Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι Μιχάλη δεν χάνονται, μην ανησυχείς.

σε ευχαριστώ Γιώργο. :)

His wicked sense of humour /// suggests exciting sex

his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy

Παντως οι συνδρομητες της Q μονο με SMS στο 12007 θα εχουν τις μειωμενες χρεωσεις

http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=21&langID=1,

οποιος ειναι στην Q να το προσεξει αυτο...

καλά ειναι αχτύπητη η wind ώρες ώρες. Το κανονικό μου νούμερο έχει τις χρεώσεις της q μια χαρά. Έχω και ένα παλιό που έχω χρεώσεις ala carte για το 1 λεπτό το λεπτό και σε εκείνο έρχεται μήνυμα πριν λίγο "από σήμερα μιλάς με μόνο 0,10€/λεπτό προς wind f2g και 0,21€ προς ολα τα αλλα εθνικά δίκτυα" μόνο αυτό χωρίς καλέστε κάπου και τέτοια και στο κανονικό που έχω ηδη χρεώσεις Q δε μου έστειλε μήνυμα....

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

καλά ειναι αχτύπητη η wind ώρες ώρες. Το κανονικό μου νούμερο έχει τις χρεώσεις της q μια χαρά. Έχω και ένα παλιό που έχω χρεώσεις ala carte για το 1 λεπτό το λεπτό και σε εκείνο έρχεται μήνυμα πριν λίγο "από σήμερα μιλάς με μόνο 0,10€/λεπτό προς wind f2g και 0,21€ προς ολα τα αλλα εθνικά δίκτυα" μόνο αυτό χωρίς καλέστε κάπου και τέτοια και στο κανονικό που έχω ηδη χρεώσεις Q δε μου έστειλε μήνυμα....

kalh k xrysh h wind alla wres wres ine "xronia brosta"

emena padws mu hrthe to mhnyma gia thn allagh twn xrewsewn

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως οι συνδρομητες της Q μονο με SMS στο 12007 θα εχουν τις μειωμενες χρεωσεις

http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=21&langID=1,

οποιος ειναι στην Q να το προσεξει αυτο...

και ας στείλει το μύνημα στο 12260 και όχι στο 12007

ti ine to 12260?prwth fora to vlepw

Δεν γίνεται να μην γράφεις με greeklish?Η ανάγνωση είναι πολύ κουραστική...Ειδικά στα μεγάλα κείμενα!

Όχι δεν γίνεται! Σε εμένα έτσι είπε και μου είπε να μην διαβάζω τα μηνύματά του. Εσείς φταίτε που απαντάτε.
مفاجأة

και εμενα μου ηρθε!

αχ τι ωραια.....!

χρεωσεις βατραχου!

χρεώσεις του βατράχου εμείς... αύξηση στις τιμές των πακέτων συμβολαίων από τη wind τόσο στις χρεώσεις μετά το δωρεάν χρόνο όσο και στα sms που φτάνουν και κελιδώνουν πλέον στα 12 λεπτά και για παλιούς συνδρομητές...

George Bernard Shaw

Άρα όπως έχουν τα πράγματα το f2g1 είναι φτηνότερο του f2g2 (και στο μόνο που υπερέχει είναι η χρέωση στα μηνύματα πρός το εξωτερικό..)

οπότε όποιος στέλνει μηνύματα στο εξωτερικό ας το προτιμήσουν.

αυτά από μένα.

Minovg για να κανω αμφισβήτηση όμως σημαίνει λογικά ότι δηλώνω ότι δεν έκανα τη συναλλαγή, το θέμα είναι ότι την έκανα απλά αυτός με τον οποίο έκανα τη συναλλαγή είχε πρόβλημα η τράπεζα πρακτικά πήρε εντολή κανονικά από μένα να τον πληρώσει. Δε ξέρω βεβαια μήπως με αυτό που λες αν μπορεί να συννενοηθεί η μια τράπεζα με την άλλη θα ρωτήσω αύριο. Είναι και μικρό το ποσό γι΄αυτό δεν αγχώνομαι και πολύ βασικά αν ήταν κανά 30άρι εννοείται θα έτρεχα να κάνω φασαρία αν και φταίω γιατί στους όρους λέει ότι είμαι υποχρεωμένος να κρατήσω αντίγραφο της συναλλαγής και δε το έκανα

Κάνε εσύ την αμφισβήτηση. Έτσι λέγεται. Δεν έχει σημασία που έγινε με τη συγκατάθεσή σου. Εσύ έκανες τη συναλλαγή για να σου δοθούν κάποια χρήματα στον λογαριασμό του καρτοκινητού σου. Εφόσον δε δόθηκαν σημαίνει ότι δε τήρησε ο έμπορας την συναλλαγή --> άρα αμφισβήτησέ την.

Υ.Γ. Δεν είναι τα 4€, είναι το γ@μώτο γιαυτό μην το αφήσεις. :p

Έχω f2g 2. Η χρέωση των 0,0017 ευρώ ανά δευτερόλεπτο προς κινητά f2g, είναι προς όλα τα f2g ή μόνο τα f2g 2;

Δηλαδή αν καλέσω f2g 1 ή f2g 5 θα έχω χρέωση 0,0017 ή 0,0035 ευρώ ανά δευτερόλεπτο;

Έχει απαντηθεί και παλιότερα η ίδια απορία σαν ερώτημα άλλου μέλους του φόρουμ αλλά δε θυμάμαι την απάντηση. :O

Έχω f2g 2. Η χρέωση των 0,0017 ευρώ ανά δευτερόλεπτο προς κινητά f2g, είναι προς όλα τα f2g ή μόνο τα f2g 2;

Δηλαδή αν καλέσω f2g 1 ή f2g 5 θα έχω χρέωση 0,0017 ή 0,0035 ευρώ ανά δευτερόλεπτο;

Έχει απαντηθεί και παλιότερα η ίδια απορία σαν ερώτημα άλλου μέλους του φόρουμ αλλά δε θυμάμαι την απάντηση. :O

Προς ολα τα f2g.

Κάνε εσύ την αμφισβήτηση. Έτσι λέγεται. Δεν έχει σημασία που έγινε με τη συγκατάθεσή σου. Εσύ έκανες τη συναλλαγή για να σου δοθούν κάποια χρήματα στον λογαριασμό του καρτοκινητού σου. Εφόσον δε δόθηκαν σημαίνει ότι δε τήρησε ο έμπορας την συναλλαγή --> άρα αμφισβήτησέ την.

Υ.Γ. Δεν είναι τα 4€, είναι το γ@μώτο γιαυτό μην το αφήσεις. :p

καλά ναι για το ****το είναι το ξέρω όχι για τα 4€, πήρα σήμερα στην alpha και μου είπανε να καλέσω όταν φανεί η συναλλαγή (μήπως τυχόν δείχνει σε εκρεμμότητα και απλά δεν ολοκληρωθεί) για να κάνω την αμφισβήτηση. Πιο πολύ κολλάω στο γεγονός να είχα δώσει λάθος νούμερο και να γίνω εγώ ρόμπα κι όχι στη διαδικασία απλά επειδή είμαι σίγουρος 99,99% ότι έδωσα σωστό μιας και το είχα ελέγξει επειδή δεν ήταν δικό μου 3 φορές και στο κανονικό και στην επιβεβαίωση αριθμού γι΄αυτό θα προχωρήσω.

George Bernard Shaw

καλά ναι για το ****το είναι το ξέρω όχι για τα 4€, πήρα σήμερα στην alpha και μου είπανε να καλέσω όταν φανεί η συναλλαγή (μήπως τυχόν δείχνει σε εκρεμμότητα και απλά δεν ολοκληρωθεί) για να κάνω την αμφισβήτηση. Πιο πολύ κολλάω στο γεγονός να είχα δώσει λάθος νούμερο και να γίνω εγώ ρόμπα κι όχι στη διαδικασία απλά επειδή είμαι σίγουρος 99,99% ότι έδωσα σωστό μιας και το είχα ελέγξει επειδή δεν ήταν δικό μου 3 φορές και στο κανονικό και στην επιβεβαίωση αριθμού γι΄αυτό θα προχωρήσω.

Πολυ πιθανο να εχει ακυρωθει η συναλλαγη και να γινει αυτο που σου ειπαν απο την Alpha bank. Μου εχει συμβει στο παρελθον σε συναλλαγη που ακυρωθηκε (οχι wind) να ειναι για αρκετες μερες σε εκκρεμοτητα και μετα να ακυρωθει.

Πολυ πιθανο να εχει ακυρωθει η συναλλαγη και να γινει αυτο που σου ειπαν απο την Alpha bank. Μου εχει συμβει στο παρελθον σε συναλλαγη που ακυρωθηκε (οχι wind) να ειναι για αρκετες μερες σε εκκρεμοτητα και μετα να ακυρωθει.

και μένα μου έχει συμβεί με το paypal βασικά που ήταν σε εκρεμμότητα καμιά βδομάδα επειδή είχε γίνει διπλή χρέωση τότε κατά την εγγραφή. Θα δείξει αν δε καταχωρηθεί μέχρι τη Τετάρτη

George Bernard Shaw

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά το επισημαίνω. Μου ήρθε χθες μνμ από Wind για τη μείωση των χρεώσεων στα πλαίσια Δέσμευσης Τιμής στα καρτοκινητά. Πλέον το F2G2 (αντίστοιχο Frog) εναρμονίστηκε με τις νέες μειωμένες χρεώσεις του Frog (0.0035 eur/sec προς εθνικά δίκτυα, 0,0017eur/sec προς F2G). Πιθανολογώ ότι το ίδιο συμβάνει με το F2G1 (αντίστοιχο Q).

Λαμβάνοντας υπόψιν τα:

- 0,0035eur/sec προς εθνικά δίκτυα (vs 0,0041eur/sec στην καλύτερη περίπτωση στα συμβόλαια)

- μη χρέωση πάγιου τέλους κλήσης (vs 30sec στα συμβόλαια)

- 0,04eur/sms προς όλα τα εθνικά και διεθνή δίκτυα (και 0,02eur/sms προς F2G) (vs 0,12eur/sms προς εθνικά δίκτυα και 0,24eur/sms προς διεθνή δίκτυα)

- F2G 2009 και λοιπά NonStop πακέτα

- όχι τέλος κινητής τηλεφωνίας...

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo

Τα συμπεράσματα δικά σας...

....υπαρχουν βεβαια και τα μηνυματα διπλασιασμου ή +50% δωρο ή ανανεωση απο την ιστοσελιδα της wind +50% δωρο..... :lol:...

..η αδερφη μου εβαλε απο την ιστοσελιδα της wind 50 ευρω -αφου της ειχε ερθει μηνυμα οτι αν ανανεωσει τον χρονο ομιλιας θα της κανουν +50% χρονο ομιλιας δωρο- και της προστεθηκαν στον λογαριασμο 110....:lol:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

....υπαρχουν βεβαια και τα μηνυματα διπλασιασμου ή +50% δωρο ή ανανεωση απο την ιστοσελιδα της wind +50% δωρο..... :lol:...

..η αδερφη μου εβαλε απο την ιστοσελιδα της wind 50 ευρω -αφου της ειχε ερθει μηνυμα οτι αν ανανεωσει τον χρονο ομιλιας θα της κανουν +50% χρονο ομιλιας δωρο- και της προστεθηκαν στον λογαριασμο 110....:lol:

Όντως, και τα 50'+50sms με κάθε κάρτα ανανέωσης από 10ευρ και πάνω. Πχ κάποιος που έχει συμβόλαιο με 30ευρ+2ευρ ο φόρος τουλάχιστον (Wind 200) μιλά 200 λεπτά (170λεπτά για το Flexy30) και από κει και πέρα με 0,0044ευρ/sec.

Mε F2G1/2 αν αντί να πληρώνει πάγιο 30+ευρ, βάζει μια 32ευρ κάρτα κάθε μήνα (δλδ 458ευρ με το +50% από τo site) μιλάει 50' + [(48 / 0.0035)/60] = 50 + 229= 279' (79' και 109' παραπάνω από Wind 200 και Flexy30 αντίστοιχα, που έχουν το ίδιο κόστος) και 50 sms καβάτζα (και 0,0035ευρ/sec σε αντίθεση με 0,0044 του συμβολαίου)

Όπως φαίνεται, με τα τωρινά δεδομένα, συμφέρει ακόμα και ένα άτομο με πάνω από το μ.ο. χρήση του κινητού του για ομιλία, να γυρίσει το συμβόλαιο (οποιασδήποτε εταιρείας) σε Wind F2G1/2. Βλέπω τον ταξιτζή της CosmOTE να μας ρωτάει όλους πως τα πηγαίνουμε στο σχολείο και εμάς να "παλεύουμε με τα χαρτζηλίκια".

Βέβαια ο διπλασιασμός κάρτας με μνμ (που έπαιζε παλιότερα), το +50% με μνμ (που παίζει τώρα) είναι random (αν και μου έχουν έρθει αρκετές φορές), ενώ το 50'+50 sms και το +50% από το site έχουν ημερομηνία λήξης 31/3/2009. Για το +50% από site νομίζω παλιότερα είχα δει ότι έληγε 31/03 αλλά τώρα δεν το βρίσκω. Ελπίζω να το μονιμοποιήσουν.

@ ΗΕΟ: Μου έχει έρθει και μένα μνμ για +50% κάρτα μέχρι 13/02, αλλά δεν περίμενα να ισχύει και το +50% από το site. Θα φορτώσω πολύ πράμα. x2.25 είναι αυτό, δεν είναι λίγο. :lol:

Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo

Προς ολα τα f2g.

Ευχαριστώ πολύ.

Μετά από αυτό και από τις ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις του chemeng (ευτυχώς που τα υπολόγισες εσύ γιατί βαριόμουν να το κάνω εγώ :lol: ) μάλλον ήλθε η ώρα του Wind1 που έχω να μετατραπεί σε καρτοκινητό f2g.

Το ψυχολογικό θέμα της αυτονομίας μάλλον λύνεται εύκολα με μια κάρτα ανανέωσης στο πορτοφόλι, "κάβα" για όποτε και αν χρειαστεί.

Μολις φορτωσα 20 ευρω στο καρτοκινητο καθως δε γνωριζα πως απ το site γινεται ανανεωση με πιστωτικη ,πραγμα που εκτος απο συμφερον ειναι και πολυ βολικο για μενα καθως τη χρησιμοποιω που τη χρησιμοποιω,κερδιζω κι ολα αυτα απ την καρεκλα μου!Κι εμενα μου ηρθε μυνημα +50% οποτε πηγε οχι Χ2.25 οπως λεει ο φιλος αλλα +50+50% = +100% καθως μου μπηκαν 40 ευρω...

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova