Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ο ανταγωνισμος δεν εχει δυνατοτητα αγορας προς ολους χρονου παρα μονο 80 προς ολους με 7 ευρω?

Όχι , υπάρχουν και άλλα πακέτα με περρισότερο χρόνο ομιλίας , αλλά για αυτά πρέπει να ρωτήσεις στον ανάλογο φόρουμ

να ρωτησω κ εγω κατι, θυμαμαι καπου στελνεις μηνυμα κ σου στελνουν κατι ρυθμισεις κ επιλεγεις αποθηκευση κ ετσι εχεις ιντερνετ στο κινητο σου, ισχυει ακομα αυτο; κι αν ναι, που στελνω τι;

να ρωτησω κ εγω κατι, θυμαμαι καπου στελνεις μηνυμα κ σου στελνουν κατι ρυθμισεις κ επιλεγεις αποθηκευση κ ετσι εχεις ιντερνετ στο κινητο σου, ισχυει ακομα αυτο; κι αν ναι, που στελνω τι;

Αν δεν κάνω λάθος, στέλνεις κενό sms στο 19234 και σου έρχονται οι ρυθμίσεις... αν τις έχει η wind ρυθμισμένες για το κινητό σου.

Αν όχι, δεν σου έρχεται τίποτα και τις περνάς χειροκίνητα.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

δοκιμασα, αλλα μου ειπε πως δεν υπαρχει το κινητο μου

αυτες εδω δεν ειναι;

για χειροκίνητα wap

όνομα προφίλ : WIND PLUS

url αρχικής σελίδας : http://portal.wind.com.gr

όνομα πρόσβασης : gwap.b-online.gr

θύρα : 9401

διευ. διακομιστή : 192.168.200.10

ταυτότητα(όνομα) χρήστη : wap

κωδικός χρήστη : wap

πρωτόκολλο : HTTP

τις περναω αλλα τπτ :wacko:

το κιν παντως ειναι εταιρικο, λετε να φταιει αυτο;

Edited by patrickdrd

Ρώτησα σε ένα κατάστημα wind και ο πωλητής και ο πωλητής μου είπε ότι είναι μόνο για ένα μήνα η προσφορά αυτή. Να κατάλαβα λάθος γιατί ήμουν βιαστικός; να κατάλαβε αυτός κάτι άλλο; δε ξέρω

Απ όσο ξέρω δεν έχει ημερομηνία λήξης τώρα αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ας μας ενημερώσει.

δεν εχει ημερονηνια ληξης

Ο πωλητης ειναι ασχετος και ανενημερωτος

το πιο πιθανον...

συνηθως οι υπαλληλοι εχουν εντολη να λενε οτιδηποτε για να αποτρεψουν τον πελατη απο το καρτοκινητο (για να τον πεισουν να κανει συμβολαιο). Ποιάς εταιριας πριν λιγο καιρο ελεγαν οι υπαλληλοι οτι θα καταργηθουν γενικα ολα τα καρτοκινητα;

Παράθεση από PARASwrite

για χειροκίνητα wap

όνομα προφίλ : WIND PLUS

url αρχικής σελίδας : http://portal.wind.com.gr

όνομα πρόσβασης : gwap.b-online.gr

θύρα : 9401

διευ. διακομιστή : 192.168.200.10

ταυτότητα(όνομα) χρήστη : wap

κωδικός χρήστη : wap

πρωτόκολλο : HTTP

Οι ρυθμίσεις αυτές ισχύουν και για Blackberry storm (αγορασμένο από την Vodafone) ή μήπως χρειάζεται ξεκλείδωμα ή κάτι άλλο?:blink:

συνηθως οι υπαλληλοι εχουν εντολη να λενε οτιδηποτε για να αποτρεψουν τον πελατη απο το καρτοκινητο (για να τον πεισουν να κανει συμβολαιο)

με το κλασσικό : "η προσφορά της καρτοκινητής αύριο μπορεί να λήξει, γιατί δεν πάτε/μένετε σε κάτι σταθερό όπως το συμβόλαιο"

με το κλασσικό : "η προσφορά της καρτοκινητής αύριο μπορεί να λήξει, γιατί δεν πάτε/μένετε σε κάτι σταθερό όπως το συμβόλαιο"

ετσι ακριβως μου ειχαν πει και τους απαντησα ''ευχαριστω πολυ, οταν ληξει θα τα ξαναπουμε''

Βρίσκομαι σε δίλημμα... Έκανα αίτηση για μεταφορά από συμβόλαιο Wind σε f2g. Με κάλεσαν σε μία εβδομάδα και μου έκαναν νέα προσφορά η οποία δεν με ικανοποίησε καθόλου. Τώρα επανήλθαν δριμύτεροι με νέα γενναιόδωρη προσφορά.

Αρχικό συμβόλαιο: 2 αριθμοί, οικογενειακό πακέτο (1000' + 1000 σμσ έκαστος μεταξύ μας τα οποία δεν χρησιμοποιούμε σχεδόν καθόλου), 250' προς όλους το ένα, 20€ τα κάνεις ότι θέλεις το άλλο. Σούμα 29,70€ το μήνα (σταθερό wind)

Τελευταία προσφορά: 2 αριθμοί, οικογενειακό σε ισχύ όπως πριν, 500' + 30 sms προς όλους + 100mb και οι δύο (καρτοσυμβόλαιο με 10€ καβάτζα σε κάθε αριθμό ανά μήνα για επιπλέον σμσ ή κλήσεις). Σούμα 23,80 €

Αιφνιδιάστηκα στην πρώτη επαφή και ζήτησα να μου τηλεφωνήσουν ξανά. Δεν διευκρινίστηκε ο χρόνος του συμβολαίου, οι χρεώσεις ανά 1' ή 3' κτλ. Τι άλλο να ρωτήσω? Η αλήθεια είναι πως έκανα την κίνηση για f2g διότι μου αρέσει η λογική της αγοράς πακέτων ανάλογα με την περίσταση και η αποδέσμευση από το συμβόλαιο. Κάτι μου λέει πως τα συμβόλαια θα ξεφτιλιστούν από τη νέα χρονιά!

.. Κάτι μου λέει πως τα συμβόλαια θα ξεφτιλιστούν από τη νέα χρονιά!

E ναι.. Αυτό πιστεύουμε αρκετοί..

Αν λοιπόν έχεις κάρτα γιατί να μην κάνεις τότε (που θα πέσουν τα συμβόλαια) νέα σύνδεση σαν νέος πελάτης που θα σου δείνουν καλές τιμές.

Τώρα η τιμή που σου δίνουν δεν μας λές ο ένας αριθμός είναι? ή 2 αριθμοί συν σταθερό?

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Τελικά δεν ήρθαμε σε επικοινωνία ξανά με τον συγκεκριμένο υπάλληλο, αλλά έριξα μια μάτια στα καρτοσυμβολαια wind και είδα αυτά που μου υποσχέθηκε τόσο σε παροχές όσο και σε τιμή, αλλά για κάθε αριθμό χωριστα.

Είναι πρακτικά αδύνατο να μου δώσει 2 συμβόλαια στην τιμή του ενός. Μάλλον δεν κατάλαβε καλά όταν τον ρώτησα αν η τιμή αφορά και τους δύο αριθμούς ή απλά το άφησε επίτηδες φλου για να μη μπορώ να προσβάλλω την τηλεφωνική σύμβαση. Θα μείνω με την απορία!

@Keysmith Οι τιμές αφορούν αποκλειστικά τα δύο κινητά. Απλά εξαιτίας του σταθερού υπάρχει επιπλέον έκπτωση!

Edited by StreetKa

Για να έχεις συμβόλαιο σήμερα πρέπει να είσαι εφοπλιστής.

Με τις προσφορές στην καρτοκινητή δεν υπάρχει λόγος να πας πουθενά

Πήρα μια κάρτα f2g και στο κατάστημα μου βάλανε 11 ευρώ γιατί 1 ευρώ είναι περίπου η φορολογία η και τέτοιο....οπότε νέα ρωτήσω 2 πράγματα.

1.ενεργοποιησα το 500+500 για ίντερνετ, αλλά θέλει ενεργοποίηση και το 300 προς όλους;

Στο myf2go πάντως έχει ενεργοποιημενα το free 2all και το ίντερνετ.

2.το υπόλοιπο όσο μιλήσω η σερφαρω μειώνεται, γιατί; εξαιτίας του πρώτου

ΕΧΩ WIND F2G.Απο χθες το απογευμα στο κινητο δειχνει οτι δεν εχω καθολου σημα ή μια γρμμη.καποιες φορες δεν μπορω να στειλω μνμ ή κοβεται η κλησh στη μεση.γιατ?υπερφορτωση δικτυoυ λογω εορτων?επρεπε να δειχβει full σημα.με vodaf δεν ειχα ποτε προβλημα.Aνεπιτρεπτο.Μενω Νάξο.Λετε να εγινε καποια βλαβη στο δικτυο?

Πήρα μια κάρτα f2g και στο κατάστημα μου βάλανε 11 ευρώ γιατί 1 ευρώ είναι περίπου η φορολογία η και τέτοιο....οπότε νέα ρωτήσω 2 πράγματα.

1.ενεργοποιησα το 500+500 για ίντερνετ, αλλά θέλει ενεργοποίηση και το 300 προς όλους;

Στο myf2go πάντως έχει ενεργοποιημενα το free 2all και το ίντερνετ.

2.το υπόλοιπο όσο μιλήσω η σερφαρω μειώνεται, γιατί; εξαιτίας του πρώτου

έχει καταντήσει κουραστική αυτή η ιστορία.

Διάβασε εδώ και κάτω να πάρεις μία ιδέα. Αλλά δεν ισχύει αυτό που σου είπαν φυσικά...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4418030#post4418030

Πήγα να ενεργοποιήσω πακέτο mini sms και μου λέει ότι έχουν καταργηθεί. Για οικονομικότερο sms προς όλους τι επιλογές υπάρχουν; (μιλάω για το f2g2 πακέτο που έχω)

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.

Εγώ με f2go εάν βάλω wind double play θα εχω καμία έκπτωση στο παγιο ή αυτο ισχύει μονό για συνδέσεις με συμβόλαιό;

Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3

Πήγα να ενεργοποιήσω πακέτο mini sms και μου λέει ότι έχουν καταργηθεί. Για οικονομικότερο sms προς όλους τι επιλογές υπάρχουν; (μιλάω για το f2g2 πακέτο που έχω)

Πακέτο ον λαιν 5 ευρώ 100 sms + 30sms προς όλους.

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.

Εγώ με f2go εάν βάλω wind double play θα εχω καμία έκπτωση στο παγιο ή αυτο ισχύει μονό για συνδέσεις με συμβόλαιό;

Αυτό είναι μόνο για συνδέσεις με συμβόλαιο και η έκπτωση στο πάγιο γίνεται στου κινητού και όχι στο πάγιο του σταθερού. Ισχύει για όλα τα συμβόλαια όπως επίσης και για τις καρτοσυνδέσεις με πάγιο μεγαλύτερο από €24,99

Πήρα μια κάρτα f2g και στο κατάστημα μου βάλανε 11 ευρώ γιατί 1 ευρώ είναι περίπου η φορολογία

σε ποιό καταστημα στο ειπαν αυτο; Με 10 ευρω παιρνεις το μπονους που δικαιουσαι. Δες τι λεει και το http://www.wind.com.gr/gr/f2g/ εαν δεν πιστευεις.

Αυτοι σου ειπαν οτι πρεπει να βαλεις 11, γιατι παιρνουν περισσοτερα ποσοστά. Πες μου σε ποιο καταστημα σου ειπαν αυτα τα ψεμματα...

σε ποιό καταστημα στο ειπαν αυτο; Με 10 ευρω παιρνεις το μπονους που δικαιουσαι. Δες τι λεει και το http://www.wind.com.gr/gr/f2g/ εαν δεν πιστευεις.

Αυτοι σου ειπαν οτι πρεπει να βαλεις 11, γιατι παιρνουν περισσοτερα ποσοστά. Πες μου σε ποιο καταστημα σου ειπαν αυτα τα ψεμματα...

Εγώ προτείνω να στείλει mail στην wind το παιδί, ώστε να επιληφθεί η ίδια του θέματος. Δηλαδή τι θα κάνεις στο κατάστημα ρε σπέσιαλιστ και να μάθεις;;)

Εντάξει, είναι σαφές ότι το φαινόμενο είναι ευρύ. Κάθε βδομάδα τα ίδια διαβάζουμε. Τους τροχονόμους θα κάνουμε; Στο cc για τι πληρώνονται;

Εγώ προτείνω να στείλει mail στην wind το παιδί, ώστε να επιληφθεί η ίδια του θέματος. Δηλαδή τι θα κάνεις στο κατάστημα ρε σπέσιαλιστ και να μάθεις;;)

Εντάξει, είναι σαφές ότι το φαινόμενο είναι ευρύ. Κάθε βδομάδα τα ίδια διαβάζουμε. Τους τροχονόμους θα κάνουμε; Στο cc για τι πληρώνονται;

αυτοι που δεχονται να βαλουν 11ε, ειναι οι ιδιοι που θα πουν ''σιγα τωρα μη κανω φασαρια για 1 ευρω''. Εγω θελω να μαθω σε ποιο καταστημα εγινε, για να στειλω e-mail στα κεντρικά. Μια φορα εστειλα e-mail και την επομενη που πηγα στο καταστημα που τους ειχα πει, ουτε 'κιχ' δεν εκαναν και εβαλαν τα 10 ;)

αυτοι που δεχονται να βαλουν 11ε, ειναι οι ιδιοι που θα πουν ''σιγα τωρα μη κανω φασαρια για 1 ευρω''. Εγω θελω να μαθω σε ποιο καταστημα εγινε, για να στειλω e-mail στα κεντρικά. Μια φορα εστειλα e-mail και την επομενη που πηγα στο καταστημα που τους ειχα πει, ουτε 'κιχ' δεν εκαναν και εβαλαν τα 10 ;)

γιατί δεν συστήνεις σε οποιον το παθαίνει να στέλνει αυτός μέιλ στα κεντρικά, ώστε να έχει και καλύτερη αντιμετώπιση από εκεί και πέρα ο ίδιος κάθε φορά που θα πηγαίνει...; ούτε μυστικός πελάτης να ήταν η δουλειά σου, που λέει ο λόγος, τέτοιο ενδιαφέρον να μάθεις ποιο κατάστημα είναι... :O και καλά να πληρώνεται κανείς για να ρωτάει κάτι τέτοιο, αλλά να μην πληρώνεται και να αναλαμβάνει αυτός την φασαρία... λίγο κουραστικό δεν είναι; :ninja:

και τι θα τους πεις; το τάδε μέλος στο myphone.gr πήγε στο τάδε κατάστημα, ζήτησε 10 ευρώ, του είπαν 11, σας παρακαλώ κάντε τους ντα;

Edited by greeksalad

γιατί δεν συστήνεις σε οποιον το παθαίνει να στέλνει αυτός μέιλ στα κεντρικά, ώστε να έχει και καλύτερη αντιμετώπιση από εκεί και πέρα ο ίδιος κάθε φορά που θα πηγαίνει...; ούτε μυστικός πελάτης να ήταν η δουλειά σου, που λέει ο λόγος, τέτοιο ενδιαφέρον να μάθεις ποιο κατάστημα είναι... :O και καλά να πληρώνεται κανείς για να ρωτάει κάτι τέτοιο, αλλά να μην πληρώνεται και να αναλαμβάνει αυτός την φασαρία... λίγο κουραστικό δεν είναι; :ninja:

και τι θα τους πεις; το τάδε μέλος στο myphone.gr πήγε στο τάδε κατάστημα, ζήτησε 10 ευρώ, του είπαν 11, σας παρακαλώ κάντε τους ντα;

την πρωτη ερωτηση σου στην εχω απαντήσει στο προηγουμενο μου ποστ. Στο υπολοιπο σου ποστ (που δε καταλαβαινω τι ζορι τραβας εσυ), η απαντηση μου ειναι οτι δε γουσταρω να μαθαινω για 'παραπληροφορηση' και να μη γινεται τιποτα. Ειμαι υπερ του ''ξεκαθαρισματος'' των κουτοπονηρων, ελπιζω να εισαι και εσυ...

επισης, επειδη εσυ σκεφτεσαι με εναν χ τροπο, δε σημαινει οτι ολοι πρεπει να σκεφτονται με τον ιδιο τροπο. Εγω δε καθομαι να ασχολουμαι με τα δικα σου ''πιστευω'' και ''τακτικές''. Ο καθενας λεει και γραφει οτι θελει, εννοειται σεβουμενος τους κανονισμους..

την πρωτη ερωτηση σου στην εχω απαντήσει στο προηγουμενο μου ποστ. Στο υπολοιπο σου ποστ (που δε καταλαβαινω τι ζορι τραβας εσυ), η απαντηση μου ειναι οτι δε γουσταρω να μαθαινω για 'παραπληροφορηση' και να μη γινεται τιποτα. Ειμαι υπερ του ''ξεκαθαρισματος'' των κουτοπονηρων, ελπιζω να εισαι και εσυ...

επισης, επειδη εσυ σκεφτεσαι με εναν χ τροπο, δε σημαινει οτι ολοι πρεπει να σκεφτονται με τον ιδιο τροπο. Εγω δε καθομαι να ασχολουμαι με τα δικα σου ''πιστευω'' και ''τακτικές''. Ο καθενας λεει και γραφει οτι θελει, εννοειται σεβουμενος τους κανονισμους..

αν και απάντησες κάπως επιθετικά :confused:(και δεν καταλαβαίνω το λόγο χρονιάρες μέρες) θα απαντήσω.

προσωπικά, δεν με πληρώνει καμία εταιρεία, ούτε χρωστάω σε καμία εταιρεία τον οίκτο μου, ώστε να κάθομαι να αναλαμβάνω να κάνω εγώ την καταγγελία εκ μέρους κάποιου άλλου. Και από τη στιγμή που δεν πληρώνομαι από κανέναν, ας πάνε να πνιγούν οι εταιρείες. Εμένα τι με νοιάζει; :) Κάποιος φραγκάτος θα βρεθεί να τις εξαγοράσει και έξω να πέσουν. Μην ανησυχεις!

Πρώτον, γιατί εδώ είναι συμβουλευτικό φόρουμ και όχι υποκατάστημα των cc της κάθε εταιρείας και δευτερευόντως, γιατί πρέπει να πείσουμε ο ένας τον άλλον σαν καταναλωτές, να αρχίσουμε να κάνουμε κάτι εμείς οι ΙΔΙΟΙ έμπρακτα, ώστε να αλλάξει κάτι. Δεν έχω σκοπό να κάνω τον κηδεμόνα κανενός.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova