Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ τελικά έκανα λογαριασμό στην ιστοσελίδα και δεν μου βγάζει την επιλογή για τα 300, οπότε δεν τα δικαιούμαι, παρόλο που έκανα πριν από τις 25/4 τη φορητότητα.Όπως και να έχει σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και την ενημέρωση.

Edit: τώρα είδα το post το προηγούμενο. Οπότε αύριο θα πάρω να ζητήσω και εγώ το bonus να δω τι θα μου πούνε.απλά βλέπω ότι εσείς μιλάτε για αλλαγή από σύνδεση σε κάρτα ενώ εγώ για φορητότητα.

αν σου είχαν παράσει το αίτημα φορητότητας στον υπολογιστή πριν τις 25/4 θα το πάρεις κανονικά! Αν βέβαια εσύ είχες πάει πιο νωρίς, και σου πέρασαν άλλη μέρα το αίτημα (μετά τις 25) δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω. Τηλέφωνο στο cc ενημερωσε πως σου είπαν από myphone.gr πως θα πάρεις την προσφορά!

Έτσι κι αλλιώς εδώ μέσα υπάρχουν πιο ψαγμένα άτομα από αρκετούς υπαλλήλους στο cc (ειδικά της WIND)

αν σου είχαν παράσει το αίτημα φορητότητας στον υπολογιστή πριν τις 25/4 θα το πάρεις κανονικά! Αν βέβαια εσύ είχες πάει πιο νωρίς, και σου πέρασαν άλλη μέρα το αίτημα (μετά τις 25) δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω. Τηλέφωνο στο cc ενημερωσε πως σου είπαν από myphone.gr πως θα πάρεις την προσφορά!

Έτσι κι αλλιώς εδώ μέσα υπάρχουν πιο ψαγμένα άτομα από αρκετούς υπαλλήλους στο cc (ειδικά της WIND)

Καλημέρα τελικά πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση αλλά έφαγα άκυρο γιατί μου είπαν ότι τους στάλθηκε η αίτηση φορητότητας 29/5 οπότε και δεν μπορούσα να πω κάτι. :) Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και πάλι.

Εγώ τελικά έκανα λογαριασμό στην ιστοσελίδα και δεν μου βγάζει την επιλογή για τα 300, οπότε δεν τα δικαιούμαι, παρόλο που έκανα πριν από τις 25/4 τη φορητότητα.Όπως και να έχει σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και την ενημέρωση.

Νομίζω ότι μόνο με το να κάνεις λογαριασμό στο site του f2g δεν βλέπεις επιλογή για bonus 300` . Δοκίμασες να βάλεις κάρτα €10,00;

Καλημέρα τελικά πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση αλλά έφαγα άκυρο γιατί μου είπαν ότι τους στάλθηκε η αίτηση φορητότητας 29/5 οπότε και δεν μπορούσα να πω κάτι. :) Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και πάλι.

Επειδή είναι λίγο "ηλίθιοι" οι περισσότεροι στο cc , της WIND, βάλε €10 κάρτα για να το δεις καλύτερα. Έτσι κι αλλιώς θα βάλεις κάρτα.

Καλημέρα παιδιά!!Έχει πάλι πρόβλημα το myf2g;;;Γιατί στην εφαρμογή του Βαγγέλη Μίχα μου βγάζει κενό στην ανανέωση,ενώ στο site όταν κάνω log in,βγάζει κάτι γράμματα αγγλικά....Το ίδιο και στο site της Q.Μήπως έχει το δικό μου ίντερνετ θέμα;;:/ Edited by George6633

Καλημέρα παιδιά!!Έχει πάλι πρόβλημα το myf2g;;;Γιατί στην εφαρμογή του Βαγγέλη Μίχα μου βγάζει κενό στην ανανέωση,ενώ στο site όταν κάνω log in,βγάζει κάτι γράμματα αγγλικά.... :/

μαλλον πρεπει να εχει προβλημα και σε εμενα το απολυτο κενο!!

λογικα θα φτιαχτει πιστευω,συνηθως το παλικαρι ειναι σφαιρα στα updates αλλα και σε οποια προβληματα...

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

μαλλον πρεπει να εχει προβλημα και σε εμενα το απολυτο κενο!!

λογικα θα φτιαχτει πιστευω,συνηθως το παλικαρι ειναι σφαιρα στα updates αλλα και σε οποια προβληματα...

Ποιος ξέρει τι κάνουν πάλι.... :/

Επειδή είναι λίγο "ηλίθιοι" οι περισσότεροι στο cc , της WIND, βάλε €10 κάρτα για να το δεις καλύτερα. Έτσι κι αλλιώς θα βάλεις κάρτα.

δεν είναι λύση αυτό!!! Αν θες να δεις αν είσαι ή όχι εγεγραμμένος στην προσφορά 300' προς όλου ή όχι, κάνε κλήση στο 1265. Αν σε αφήνει να ενεργοποιήσεις το πακέτο που αγοράζεις με 5€ 200' προς όλους, τότε ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 300'

δεν είναι λύση αυτό!!! Αν θες να δεις αν είσαι ή όχι εγεγραμμένος στην προσφορά 300' προς όλου ή όχι, κάνε κλήση στο 1265. Αν σε αφήνει να ενεργοποιήσεις το πακέτο που αγοράζεις με 5€ 200' προς όλους, τότε ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 300'

Συγγνώμη αλλά μπορείς να μου πεις κ μένα στο 1265 που ακριβώς λέει για 200' με 5€;;Από την πρώτη μέρα πουθενά δεν το λέει σε μένα...είμαι κανονικά στο bonus με τα 300' από αρχές Δεκεμβρίου

Ανακοίνωση Διακοπής Data Roamer Prepaid

02/05/2013

Η WIND Hellas Τηλεπικοινωνίες ΑΕΒΕ ανακοινώνει ότι από την 3η Ιουνίου 2013 παύει να ισχύει η επιπρόσθετη υπηρεσία περιαγωγής Data Roamer για τους συνδρομητές καρτοκινητής (WIND & Q), που έδινε την δυνατότητα να χρησιμοποιείται ο δωρεάν όγκος δεδομένων από επιπρόσθετες υπηρεσίες στις χώρες εντός EE/EOX με 5€ .

περισσότερα

με απλα λογια τι ακριβως κοβει;

την δυνατοτητα να χρησιμοποιες το προπληρωμενο σου internet στο εξωτερικο.....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Συγγνώμη αλλά μπορείς να μου πεις κ μένα στο 1265 που ακριβώς λέει για 200' με 5€;;Από την πρώτη μέρα πουθενά δεν το λέει σε μένα...είμαι κανονικά στο bonus με τα 300' από αρχές Δεκεμβρίου

αυτό ακριβώς σου λέω. Επειδή εσύ είσαι γραμμένος στο 1300 δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις τα 200' προς όλους στο 1265

αυτό ακριβώς σου λέω. Επειδή εσύ είσαι γραμμένος στο 1300 δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις τα 200' προς όλους στο 1265

μπορει να το αγορασει online

ειναι εκτος το site της wind, μαλλον γι'αυτο δεν λειτουργεί και η εφαρμογή για f2g

Αρα όποιος είναι γραμμένος στο bonus,αλλά δεν έχει ίντερνετ,δεν μπορεί να αγοράσει το πακέτο...

ξέρετε για f2g τη μήνυμα στέλνουμε για το 1gb με 5ευρω?

προσπαθώ από το site αλλά είναι χαλασμένο.

επίσης το 1gb θα ισχύει ή όχι αν το ενεργοποιήσω με sms?

Ανακοίνωση Διακοπής Data Roamer Prepaid

02/05/2013

Η WIND Hellas Τηλεπικοινωνίες ΑΕΒΕ ανακοινώνει ότι από την 3η Ιουνίου 2013 παύει να ισχύει η επιπρόσθετη υπηρεσία περιαγωγής Data Roamer για τους συνδρομητές καρτοκινητής (WIND & Q), που έδινε την δυνατότητα να χρησιμοποιείται ο δωρεάν όγκος δεδομένων από επιπρόσθετες υπηρεσίες στις χώρες εντός EE/EOX με 5€ .

περισσότερα

με απλα λογια τι ακριβως κοβει;

Μέχρι τώρα έβαζες 10 ευρώ και έπερνες 1 GB δώρο ή έδεινες 5 ευρώ και έπερνες 500ΜΒ . Στην συνέχεια αγόραζες το Data ROAMER και χρεισημοποιούσες το Internet στην Ευρωπαϊκή ένωση με 5 μόνο ευρώ παραπάνω

Το έκανα στην Ισπανία . Τώρα παραμένει μόνο για συμβόλαια

Παλιώτερα στέλναμε 100ΜΒ στο 1210

Αν δεν δουλέψει στείλε 500ΜΒ

αλλά μόνο online πέρνεις 1.GB αλλιώς μόνο 500

Δουλεύει κανονικά το site αν μπεις από https://www.wind.com.gr/gr/f2g/my-free-2-go/login/

το http://www.f2g δεν δουλευει

Edited by Vasileios

Παλιώτερα στέλναμε 100ΜΒ στο 1210

Αν δεν δουλέψει στέιλε 500ΜΒ

αλλά μόνο online πέρνεις 1.GB αλλιώς μόνο 500

Στο 1210 ισχύουν το 60mb που σου δίνει 120mb και το 100mb που σου δίνει 500mb. Το 1gb μόνο από myf2g.

Υπάρχει και το 300mb που σου δίνει 600mb μαζί με 600 λεπτά και SMS προς wind /q και κοστίζει 8.5 ευρώ όπως και αν το ενεργοποιησεις online.

Edited by scream

Ναι το site έχει πρόβλημα(μάλλον κάτι κάνουν)...το 1GB είναι μόνο μέσω site,λόγω του ότι τα 500mb είναι δώρο online ενεργοποίησης..για μήνυμα δεν γνωρίζω που στέλνουμε,όμως σίγουρα δεν θα έχεις 1GB με ενεργοποίηση μέσω μηνύματος η κλήσης!!

Εκτος απ το site του f2g σας ανοιγει το κεντρικο της wind? εμενα οχι

όλα πεσμένα είναι. Αλλωστε και τα f2g.gr/myq.gr στο site της wind περιέχονται.

Μπαίνει κανονικά από το

https://www.wind.com.gr/gr/f2g/my-free-2-go/login/

Μπαίνει κανονικά από το

https://www.wind.com.gr/gr/f2g/my-free-2-go/login/

Ναι αλλα δεν μπορεις να κανεις Login.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Ναι αλλα δεν μπορεις να κανεις Login.

Αν και δείχνει να μην έχεις κάνει login πήγαινε στο νέο παράθυρο και πάτα ενεργοποίηση πακέτων

Και εγώ επειδή μέχρι τώρα ότι πακέτο (μόνο το free to all) έχω αγοράσει το έχω κάνει μόνο on line δεν ξέρω τι γίνεται και πως αγοράζει κάποιος από το 1265.

EDIT: Δοκίμασα με κλίση στο 1265 και όντως δεν μου λέει το πακέτο 200' προς όλους με €5,00.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova