Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδη, ποτε δεν θα χρεωσει? Κανεις τηλεφωνο και ολα τσαμπε? Μετα τις 14 μερες τι?

Κι απο ρυθμισεις?

χρεωνει κανονικα και με τον νομο αν ξεπερασεις το οριο

Εμένα εξακολουθεί να μην με χρεώνει μετα τα 40mb

Η προσφορές αυτές της Wind είναι εντελώς δωρεάν.. Δεν θα σε χρεώσουν τίποτα..!!

Πριν από λίγο είδα μια διαφήμιση της Wind που έλεγε:"Κι'άλλες εκπλήξεις σε λίγες ημέρες..."

κι αλλες εκπληξεις???καλε θα μπει μεσα η εταιρεια!!!!πραγματικα μπραβο ρε WIND!!!!!

κι αλλες εκπληξεις???καλε θα μπει μεσα η εταιρεια!!!!πραγματικα μπραβο ρε WIND!!!!!

κανει μεγαλη προσπαθεια και θα ελεγα και σοβαρη. κανει προσφορες ουσιας και οχι εντυπωσιασμου

[sIGPIC][/sIGPIC]

• τα 100 σμς προς ολους, ισχυουν και για δικτυα εκτος ελλαδας??

•  

?Kapoios?

:):):):)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

κανει μεγαλη προσπαθεια και θα ελεγα και σοβαρη. κανει προσφορες ουσιας και οχι εντυπωσιασμου

ε η τελευταια δεν ειναι και πολυ προσφορα ουσιας...ετσι μου φαινεται εμενα τουλαχιστον!!!!αλλα για αλλους ειναι παρα πολυ καλη!!!!!!!και γενικα ελπιζω να πιασουν τοπο αυτες οι προσπαθειες της wind!!!θα θελα παρα πολυ να χτυπησει αυτο το αθλιο το what s up!!!!

?Kapoios?

:):):):)

ποτε κανενα πακετο δωρεαν μηνυματων δεν ειναι για προορισμους εκτος ελλαδας

ε η τελευταια δεν ειναι και πολυ προσφορα ουσιας...ετσι μου φαινεται εμενα τουλαχιστον!!!!αλλα για αλλους ειναι παρα πολυ καλη!!!!!!!και γενικα ελπιζω να πιασουν τοπο αυτες οι προσπαθειες της wind!!!θα θελα παρα πολυ να χτυπησει αυτο το αθλιο το what s up!!!!

στην τελευταια προσφορα αυτο που αξιζει μονο, προσωπικα μιλωντας, ειναι τα 100mb για πλοηγηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εντωμεταξύ αν πάρει κανένας το 1209 λέει στο τέλος το κλασικό ανανεωστε με μια κάρτα ομιλίας μέχρι τα τέλη αυτού του μήνα και θα έχετε 1000&1000 τον επόμενο μηνύμα.μάλλον έχει ξεμείνει,ανανέωσε κανένας κάρτα να μας πει τι λέει μετα;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Εντωμεταξύ αν πάρει κανένας το 1209 λέει στο τέλος το κλασικό ανανεωστε με μια κάρτα ομιλίας μέχρι τα τέλη αυτού του μήνα και θα έχετε 1000&1000 τον επόμενο μηνύμα.μάλλον έχει ξεμείνει,ανανέωσε κανένας κάρτα να μας πει τι λέει μετα;

Εκανα εγώ ανανέωση χτες και συνεχιζει να το βγάζει το μήνυμα. Δε μου πρόσθεσε 1000 λεπτά για το Γενάρη οπότε υποθέτω έχουν ξεχάσει το ηχητικό

Πωπω... Πρέπει να μάθουμε μέχρι πότε ισχύει η ενεργοποίηση...

στη σελίδα τους δεν αναφέρει τίποτα, μόνο οτι αφού το ενεργοποιήσεις

ισχύει για 14 ημέρες.. τουλάχιστον να μπορέσουμε να το ενεργοποιήσουμε

τέλος του μήνα για να χουμε και για τον άλλον κάτι.. Τι καλά που είμασταν

ένα χρόνο με τα 1000 sms+1000 λεπτά... :cry:

Ξερει κανεις?

Μετά τη λήξη της διάρκειας ισχύος των δωρεάν SMS ή MB ή την κατανάλωση τους, ο συνδρομητής χρεώνεται σύμφωνα με τις βασικές χρεώσεις του οικονομικού του πακέτο

Αυτό λέει στο site...

Αν εχουμε ενεργοποιημενο wap,χρειαζεται να κανουμε καμια αλλη ρυθμιση στο μενου για την προσφορα με τα 100mb??

Και κατι αλλο, οταν καλεσαμε στο 1245 για τα 5ευρω, για να παρουμε και τον επομενο μηνα τα 5 που ελεγε,την ανανεωση ποτε πρεπει να τη κανουμε? Ανανεωσα παλι τελος νοεμβριου, τωρα κανονικα επρεπε να εχω 5 για τον δεκεμβριο? ή πρεπει να ανανεωσω μεσα στον δεκεμβριο ωστα να τα παρω την ιδια στιγμη??

Μηπως το μπερδεψα με τη λογικη που ηθελε για τα 1000, οτι θελει την ανανεωση τον προηγουμενο μηνα,για να τα παρεις στον επομενο...

Μετά τη λήξη της διάρκειας ισχύος των δωρεάν SMS ή MB ή την κατανάλωση τους, ο συνδρομητής χρεώνεται σύμφωνα με τις βασικές χρεώσεις του οικονομικού του πακέτο

Αυτό λέει στο site...

Ποιο οικονομικο πακετο εννοουν? Μιλαμε για καρτοκινητο f2g και οχι για πακετα συμβολαιου!

Και ρωτω ξανα, ξερει κανεις ποιες ειναι οι ρυθμισεις για τα δεδομενα, δηλ. για την πλοηγηση μεχρι 100mb? apn κλπ? Ερχεται καποιο μηνυμα με ρυθμισεις?

Ποιο οικονομικο πακετο εννοουν? Μιλαμε για καρτοκινητο f2g και οχι για πακετα συμβολαιου!

Και ρωτω ξανα, ξερει κανεις ποιες ειναι οι ρυθμισεις για τα δεδομενα, δηλ. για την πλοηγηση μεχρι 100mb? apn κλπ? Ερχεται καποιο μηνυμα με ρυθμισεις?

Μάλλον εννοεί τα πακέτα που προσφέρει η δέσμευση τιμής (F2G1, F2G2 κ.α).

:p

Apn: gint.b-online.gr

δε βαζεις τιποτα αλλο

ειναι πρωτη φορα που χρησιμοποιω το νετ στο κινιτο..

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΧΡΕΩΝΕΙ!!;;μου αφαιρει σιγα-σιγα ενα-ενα τα λεπτα

οπου μπαινω στο wind plus λεει χρεωση 0,0119..π.χ στο facebook και στο google maps..οταν μπαινω σε αυτα με χρεωνει;;αν μπω σε κανονικες σελιδες π.χ myphone ingr κτλπ,δεν χρεωνει;πως παει το πραμα;

δλδ μαγκες εγω που δεν εχω καποια καρτα της wind ευκαιρη, παιρνω μια , της κανω ενεργοποίση σε ενα καταστημα και μετά χωρις να βαλω καρτα θα χω τα 100mb?μπορω αυτη την καρτα να την βαλω σε ενα adsm modem και να έχω νετ στο λαπτοπ?

ειναι πρωτη φορα που χρησιμοποιω το νετ στο κινιτο..

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΧΡΕΩΝΕΙ!!;;μου αφαιρει σιγα-σιγα ενα-ενα τα λεπτα

οπου μπαινω στο wind plus λεει χρεωση 0,0119..π.χ στο facebook και στο google maps..οταν μπαινω σε αυτα με χρεωνει;;αν μπω σε κανονικες σελιδες π.χ myphone ingr κτλπ,δεν χρεωνει;πως παει το πραμα;

Υποθέτω οτι πηρες τηλ. στο 1245 τις τελευταιες μερες για να ενεργοποιησεις την προσφορα των 100mb ετσι? Αν και μετα σε χρεωνει παρε εξυπηρετηση πελατων να τους το πεις...οι ρυθμισεις που ενεργοποιησες ειναι αυτες του wap ετσι δεν ειναι?

επειδή μου καλάρεσε να googlarω από το κινητό μου, υπάρχει κάποιο πακέτο που να συμφέρει για σερφάρισμα στο f2g; δλδ να πληρώνεις ένα ποσό για κάποια mb με συγκεκριμένη διάρκεια; :D

Υποθέτω οτι πηρες τηλ. στο 1245 τις τελευταιες μερες για να ενεργοποιησεις την προσφορα των 100mb ετσι? Αν και μετα σε χρεωνει παρε εξυπηρετηση πελατων να τους το πεις...οι ρυθμισεις που ενεργοποιησες ειναι αυτες του wap ετσι δεν ειναι?

ναι την εχω ενεργοποιησει την προσφορα..μονος μου παλευα με τις ρυθμισεις να το συνδεσω στο internet [η wind δεν εχει το κινητο μου στο site της για να δω τις ρυθμισεις]

εχω ενα samsung u-900 και συγκεκριμενα εχω βαλει στις ρυθμισεις του προγραμματος περιηγησης..

ονομα προσβασης : gwap.b-online.gr

τυπος αρχη : κανονικη

ταυτοτητα χρηστη : wap

κωδικος προσβασης: wap

πρωτοκολλο : HTTP [εχει να επιλεξω και wap αλλα το δοκιμασα και δε μπαινει]

χρονος παραμονης [δευτ.] : 300

κατηγορια κινησης : εγγραφη [εχει να επιλεξω συνομιλια,ροη,αμφιδρομες υπηρεσιες,φοντο]

τα χω ενταξει;;επισης το 3g το εχω απενεργοποιημενο...

ναι την εχω ενεργοποιησει την προσφορα..μονος μου παλευα με τις ρυθμισεις να το συνδεσω στο internet [η wind δεν εχει το κινητο μου στο site της για να δω τις ρυθμισεις]

εχω ενα samsung u-900 και συγκεκριμενα εχω βαλει στις ρυθμισεις του προγραμματος περιηγησης..

ονομα προσβασης : gwap.b-online.gr

τυπος αρχη : κανονικη

ταυτοτητα χρηστη : wap

κωδικος προσβασης: wap

πρωτοκολλο : HTTP [εχει να επιλεξω και wap αλλα το δοκιμασα και δε μπαινει]

χρονος παραμονης [δευτ.] : 300

κατηγορια κινησης : εγγραφη [εχει να επιλεξω συνομιλια,ροη,αμφιδρομες υπηρεσιες,φοντο]

τα χω ενταξει;;επισης το 3g το εχω απενεργοποιημενο...

Εγώ με τις ρυθμίσεις που αναφέρθηκαν νωρίτερα για το iPhone μπαίνω κανονικά και χωρίς χρέωση (με ενεργοποιημένη την προσφορά). Δοκίμασέ τες και πες μας αν συνεχίζει να σε χρεώνει.

edit:: Τελικα οντως με χρεωσε 1 λεπτο για τη χθεσινη χρηση...ειναι λογικο?

Μπορει να δωσει καποιος τις ρυθμισεις για WM ?

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

επειδή μου καλάρεσε να googlarω από το κινητό μου, υπάρχει κάποιο πακέτο που να συμφέρει για σερφάρισμα στο f2g; δλδ να πληρώνεις ένα ποσό για κάποια mb με συγκεκριμένη διάρκεια; :D

"Wind plus non-stop" 40MB για 1 μήνα με 4 ευρώ

δλδ μαγκες εγω που δεν εχω καποια καρτα της wind ευκαιρη, παιρνω μια , της κανω ενεργοποίση σε ενα καταστημα και μετά χωρις να βαλω καρτα θα χω τα 100mb?μπορω αυτη την καρτα να την βαλω σε ενα adsm modem και να έχω νετ στο λαπτοπ?

Αυτο ψαχνω κι εγω φιλε μου, πως θα δωσουμε νετ στο λαπτοπ, εστω και με 100mb.

"Wind plus non-stop" 40MB για 1 μήνα με 4 ευρώ

Για χρηση ειδικα για το internet, δεν συμφερει η προσφορα με τα 100mb καλυτερα?

Μπορουμε καπου να δουμε ποσα mb εχουμε χρησιμοποιησει?

Πως ανανεωνουμε μετα τις 14μερες?

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova