scream Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Αγορασα και εγω σημερα το πακετο συνδεσης f2go για να κανω χρηση της νεας προσφορας(1,5 gb/μηνα) και αφου ακολουθησα τις οδηγιες ενεργοποιησης μου ειπε οτι το πακετο μου ειναι το f2go4! Τι ειναι αυτο, διαφορετικο απο το f2go2 που διαβαζω στο forum? Οι χρεωσεις ποιες ειναι γιατι στο site της wind δεν μπορεσα να τις βρω. f2g4 ειναι το κανονικο f2g φιλε μην σε απασχολει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Σήμερα, τα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα καρτοκινητής της Wind εξαφανίστηκαν από τη σελίδα :blink: , το Link όμως ...όχι :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Αγορασα και εγω σημερα το πακετο συνδεσης f2go για να κανω χρηση της νεας προσφορας(1,5 gb/μηνα) και αφου ακολουθησα τις οδηγιες ενεργοποιησης μου ειπε οτι το πακετο μου ειναι το f2go4! Τι ειναι αυτο, διαφορετικο απο το f2go2 που διαβαζω στο forum? Οι χρεωσεις ποιες ειναι γιατι στο site της wind δεν μπορεσα να τις βρω. http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1415&langID=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1415&langID=1 Θελω να ρωτησω το εξης γιατι εχω μπερδευτει λιγο. Εγω που ειμαι στο f2g4 εχω χρεωση 0.30/λεπτο και 5 λεπτα το σμς; Αυτες ειναι οι χρεωσεις του f2g4 συμφωνα με το λινκ. Γιατι το απλο f2g εχει χρεωση 0.35/λεπτο και 11 λεπτα το σμς. Ή αυτα δεν ισχυουν και ολοι, παλιοι και καινουργιοι εχουν την ιδια χρεωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Θελω να ρωτησω το εξης γιατι εχω μπερδευτει λιγο. Εγω που ειμαι στο f2g4 εχω χρεωση 0.30/λεπτο και 5 λεπτα το σμς; Αυτες ειναι οι χρεωσεις του f2g4 συμφωνα με το λινκ. Γιατι το απλο f2g εχει χρεωση 0.35/λεπτο και 11 λεπτα το σμς. Ή αυτα δεν ισχυουν και ολοι, παλιοι και καινουργιοι εχουν την ιδια χρεωση; Οι βασικες χρεωσεις του F2G ειναι 0,35 το λεπτο προς ολους και 0,05 το μηνυμα προς ολους. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Thanks ρε Μανο, γιατι ειχα μπερδευτει λιγο. Βασικα συμφερει να βαζεις και καρτες στο F2G λογο του win club.. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Art2007 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Γεια σας φίλοι, Να ρωτήσω, ισχύει ακόμα η προσφορά με την οποία για κάθε 10 λεπτα εισερχομένων κερδίζεις 5 λεπτα εξερχομένων; Αν ναι, πού στέλνουμε μήνυμα για να το ενεργοποιήσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Γεια σας φίλοι, Να ρωτήσω, ισχύει ακόμα η προσφορά με την οποία για κάθε 10 λεπτα εισερχομένων κερδίζεις 5 λεπτα εξερχομένων; Αν ναι, πού στέλνουμε μήνυμα για να το ενεργοποιήσουμε; Για εγγραφή στην υπηρεσία στείλε δωρεάν κενό μηνυμα στο 1240 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Για εγγραφή στην υπηρεσία στείλε δωρεάν κενό μηνυμα στο 1240 Δεν ισχύει πια η χρέωση 1 ευρώ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Δεν ισχύει πια η χρέωση 1 ευρώ; Ισχυει, το μηνυμα που στελνεις ειναι δωρεαν μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Θελω να ρωτησω το εξης γιατι εχω μπερδευτει λιγο. Εγω που ειμαι στο f2g4 εχω χρεωση 0.30/λεπτο και 5 λεπτα το σμς; Αυτες ειναι οι χρεωσεις του f2g4 συμφωνα με το λινκ. Γιατι το απλο f2g εχει χρεωση 0.35/λεπτο και 11 λεπτα το σμς. Ή αυτα δεν ισχυουν και ολοι, παλιοι και καινουργιοι εχουν την ιδια χρεωση; Στο απλο f2g το οποιο ειναι το ιδιο με το f2g4 εχουν αυτες τις χρεωσεις: 0.30/λεπτο προς ολα τα f2g 0.35/λεπτο προς ολους τους αλλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad709 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Ποιές είναι οι ρυθμισεις internet που πρέπει να βάλω για την προσφορα 1245; (για κ810i) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Θε επιλέξεις το προφίλ WIND INTERNET, το οποίο ως APN έχει το: gint.b-online.gr Μπορείς να στείλεις αυτές τις ρυθμίσεις, αν δεν τις έχεις ήδη, από εδώ: https://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1127 Επίλεξε τη μάρκα και το μοντέλο της συσκευής και έπειτα επίλεξε Αυτόματες ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Δεν ξέρω για σας,αλλά εγώ εδώ και 5 μέρες που βγήκε η προσφορά σερφάρω με gwap και δεν μου έχει ''φάει'' ούτε cent ενώ με gint με χρέωνε.Εντωμεταξύ παρατηρώ ότι σε όλους συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.Περίεργο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Δεν ξέρω για σας,αλλά εγώ εδώ και 5 μέρες που βγήκε η προσφορά σερφάρω με gwap και δεν μου έχει ''φάει'' ούτε cent ενώ με gint με χρέωνε.Εντωμεταξύ παρατηρώ ότι σε όλους συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.Περίεργο... Κανονικα δεν θα 'πρεπε να σε χρεωνει. Δεν εχω δοκιμασει με gwap να σου πω, τι γινεται αλλα στο 1260 ειχαν πει οτι με οποιο προφιλ και να μπαινεις δεν χρεωνεσαι. Προτεινω να παρεις στο 1260 και θα στο λυσουν το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Δεν ξέρω για σας,αλλά εγώ εδώ και 5 μέρες που βγήκε η προσφορά σερφάρω με gwap και δεν μου έχει ''φάει'' ούτε cent ενώ με gint με χρέωνε.Εντωμεταξύ παρατηρώ ότι σε όλους συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.Περίεργο... σε εμενα δεν χρεωνει ουτε με gwap ουτε με gint...και το εχω δοκιμασει και στα δυο σε τουλαχιστον 2 νουμερα.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelis86 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Τι εγινε παιδια η Wind καταργησε τα οικονομικά πακέτα F2G1, F2G2, F2G3, F2G4, F2G7 και F2G8???????????????????????????????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Τα μόνα οικονομικά πακέτα που υπάρχουν σήμερα είναι η Νέα WIND Καρτοκινητή και το F2G4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelis86 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Κι εγω που εχω το F2G2 παραμενω με αυτο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Κι εγω που εχω το F2G2 παραμενω με αυτο???? Ναι, αλλά αν αλλάξεις οικονομικό πακέτο, δεν θα μπορέσεις να επιστρέψεις ξανά στο F2G2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Υπάρχει πακέτο 1 GB στην καρτοκινητη; για όλο το 2010, Με ανοικτό Tethering. Σε ποιό ακριβώς και με τι κόστος; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Υπάρχει πακέτο 1 GB στην καρτοκινητη; για όλο το 2010, Με ανοικτό Tethering. Σε ποιό ακριβώς και με τι κόστος; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268067 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Γεια σας φίλοι, Να ρωτήσω, ισχύει ακόμα η προσφορά με την οποία για κάθε 10 λεπτα εισερχομένων κερδίζεις 5 λεπτα εξερχομένων; Αν ναι, πού στέλνουμε μήνυμα για να το ενεργοποιήσουμε; Για εγγραφή στην υπηρεσία στείλε δωρεάν κενό μηνυμα στο 1240 Ισχύει και για το F2G2 η εν λόγω υπηρεσία;:worry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Ισχύει και για το F2G2 η εν λόγω υπηρεσία;:worry: το free2go2 ειναι κανονικό free2go και ισχυουν ολες οι υπηρεσίες απλά δεν εχεις και τεραστιο κερδος γιατι δινεις 1 ευρώ και αν σε πάρουν μπορεις να κερδίσεις το μέγιστο 20 λεπτά δωρεάν δηλ 20Χ0,10 ευρώ = 2 ευρώ Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Εχω δύο νουμερα καρτοκινητης ουιντ. Το ένα Φ2Γ2 δεν μου δημιουργησε πρόβλημα αφού η προσφορά 1245 ενεργοποιηθηκε κανονικά (και παρέμεινε Φ2Γ2). Το άλλο που ήταν "Νεα Καρτοκινητή" μου έκανε ένα θέμα. Αρχικά κάλεσα 1245 αρχισε να μου μιλάει αλλά λογω κακού σηματος η γραμμή έπεσε. Τι έκανα τότε? Εστειλα κενό ΣΜΣ στο 1245 που ήταν ο άλλο τρόπος ενεργοποιησης της υπηρεσίας. Προφανώς λογο BUG στο προγραμμά τους μου ήρθε μηνυμα ότι ενεργοποιήθηκε η προσφορά, που όμως όταν καλούσα Φ2Γ ΔΕΝ λειτουργούσε.. (χρέωνε). Τοτε έκανα το έξυπνο μεσω του 1342 να μετατρέψω το "¨νεο καρτοκινητό" σε Φ2Γ. Η προειδοποιηση ήταν σαφής, θα χάσεις όλα τα δωρεάν λεπτά τυχόν προσφοράς. Μεταφέρθηκα και καλόντας το 1245 μου έλεγε οτι την έχω είδη ενεργοπιήσει και ότι εχω φάει ΟΛΑ τα λεπτά δωρεάν ομιλίας (άλλο που δεν μου είχε δώσει ποτέ τετοια). Η λυση βρέθηκε μεσω του 1260 όπου εξηγησα το πρόβλημά μου και το bug της εφαρμογής τους. Μου ξαναδώθηκε η δυνατότητα να ενεργοποιήσω το 1245 μετά από παρέμβαση του τεχνικού τμήματος της wind.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts