Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το υπόλοιπο είναι το 1269 και είναι χωρίς χρέωση.

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι το 1260 και για τα συμβόλαια έχει χρέωση 0,24€ ανά κλήση ενώ για τα καρτοκινητά έχει χρέωση 0,12€ ανά κλήση.

Για λιγότερο επείγουσες περιπτώσεις υπάρχει πάντα και το e-mail: crm@wind.com.gr

Σωστά...ασ στειλω τοτε email...thanks

Μολις διαβασα αυτη την ειδηση. Ισχυει και για το f2g2 η αυξηση της χρεωσης των SMS και της ελαχιστης χρεωσης?

Μολις διαβασα αυτη την ειδηση. Ισχυει και για το f2g2 η αυξηση της χρεωσης των SMS και της ελαχιστης χρεωσης?

οχι αφορα μονο τα συμβολαια .΄ελεοσ τι τιμες ειναι αυτες ? . απο 45'' σε 60'' ο ελαχιστος χρονος χρεωσης , και το sms παει στα 0,14 € το sms . φωτια οι ανατιμησεις . η βοντα το εκανε καιρος ητανε και για την γοιυντ και την κοσμοτε πιστευω οτι τις γοιυντ παραπανε οι αυξησεις .. ελεοσ!!!! . να δουμε τι θα γινει με τις αυξησεις στο φπα την πεμπτη . ελπιζω να μην αλλαξουνε παρα πολυ .

Χθες το μεσημέρι έλαβα το παρακάτω μήνυμα στο κινητό μου:

"Λίγες μέρες μόνο έμειναν! Μην Περιμένετε λεπτό. Ανανεώστε μέχρι 30 ιουνίου και η WIND σας διπλασιάζει αυτόματα την αξία της πρώτης σας κάρτας ανανέωσης."

Επειδή έχω ξαναπάρει τέτοιο μήνυμα διπλασιασμού, αλλά θυμάμαι ότι τις προηγούμενες φορές το μήνυμα ανέφερε ότι ο διπλασιασμός ίσχυε για την πρώτη κάρτα μέχρι 30 €. Αυτή την φορά δεν αναφέρει κάτι τέτοιο.

Η εξυπηρέτηση πελατών μου είπε το ίδιο, αλλά επειδή (όπως πολλοί άλλοι) δεν τους έχω και την μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, είπα να ρωτήσω και εδώ μήπως και διπλασιάζεται και μεγαλύτερο ποσό (μιας και δεν αναφέρεται συγκεκριμένα το "ως 30€" που αναφερόταν παλαιότερα.

Εσείς τι λέτε...?

Το έχει λάβει κανείς άλλος αυτό το μήνυμα....?

Να το επαναφέρω μήπως και πάρω καμμιά απάντηση......

Στο στόμα του σκύλου....

Μην εισαι τοσο απολυτος. Εγω πριν μια εβδομαδα ταυτοποιησα 2 f2g στο καταστημα Πατησιων & Πιπινου και το "κατεβατο" υπεγραψα και αντιγραφο μου δωσανε. Επειδη κατι συμβαινει σε εμας δεν σημαινει οτι ειναι και παγια τακτικη. Ο νομος για τηνν ταυτοποιηση ειναι ξεκαθαρος. Τωρα αν καποιοι δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους ισως να αντιμετωπισουν αργοτερα προβληματα και να πρεπει να ξανακαλεσουν τους πελατες τους να ξανακανουν την ιδια διαδικασια απο την αρχη. Θα δειξει...

Δεν ειμαι απολυτος, απλα περιεγραψα τι εγινε σε μενα (καταστημα Αμαρουσιου), και τη στιγμη που τον ρωτησα αν χρειαζεται να υπογραψω κατι, ή να παρω κατι εγω, και μου λεει οχι.

Τωρα αν δεν ρωτουσα αν ταυτοποιηθηκαν σωστα τα νουμερα, και το ενα απο τα δυο μου ακυρωνοταν , το οποιο ειναι και ευκολο νουμερο και F2G2 θα εβρισκα το δικιο μου? Δεν νομιζω..

Ενας πελατης της wind, πιστευω δεν πρεπει να μπαινει μονο στα forum οπως εδω για να ενημερωνεται σωστα για το πως πρεπει να γινει, και το που πρεπει να παει για να κανει μια σωστη δουλεια..

Δεν ειμαι απολυτος, απλα περιεγραψα τι εγινε σε μενα (καταστημα Αμαρουσιου), και τη στιγμη που τον ρωτησα αν χρειαζεται να υπογραψω κατι, ή να παρω κατι εγω, και μου λεει οχι.

Τωρα αν δεν ρωτουσα αν ταυτοποιηθηκαν σωστα τα νουμερα, και το ενα απο τα δυο μου ακυρωνοταν , το οποιο ειναι και ευκολο νουμερο και F2G2 θα εβρισκα το δικιο μου? Δεν νομιζω..

Ενας πελατης της wind, πιστευω δεν πρεπει να μπαινει μονο στα forum οπως εδω για να ενημερωνεται σωστα για το πως πρεπει να γινει, και το που πρεπει να παει για να κανει μια σωστη δουλεια..

Έχω γράψει και προειδοποιήσει για το συγκεκριμένο θέμα από τον Δεκέμβριο (σχετικό μήνυμα): Δεν ξέρουν τι τους γίνεται με τις ταυτοποιήσεις.

Να καλείτε πάντα για επιβεβαίωση μερικές ημέρες ή εβδομάδες αργότερα στην εξυπηρέτηση πελατών.

Το μεγαλύτερο ποσό που μπορείς να διπλασιάσεις είναι 33,6 Ευρώ

Συγκεκριμένα εγώ έβαλα 50 από κατάστημα και έλαβα 80 ευρώ .

Μετά σε άλλο με διπλασιασμό έβαλα 30, και έλαβα 56,79 γιατί σου κρατάει τον φόρο στην ανανέωση αλλά όχι στο διπλασιασμό

Από τις δύο πιο πάνω ενέργειες βγαίνει το συμπέρασμα ότι αν βάλεις 34 ευρώ ( και όχι μόνο 30) μεγιστοποιείς το κέρδος σου ( μέγιστο κέρδος 30 ευρώ).Θα βάλεις 34 και θα πάρεις 64

δεν ακυρωνεται κανενα νουμερο....σε περιπτωση που δεν εγινε η ταυτοποιηση μετα την καταληκτικη ημερομηνια το νουμερο δεχετε φραγη μεχρι να γινει -σωστα- η ταυτοποιηση....ο νομος δεν λεει οτι ακυρωνεται το νουμερο....

...το καλο θα ηταν να γινοταν και εδω οπως στην Αλβανια....εκει υπαρχει ενα νουμερο που το καλεις και σου λεει αυτοματα αν το νουμερο σου ειναι ταυτοποιημενο η οχι.....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Ναι ενταξει εγω απαντησα γιατι καποιος διαβαzοντας οτι εσυ/εγω/αλλος δεν πηραμε αντιγραφο ειναι η σωστη διαδκασια. Ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν αντιγραφο της δηλωσης ειτε θελουν ειτε δεν θελουν. Στη Vodafone σε κανενα απο τα 4 νουμερα που δηλωσα δεν μου εδωσαν αντιγραφο και εγινε η κακος χαμος. Μου εχουν πει περαστε να τα παρετε καποια αλλη στιγμη και εχει περασει ενας μηνας και ακομα τιποτα. Πως εξασαλιzω οτι δεν θα με ξανακαλεσουν να μου πουν οτι λογω καποιου λαθους στο συστημα μας δεν εγινε επιτυχης και χρειαzετε να την κανουμε ξανα?

Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω...

εχει αναφερθει σε παλιοτερο μηνυμα οτι το μεγιστο υψος ανανεωσης για διπλασιασμο ειναι τα 30 ευρω. συνδρομητης ανανεωσε με 50 ευρω και πηρε διπλασιασμο για τα πρωτα 30 ,μονο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το μεγαλύτερο ποσό που μπορείς να διπλασιάσεις είναι 33,6 Ευρώ

Συγκεκριμένα εγώ έβαλα 50 από κατάστημα και έλαβα 80 ευρώ .

Μετά σε άλλο με διπλασιασμό έβαλα 30, και έλαβα 56,79 γιατί σου κρατάει τον φόρο στην ανανέωση αλλά όχι στο διπλασιασμό

Από τις δύο πιο πάνω ενέργειες βγαίνει το συμπέρασμα ότι αν βάλεις 34 ευρώ ( και όχι μόνο 30) μεγιστοποιείς το κέρδος σου ( μέγιστο κέρδος 30 ευρώ).Θα βάλεις 34 και θα πάρεις 64

εχει αναφερθει σε παλιοτερο μηνυμα οτι το μεγιστο υψος ανανεωσης για διπλασιασμο ειναι τα 30 ευρω. συνδρομητης ανανεωσε με 50 ευρω και πηρε διπλασιασμο για τα πρωτα 30 ,μονο

Σας ευχαριστώ και τους δύο.....

Στο στόμα του σκύλου....

Εχασα μια σιμ f2g2.Αν ζητησω καινουρια σιμ θα ειναι παλι f2g2;

ναι......:)

Μία φορά που είχα ρωτήσει στο 1260 πάντως, μου είχαν πει ότι η νέα κάρτα σιμ μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο σε διαθέσιμο εμπορικά πακέτο. Ελπίζω να μην ισχύει
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μία φορά που είχα ρωτήσει στο 1260 πάντως, μου είχαν πει ότι η νέα κάρτα σιμ μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο σε διαθέσιμο εμπορικά πακέτο. Ελπίζω να μην ισχύει

Μην μου λες τετοια φιλε....Heo εσυ το εχεις κανει και ξερεις;

νεα καρτα ΣΙΜ = αυτην που αγοραζεις απο το περιπτερο....και ειναι ΝΕΑ καρτα....και οχι αυτην που αντικαθιστας.....

Νέα κάρτα σε παλιό νούμερο, όταν έχεις χάσει την παλιά. Νομίζω ότι αυτή είναι και η επίσημη ενημέρωση της εταιρείας για την αντικατάσταση κάρτας σιμ. Στην πράξη όμως μπορεί να μην ισχύει.

Καλό είναι να κρατάμε ένα αντίγραφο σε κλώνο, για να αποφεύγουμε τέτοιες κακοτοπιές, καθώς και τα 18 ευρώ που κοστίζει η νέα κάρτα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νέα κάρτα σε παλιό νούμερο, όταν έχεις χάσει την παλιά. Νομίζω ότι αυτή είναι και η επίσημη ενημέρωση της εταιρείας για την αντικατάσταση κάρτας σιμ. Στην πράξη όμως μπορεί να μην ισχύει.

...

δεν υπαρχει περιπτωση να σου αλλαζουν το προγραμμα επειδη εχασες την καρτα...ισως εσυ η η τηλεφωνητρια\τηλεφωτης δεν καταλαβατε σωστα....

...το θεμα εχει ξανασυζητηθει....

ισως εσυ η η τηλεφωνητρια\τηλεφωτης δεν καταλαβατε σωστα...

Όχι σωστά καταλάβαμε και οι δύο, το θέμα είναι τί γίνεται στην πράξη. Ελπίζω να γίνεται έτσι, όπως λες.

Για μένα προτιμώ να κυκλοφορώ με κλώνο και να έχω την original κάρτα σε ασφαλές σημείο για να μη χαθεί. Αν χαθεί ο κλώνος δε με νοιάζει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχασα μια σιμ f2g2.Αν ζητησω καινουρια σιμ θα ειναι παλι f2g2;

Για να είμαστε σίγουροι για την τρέχουσα πολιτική της wind, ελπίζω να έρθεις εδώ να μας γράψεις τελικά τι έγινε και αν η αντικατάσταση κάρτας ήταν f2g2 όπως η παλιά.

:D

Γεια σας!

Σε λιγες μερες φεύγω Βερολίνο. Εχω free2go κ την προσφορα του 1245. Μπορω απο την Γερμανία να στέλνω δωρεαν sms προς free2go? Η τι αλλο μπορω να κανω για να εχω φθηνες χρεωσεις sms προς free2go? Ευχαριστώ!

WIND :D

εχω την εντυπωση πως οι προσφορες δεν ισχυουν οταν εισαι σε roaming
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

εχω την εντυπωση πως οι προσφορες δεν ισχυουν οταν εισαι σε roaming

οσοι ομως μου στελνουν sms ή με καλουν απο την Ελλαδα κι εχουν το ιδιο πακετο με μενα χρεωνονται??

WIND :D

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova