Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χρονια πολλα και καλη ανασταση!

μπορουμε να τσεκαρουμε αν ενας αριθμος ειναι wind η αλλης εταιρειας?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

για wind f2g στελνεις τον αριθμο του κινητου στο 1274

γενικα οταν το εχει κλειστο αναλογα με την ομιλητρια.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

χρονια πολλα και καλη ανασταση!

μπορουμε να τσεκαρουμε αν ενας αριθμος ειναι wind η αλλης εταιρειας?

Από κινητό Vodafone στέλνουμε τον αριθμό στο 1292 και μας απαντάει σε πιά εταιρεία ανήκει . Χρέωση , η κανονική, 0,11 a la carte, 0,05 από CU

αυτο δεν το ηξερα. καλο παντως...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

το πιο καλο ειναι οταν εχει κλειστο το κινητο να κανεις μια κληση και να καταλαβεις την εταιρια απο την ομιλητρια.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Στα 50 λεπτα δωρο με καθε ανανεωση συμπεριλαμβανονται και βιντεοκλησεις!!

Δεν ξερω αν το ξερατε, σημερα το ανακαλυψα τυχαια.

Είσαι σίγουρος?Δεν το έχω δει να αναφέρεται πουθενά!

Μια χαρά πάντως αν ισχύει...

Αλήθεια; Πολύ ωραία.. Η απορία μου είναι αφού τις δίνει που τις δίνει αυτές τις επιπλέον διευκολύνσεις στα πακέτα της γιατί δεν τα διαφημίζει κιόλας;

Είσαι σίγουρος?Δεν το έχω δει να αναφέρεται πουθενά!

Μια χαρά πάντως αν ισχύει...

Αλήθεια; Πολύ ωραία.. Η απορία μου είναι αφού τις δίνει που τις δίνει αυτές τις επιπλέον διευκολύνσεις στα πακέτα της γιατί δεν τα διαφημίζει κιόλας;

Ναι δεν το γραφουν πουθενα, χτες εκανα 1η φορα βιντεοκληση και πηγα να δω το υπολοιπο, να δω απο περιεργεια ποσο χρεωνει και προς εκπληξη ηταν το ιδιο. Στελνω μην. στο 1209 και μου ειχε τραβηξει τα λεπτα απο κει!!

Και εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν τα λεει η wind αυτα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ AB ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 10€ BONUS ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΙΣΗ Ή ΑΝΩ ΤΩΝ 7€ - 1/4/2009

Η WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ A.E.B.E. ανακοινώνει τις νέες μειωμένες χρεώσεις για παλιούς και νέους συνδρομητές ΑΒ. Πιο αναλυτικά:

* Εθνικές κλήσεις προς καρτοκινητά ΑΒ: 0,00167 €/δευτ.*

* Εθνικές κλήσεις προς άλλα κινητά (εκτός ΑΒ) και σταθερά: 0,0035 €/δευτ.*

Επιπλέον με την πρώτη ανανέωση κάθε μήνα ίση ή άνω των 7€ προσφέρεται 10€ επιπλέον χρόνος ομιλίας αυτόματα, για διάστημα 30 ημερών. Προϋπόθεση για το bonus είναι η αποστολή δωρεάν κενού SMS μία φορά στο 1295. Διευκρινίζεται ότι ο δωρεάν χρόνος ομιλίας ισχύει για κλήσεις και γραπτά μηνύματα που πραγματοποιούνται εντός Ελλάδας προς εθνικά δίκτυα. Η προσφορά ισχύει μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2009.

Η WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ A.E.B.E. διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή διακοπής της ως άνω υπηρεσίας σύμφωνα με την εκάστοτε εμπορική πολιτική της. Οποιαδήποτε σχετική μεταβολή θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (http://www.wind.com.gr) και θα δύνανται να την πληροφορηθούν οι συνδρομητές και με κλήση στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 1260.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 19%.

=======

σχόλιο

0,21*7/17 = 0,086 το λεπτό .

ή 10/0,21 = 47 λεπτά δώρο με κάθε ανανέωση των 7 ευρώ με ισχύ για 1 μήνα

anakalypsa pws ta f2go einai makran symferotera apo symbolaia...moy fenetai pws ma doylevoyn sta symbolaia gia ayto to gyrisa se kartokinito...synexeia prosfores kanoyn...

Tha symferoyn akomi perissotero molis ayksisoyn kata 50% ta teli kinitis thlefonias sta symvolaia.

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Από κινητό Vodafone στέλνουμε τον αριθμό στο 1292 και μας απαντάει σε πιά εταιρεία ανήκει . Χρέωση , η κανονική, 0,11 a la carte, 0,05 από CU

Γίνεται να συγκεντρώσουμε όλες τις αντίστοιχες υπηρεσίες σε ένα ποστ?

Πχ, για να μάθεις αν ο χρήστης είναι WU, μπλα μπλα μπα.

Για να μάθεις αν είναι F2G, μπλα μπλα μπλα.

Για να μάθεις αν είναι CU, μπλα μπλα μπα.

Τα μόνα που ξέρω προσωπικά είναι για WU & F2G.

Πως θα καταλάβω αν ένα νούμερο είναι πχ συμβόλαιο cosmote ή cosmocart?

Αν κάνετε την ερώτηση στο forum της cosmote σίγουρα θα σας απαντήσω .

Γίνεται να συγκεντρώσουμε όλες τις αντίστοιχες υπηρεσίες σε ένα ποστ?

Πχ, για να μάθεις αν ο χρήστης είναι WU, μπλα μπλα μπα.

Για να μάθεις αν είναι F2G, μπλα μπλα μπλα.

Για να μάθεις αν είναι CU, μπλα μπλα μπα.

Τα μόνα που ξέρω προσωπικά είναι για WU & F2G.

Πως θα καταλάβω αν ένα νούμερο είναι πχ συμβόλαιο cosmote ή cosmocart?

Αν μπει ενα sticky με τις βασικες πληροφοριες και τηλεφωνα, δε θα μπαινουν να ρωτανε τα ιδια πραγματα 500 φορες, οπως γινεται τωρα. Αλλα προφανως καποιοι δεν ενδιαφερονται να γινει αυτο, για να εχει μεγαλυτερη κινηση το φορουμ. Πανω απο το 90% των posts ειναι οι ιδιες ερωτησεις, που ανακυκλωνονται ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ SITE...

Αν μπει ενα sticky με τις βασικες πληροφοριες και τηλεφωνα, δε θα μπαινουν να ρωτανε τα ιδια πραγματα 500 φορες, οπως γινεται τωρα. Αλλα προφανως καποιοι δεν ενδιαφερονται να γινει αυτο, για να εχει μεγαλυτερη κινηση το φορουμ. Πανω απο το 90% των posts ειναι οι ιδιες ερωτησεις, που ανακυκλωνονται ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ SITE...

Δηλαδή φταίνε μόνο οι υπεύθυνοι? Όχι τα απλά μέλη που δεν ξέρουν καν που βρίσκεται το κουμπάκι της αναζήτησης και όσα ξέρουν βρίσκουν πολύ πιο εύκολο να ρωτήσουν πάλι κάτι που έχει απαντηθεί στην προηγούμενη σελίδα από το να κάνουν μια αναζήτηση?

Δεν λέω, μπορεί και να ισχύει αυτό που λες, αλλά στο δικό μας χέρι είναι να σταματήσει να συμβαίνει. Την επόμενη φορά που κάποιος θα ρωτήσει κάτι, μην του απαντήσεις αλλά παρέπεμψέ τον σε κάποιο προηγούμενο μήνυμα ή βάλτον να ψάξει λίγο και να μην τα περιμένει όλα στο πιάτο...

Όχι τίποτε άλλο, αλλά είμαι συντονιστής σε άλλο μεγάλο forum και ξέρω τι μπελάς είναι αυτή η διαδικασία... :X

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Να είσαι σίγουρος ότι και φωτεινή επιγραφή να μπει που θα τα λέει αυτά, τα θέματα θα είναι γεμάτα από τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις, ξανά και ξανά! Ελάχιστοι θα κάνουν τον κόπο να ψάξουν εκεί. Μπορούμε όμως να το δοκιμάσουμε. Το θέμα είναι ποιος θα συλλέξει όλα αυτά και θα τακτοποιήσει σε ένα ωραίο κειμενάκι/πινακάκι; Αν θέλεις, αφού το πρότεινες, μπορείς να το αναλάβεις και να μου το προωθήσεις ώστε να αναρτηθεί. Τέτοιες ενέργειες είναι και θα είναι πάντα καλοδεχούμενες εδώ μέσα. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, στείλε μου ΡΜ για να μην συνεχιστεί εδώ το off topic.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Guest vasilistop
να ρωτησω κατι, εχω καρτοκηνιτο και εχω βαλει τα 30 λεπτα με 10 ευρω,πως γινεται να ακουσω ποσος χρονος μου απομενει?

Γιατι το εκανες αυτο .... οι βασικες χρεωσεις πλεον ειναι φτηνοτερα απο τα πακετα ομιλιας!!!

Μου έχει έρθει από καιρό SMS από τη Wind ότι αν ανανεώσω με πάνω από 20€ ως σήμερα 24/04/2009 θα πάρω για κάθε ευρώ ανανέωσης 3 πόντους στο win club αντί για 2.

Έχω όμως μπόλικο υπόλοιπο ακόμα (65€) που προβλέπω να μου κρατάει ως... τον Οκτώβριο.

Λέτε να τσιμπήσω και να κάνω την ανανέωση (από το σάιτ για να πάρω και το +50% και τα 50' και 50 sms);

Ή στέλνουν συνέχεια τέτοια SMS οπότε να μην τσιμπήσω τώρα και να περιμένω να κάνω ανανέωση αργότερα όταν θα έχω πραγματικά ανάγκη;

Συνήθως αυτήν την προσφορά την βάζει η Wind κάθε χριστούγεννα κ Πάσχα, οπότε αν ενδιαφέρεσαι για να μαζέψεις πόντους κάνε τώρα την ανανέωση ή περίμενε μέχρι τα χριστούγεννα που πιθανόν να υπάρχει κάτι αντίστοιχο!

Υπάρχει τρόπος να μην έρχονται κάτι γελοία διαφημιστικά της wind του τύπου στείλε στο τάδε νούμερο για να δεις πόσο ταιριάζεις με τη Μαρία μπλα μπλα μπλα... ;

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova