aidan Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=2021 Δωρεάν Facebook στο κινητό σας! Από σήμερα 12/02/2010 έως και την Τετάρτη 31/03/2010 ,όλοι εσείς που ανήκετε στα οικονομικά πακέτα WIND F2G και νέας Καρτοκινητής WIND θα έχετε δωρεάν πρόσβαση στο Facebook από το κινητό σας, χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε ενέργεια από την πλευρά σας. Διευκρινίζεται ότι θα μπορείτε να επωφεληθείτε της προσφοράς, εφόσον το κινητό σας τηλέφωνο παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης στο internet, εισέλθετε από το φιλομετρητή (browser) του κινητού σας κατευθείαν στο http://www.facebook.com και έχετε ρυθμίσεις WIND GPRS, ή WIND Plus για πρόσβαση μέσω WAP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=2021 Δωρεάν Facebook στο κινητό σας! Από σήμερα 12/02/2010 έως και την Τετάρτη 31/03/2010 ,όλοι εσείς που ανήκετε στα οικονομικά πακέτα WIND F2G και νέας Καρτοκινητής WIND θα έχετε δωρεάν πρόσβαση στο Facebook από το κινητό σας, χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε ενέργεια από την πλευρά σας. Διευκρινίζεται ότι θα μπορείτε να επωφεληθείτε της προσφοράς, εφόσον το κινητό σας τηλέφωνο παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης στο internet, εισέλθετε από το φιλομετρητή (browser) του κινητού σας κατευθείαν στο http://www.facebook.com και έχετε ρυθμίσεις WIND GPRS, ή WIND Plus για πρόσβαση μέσω WAP. Αυτό ισχύει κ για εμάς που είμαστε στα παλιά F2G2? Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Ρε παιδιά...το μεγαλύτερο πρόβλημα με την νέα καρτοκινητή είναι ότι πρέπει να πάρεις όλους τους φίλους να αλλάξουν αλλιώς δεν έχει νόημα αφού αν έχεις free to go και καλέσεις νέα καρτοκινητή χρεώνεσαι κανονικά! Άρα βρήκε τρόπο εκεί που έπερνε 5-7 ευρώ για f2g να παίρνει 10! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Αυτό ισχύει κ για εμάς που είμαστε στα παλιά F2G2? Δεν νομιζω να ισχυει.Πως αλλιως θα πεισουν τους f2g2 να αλλαξουν πακετο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 πήγα σήμερα να πάρω μια κάρτα σιμ φ2γ από ένα περίπτερο και δεν είχαν, πάω μετά σε ένα κατάστημα και μου λένε τώρα μόνο την νέα καρτοκινητη πουλάμε και όποιος θέλει φ2γ μπορεί μέσω της νέας καρτοκινητης να μεταφερθεί σε φ2γ. μήπως καταργηθεί και το φ2γ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntakos Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Ρε παιδιά...το μεγαλύτερο πρόβλημα με την νέα καρτοκινητή είναι ότι πρέπει να πάρεις όλους τους φίλους να αλλάξουν αλλιώς δεν έχει νόημα αφού αν έχεις free to go και καλέσεις νέα καρτοκινητή χρεώνεσαι κανονικά! Άρα βρήκε τρόπο εκεί που έπερνε 5-7 ευρώ για f2g να παίρνει 10! :confused: Λαθος!Εμενα που ειμαι δυστυχως στη νεα καρτοκινητη με καλουν δωρεαν απο τα 1200 του free2go! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 (edited) Ρε παιδιά...το μεγαλύτερο πρόβλημα με την νέα καρτοκινητή είναι ότι πρέπει να πάρεις όλους τους φίλους να αλλάξουν αλλιώς δεν έχει νόημα αφού αν έχεις free to go και καλέσεις νέα καρτοκινητή χρεώνεσαι κανονικά! Άρα βρήκε τρόπο εκεί που έπερνε 5-7 ευρώ για f2g να παίρνει 10! :confused: δε χρεωνεσαι κανονικα αν εχεις πακετο με λεπτα....απο κει αφαιρουνται οταν μιλας με συνδρομητες καρτοκινητης wind! http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=2021 Δωρεάν Facebook στο κινητό σας! Από σήμερα 12/02/2010 έως και την Τετάρτη 31/03/2010 ,όλοι εσείς που ανήκετε στα οικονομικά πακέτα WIND F2G και νέας Καρτοκινητής WIND θα έχετε δωρεάν πρόσβαση στο Facebook από το κινητό σας, χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε ενέργεια από την πλευρά σας. Διευκρινίζεται ότι θα μπορείτε να επωφεληθείτε της προσφοράς, εφόσον το κινητό σας τηλέφωνο παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης στο internet, εισέλθετε από το φιλομετρητή (browser) του κινητού σας κατευθείαν στο http://www.facebook.com και έχετε ρυθμίσεις WIND GPRS, ή WIND Plus για πρόσβαση μέσω WAP. μονο για το facebook ειναι?αν μπουμε αλλου??και ειναι απεριοριστο η εχει καποιο συγκεκριμενο οριο οπως στην Q? Edited February 14, 2010 by Petros the Great ***** Συνένωση μηνυμάτων. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ. ****** Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 ναι το ξερω. τυχαινει να εχω εναν αριθμο απο/για καθε εταιρεια. στην cosmote θελουν μονο αυτα που γραφει η ταυτοτητα, σου δινουν και αντιγραφο με τα στοιχεια που περασαν στο συστημα στην voda τα ιδια + διευθυνση , δε σου δινουν αντιγραφο με τα στοιχεια σου στην wind τα παντα ολα:p , σου δινουν αντιγραφο με τα στοιχεια σου. Το απόγευμα το ταυτοποίησα στο κατάστημα της Μπενάκη (Αθήνα), έβγαλαν μονο μια φωτοτυπία την ταυτότητα μου και κράτησαν παραπάνω μια διεύθυνση και ένα σταθερό, δεν ζήτησαν ΑΦΜ και δεν μου έδωσαν ούτε αντίγραφο με τα στοιχεία που κράτησαν. Αυτή η wind είναι ό,τι κάτσει, όπου κάτσει, όπως κάτσει, αλλά όσο μου δίνει φθηνότερες χρεώσεις δεν με χαλάει καθόλου!!! Και το f2g2 παρέμεινε ως έχει, αλλά καλού κακού κάντε όσοι έχετε αδήλωτα f2g2 μια ταυτοποίηση γιατί μπορεί αργότερα να βγει η wind και να πει ότι ταυτοποίηση θα γίνεται σε ενεργά εμπορικά πακέτα και όχι σε καταργημένα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 (edited) Ρε παιδιά...το μεγαλύτερο πρόβλημα με την νέα καρτοκινητή είναι ότι πρέπει να πάρεις όλους τους φίλους να αλλάξουν αλλιώς δεν έχει νόημα αφού αν έχεις free to go και καλέσεις νέα καρτοκινητή χρεώνεσαι κανονικά! Άρα βρήκε τρόπο εκεί που έπερνε 5-7 ευρώ για f2g να παίρνει 10! :confused: Αν ένας συνδρομητής WIND F2G έχει ενεργοποιημένο το Non Stop της Παρέας μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δωρεάν λεπτά και SMS προς τους αριθμούς που ανήκουν στην νέα Καρτοκινητή; Βεβαίως και μπορεί. Τα δωρεάν λεπτά και SMS μπορούν να καταναλωθούν και προς συνδρομητές καρτοκινητής WIND http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=2014 Αυτό ισχύει κ για εμάς που είμαστε στα παλιά F2G2? Δεν νομιζω να ισχυει.Πως αλλιως θα πεισουν τους f2g2 να αλλαξουν πακετο; όλοι εσείς που ανήκετε στα οικονομικά πακέτα WIND F2G και νέας Καρτοκινητής WIND,ισχυει Edited February 14, 2010 by Petros the Great ***** Συνένωση μηνυμάτων. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ. ****** Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Στα οικονομικά πακέτα WIND F2Go ανήκουμε κι εμείς οι "παλιοί" που έχουμε F2G2; Δηλαδή θα μπούμε στον browser, θα πληκτρολογήσουμε http://www.facebook.com και θα μας βγάλει τις ρυθμίσεις και μετά μπήκαμε εντελώς δωρεάν; Τι παίζει με το chat κλπ; Δεν θα χρεωθούμε με βάση το τι KB στέλνουμε και τι λαμβάνουμε; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Στα οικονομικά πακέτα WIND F2Go ανήκουμε κι εμείς οι "παλιοί" που έχουμε F2G2; Δηλαδή θα μπούμε στον browser, θα πληκτρολογήσουμε http://www.facebook.com και θα μας βγάλει τις ρυθμίσεις και μετά μπήκαμε εντελώς δωρεάν; ναι....:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Πήγα σήμερα το απόγευμα σε κατάστημα Wind και ταυτοποίησα το καρτοκινητό μου και μου ζήτησαν μόνο ταυτότητα. Επίσης με χρέωσαν με 0,50 ευρώ. Τόσο μου είπαν είναι το κόστος της ταυτοποίησης. Τους είπα ότι στο 1269 και στο cc της Wind λένε ότι είναι δωρεάν, αλλά η υπάλληλος επέμενε ότι κάνουν λάθος! Μόλις γύρισα από το κατάστημα κάλεσα στο cc τους ρώτησα τι ισχύει και έκανα επίσημη καταγγελία και μου είπαν ότι θα το ελέγξουν. Υπάρχει περίπτωση να πουν ότι δεν πήραν τίποτα και να πληρώσω εγώ στο τέλος τη νύφη ? Πάντως, αξίζουν θέλω να πω ένα μεγαλό μπράβο στο cc της Wind καθώς και στον υπάλληλο που με εξυπηρέτηση γιατί μέχρι το τέλος της κλήσης μου είχε πει τουλάχιστον 5 φορές να γυρίσω στο κατάστημα και να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω. Το θέμα, όμως, δεν είναι τα 50 λεπτά αλλά η κοροϊδία και τα ψέμματα που λένε οι υπάλληλοι. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Πήγα σήμερα το απόγευμα σε κατάστημα Wind και ταυτοποίησα το καρτοκινητό μου και μου ζήτησαν μόνο ταυτότητα. Επίσης με χρέωσαν με 0,50 ευρώ. Τόσο μου είπαν είναι το κόστος της ταυτοποίησης. Τους είπα ότι στο 1269 και στο cc της Wind λένε ότι είναι δωρεάν, αλλά η υπάλληλος επέμενε ότι κάνουν λάθος! Μόλις γύρισα από το κατάστημα κάλεσα στο cc τους ρώτησα τι ισχύει και έκανα επίσημη καταγγελία και μου είπαν ότι θα το ελέγξουν. Υπάρχει περίπτωση να πουν ότι δεν πήραν τίποτα και να πληρώσω εγώ στο τέλος τη νύφη ? Πάντως, αξίζουν θέλω να πω ένα μεγαλό μπράβο στο cc της Wind καθώς και στον υπάλληλο που με εξυπηρέτηση γιατί μέχρι το τέλος της κλήσης μου είχε πει τουλάχιστον 5 φορές να γυρίσω στο κατάστημα και να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω. Το θέμα, όμως, δεν είναι τα 50 λεπτά αλλά η κοροϊδία και τα ψέμματα που λένε οι υπάλληλοι. Αν ζήτησες απόδειξη τότε μπορείς να τους πάρεις ό,τι θέλεις. Αλλά από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω ότι δεν πήρες. Απ' την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω τι κέρδος θα έχουν αυτοί με το 0,50€. Εννοείται πως είναι δωρεάν η ταυτοποίηση. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Ρε παιδιά από iPhone μπορώ να μπω facebook χωρίς να χρεωθώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Λογικά αν ενεργοποιήσεις το 3G και το GPRS και μπαίνοντας στο Safari θα σου βγάλει τις ρυθμίσεις και θα μπορείς να σερφάρεις στο facebook. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Το σιτε της wind λέει ότι μπαίνεις μόνο με wap και το ιphone δεν έχει. Πρέπει να έχω το gwap.b-online.gr ή το gind.b-online.gr? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Αν ζήτησες απόδειξη τότε μπορείς να τους πάρεις ό,τι θέλεις. Αλλά από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω ότι δεν πήρες. Απ' την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω τι κέρδος θα έχουν αυτοί με το 0,50€. Εννοείται πως είναι δωρεάν η ταυτοποίηση. Μου έδωσαν κάτι χαρτιά και μία υπεύθυνη δήλωση, αλλά φυσικά πουθενά δεν αναφέρονται τα 0,50 ευρώ. ;) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Αυτή η υπεύθυνη δήλωση είναι το αντίγραφο των στοιχείων που περνάνε στο σύστημα. Αυτό εννοούσα. Όσο για το 0,50€, δεν είναι άξιο λόγου ποσό. Απλώς δεν ξαναπατάς στο εν λόγω υποκατάστημα ή τους γνωστοποιείς την επίσημη καταγγελία σου. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Εμενα γιατι με χρεωσε που μπηκα facebook? Εννοειται μεσω wap μπηκα. Εχω F2G2. Ενα αλλο που παρατηρησα ειναι οτι απο 7 λεπτα που ειχα με πηγε στο 1 και οχι σε αρνητικο υπολοιπο, λετε να το φτιαξαν επιτελους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 εμενα δε με χρεωσε....και σαν πρωτη σελιδα εχω και το wind plus.ουτε σε αυτο χρεωνομαστε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Δωρεάν Facebook στο κινητό σας! Από σήμερα 12/02/2010 έως και την Τετάρτη 31/03/2010 ,όλοι εσείς που ανήκετε στα οικονομικά πακέτα WIND F2G και νέας Καρτοκινητής WIND θα έχετε δωρεάν πρόσβαση στο Facebook από το κινητό σας, χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε ενέργεια από την πλευρά σας. Διευκρινίζεται ότι θα μπορείτε να επωφεληθείτε της προσφοράς, εφόσον το κινητό σας τηλέφωνο παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης στο internet, εισέλθετε από το φιλομετρητή (browser) του κινητού σας κατευθείαν στο http://www.facebook.com και έχετε ρυθμίσεις WIND GPRS, ή WIND Plus για πρόσβαση μέσω WAP. Μονο facebook η και για ολες τις σελιδες? και η vodafone πριν καποιους μηνες διαφημιζε για facebook αλλα τελικα ηταν για ολες τις σελιδες!!! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Δωρεάν Facebook στο κινητό σας! Από σήμερα 12/02/2010 έως και την Τετάρτη 31/03/2010 ,όλοι εσείς που ανήκετε στα οικονομικά πακέτα WIND F2G και νέας Καρτοκινητής WIND θα έχετε δωρεάν πρόσβαση στο Facebook από το κινητό σας, χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε ενέργεια από την πλευρά σας. Διευκρινίζεται ότι θα μπορείτε να επωφεληθείτε της προσφοράς, εφόσον το κινητό σας τηλέφωνο παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης στο internet, εισέλθετε από το φιλομετρητή (browser) του κινητού σας κατευθείαν στο http://www.facebook.com και έχετε ρυθμίσεις WIND GPRS, ή WIND Plus για πρόσβαση μέσω WAP. Μονο facebook η και για ολες τις σελιδες? και η vodafone πριν καποιυς μηνες διαφημιζε για facebook αλλα τελικα ηταν για ολες τις σελιδες!!! αν ειναι μονο για facebook τοτε πιστευω οτι το κανουν για να εκμεταλλευτουν την αγνοια παρα πολλων ατομων που θα προσπαθησουν να μπουν και σε αλλες σελιδες νομιζοντας πως ειναι δωρεαν και θα χρεωνονται..Γνωστες τακτικες ....ΑΠΟ την αλλη για πολυ κοσμο ειναι μια καλη λυση η οποια ειναι και δωρεαν.Οποτε ευπροσδεκτη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Γινεται να ειναι για μια ιστοσελιδα μονο? μου φαινεται οτι δε γινεται κατι τετοιο. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 ας το δοκιμασει καποιος να μας πει:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 τι κανουν οι ανθρωποι για να μας αλλαξουνε πακετο..... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts