Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στη Wind πρέπει να έχουν βγάλει αφρους σχετικά με την εφαρμογή!!Πως σας φαίνετε η νέα ενημέρωση που έκανε ο Βαγγέλης Μιχας όπου έβαλε οπτικές ειδοποιήσεις λίγο πριν λήξουν η τελειωσουν τα πακέτα;;; :D

Καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω το πακετο της wind Internet με καρτα http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/

Μετα το τελος των 30 ημερων, θα μπορω να βαλω στο usb modem μια f2g και να βαζω το πακετο με 5ευρω/1gb για να εχω ιντερνετ στο laptop;

Ευχαριστώ!

Καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω το πακετο της wind Internet με καρτα http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/

Μετα το τελος των 30 ημερων, θα μπορω να βαλω στο usb modem μια f2g και να βαζω το πακετο με 5ευρω/1gb για να εχω ιντερνετ στο laptop;

Ευχαριστώ!

Νομίζω πως θα μπορείς να το κάνεις κανονικά, μην το σκέφτεσαι καθόλου.Από την άλλη το 1GB μου φαίνεται πολύ λίγο για laptop, έχει ένα κορυφαίο πρόγραμμα με 30 ευρώ..30GB!! Τσέκαρε το

Νομίζω πως θα μπορείς να το κάνεις κανονικά, μην το σκέφτεσαι καθόλου.Από την άλλη το 1GB μου φαίνεται πολύ λίγο για laptop, έχει ένα κορυφαίο πρόγραμμα με 30 ευρώ..30GB!! Τσέκαρε το

Σ'ευχαριστω. Νομιζω θα φτασουν γιατι ειναι για τους γονεις μου που θα λειπουν για 1.5-2 μηνες, οποτε νομιζω θα τους καλυψει η χρηση.

Ευχαριστώ!

Τώρα το δοκιμαζω....F2G με 5€ 500+500=1GB

Σε win8 X 64 με διακοπές. Σε ΧΡ Χ32 τρέχει κανονικά.

Αργεί πολύ να κάνει σύνδεση και μου δίνει πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Μου βγάζει συχνά ειδοποιηση για περιαγωγή. Πατάω ναι αλλά ξαναπετάγεται.

Πάντως παλιά δεν δούλευε καθόλου. Τώρα ναι δουλεύει.

Edited by pavlitakis1

Ωραιος! Θα το παρω ελπιζοντας στα 7αρια να μην εχει προβλημα.

Εγώ κάποτε χρησιμοποιούσα τα 1.5 gb του κινητού για internet σε λάπτοπ οταν δεν είχα ασύρματο.

Για απλά θέματα και με 3g σήμα ήταν ικανοποιητικό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διεγράφησαν 5 μηνύματα που περιείχαν παράθεση ενός αρχικού μηνύματος, το οποίο ο χρήστης μας ζήτησε να διαγραφεί. Συνεχίστε στο θέμα παιδιά :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Χρησιμοποιώ (περιστασιακά) εδώ και 3 χρόνια κάρτες wind free 2 go με usb modem σε laptop και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με χαμηλή ταχύτητα. Πάντα αξιοπρεπής έως γρήγορη!:happy:

Όσον αφορά τα Gb, σίγουρα 1-1.5gb ποτέ δεν είναι αρκετά για χρήση σε laptop...:blink:

Χρησιμοποιώ (περιστασιακά) εδώ και 3 χρόνια κάρτες wind free 2 go με usb modem σε laptop και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με χαμηλή ταχύτητα. Πάντα αξιοπρεπής έως γρήγορη!:happy:

Όσον αφορά τα Gb, σίγουρα 1-1.5gb ποτέ δεν είναι αρκετά για χρήση σε laptop...:blink:

Ειναι δικιά μου εκτίμηση πάντα γιατί μου επεφτε στο 2G συνεχεια. Ισως θέμα περιοχής, ακόμα και εργασιών συντήρησης. Στο κινητό όταν το κάνω hotspot δουλεύει 3G. Γιαυτό χρησιμοποιώ το κινητό ως ρουτερ.

ΥΓ

2 ΗΥ χωρίς βιντεο με απλο σερφαρισμα 6 ωρες την ημερα (διαβασμα κυρίως ενημερωτικών) 350ΜΒ σε μιά βδομάδα. Αν κάποιος δεν βλέπει βίντεο και κοψει και τα φλασακια φτάνει το 1 GB.

Edited by pavlitakis1

Ειναι δικιά μου εκτίμηση πάντα γιατί μου επεφτε στο 2G συνεχεια. Ισως θέμα περιοχής, ακόμα και εργασιών συντήρησης. Στο κινητό όταν το κάνω hotspot δουλεύει 3G. Γιαυτό χρησιμοποιώ το κινητό ως ρουτερ.

ΥΓ

2 ΗΥ χωρίς βιντεο με απλο σερφαρισμα 6 ωρες την ημερα (διαβασμα κυρίως ενημερωτικών) 350ΜΒ σε μιά βδομάδα. Αν κάποιος δεν βλέπει βίντεο και κοψει και τα φλασακια φτάνει το 1 GB.

Συμφωνω. Αρκούν μέχρι και 300 mb αλλα μονο για σερφινγκ !

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΥΓ

Συμφωνω. Αρκούν μέχρι και 300 mb αλλα μονο για σερφινγκ !

Δυστυχώς με τα χρόνια οι ιστοσελίδες (ακόμα και οι ενημερωτικές:!:) έχουν "βαρύνει" οπότε για εμένα δεν φθάνει το 1Gb...:X

Δυστυχώς με τα χρόνια οι ιστοσελίδες (ακόμα και οι ενημερωτικές:!:) έχουν "βαρύνει" οπότε για εμένα δεν φθάνει το 1Gb...:X

Αν κοψεις τις εικονες και τα κινουμενα γραφικα και να τα ενεργοποιεις μονο αν τα χρειαζεσαι, φτανει.

Σ εμενα με διαβασμα και εδω και σε αλλα φορουμ με 4-5 ωρες τη μερα σε κινητο συνολικα, με κομμενα βιντεο και φωτο ομως, απ τα 240ΜΒ της Q μου περισσευουν καμμια 50-100 συνηθως.

Και κανω αρκετες κλησεις με callback επισης.

Πενια τεχνας κατεργαζεται οπως λεγανε.:D

Εννοειται για βιντεακια κλπ σπιτι με wifi.

Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα ανανέωση 10ευρώ σε ένα F2G και δεν πήρα τα 300 λεπτά bonus που έπερνα κάθε φορά. Πήρα τηλ. την εξυπηρέτηση πελατών, επιβεβαίωσε το παλικάρι οτι όντως κάτι έγινε και οτι το προώθησε στο αρμόδιο τμήμα για να τα πιστώσουνε άμεσα σε 2-3 ώρες. Από τότε πέρασε μία εβδομάδα, έστειλα e-mail, πήρα και τηλέφωνο και ακόμα το κοιτάνε.

Σκέφτομαι μήπως άρχισαν σιγά σιγά να κάνουνε κόλπα και στους παλαιούς συνδρομητές μέχρι να το καταργήσουν και σε αυτούς!

Less is more...

Στην επίσημη εφαρμογή του My f2g βγάλανε update που είναι προσθήκη widget.
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα ανανέωση 10ευρώ σε ένα F2G και δεν πήρα τα 300 λεπτά bonus που έπερνα κάθε φορά. Πήρα τηλ. την εξυπηρέτηση πελατών, επιβεβαίωσε το παλικάρι οτι όντως κάτι έγινε και οτι το προώθησε στο αρμόδιο τμήμα για να τα πιστώσουνε άμεσα σε 2-3 ώρες. Από τότε πέρασε μία εβδομάδα, έστειλα e-mail, πήρα και τηλέφωνο και ακόμα το κοιτάνε.

Σκέφτομαι μήπως άρχισαν σιγά σιγά να κάνουνε κόλπα και στους παλαιούς συνδρομητές μέχρι να το καταργήσουν και σε αυτούς!

μήπως ήταν η 3η φορά μέσα σε 30 ημέρες... ???

Αν κοψεις τις εικονες και τα κινουμενα γραφικα και να τα ενεργοποιεις μονο αν τα χρειαζεσαι, φτανει.

Σ εμενα με διαβασμα και εδω και σε αλλα φορουμ με 4-5 ωρες τη μερα σε κινητο συνολικα, με κομμενα βιντεο και φωτο ομως, απ τα 240ΜΒ της Q μου περισσευουν καμμια 50-100 συνηθως.

Και κανω αρκετες κλησεις με callback επισης.

Πενια τεχνας κατεργαζεται οπως λεγανε.:D

Εννοειται για βιντεακια κλπ σπιτι με wifi.

Ναι βασικα θα κοπουν αυτα οποτε μονο για βασικο σερφαρισμα θα ειμαι οκ με 1gb. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω το πακετο με τα 30ευρω στα μαγαζια της wind στον Βολο. Μου λενε οτι δεν το εχουν, και προσπαθουν να μου πασαρουν λυσεις με 2πλασιο κοστος :D

Ξερετε αν μπορω να το παραγγειλω online; Στο site δεν βρηκα κατι.

μου ηρθε ενα sms πριν λιγο οτι αν ανανεωσεις μεχρι 1/7 5ε διπλασιαζεις την αξια της καρτας αλλα οχι για αγορα πακετων

τι σημαινει αυτο ?

μου ηρθε ενα sms πριν λιγο οτι αν ανανεωσεις μεχρι 1/7 5ε διπλασιαζεις την αξια της καρτας αλλα οχι για αγορα πακετων

τι σημαινει αυτο ?

Οτι με τα επιπλεον δεν μπορεις να αγορασεις πακετα ομιλιας, σμσ ή ΜΒ. Θα πρεπει να τα καταναλωσεις κανονικα μιλωντας ή στελνοντας συμβατικα σμσ.

Καλημέρα.Δεν ξέρω αν έχει εδώ θέση αυτό,αλλα θέλω την βοήθεια σας.Εδώ και κάποιες μέρες έκανα μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ σχετικά με τον αριθμό 2311807050 μιας και η κατάσταση είχε φτάσει στα όρια με καθημερινά τηλέφωνα έως και 3 φορές την ημέρα.Σημερα είχα μια απάντηση από την ΕΕΤΤ όπου ουσιαστικά ήταν μια επιστολή με άλλες 6 επώνυμες καταγγελίες σχετικά με την Σίγμα και Κάπα εισαγωγική όπου έλεγε μέσα σε διάστημα ενός μήνα να ενημερώσουμε τους καταναλωτές δίνοντας στοιχεία και λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα.Τι ακριβώς πρέπει να κάνω εγώ τώρα;;Ευχαριστώ για την οποια βοήθεια.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova