George6633 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Κάποιος είχε μια παρόμοια ερώτηση στο Facebook όπου του απάντησαν ότι μπαίνεις αυτόματα στην κληρωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Όσοι έχετε σταθερό στη wind, παίρνετε δώρο 120 λεπτά προς όλους το μήνα στο καρτοκινητό σας (f2g και qcard). Το γράφω και στο άλλο καρτοκινητό τόπικ για να το δούνε όλοι. Τρίλεπτα μεν, δώρο δε. Καλό είναι, εγώ τα πήρα. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Όσοι έχετε σταθερό στη wind, παίρνετε δώρο 120 λεπτά προς όλους το μήνα στο καρτοκινητό σας (f2g και qcard). Το γράφω και στο άλλο καρτοκινητό τόπικ για να το δούνε όλοι. Τρίλεπτα μεν, δώρο δε. Καλό είναι, εγώ τα πήρα. :) Πώς γίνεται αυτό? Εγω έκανα και σταθερό wind (τo small όμως πρόγραμμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Πώς γίνεται αυτό? Εγω έκανα και σταθερό wind (τo small όμως πρόγραμμα). camerakias, διάβασε το τόπικ της Q που το έχουμε αναλύσει λίγο περισσότερο το θέμα, για να μη γράφουμε σε δύο τόπικ τα ίδια πράγματα. Μόνο την προσφορά έβαλα εδώ για να τη δούνε όλοι. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharky1981 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 (edited) καθε μηνα βαζω 2 καρτες των δεκα και βαζω τα πακετα online 5 euro 1 gb internet 5euro 130 sms προς ολους 5 euro 600' +300sms προς wind & Q μαζι με τα 600΄ προς ολους απο τις 2 καρτες των δεκα και μου μενουν και 5 euro σε περίπτωση που φαω ολα τα παραπάνω λεμε τωρα σημερα εκανα και την ανανέωση του μήνα ρίξτε μια ματια http://prntscr.com/1dw253 απλα respect στην WIND Edited July 6, 2013 by sharky1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Όσοι έχετε σταθερό στη wind, παίρνετε δώρο 120 λεπτά προς όλους το μήνα στο καρτοκινητό σας (f2g και qcard). Το γράφω και στο άλλο καρτοκινητό τόπικ για να το δούνε όλοι. Τρίλεπτα μεν, δώρο δε. Καλό είναι, εγώ τα πήρα. :) Να ρωτήσω κάτι σχετικά με αυτή την προσφορά; Προϋποθέτει να υπάρχει και μία γραφή σύνδεσης κινητού εκτός του f2g ή αρκεί μόνο το σταθερό; Πρέπει να πάμε σε κατάστημα WIND ή μπορούμε και με τηλέφωνο να ζητήσουμε την προσφορά; Στο νήμα της q γράφει κάποιος (mol) ότι πήγε σε WIND και του είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοια προσφορά. Βέβαια πήγε από' ότι γράφει πριν από αρκετό καιρό. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 καθε μηνα βαζω 2 καρτες των δεκα και βαζω τα πακετα online 5 euro 1 gb internet 5euro 130 sms προς ολους 5 euro 600' +300sms προς wind & Q μαζι με τα 600΄ προς ολους απο τις 2 καρτες των δεκα και μου μενουν και 5 euro σε περίπτωση που φαω ολα τα παραπάνω λεμε τωρα σημερα εκανα και την ανανέωση του μήνα ρίξτε μια ματια http://prntscr.com/1dw253 απλα respect στην WIND Για να ειμαστε ακριβεις 2 των 12 βαζεις.Οχι οτι αλλαζει κατι παλι ειναι πολυ μπροστα απο ολους. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 πηρα 10ευρω στο f2g2 απο διπλασιασμό ανανέωσης ,μπορω να αγορασω πακετο με τα δωρεαν αυτά 10ευρω ή θα μου τα τραβηξει απο το κανονικο υπόλοιπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 πηρα 10ευρω στο f2g2 απο διπλασιασμό ανανέωσης ,μπορω να αγορασω πακετο με τα δωρεαν αυτά 10ευρω ή θα μου τα τραβηξει απο το κανονικο υπόλοιπο? Το δωρο αυτο δεν μπορει ν αγορασει πακετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Κάρτα αγοράζουμε μόνο στα ΕΛΤΑ? Και απο ελτα και απο οποιαδηποτε περίπτερο καρτα της vodafone ....ειναι το ιδιο...γτ παίρνει δίκτυο απο vodafone. Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 πηρα 10ευρω στο f2g2 απο διπλασιασμό ανανέωσης ,μπορω να αγορασω πακετο με τα δωρεαν αυτά 10ευρω ή θα μου τα τραβηξει απο το κανονικο υπόλοιπο? Αναλόγως το μήνυμα που έλαβες πριν την ανανέωση. Έχει πολύ καιρό να αναφερθεί "κανονικός" διπλασιασμός που να δίνει τη δυνατότητα αγοράς πακέτων, οπότε κατά 99%, δεν μπορείς να αγοράσεις πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Πήγα στη Wind. Το μπόνους των 2 ωρών δίνεται μόνο σε νέους συνδρομητές free2go! Δεν τους καταλαβαίνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Πήγα στη Wind. Το μπόνους των 2 ωρών δίνεται μόνο σε νέους συνδρομητές free2go! Δεν τους καταλαβαίνω. εννοεις αυτό που αναφέρθηκε για οσους εχουν ταυτόχρονα σταθερό στη wind? Αν ναι τότε λάθος σου είπαν,αν εχεις σταθερό + καρτοκινητό f2g μπορεις να εχεις 2 ωρες στο καρτοκινητό. Αν εχεις q δεν ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Επιμένουν ότι δεν είναι για παλιούς συνδρομητές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 και εμένα το ίδιο μου είπαν στο CS αλλά: http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=285 01/07/2013 Η WIND HELLAS Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει ότι από 1η Ιουλίου 2013 τροποποιείται το μηνιαίο bonus νέων και υφιστάμενων συνδρομητών καρτοκινητής που συνδυάζονται με Οικογενειακά προγράμματα WIND, ή με Προγράμματα Συμβολαίου ιδιωτών WIND ή με Προγράμματα Σταθερής και Internet WIND. Τα καρτοκινητά WIND πλέον θα επωφελούνται του μηνιαίου bonus των 120 λεπτών προς όλα τα εθνικά δίκτυα (σταθερά και κινητά) με διάρκεια ισχύος 30 ημερών. Το bonus αποδίδεται στους συνδρομητές καρτοκινητής χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης χρόνου ομιλίας. Σε όλες τις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%. Η ανακοίνωση είναι ξεκάθαρη, νέων και υφιστάμενων συνδρομητών. Θα δοκιμάσω και σε κατάστημα αλλά το θέμα είναι να κάνεις κάτι εύκολα, όχι να σου βγάζουν την πίστη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Λοιπόν έχω νεώτερα για το θέμα...Σε υποκατάστημα της Πάτρας μου έλεγαν ότι είναι για νέους συνδρομητές καρτοκινητής...Πήρα στο 13800 με συνέδεσαν με την κινητή και διάβασα στην κοπέλα την ανακοίνωση...Την βρήκε και αυτή και ενώ στην αρχή μου έλεγε ότι έρχεται μια κάρτα σε κάποιους μαζί με το λογαριασμό τελικά μου είπεπ ότι όντως ισχύει και για τους παλιούς αλλά πρέπει να γίνει σε καταστημα....Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα και θα με πάρουν αυτοί...Δεν πιστεύω να με πάρουν οπότε είμαι για να ξαναπηγαίνω από κει....Κυνήγι θέλουν....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Τα δικά μου Ελληνικά πάντως ερμηνεύουν την ανακοίνωση , ότι αλλάζει το Bonus για υφιστάμενους συνδρομητές και για καινούριους , Πουθενά δεν λέει ότι το δίνουν σε υφιστάμενους λέει ότι το αλλάζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 (edited) Τα δικά μου Ελληνικά πάντως ερμηνεύουν την ανακοίνωση , ότι αλλάζει το Bonus για υφιστάμενους συνδρομητές και για καινούριους , Πουθενά δεν λέει ότι το δίνουν σε υφιστάμενους λέει ότι το αλλάζουν Εγώ πάντως τώρα το πήρα σε δύο νούμερα, καθώς έχω δύο σταθερά στη wind. Η μόνη αλλαγή που είδα, ήταν ότι πρίν δεν είχα μπόνους και τώρα έχω !!! Είναι μπόνους το οποίο το δικαιούται όποιος έχει καρτοκινητό και σταθερό wind (ή οικογεννειακό ή συμβόλαιο) και αυτό γράφει και στην ανακοίνωση. Το αν ήταν διαφορετικό πριν και τροποποιήθηκε τώρα δεν το γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει. Πιο απλά... τώρα το πήραμε αρκετοί από εδώ μέσα. Edited July 8, 2013 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Μόλις μου ήρθε μήνυμα!!!Τα πήρα!!Μια χαρά η Wind!!!Πάντα τέτοια!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Άρα τι πρέπει να κάνουμε; Τηλεφωνικά δε γίνεται στο 1260 ή στο 13800; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Εγώ πάντως τώρα το πήρα σε δύο νούμερα, καθώς έχω δύο σταθερά στη wind. Η μόνη αλλαγή που είδα, ήταν ότι πρίν δεν είχα μπόνους και τώρα έχω !!! Είναι μπόνους το οποίο το δικαιούται όποιος έχει καρτοκινητό και σταθερό wind (ή οικογεννειακό ή συμβόλαιο) και αυτό γράφει και στην ανακοίνωση. Το αν ήταν διαφορετικό πριν και τροποποιήθηκε τώρα δεν το γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει. Πιο απλά... τώρα το πήραμε αρκετοί από εδώ μέσα. Δηλαδή είναι ένα BONUS που ισχύει καιρό τώρα, και έπρεπε να τροποποιηθεί για να το πάρουμε χαμπάρι .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Το καλύτερο είναι να πας σε κατάστημα έχοντας την ανακοίνωση ανά χείρας. ...ή στο κινητό. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Εγώ πήρα τηλ. και μου 'παν ότι είναι ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ προσφορά= όχι σε όλους. Εχω καρτοκινητό και σταθερό wind εδώ και κανά μήνα. Δεν πήρα κάποιο μήνυμα. Δεν πειράζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Το έκανα το πρωί σε κατάστημα Οι υπάλληλοι δεν είναι ενημερωμένοι. Η ανακοίνωση της wind προς τα καταστήματα είναι παρόμοια αλλά όχι ίδια με την ανακοίνωση που έχουν στο site. Αν κατάλαβα καλά καταχωρούν το κινητό στην σελίδα της σύνδεσης του σταθερού και ... σου έρχεται το sms με το bonus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Το καλύτερο είναι να πας σε κατάστημα έχοντας την ανακοίνωση ανά χείρας. ...ή στο κινητό. .. Και να ακουσεις καμια χαζη δικαιολογια και να βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts