prioxxx Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Μπαίνει κανονικά από το https://www.wind.com.gr/gr/f2g/my-free-2-go/login/ Εμενα δεν ανοιγει καν το site.Σημερα βρηκαν και αυτοι που τρεχουμε πασχαλιατικα να φορτωσουμε τις καρτες μας :lol: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Εμενα δεν ανοιγει καν το site.Σημερα βρηκαν και αυτοι που τρεχουμε πασχαλιατικα να φορτωσουμε τις καρτες μας :lol: Σήμερα το παρακανανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 (edited) Το φτιάξανε το site επιτέλους!!! Και κατά επέκταση... δουλεύει και η εφαρμογή... Edited May 3, 2013 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Το φτιάξανε το site επιτέλους!!! Και κατά επέκταση... δουλεύει και η εφαρμογή... Εμένα δεν μου ανοίγει ακόμα Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Εμένα δεν μου ανοίγει ακόμα ουτε και σε μενα.... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Τότε που το έγραψα, μου μπήκε στο site κανονικά και στην εφαρμογή.Τώρα που το ξανα δοκίμασα και γω δεν μπαίνει. Τι να πω... Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Ενταξει πραγματικα η υποθεση ειναι για κλαματα χρονιαρες μερες....να χρειαζεται καποιος πχ το πακετο με τα 200' η οτιδηποτε αλλο και να μην μπορει...η δεν το εχουν παρει χαμπαρι η το αφηνουν επιτηδες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Δεν μπαίνω συχνά στο forum και δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις λόγω περιορισμένου χρόνου. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει καταργηθεί η προνομιακή χρέωση για τους χρήστες του F2G2 (δηλαδή τα 10 cents το λεπτό και χρέωση από το πρώτο δευτερόλεπτο) Έκανα μια δοκιμαστική κλίση 7 δευτερολέπτων και με χρέωσε 10cents :wacko: Μπορεί να μου πει κάποιος τι χρεώσεις έχει το F2G2; Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Δεν μπαίνω συχνά στο forum και δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις λόγω περιορισμένου χρόνου. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει καταργηθεί η προνομιακή χρέωση για τους χρήστες του F2G2 (δηλαδή τα 10 cents το λεπτό και χρέωση από το πρώτο δευτερόλεπτο) Έκανα μια δοκιμαστική κλίση 7 δευτερολέπτων και με χρέωσε 10cents :wacko: Μπορεί να μου πει κάποιος τι χρεώσεις έχει το F2G2; Ελάχιστη χρέωση ένα λεπτό 10 cents το λεπτό και μετά χρέωση ανά δευτερόλεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Δεν μπαίνω συχνά στο forum και δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις λόγω περιορισμένου χρόνου. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει καταργηθεί η προνομιακή χρέωση για τους χρήστες του F2G2 (δηλαδή τα 10 cents το λεπτό και χρέωση από το πρώτο δευτερόλεπτο) Έκανα μια δοκιμαστική κλίση 7 δευτερολέπτων και με χρέωσε 10cents :wacko: Μπορεί να μου πει κάποιος τι χρεώσεις έχει το F2G2; αφού έχει ελάχιστη χρέωση 60'' (1 λεπτό). Χρεώνει 11,5 λεπτά με φόρους/λεπτό αν θυμάμαι (10 από το υπόλοιπο). Η χρέωση του f2g2 δεν άλλαξε, η ελάχυστη διάρκια άλλαξε. Ηταν ανα 1 δευτερόλεπτο, έγινε 1 λεπτό ελάχυστο, μετά ανά δευτερόλεπτο. Με τα πακέτα όμως δεν συμφέρει ούτε αυτό καλύτερα με 5€ να αγοράζεις 200 λεπτά προς όλους Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Ελάχιστη χρέωση ένα λεπτό 10 cents το λεπτό και μετά χρέωση ανά δευτερόλεπτο αφού έχει ελάχιστη χρέωση 60'' (1 λεπτό). Χρεώνει 11,5 λεπτά με φόρους/λεπτό αν θυμάμαι (10 από το υπόλοιπο). Η χρέωση του f2g2 δεν άλλαξε, η ελάχυστη διάρκια άλλαξε. Ηταν ανα 1 δευτερόλεπτο, έγινε 1 λεπτό ελάχυστο, μετά ανά δευτερόλεπτο. Με τα πακέτα όμως δεν συμφέρει ούτε αυτό καλύτερα με 5€ να αγοράζεις 200 λεπτά προς όλουςΕυχαριστώ πολύ παιδιά! Θα αγοράσω το πακέτο με τα 200 λεπτά αλλά κάποιες φορές ξεχνιέμαι και μου τρώει λεπτά από το υπόλοιπο γι αυτό ήθελα να ξέρω τις χρεώσεις... Για την ελάχιστη χρέωση τα 60" δεν το ήξερα... Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ενημέρωση και καλή Ανάσταση! :) Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokik Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Ενταξει πραγματικα η υποθεση ειναι για κλαματα χρονιαρες μερες....να χρειαζεται καποιος πχ το πακετο με τα 200' η οτιδηποτε αλλο και να μην μπορει...η δεν το εχουν παρει χαμπαρι η το αφηνουν επιτηδες!! μπαινει παιδια τωρα Kαλη Ανασταση σε ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 μπαινει παιδια τωρα Kαλη Ανασταση σε ολους επιτελους...!!!Καλη ανασταση και χρονια πολλα σε ολους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Το είχα γράψει και γω νωρίτερα αλλά μετά ξανα χάλασε...ελπίζω αυτή την φορά πως όχι. Καλή ανάσταση με υγεία και δύναμη. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 επιβεβαιώνω ότι πήρα το Bonus 300' σε όλους με ανανεώσεις 10 ευρώ με κλήση στο 1300. Αίτηση/μεταφορά πριν 1 μήνα περίπου. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Τώρα που σταμάτησε τα 300 λεπτά με κάθε ανανέωση έχασε τη δική μου φορητότητα. Έχω cosmote απεριόριστα 25 με τελική τιμή 19,47 ανα μήνα. Είχα σκοπό να θυσιαζα λίγο την ομιλία και με 10 ευρώ 5 για sms και 5 για ίντερνετ) να απολάμβανα το 1gb που προσφέρει. Τώρα θα θέλω 10 ευρώ για 400 λεπτά κι άλλα 10 για sms και ίντερνετ. Θα πληρώνω περισσότερο κι από το συμβόλαιο. Οπότε παρ'όλο που μπορώ να το κόψω χωρίς ποινή (λόγω μιας αύξησης της κοσμοτε για κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών) θα παραμείνω όπως είμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Αναγκάστηκα σήμερα να μιλήσω με το cc της Wind για ενα bugs που εχει το δίκτυο της Wind και της Q όταν κάποιος κάνει χρήση της υπηρεσίας συνδιάσκεψης.Συγκεκριμένα κάλεσα σήμερα το πρωί απο το κινητό μου δυο αριθμούς Wind και τους ένωσα για να μιλάμε και οι τρείς μαζί, κάνοντας χρήση την κλήση συνδιάσκεψης,μετά απο λίγα λεπτά η μια κλήση απο τις δυο διεκόπη και πρός εκπληξή μου για μια ακόμη φορα διαπίστωσα ότι είχε ''φαγωθεί'' το υπόλοιπο της κάρτας μου,αλλά και τα αναπομείναντα λεπτά του χρόνου ομιλίας που είχα απο αγορασμένο πακέτο.Συνέπεια όλων αυτών ηταν να κλήσει η μια απο τις δυο γραμμές και να μείνω με 0.01ευρώ!!!Το σκηνικό το εχω ξαναζήσει αρκετές φορές και στα δυο δίκτυα Wind και Q , αλλα ποτε δεν το είχα κάνει θέμα στο c.c των εταιρειών.Το πρόβλημα εντοπίζεται όταν εγω απο το κινητό wind η Q καλώ και ενώνω τους δυο αριθμούς Wind και Q ή εναν και εναν. Καλή ανάσταση και Πάσχα σε όλους!!! Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 επιβεβαιώνω ότι πήρα το Bonus 300' σε όλους με ανανεώσεις 10 ευρώ με κλήση στο 1300. Αίτηση/μεταφορά πριν 1 μήνα περίπου. έκανες κλήση στο 1300 για ενεργοποίηση ή απλέ άκουσες το πακέτο που είσαι?? ρωτάω γιατί σε ένα νούμερο σήμερα (παρόμοια περίπτωση με τη δικιά σου) δεν κάλεσα το 1300 και δεν μπήκαν. (θα το φτιάξουν βέβαια!) Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Χρόνια πολλά σε όλους,Χριστός Ανέστη!!Αυτο το Πάσχα να φέρει υγεία,αγάπη και νέες προσφορές από τη Wind...αυτά..καλά να περάσετε!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Faflatas Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Γεια χαρα,πως μπορω να δω αν ισχυει ακομα για μενα η προσφορα με την ανανεωση 10 ευρο να εχω 300 λεπτα προσ ολους ?μου τελειωσαν τα 300 και αγορασα το πακετο με τα 5 ευρο 200 λεπτα προς ολους, δεν πιστευω τςρα που σταματησε η wind thn ποροσφορα να ξεγραφτηκα απ το πακετο μου???αν ειναι να σαλπαρω για vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Γεια χαρα,πως μπορω να δω αν ισχυει ακομα για μενα η προσφορα με την ανανεωση 10 ευρο να εχω 300 λεπτα προσ ολους ?μου τελειωσαν τα 300 και αγορασα το πακετο με τα 5 ευρο 200 λεπτα προς ολους, δεν πιστευω τςρα που σταματησε η wind thn ποροσφορα να ξεγραφτηκα απ το πακετο μου???αν ειναι να σαλπαρω για vodafone όχι δεν ξεγράφεσαι από τα 300. Κάτσε εκεί που είσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGRIOS34 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Καλημέρα χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη!!μια ερωτηση εκανα ανανεωση πηρα τα 300 λεπτα προς ολους εαν ενεργοποιησω πακετο ομιλιας προς wind/q θα αφαιρουνται πρωτα απο τα 300 και μετα απο το πακετο η οταν μιλαω προς wind/q απο το πακετο που θα ενεργοποιησω? Παράθεση "G.M.L." Phone: LG Optimus L90 D405 Rom: ResurrectionRemix 5.8.5 Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Καλημέρα χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη!!μια ερωτηση εκανα ανανεωση πηρα τα 300 λεπτα προς ολους εαν ενεργοποιησω πακετο ομιλιας προς wind/q θα αφαιρουνται πρωτα απο τα 300 και μετα απο το πακετο η οταν μιλαω προς wind/q απο το πακετο που θα ενεργοποιησω? Καλημερα και χρονια πολλα.οχι δεν θα αφαιρουνται απο τα 300 προς ολους οταν μιλας σε wind /q θα αφαιρουνται απο το πακετο που θα ενεργοποιησεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGRIOS34 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Καλημερα και χρονια πολλα.οχι δεν θα αφαιρουνται απο τα 300 προς ολους οταν μιλας σε wind /q θα αφαιρουνται απο το πακετο που θα ενεργοποιησεις. Γνωριζει καποιος?? Παράθεση "G.M.L." Phone: LG Optimus L90 D405 Rom: ResurrectionRemix 5.8.5 Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGRIOS34 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Συγνωμη τωρα ειδα την απαντηση σου σε ευχαριστω πολυ φιλε μου Παράθεση "G.M.L." Phone: LG Optimus L90 D405 Rom: ResurrectionRemix 5.8.5 Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts