Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να πάω q ή frog? ή να περιμένω λίγο ακόμα την προσφορά του νέου έτους?

* o τιμοκαταλογις για το f2g4 αυτός είναι? http://www.wind.com.gr/Images/Kartokiniti/windf2g.aspx

Nα περίμένεις λίγο να δεις τι προσφορές θα παίξουν, αν συνεχιστεί της q με το 1€ προς ολη τη wind και ιντερνετ νομίζω ότι είναι μονόδρομος η λύση αλλιώς ότι προτιμάς εσύ. Ναι αυτός είναι ο τιμοκατάλογος

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Μπορώ να πάρω στην εξυπηρέτηση ή στο 210 5 100 100 και να ζητήσω την προσφορά του διπλασιασμού της πρώτης κάρτας ανανέωσης?

Τι ακριβώς εννοείς? Δεν κατάλαβα την ερώτηση. Το sms που σου ήρθε δεν σε καλύπτει? Γιατί χρειάζεται να ζητήσεις από την εξυπηρέτηση την προσφορά?

Τι ακριβώς εννοείς? Δεν κατάλαβα την ερώτηση. Το sms που σου ήρθε δεν σε καλύπτει? Γιατί χρειάζεται να ζητήσεις από την εξυπηρέτηση την προσφορά?

Άλλο η προσφορά με τον διπλασιασμό του χρόνου ομιλίας για 1 μήνα κι άλλο η προσφορά του διπλασιασμού της πρώτης κάρτας συνδιαλέξεων κάθε μήνα...

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Άλλο η προσφορά με τον διπλασιασμό του χρόνου ομιλίας για 1 μήνα κι άλλο η προσφορά του διπλασιασμού της πρώτης κάρτας συνδιαλέξεων κάθε μήνα...

Δηλαδή το πρώτο είναι που σου μένει το ποσό για 1 μήνα, ενώ το δεύτερο είναι που σου μένει για πάντα?

Και για να ισχύει η δεύτερη προσφορά θέλει να κάνουμε τηλέφωνο πρώτα στην εξυπηρέτηση?

Συνολικά πόσες τέτοιες προσφορές τρέχουν αυτήν την στιγμή? Αυτές οι 2 ή υπάρχουν και άλλες?

Δηλαδή το πρώτο είναι που σου μένει το ποσό για 1 μήνα, ενώ το δεύτερο είναι που σου μένει για πάντα?

Και για να ισχύει η δεύτερη προσφορά θέλει να κάνουμε τηλέφωνο πρώτα στην εξυπηρέτηση?

Συνολικά πόσες τέτοιες προσφορές τρέχουν αυτήν την στιγμή? Αυτές οι 2 ή υπάρχουν και άλλες?

Σωστά τα λες. Δεν μπορείς να ζητήσεις προσφορά κανονικά. Διάβασα τις 2 προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις.

Στο 210 5100 100 αν καλέσεις, θα σου πουν τις προσφορές που τρέχουν στη γραμμή σου. Γι' αυτό είπα κι εγώ αν τηλεφωνήσω στον εν λόγω αριθμό ή στην εξυπηρέτηση πελατών μπορέσω να "τσιμπήσω" την προσφορά του διπλασιασμού της κάρτας ανανέωσης.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Σίγουρα έχει ξαναειπωθεί, ο χρόνος όμως δεν με βοηθάει στο ψάξιμο....

Σε ποιό νούμερο μαθαίνουμε τα δωρεάν λεπτά/SMS/GB από την προσφορά των 1500/1500/1500.....

Ευχαριστώ και συγγνώμη...

Στο στόμα του σκύλου....

Η Νεα καρτοκινητη τριπλασιαζει το χρονο ομιλιας για ανανεωσεις πανω απο 15ευρω και αφορα ανανεωσεις μονο στα καταστηματα.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Γνωρίζει κανένας φίλος ποια ή τύχη των παλαιών πακέτων F2G δέσμευσης τιμής;

Μέχρι τώρα αυξήθηκε η τιμη του sms αλλά δόθηκαν πακέτα με sms.

Σε ότι αφορά τη χρέωση στις κλήσεις θα παραμείνει το €0,10/λεπτό

ή θα πέσει ελάχιστος χρόνος χρέωσης από το 2011;

Edited by elephant
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ότι αφορά την χρέωση στις κλήσεις θα παραμείνει το €0,10/λεπτό

προς το παρόν οι κλήσεις συνεχίζουν με 0,10€ το λεπτό περίπου και με ελάχιστη χρέωση 1 δευτερολεπτο. Αν αλλάξει κάτι θα το μάθεις σίγουρα από δω αν και εύχομαι να συνεχιστεί έτσι και ολο το 2011

George Bernard Shaw

...

Ουδείς γνωρίζει. Περιμένουμε τις αποφάσεις της εταιρείας για να μάθουμε.

εμενα μου ηρθε με 8ε--100 λεπτα προς ολα κινητα και σταθερα

Κι εμένα φίλε μου μου ήρθε αυτό το μήνυμα, αλλά δεν ξέρω για ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ισχύουν αυτά τα 100 λεπτά. Επειδή έχω f2g2 (0.108/λεπτό) το πακέτο αυτό με αναγωγή βγαίνει 0.08/λεπτό (!) ΑΡΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ (αν κάνει κάποιος κλήσεις > 3 λεπτά) να το βάλουνε ακόμα και αυτοί που έχουν f2g2 αλλά με μια απαραίτητη προϋπόθεση: η προϋπόθεση είναι τα 100 λεπτά να ΜΗΝ λήγουν σε ένα μήνα. Αλλιώς, δεν αξίζουν οι f2g2ίτες να το ενεργοποιήσουμε (ειδικά αυτοί που κάνουμε σύντομες κλήσεις < 3 λεπτών). Ξέρει κανείς ποια είναι η διάρκεια ισχύος των 100 λεπτών αυτής της προσφοράς; Λήγουν σε ένα μήνα;

Η διάρκεια του μηνύματος είναι 72 ώρες. Εαν σου έχει έρθει το μήνυμα και ανοίξεις έπειτα το κινητό , το μήνυμα θα το δεις. Σε περίπτωση που λήξει το μήνυμα (περάσουν οι 72 ώρες χωρίς να ανοίξεις το κινητό σου) η προσφορά ισχύει κανονικά.

Μπορείς πάντα να πάρεις και 2105100100 να ρωτήσεις τι προσφορά υπάρχει στη γραμμή σου.

Αυτός ο αριθμός τηλεφώνου, τι είναι ακριβώς; Δεν είναι το customer service της wind απ' ότι βλέπω από τον κατάλογό μου. Τι τμήμα είναι εκεί;

Η Νεα καρτοκινητη τριπλασιαζει το χρονο ομιλιας για ανανεωσεις πανω απο 15ευρω και αφορα ανανεωσεις μονο στα καταστηματα.

Έχουμε κάποια πηγή; Επίσημη ανακοίνωση; Κάποιο link για ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ;

Τον Αύγουστο που "πειράξανε" τα παλιά πακέτα το f2g2 χάλασε μόνο ως προς το sms (τριπλασιάστηκε το κόστος του από 0,04 σε 0,012) αλλά το 0,10/λεπτό ΔΕΝ το πειράξανε στους f2g2 (και καλά κάνανε γιατί ακόμα θα ψάχνανε συνδρομητές). Το ιστορικό προηγούμενο δηλαδή της τελευταίας αύξησης (κάπου το καλοκαίρι έγινε) μας λέει ότι το 0.10 ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ. Αλλά με τη wind όλα είναι ρευστά. Αν τολμήσει να το κάνει bye bye bye bye bye bye bye bye.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

η αλλαγη οικονομικου πακετου f2g-καρτοκινητη wind και αντιστροφα ενω στο sitε λεει 1 φορα το μηνα δεν ισχυει,το αλλαζεις οποτε θες και εμενα δεν μου χανει ουτε τα mb απο την προσφορα της χρονιας.σε f2g4,οι f2g2 μην το επιχειρησετε καλου-κακου:)

η αλλαγη οικονομικου πακετου f2g-καρτοκινητη wind και αντιστροφα ενω στο sitε λεει 1 φορα το μηνα δεν ισχυει,το αλλαζεις οποτε θες και εμενα δεν μου χανει ουτε τα mb απο την προσφορα της χρονιας.σε f2g4,οι f2g2 μην το επιχειρησετε καλου-κακου:)

οι f2g2 αν αλλαξουν δεν θα μπορεσουν να επανελθουν γιατι δεν ειναι πλεον εμπορικα διαθεσιμο το πακετο. θα ηταν αυτοκτονια η οποιαδηποτε αλλαγη

[sIGPIC][/sIGPIC]

οι f2g2 αν αλλαξουν δεν θα μπορεσουν να επανελθουν γιατι δεν ειναι πλεον εμπορικα διαθεσιμο το πακετο. θα ηταν αυτοκτονια η οποιαδηποτε αλλαγη

ΑΚΡΙΒΩΣ...!!!

Πολύ προσοχή σε αυτό μάγκες (και όχι βιαστικές κινήσεις). Αφού όποιος την κάνει, δε ξανάρχεται...

Αυτός ο αριθμός τηλεφώνου, (2105100100), τι είναι ακριβώς; Δεν είναι το customer service της wind απ' ότι βλέπω από τον κατάλογό μου. Τι τμήμα είναι εκεί;

Όντως, τι είναι αυτός ο αριθμός;

Peace... Love... Freedom...

ΑΚΡΙΒΩΣ...!!!

Πολύ προσοχή σε αυτό μάγκες (και όχι βιαστικές κινήσεις). Αφού όποιος την κάνει, δε ξανάρχεται...

Όντως, τι είναι αυτός ο αριθμός;

Εμένα πότε θα μου έρθει ο διπλασιασμός???

Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

Ηρθε μήνυμα:

"Συγχαρητήρια! Το f2g σου χάρισε 200 ολοκληρα ευρώ για να μιλάς και να γραφεις εντελως δωρεαν μεχρι το τελος του μηνα. Για το υπολοιπο σου στειλε υπ στο 1248"

Πάρα πολύ ωραίο δώρο από τη Wind :)

Scotty, beam us up.

Ηρθε μήνυμα:

"Συγχαρητήρια! Το f2g σου χάρισε 200 ολοκληρα ευρώ για να μιλάς και να γραφεις εντελως δωρεαν μεχρι το τελος του μηνα. Για το υπολοιπο σου στειλε υπ στο 1248"

Πρόκειται για αστείο σωστά;

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Ηρθε μήνυμα:

δεν μπορω να το δω σαν χιουμορ οσο και αν προσπαθω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρόκειται για αστείο σωστά;

Φυσικά όχι!!

http://img138.imageshack.us/img138/2466/smsc.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Eστειλα στο 1248 και επιβεβαιώθηκε.

Scotty, beam us up.

Ηρθε μήνυμα:

τι έκανες άνθρωπε μου και σου έδωσαν 200€:blink:

:ninja:

τι έκανες άνθρωπε μου και σου έδωσαν 200€:blink:

πρακτικά και αλήθεια να του δωσε 200€ αν ειναι εως το τέλος του μήνα ειναι πρακτικά άχρηστα γιατί που στο καλό θα μιλήσεις για 20 ημερες να ξοδέψεις τόσα λεφτά;

George Bernard Shaw

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova