pan82 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Μετα που θα κανεις login δεν μπορεις να δεις το ιστορικο των συναλλαγων; δυστυχώς αν κι έχω γραφτεί για ευκολία έκανε τη συναλλαγή απευθείας χωρίς να κάνω login, τώρα που τη πάτησα ποτέ πάλι και πάντα θα κρατάω αντίγραφο. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Το ότι τα έχεις γράψει δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Όπως είδες το ίδιο μήνυμα το έγραψες τουλάχιστον 3 φορές για να σου απαντήσει κάποιος και αυτός ήμουν εγώ που τον προτρέπεις να αγνοεί τα μηνύματά σου. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Κοίτα πρώτα αν χρεώθηκε η πιστωτική σου . Στην συνέχεια κάνε αμφισβήτηη της συναλλαγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 δυστυχώς αν κι έχω γραφτεί για ευκολία έκανε τη συναλλαγή απευθείας χωρίς να κάνω login, τώρα που τη πάτησα ποτέ πάλι και πάντα θα κρατάω αντίγραφο. Κοίτα πρώτα αν χρεώθηκε η πιστωτική σου . Στην συνέχεια κάνε αμφισβήτηη της συναλλαγής. Όπως σου λέει ο Vasileios. Αν δε βγάζεις άκρη μέσω του σάιτ της Wind, τότε μπορείς να βγάλεις άκρη από την τράπεζά σου και την κάρτα σου. Αν έχεις ebanking δες αν δεσμεύτηκε το ποσό. Όταν γίνει χρέωση της συναλλαγής κάνε αμφισβήτησή της. Κανένα πρόβλημα, μην ανησυχείς καθόλου, δε πρόκειται να χάσεις τα λεφτά σου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Όπως σου λέει ο Vasileios. Αν δε βγάζεις άκρη μέσω του σάιτ της Wind, τότε μπορείς να βγάλεις άκρη από την τράπεζά σου και την κάρτα σου. Αν έχεις ebanking δες αν δεσμεύτηκε το ποσό. Όταν γίνει χρέωση της συναλλαγής κάνε αμφισβήτησή της. Κανένα πρόβλημα, μην ανησυχείς καθόλου, δε πρόκειται να χάσεις τα λεφτά σου. ;) ebanking έχω αλλά συνηθως θέλει 2-3 εργάσιμες για να περαστεί η συναλλαγή και δε βγάζει ποτέ δέσμευση στη πιστωτική από τώρα, οπότε Τρίτη ή Τετάρτη λογικά θα φανεί και τι πάω στη τράπεζα και κάνω αμφισβήτηση της συναλλαγής;; και τι θα πετύχω με αυτό όμως λογικά η συναλλαγή έγινε; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Να ρωτήσω κάτι παίδες? Έχετε ακούσει τίποτα για το αν το F2G θα πέσει στο αντίστοιχο με την Q 0.21/λεπτό? Γιατί αν γίνει αυτό έφυγα για F2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 ebanking έχω αλλά συνηθως θέλει 2-3 εργάσιμες για να περαστεί η συναλλαγή και δε βγάζει ποτέ δέσμευση στη πιστωτική από τώρα, οπότε Τρίτη ή Τετάρτη λογικά θα φανεί και τι πάω στη τράπεζα και κάνω αμφισβήτηση της συναλλαγής;; και τι θα πετύχω με αυτό όμως λογικά η συναλλαγή έγινε; Στο ebanking της Πειραιώς πάντως η δέσμευση του ποσού της πιστωτική/χρεωστικής φαίνεται στο λεπτό πάνω και μάλιστα με λεπτομέρειες συναλλαγής. Αμφισβήτηση συναλλαγής κάνεις και τηλεφωνικά νομίζω. Ίσως χρειαστεί να περάσεις και από το υποκατάστημα της τράπεζας. Θα σου πούνε στο τηλέφωνο. Ή μπορείς να κάνεις και το αντίθετο. Να πάρεις τον αριθμό της συναλλαγής από την τράπεζά σου και να επικοινωνήσεις με τη Γουίντ λέγοντάς τους ότι ποτέ αυτό το ποσό δεν περάστηκε στο καρτοκινητό σου. Έχεις πάρα πολλούς τρόπους να βρεις το δίκιο σου, αρκεί να μη το αφήσεις έτσι. Σε θέματα καρτών πάντα υπάρχει ασφάλεια των χρημάτων σου υπέρ του καταναλωτή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάται κάποιος για κάποια συναλλαγή του. Το δίκιο πάντα βρίσκεται. @haigoeo, το έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Από τη Γουίντ λένε ότι οι νέες τιμές θα εφαρμοστούν το συντομότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Να ρωτήσω κάτι παίδες? Έχετε ακούσει τίποτα για το αν το F2G θα πέσει στο αντίστοιχο με την Q 0.21/λεπτό? Γιατί αν γίνει αυτό έφυγα για F2G. Το πιο πιθανο ειναι να γινει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Να ρωτήσω κάτι παίδες? Έχετε ακούσει τίποτα για το αν το F2G θα πέσει στο αντίστοιχο με την Q 0.21/λεπτό? Γιατί αν γίνει αυτό έφυγα για F2G. Ότι θα γίνει,θα γίνει!Το θέμα είναι πότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Πολύ ωραία, αν το κάνει αυτό παιδιά η Wind με βλέπω προς τα εκεί. Δηλαδή 0.21/λεπτό και 600 λεπτά σε 2 wind αριθμούς είναι ότι πρέπει για μένα. Αν έβαζε και λίγο internet... (άπληστοι άνθρωποι) :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyss Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 εδω και δυο μερες τσεκαρω με το 1269 και βλεπω πως η χρεωση μου ειναι στο 0,0035 το δευτερολεπτο......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 εδω και δυο μερες τσεκαρω με το 1269 και βλεπω πως η χρεωση μου ειναι στο 0,0035 το δευτερολεπτο......... Η χρέωση αυτή προς όλα τα δίκτυα? Εχεις εναργοποιήσει κάποιο οικονομικό προγραμμα? (F2G1, 2, 3 κλπ) Επίσης αν σου είναι εύκολο θύμησε μου το νουμερο που πέρνουμε να αλλαξουμε οικονομικό πακέτο. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyss Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 ναι προς ολα τα δικτυα,εχω ενεργοποιημενο το f2g 1, και ο αριθμος που ψαχνεις ειναι το 1342! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Πολύ ωραία, αν το κάνει αυτό παιδιά η Wind με βλέπω προς τα εκεί. Δηλαδή 0.21/λεπτό και 600 λεπτά σε 2 wind αριθμούς είναι ότι πρέπει για μένα. Αν έβαζε και λίγο internet... (άπληστοι άνθρωποι) :P Αυτοι οι 2αριθμοι ειναι συμβολαιο η καρτοκινητα?αν ειναι καρτοκινητα τοτε να κανειs τη νεα προσφορα με το 1€ για 1000λεπτα+μνμ καθε μηνα αντι να δινειs καθε μηνα 5 για 600λεπτα.κ το ενα νουμερο απ αυτο που θεs να μιλαs αν ειναι F2G τοτε παλι να κανειs την προσφορα γιατι θα συμφερει κ στο αλλο να χειs τα 600λεπτα αν ειναι συμβολαιο αλλα αυτα υποθετω τα ξεs κ συ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Ευχαριστώ φιλε μου για την συμβουλή σου. Βασικά τα 2 wind που μιλάω πολύ είναι συμβόλαιο και το τρίτο καρτοκινητό. Οποτε έχεις δίκιο, θα τα βάλω και τα 2 πακέτα! Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Βλέπω στο site τις wind τις χρεώσεις και στο F2G 1 και 2 είναι ακριβώς ίδιες. Ποιος ο λόγος να υπάρχουν και τα 2 αυτά πακέτα? Και γίνεται να έχω προπληρωμένο internet όπως η vodafone που δίνεις 3.5 ευρώ (νομίζω) και έχεις 40mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Κάποια στιγμή θα γίνει πιστεύω! Θεωρώ μάλιστα ότι επειδή έπεσαν τα τέλη τερματισμού, θα πέσουν οι βασικές χρεώσεις σε όλα τα πακέτα σε όλες τις εταιρείες... Απλά η frog και η Q επειδή ποντάρουν στις βασικές χρεώσεις, έτρεξαν να το κάνουν για να κερδίσουν τις εντυπώσεις... Βέβαια την προηγούμενη φορά που έπεσαν οι χρεώσεις κατά 40% σε CU και What's up και 34% στις κανονικές βασικές του F2G, ήταν Νοέμβριος, αλλά αν δεν κάνω λάθος, τον Σεπτέμβρη έπεσαν τα τέλη τερματισμού τότε, οπότε δεν πρέπει να είναι πολύ μακριά η μέρα που θα ξαναπέσουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Κανονικά θα έπρεπε να μπει ένα μεγάλο πρόστιμο στη wind για παραπλάνηση. Δεν μπορεί να διαφημίζει την δέσμευση τιμής και να μην την τηρεί. Κανονικά από την στιγμή που κάποιο πακετο καρτοκινητής αλλάζει τιμή θα πρέπει και η wind βάση της δέσμευσης τιμής να την αλλάζει επίσης. Άντε 2-3 μέρες μέχρι να το πάρουν χαμπάρι και να κάνουν τις αλλαγές δικαιολογούνται. Εδώ όμως πέρασαν τόσες μέρες και δεν έχουν κάνει τίποτα ακόμη και όταν οι συνδρομητές της το ζήτησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Στο ebanking της Πειραιώς πάντως η δέσμευση του ποσού της πιστωτική/χρεωστικής φαίνεται στο λεπτό πάνω και μάλιστα με λεπτομέρειες συναλλαγής. Αμφισβήτηση συναλλαγής κάνεις και τηλεφωνικά νομίζω. Ίσως χρειαστεί να περάσεις και από το υποκατάστημα της τράπεζας. Θα σου πούνε στο τηλέφωνο. Ή μπορείς να κάνεις και το αντίθετο. Να πάρεις τον αριθμό της συναλλαγής από την τράπεζά σου και να επικοινωνήσεις με τη Γουίντ λέγοντάς τους ότι ποτέ αυτό το ποσό δεν περάστηκε στο καρτοκινητό σου. Έχεις πάρα πολλούς τρόπους να βρεις το δίκιο σου, αρκεί να μη το αφήσεις έτσι. Σε θέματα καρτών πάντα υπάρχει ασφάλεια των χρημάτων σου υπέρ του καταναλωτή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάται κάποιος για κάποια συναλλαγή του. Το δίκιο πάντα βρίσκεται. @haigoeo, το έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Από τη Γουίντ λένε ότι οι νέες τιμές θα εφαρμοστούν το συντομότερο. Και στη alpha δείχνει μια δέσμευση αλλά καμιά παραπάνω πληροφορία, τους πήρα και τηλέφωνο βλέπουν τη συναλλαγή αλλά δε βγαζει σε αυτούς κάποιο κωδικό από τη wind να μου δώσουν. Πήρα τηλέφωνο και στη wind και μου ειπαν χωρίς κωδικό συναλλαγής που μου έβγαλε το σύστημα δε γίνεται τίποτα και με παρέπεμψαν στην Εμπορική μήπως από κει μπορούν να δουν το κωδικό αλλά φαντάζομαι ότι αφού δεν είμαι πελάτης τους πως θα δουν το κωδικό χωρίς να χω και αριθμό συναλλαγής; Minovg για να κανω αμφισβήτηση όμως σημαίνει λογικά ότι δηλώνω ότι δεν έκανα τη συναλλαγή, το θέμα είναι ότι την έκανα απλά αυτός με τον οποίο έκανα τη συναλλαγή είχε πρόβλημα η τράπεζα πρακτικά πήρε εντολή κανονικά από μένα να τον πληρώσει. Δε ξέρω βεβαια μήπως με αυτό που λες αν μπορεί να συννενοηθεί η μια τράπεζα με την άλλη θα ρωτήσω αύριο. Είναι και μικρό το ποσό γι΄αυτό δεν αγχώνομαι και πολύ βασικά αν ήταν κανά 30άρι εννοείται θα έτρεχα να κάνω φασαρία αν και φταίω γιατί στους όρους λέει ότι είμαι υποχρεωμένος να κρατήσω αντίγραφο της συναλλαγής και δε το έκανα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 εδω και δυο μερες τσεκαρω με το 1269 και βλεπω πως η χρεωση μου ειναι στο 0,0035 το δευτερολεπτο......... Έκανα δοκιμαστικά μια κλήση 10 δευτερολέπτων προς Vodafone και με χρέωσε 0,04 ευρώ. Αυτό μεταφράζεται σε χρέωση της τάξης του 0,004/δευτερόλεπτο, δηλαδή 0,24/λεπτό. Aυτό σημαίνει ότι οι νέες χρεώσεις δεν είναι σε ισχύ! :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 o,oo42 den ine to deyterolepto?den eprepe na se xrewsi ligo parapanw? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 o,oo42 den ine to deyterolepto?den eprepe na se xrewsi ligo parapanw? Ναι, αλλά αν λάβεις υπόψη σου τις στρογγυλοποιήσεις και το ότι οι χρονομετρητές κλήσεων στα κινητά δεν είναι απόλυτοι, τόσο περίπου βγαίνει. Πάντως δεν έχει μειωθεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Κανονικά θα έπρεπε να μπει ένα μεγάλο πρόστιμο στη wind για παραπλάνηση. Δεν μπορεί να διαφημίζει την δέσμευση τιμής και να μην την τηρεί. Κανονικά από την στιγμή που κάποιο πακετο καρτοκινητής αλλάζει τιμή θα πρέπει και η wind βάση της δέσμευσης τιμής να την αλλάζει επίσης. Άντε 2-3 μέρες μέχρι να το πάρουν χαμπάρι και να κάνουν τις αλλαγές δικαιολογούνται. Εδώ όμως πέρασαν τόσες μέρες και δεν έχουν κάνει τίποτα ακόμη και όταν οι συνδρομητές της το ζήτησαν. Νομιζω οτι αν θελει μπορει να μην ακολουθει καποιεs κινησειs των αλλων εταιρειων.Ε κ περιμενε λιγο βρε αν βγαλει κ αυτη κατευθειαν τιs νεεs χρεωσειs των αλλων εταιρειων τοτε δν θα χουν καποιο χρονικο διαστημα αυτεs να κερδισουν κοσμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Ευχαριστώ φιλε μου για την συμβουλή σου. Βασικά τα 2 wind που μιλάω πολύ είναι συμβόλαιο και το τρίτο καρτοκινητό. Οποτε έχεις δίκιο, θα τα βάλω και τα 2 πακέτα! Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Βλέπω στο site τις wind τις χρεώσεις και στο F2G 1 και 2 είναι ακριβώς ίδιες. Ποιος ο λόγος να υπάρχουν και τα 2 αυτά πακέτα? Και γίνεται να έχω προπληρωμένο internet όπως η vodafone που δίνεις 3.5 ευρώ (νομίζω) και έχεις 40mb? Ετσι πρεπει κ απ την αλλη μπορει καποια να βγαλει μια προσφορα που να μη τη βγαλει η αλλη οποτε καλο ειναι να υπαρχουν κ τα 2πακετα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Ξεχασα να απαντησω κ για το internet.Μπορειs να χειs με 4€->40ΜΒ στη wind.Στη vodafone ειναι με 3.50€->30ΜΒ οχι 40.Μη παραπληροφουμε κ τον κοσμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Για να αλλάξουμε sim πρέπει να πληρώσουμε; Έχω μία TELESTET sim του 1999. Εάν τους πάω εγώ sim (από αυτά τα πακέτα που μοιράζουν δωρεάν), θα μου κάνουν την αλλαγή; Αφού έτσι και αλλιώς τα συγκεκριμένα πακέτα είναι απενεργοποιημένα. Υ.Γ. Ο θείος μου παλαιότερα 1998 ή 1999, είχε αλλάξει αριθμό TELESTET και είχε κρατήσει την ίδια SIM. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts