάκα είναι ότι είμαι εδώ και 2 ώρες στην αναμονή στην εξυπηρέτηση πελατών. Φοβερή εξυπηρέτηση :confused:

Αλλο συστημα....πρεπει να κανεις απ την αρχη εγγραφη

Αλλο συστημα....πρεπει να κανεις απ την αρχη εγγραφη

Το έκανα αλλα μου λέει

Το Username ή το Password σου είναι λάθος!

@cca

Πως μαθαινουμε το υπολοιπο απο τα 120 λεπτα;

Πως μαθαινουμε το υπολοιπο απο τα 120 λεπτα;

Αυτά προστίθενται εκεί που λέει στην εφαρμογή: "Προς όλα τα εθνικά δίκτυα". Η εφαρμογή είναι πολύ καλή και χρήσιμη. Βλέπεις τα υπόλοιπά σου, τι πακέτα έχεις και πότε λήγουν. Ή το βλέπεις από το site myf2go.

Το έκανα αλλα μου λέει

Το Username ή το Password σου είναι λάθος!

Κανε refresh στον browser και σβησε τα cookies.

Εκανες ενεργοποιηση απ το μειλ σου; Σουρθε κωδικος στο κινητο στην αρχη;

Σ εμενα μια χαρα πηγε.

Αν βρηκες λυση πες μας να μαθαινουμε κι εμεις.

για να διακοψω συνδεση κοσμοτε και να το κανω καρτοκινητο wind τι πρεπει να κανω?η συνδεση εχει κλεισει χρονο και θελω να κρατησω τον ιδιο αριθμο

για να διακοψω συνδεση κοσμοτε και να το κανω καρτοκινητο wind τι πρεπει να κανω?η συνδεση εχει κλεισει χρονο και θελω να κρατησω τον ιδιο αριθμο

Θα πας σ'ένα κατάστημα WIND και θα κάνεις αίτηση φορητότητας σε F2G. Μέσα σε 3-4 εργάσιμες θα'χει μεταφερθεί στο νέο σου δίκτυο.

Θα πας σ'ένα κατάστημα WIND και θα κάνεις αίτηση φορητότητας σε F2G. Μέσα σε 3-4 εργάσιμες θα'χει μεταφερθεί στο νέο σου δίκτυο.
αρα,δεν χρειαζεται να παρω τηλ.κοσμοτε για να τους πω οτι θελω να διακοψω τη συνδεση?το αναλαμβανει η wind?

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova