aspirin Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Τα 1200 δωρεάν λεπτά προς σταθερά, είναι αστικά και υπεραστικά? Δλδ όλη την ελλάδα καλούμε? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Τα 1200 δωρεάν λεπτά προς σταθερά, είναι αστικά και υπεραστικά? Δλδ όλη την ελλάδα καλούμε? Ευχαριστώ πολύ Ναι.. Ισχύει για όλα τα σταθερά γενικά..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOMETHINGOOD26 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Να ρωτήσω παιδιά ξέρετε αν υπάρχουν νέες συνδέσεις καρτοκινητών με 1 ευρω ?και αν ξέρετε ενδιαφέρομαι για Θεσσαλονίκη που πουλαν? Παράθεση ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε εμάς το προνόμιο της επιλογής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billkiork Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Τα 1200 δωρεάν λεπτά προς σταθερά, είναι αστικά και υπεραστικά? Δλδ όλη την ελλάδα καλούμε? Ευχαριστώ πολύ Και κάτι άλλο. Τα 1200 προς κινητά ισχύουν μόνο προς αριθμούς wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Και κάτι άλλο. Τα 1200 προς κινητά ισχύουν μόνο προς αριθμούς wind? Όχι, μόνο προς f2g απ'όσο ξέρω. Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Όχι, μόνο προς f2g απ'όσο ξέρω. Μόνο προς F2G και προς σταθερά είναι τα 1200 λεπτά.. Και τα 1200 μηνύματα προς F2G.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Να ρωτήσω παιδιά ξέρετε αν υπάρχουν νέες συνδέσεις καρτοκινητών με 1 ευρω ?και αν ξέρετε ενδιαφέρομαι για Θεσσαλονίκη που πουλαν? στην παραλια,σε λαικες,σε περιπτερο στην εγνατια (σταση κολομβου)...:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmail Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Απίστευτο κι όμως Ελληνικό Όλοι Γνωρίζουμε πλέον ότι η Wind έχει βγάλει μια προσφορά για το πρόγραμμα F2g οπού ούτε λίγο ούτε πολύ μας δίνει 1200 λεπτά ομιλίας προς κινητά F2g και σταθερά καθώς και 1200 sms. Πολύ καλά ως εδώ.. Το κουφό της όλης υπόθεσης είναι όμως ότι για να πληροφορηθείτε το υπόλοιπο διαθέσιμο χρόνο που σας έχει απομείνει από αυτά τα 1200 λεπτα χρόνου ομιλίας … απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ !!! καλό ε??? Σε επικοινωνία μου με το τμήμα εξυπηρέτησης σχετικα με αυτό το θέμα μου απάντησαν μετά από σκέψη 2 λεπτών ότι είναι τεχνικά αδύνατο, ετσι δεν μπορουμε να μαθουμε τον διαθέσιμο χρόνο ομιλίας μας, και ότι το 1269 δεν μας το λέει! Πολύ απλά μου είπε ο υπάλληλος της Wind ότι θα τον υπολογίζω μονός μου!!! Κοινώς θα κρατάω σημειώσεις! Έλεος κυρία WIND! Έλεος.. Εν έτη 2008 στην Κοινωνία της Πληροφορίας και δεν μπορείτε να δώσετε σωστές υπηρεσίες στους πολίτες.. Η μήπως κάτι άλλο πονηρό συμβαίνει εις Βάρος των ανυποψιαστων καταναλωτών ?? Σκεφτείτε το παιδιά και μην αφήνετε να σας υποβιβάζουν τη νοημοσύνη σας.. Με εκτίμηση Παράθεση -Τopmail- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Στείλε κενό μήνυμα στο 1269. Θα έχεις ενημέρωση για τον χρόνο ομιλίας και για τα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Απίστευτο κι όμως Ελληνικό Όλοι Γνωρίζουμε πλέον ότι η Wind έχει βγάλει μια προσφορά για το πρόγραμμα F2g οπού ούτε λίγο ούτε πολύ μας δίνει 1200 λεπτά ομιλίας προς κινητά F2g και σταθερά καθώς και 1200 sms. Πολύ καλά ως εδώ.. Το κουφό της όλης υπόθεσης είναι όμως ότι για να πληροφορηθείτε το υπόλοιπο διαθέσιμο χρόνο που σας έχει απομείνει από αυτά τα 1200 λεπτα χρόνου ομιλίας … απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ !!! καλό ε??? Σε επικοινωνία μου με το τμήμα εξυπηρέτησης σχετικα με αυτό το θέμα μου απάντησαν μετά από σκέψη 2 λεπτών ότι είναι τεχνικά αδύνατο, ετσι δεν μπορουμε να μαθουμε τον διαθέσιμο χρόνο ομιλίας μας, και ότι το 1269 δεν μας το λέει! Πολύ απλά μου είπε ο υπάλληλος της Wind ότι θα τον υπολογίζω μονός μου!!! Κοινώς θα κρατάω σημειώσεις! Έλεος κυρία WIND! Έλεος.. Εν έτη 2008 στην Κοινωνία της Πληροφορίας και δεν μπορείτε να δώσετε σωστές υπηρεσίες στους πολίτες.. Η μήπως κάτι άλλο πονηρό συμβαίνει εις Βάρος των ανυποψιαστων καταναλωτών ?? Σκεφτείτε το παιδιά και μην αφήνετε να σας υποβιβάζουν τη νοημοσύνη σας.. Με εκτίμηση Καλεσε 1265 ΄'Η στειλε κενο sms στο 1269 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 το 1269 παντα χωρις χρεωση μας ενημερωνει για τον ακριβη χρονο που μας μενει και ποσα sms εχουμε .. και παλι μπραβο στην wind :D Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Απίστευτο κι όμως Ελληνικό Όλοι Γνωρίζουμε πλέον ότι η Wind έχει βγάλει μια προσφορά για το πρόγραμμα F2g οπού ούτε λίγο ούτε πολύ μας δίνει 1200 λεπτά ομιλίας προς κινητά F2g και σταθερά καθώς και 1200 sms. Πολύ καλά ως εδώ.. Το κουφό της όλης υπόθεσης είναι όμως ότι για να πληροφορηθείτε το υπόλοιπο διαθέσιμο χρόνο που σας έχει απομείνει από αυτά τα 1200 λεπτα χρόνου ομιλίας … απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ !!! καλό ε??? Σε επικοινωνία μου με το τμήμα εξυπηρέτησης σχετικα με αυτό το θέμα μου απάντησαν μετά από σκέψη 2 λεπτών ότι είναι τεχνικά αδύνατο, ετσι δεν μπορουμε να μαθουμε τον διαθέσιμο χρόνο ομιλίας μας, και ότι το 1269 δεν μας το λέει! Πολύ απλά μου είπε ο υπάλληλος της Wind ότι θα τον υπολογίζω μονός μου!!! Κοινώς θα κρατάω σημειώσεις! Έλεος κυρία WIND! Έλεος.. Εν έτη 2008 στην Κοινωνία της Πληροφορίας και δεν μπορείτε να δώσετε σωστές υπηρεσίες στους πολίτες.. Η μήπως κάτι άλλο πονηρό συμβαίνει εις Βάρος των ανυποψιαστων καταναλωτών ?? Σκεφτείτε το παιδιά και μην αφήνετε να σας υποβιβάζουν τη νοημοσύνη σας.. Με εκτίμηση καλα χαλαρωσε λιγο! εταιρια κινητης τηλεφωνιας ειναι οχι κομμα για τις εκλογες! τις απαντησεις τις πηρες ηδη. :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Καλα οι υπαλληλοι της ειναι αχρηστοι,σκετα κρεατα.Το πασχα που ηθελα να αλλαξα σε f2g5 και ημουν στο νησι και δεν ειχα ιντερνετ πηγα απο το καταστημα να μου πουν ποιον αριθμο καλο,και δεν καταλαβαιναν οτι ηθελα το αντοιστοιχω της vodafone,και μου λεγαν ξανα και ξανα για τις προσφορες νον-στοπ. Τις πηρε αφοτου εορτης,δεν μπορουσε να γνωριζει προφητικα πως θα τις επαιρνε.Αφηστε το παιδι να εκφρασει την πικρια του. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Ενημερωτικά και μόνο, μιας και δεν έχω σκοπώ να αλλάξω αυτή τη στιγμή εταιρία. Πιο "πακέτο" από πια εταιρία προσφέρει περισσότερα λεπτά χρόνου ομιλίας προς όλα, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΡΟΣ ΟΛΑ τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας; Μιλάω πάντα για καρτοκινητά. Να σημειώσω ότι τα SMS δε με ενδιαφέρουν. Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Ενημερωτικά και μόνο, μιας και δεν έχω σκοπώ να αλλάξω αυτή τη στιγμή εταιρία. Πιο "πακέτο" προσφέρει περισσότερα λεπτά χρόνου ομιλίας προς όλα, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΡΟΣ ΟΛΑ τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας; Μιλάω πάντα για καρτοκινητά. Τα SMS δε με ενδιαφέρουν. Wind 100, με 100 Δωρεάν Λεπτά ομιλίας, πληρώνοντας το μηνα €27, αλλα δεν συμφέρει πια διότι: €27 : 100 min = €0,27/min, μιας και με το Οικονομικό Πακέτο F2G 1 χρεώνεσαι €0,12 το λεπτό, προς κινητά F2G, και €0,252 το λεπτό, προς όλα τα αλλα κινητά και σταθερά. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Χμμμ... Να το περιορίσω λίγο το θέμα; 27 ευρώ το μήνα είναι πολλά για καρτοκινητό κατά τη γνώμη μου. Ας πούμε λοιπόν για πακέτα εως 10-15 ευρώ. Ευχαριστώ Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Χμμμ... Να το περιορίσω λίγο το θέμα; 27 ευρώ το μήνα είναι πολλά για καρτοκινητό κατά τη γνώμη μου. Ας πούμε λοιπόν για πακέτα εως 10-15 ευρώ. Ευχαριστώ Στο F2G5 με 5€ την εβδομάδα θα έχεις πακέτο με 30 λεπτά και 30 SMS προς όλους. Αν είναι πολλά, βάζεις το F2G1 ή F2G2 και έχεις τα φθηνότερα δυνατά. Δεν γίνεται φθηνότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 O.K. Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας. :) Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Στο F2G5 με 5€ την εβδομάδα θα έχεις πακέτο με 30 λεπτά και 30 SMS προς όλους. Αν είναι πολλά, βάζεις το F2G1 ή F2G2 και έχεις τα φθηνότερα δυνατά. Δεν γίνεται φθηνότερα... Αυτά μπορεί να τα βάλει και στα F2G 1 και F2G 2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Αυτά μπορεί να τα βάλει και στα F2G 1 και F2G 2 :) Λάθος... Το πακέτο με τα 5 € την εβδομάδα μπορεί μόνο στο F2G5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Λάθος... Το πακέτο με τα 5 € την εβδομάδα μπορεί μόνο στο F2G5... Έχεις δίκιο, γράψε λάθος... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 γινεται να εχω ενεργοποιημενο free 2 go non stop 500 προς 2 αριθμους και ταυτοχρονα να εχω και αυτο της παρεας με τα 1200? και αν παρω τηλεφωνο το δηλωμενο απο ποιο θα τρωει τα λεπτα? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Δυστυχώς δεν γίνετε . Οπότε δεν έχει νόημα και το δεύτερο ερώτημα σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece1981 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Μπορείς να το μάθεις το υπόλοιπο. Απλά στέλνεις κενό SMS στο 1269, και λαμβάνεις 2 SMS, το πρώτο για το υπόλοιπο του διαθέσιμου χρόνου ομιλίας σου σε ευρώ, και το δεύτερο για το υπόλοιπό σε λεπτά και SMS από την επιλογή Non Stop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Γνωρίζει κανείς την διαδικασία ενεργοποίησης του Προσωπικού Τηλεφωνητή για το F2G; Επίσης, είναι δυνατή η ταυτόχρονη χρήση του τηλεφωνητή μαζί με την υπηρεσία χαμένων κλήσεων όπου λαμβάνεις ενημέρωση SMS για όσους αριθμούς σε καλέσανε όταν το κινητό είναι εκτός δικτύου; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts