Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνωρίζει κανείς την διαδικασία ενεργοποίησης του Προσωπικού Τηλεφωνητή για το F2G; Επίσης, είναι δυνατή η ταυτόχρονη χρήση του τηλεφωνητή μαζί με την υπηρεσία χαμένων κλήσεων όπου λαμβάνεις ενημέρωση SMS για όσους αριθμούς σε καλέσανε όταν το κινητό είναι εκτός δικτύου;

Ευχαριστώ πολύ.

Στο δικό μου νούμερο ήταν ενεργοποιημένος οπότε δεν έχω ψάξει για αυτήν την διαδικασία.

Αν θυμάμαι καλά, ναι μπορείς να έχεις χαμένες κλήσεις σε sms + τηλεφωνητή.

Έχω κάποια καρτοκινητά που δεν τα χρησιμοποιούσα εδώ και καιρό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω τον αριθμό τους χωρίς να καλέσω το CC;

Δεν εχεις κρατησει τις θηκες τους?Αν της εχεις κρατησει αλλα δεν ξερεις ποιος αριθμος αντιστοιχει που,υπαρχει ενας μεγαλος αριθμος πανω στην καρτα serial number τον οποιον τον αντισοτιχεις με αυτον του πακετου.

Αν δεν εχεις κρατησει ουτε τα πακετα,τοτε δεν ξερω τι θα μπορουσε να γινει.

Κανε μια επεκταση υπολοιπο απο αυτες της sos αν δεν θες να κανεις ανανεωση.

EDIT:Lol,ασε που αν παρεις στο cc,στην wind πριν κανουν το οτιδηποτε σου ζητανε τον αριθμο του κινητου...

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Για επέκταση υπολοίπου θέλουν να χεις κάνει ανανέωση το τελευταίο 2μηνο...

Ακυρο: Αυτό ισχύει για την Cosmote. Για Wind δεν ξέρω τι ισχύει.

Δεν είναι λύση αυτή.

Και βεβαια ειναι λυση.Αλλα καταλαβαινω οτι δεν θες να πληρωσεις:ninja: .Παρε το 1260 και πες οτι εχεις ξεχασει τον αριθμο.Θα σου ζητησει τους αριθμους που γραφει η καρτα sim πανω.Μπορει και να αρνηθουν.Ισως νομιζουν οτι εχεις κλεψει την καρτα sim.Κανε μια προσπαθεια:rolleyes:

Δεν μπορώ να δώσω 3 € για 6-7 κάρτες μόνο και μόνο για να δω ποιος είναι ο κάθε αριθμός.

Ασε που νομίζω ότι έχουν καταργηθεί οι κάρτες των 3 €.

Οι καρτες ναι,απο καταστημα ομως μπορεις να βαλεις οποιο ποσο θες.Ισως και 1 ευρω.Δλδ στν καλυτερη πληρωνεις 6 ευρω και εισαι μεσα.

Το να κάνει μια αναπάντητη από τα νούμερα που έχει, προς κάποιο δικό του κινητό, είναι δύσκολο? :O

Helloooo :p αφού δεν έχουν καθόλου μονάδες τα καρτοκινητά :p

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Helloooo :p αφού δεν έχουν καθόλου μονάδες τα καρτοκινητά :p

Είναι δυνατόν να μην έχουν μονάδες καινούργια αχρησιμοποίητα καρτοκινητά, ούτε €1 ή έστω €0,10? :confused:

Η wind εχει καποια υπηρεσια που σπαει την αποκρυψει?Ειχα διαβασει πως σε καποια εταιρια μπορεις να το ενεργοποιησεις αυτο.

Δεχτηκα κατι περιεργες κλησεις σημερα μετα τα μεσανυχτα.

Στο δικό μου νούμερο ήταν ενεργοποιημένος οπότε δεν έχω ψάξει για αυτήν την διαδικασία.

Αν θυμάμαι καλά, ναι μπορείς να έχεις χαμένες κλήσεις σε sms + τηλεφωνητή.

Βασικά βρήκα άκρη, πρέπει να καλέσεις το 122, αν είναι η πρώτη φορά που το καλείς θα λάβεις μάλιστα ένα SMS καλωσορίσματα στον "Προσωπικό Τηλεφωνητή", ύστερα μέσα από το φωνητικό μενού θα πρέπει να ορίσεις ένα νέο PIN για την ακρόαση των μηνυμάτων σου (το προκαθορισμένο είναι το 1111) και μετά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον Τηλεφωνητή.

Το κακό είναι πως σε αντίθεση με εκείνον του Vodafone CU που χρεώνει ανά κλήση, ο τηλεφωνητής του F2G κοστίζει πολύ περισσότερο καθώς χρεώνεσαι ανά δευτερόλεπτο ακόμα και όταν καλείς το 122 δίχως ακρόαση μηνυμάτων έτσι με τους πειραματισμούς φύγανε 2,5 ευρό, συνεπώς μέχρι να υπάρξει οικονομικότερη χρέωση θα αφήσω ανεκμετάλλευτη αυτή την υπηρεσία προτιμώντας την vodafone.

Κρίμα!

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Βασικά βρήκα άκρη, πρέπει να καλέσεις το 122, αν είναι η πρώτη φορά που το καλείς θα λάβεις μάλιστα ένα SMS καλωσορίσματα στον "Προσωπικό Τηλεφωνητή", ύστερα μέσα από το φωνητικό μενού θα πρέπει να ορίσεις ένα νέο PIN για την ακρόαση των μηνυμάτων σου (το προκαθορισμένο είναι το 1111) και μετά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον Τηλεφωνητή.

Το κακό είναι πως σε αντίθεση με εκείνον του Vodafone CU που χρεώνει ανά κλήση, ο τηλεφωνητής του F2G κοστίζει πολύ περισσότερο καθώς χρεώνεσαι ανά δευτερόλεπτο ακόμα και όταν καλείς το 122 δίχως ακρόαση μηνυμάτων έτσι με τους πειραματισμούς φύγανε 2,5 ευρό, συνεπώς μέχρι να υπάρξει οικονομικότερη χρέωση θα αφήσω ανεκμετάλλευτη αυτή την υπηρεσία προτιμώντας την vodafone.

Κρίμα!

Η οποία vodafone άλλαξε την χρέωση από 0,15 ευρω/κλήση σε 0,25 ευρώ/κλήση περίπου. Περίπυ 67% αύξηση. Τίποτα σπουδαίο μιας και η αύξηση στο μισθό μου είναι 4,5% σε δύο δόσεις. Ψιλοπράγματα...

Μόνο που το 67 % αύξηση είναι μετά από μιά δεκαετία.

Υπολόγισε λοιπόν πόσο έχει αυξηθεί ο μισθός σου τα τελευταία 10 χρόνια

Τελικα με υπηρεσια αρσης απορρητου τι γινεται ρε παιδια?Εχω ακουσει καποιους παντως απο κοσμοτε να λενε πως γινεται,και κατι πως για vodafone πρεπει να κανεις αιτηση στην εξυπηρετηση.

Μόνο που το 67 % αύξηση είναι μετά από μιά δεκαετία.

Υπολόγισε λοιπόν πόσο έχει αυξηθεί ο μισθός σου τα τελευταία 10 χρόνια

Συγνώμη δεν ήθελα να προσβάλω κάποιον. Διαπίστωση έκανα...

Μερικα κινητα και αριθμοι εφοσον δεν εχεις ανανεωσει χρονο για 6 μηνες μπορουν να στο φρακαρουν, εχει συμβει παλιοτερα, αλλα τουλαχιστον να εισαι νοιασμενος..

Οι καρτες ναι,απο καταστημα ομως μπορεις να βαλεις οποιο ποσο θες.Ισως και 1 ευρω.Δλδ στν καλυτερη πληρωνεις 6 ευρω και εισαι μεσα.

Απο 3euro μπορεις να βαλεις σε καταστημα αλλα και παλι σου ζητανε τον αριθμο για να σου φορτωσουν το ποσο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο 3euro μπορεις να βαλεις σε καταστημα αλλα και παλι σου ζητανε τον αριθμο για να σου φορτωσουν το ποσο!

Εδώ και περίπου δέκα μέρες μπορείς να βάλεις από 1 ευρώ (μέχρι 50 όπως ίσχυε πάντα).

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Τωρα στο κινητο μου εχω χρεωση 39 λεπτα το λεπτο, με ποιο τροπο θα μειώσω τις χρεώσεις σε άλλο πακέτο στα 25 λεπτά και σε ποιο πρόγραμμα, στα καταστήματα της εταιρείας φυσικά δεν γνωρίζουν τίποτα..

Τωρα στο κινητο μου εχω χρεωση 39 λεπτα το λεπτο, με ποιο τροπο θα μειώσω τις χρεώσεις σε άλλο πακέτο στα 25 λεπτά και σε ποιο πρόγραμμα, στα καταστήματα της εταιρείας φυσικά δεν γνωρίζουν τίποτα..

Καλείς από το κινητό σου στο 1342 και επιλέγεις το F2G1 αντίστοιχο της Q-Card.

Ρώτησες σε κάτάστημα και δεν το ήξεραν ή δεν μπήκες καν στον κόπο και απλά υποτιμάς τους υπαλλήλους των καταστημάτων;

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova