Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο nοnstοp που προσφερει 30 κλησεις προς wind,Q και mοmad με 5ευρω εγινε αλλαγη.Πλεον καθε κληση εχει οριο 2ωρες(120 λεπτα) και δεν ειναι απεριοριστες.

Στο nοnstοp που προσφερει 30 κλησεις προς wind,Q και mοmad με 5ευρω εγινε αλλαγη.Πλεον καθε κληση εχει οριο 2ωρες(120 λεπτα) και δεν ειναι απεριοριστες.

Δεν θα σοβαρευτούν ποτέ. Ένα βήμα μπροστά δύο πίσω - δεν μπορούν να κάνουν κάτι καλό χωρίς να θαλασσώσουν κάτι άλλο.

Για το Νοn Stop 1200 :

Ξερει κανεις πως μπορουμε να μαθουμε το υπολοιπο του χρονου ομιλιας κ των sms που μας εχουν απομεινει???

WIND :D

Για το Νοn Stop 1200 :

Ξερει κανεις πως μπορουμε να μαθουμε το υπολοιπο του χρονου ομιλιας κ των sms που μας εχουν απομεινει???

Αναφέρθηκε μερικά μηνύματα πιο πάνω:

οταν στειλεις μηνυμα για να μαθεις ποσα χρηματα εχεις μεσα στου στελνει στο καπακι και μηνυμα για το ποσο χρονο και sms σου εχουν μεινει.. :D

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

δυστυχώς στο πρόγραμμα με κλήσεις 30 non stop δεν μπορείς να δεις πόσες κλήσεις έχεις κάνει! εμένα με ενημέρωσαν και μου έστειλαν μήνυμα μετά από μισή ώρα όταν μου τελείωσανοι κλήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι να το κάνω όμως που είχα κάνει μια κλήση στο διάστημα αυτό και έχασα 40 ευρώ έτσι απλά…

απάτη αυτές οι 30 κλήσεις καντέ κάτι να φαίνονται ποσές κλήσεις εχείς ακόμα στην διάθεση σου!

τωρά αυτή η νέα προσφορά για τα 1200 λεπτα και μηνύματα ειναι κάθαρα μια απαντήση στην what's up αν ειναι μάγκες ας το κρατήσουν μονίμα και οπώς είπε ενα φίλος ποιο πάνω ας τα μειώσουν στα μισά εκει θα έχουν κανει 10 βήματα μπροστά...

Είστε μάγκες κυρίοι αποδείξτε το και κρατήστε αυτη την προσφόρα τότε θα γίνεται το νούμερο 1 στην καρτοκινητή!

venceremos

εγώ παίδες πιστεύω ότι την προσφορά με τα 1200 λεπτά σε κινητά f2go και σταθερά και 1200 μηνύματα θα την πάρουν πίσω ως εξής θα το κάνουν 600 λεπτά και 600 μηνύματα σε κινητά f2go. Δεν είναι δυνατόν να ακυρώνουν το πρόγραμμα non stop προς σταθερά με 5 ευρώ 120 λεπτά δεν είναι τόσο γενεώδωροι … φάνηκε ότι φοβήθηκε την προσφορά της what’s up και απάντησαν με καλύτερη… έτσι όμως δεν κάνεις βήματα μπροστά αλλά ακολουθείς … τα τελευταία 2 προγράμματα που έχουν βάλει στο non stop κρύβουν παγίδες αν δεν είσαι προσεκτικός χάνεις όλη την κάρτα όπως την πάτησα και εγώ με τις 30 απεριόριστες κλήσεις.

Βήμα μπροστά θα κάνετε κύριοι αν κρατήσετε και τα σταθερά μέσα… αυτή την στιγμή η cosmote σας βγαίνει μπρόστα…

venceremos

Ρε παιδιά εμένα δε με ενδιαφέρει το Non-Stop της παρέας γιατί θέλω να παίρνω σε Wind σύνδεση και όχι F2G.

Μεθαύριο λήγει το Non-Stop 500 μου, παίρνω τηλέφωνο στο 1265 δοκιμαστικά για να δω τι λέει και δεν αναφέρει πια πουθενά επιλογή για Non-Stop 500.

Καταργήθηκε ή φταίει που το προηγούμενο 500ρι δεν έχει λήξει ακόμα; :worry: Ελπίζω να μη καταργήθηκε γιατί με έχει βολέψει εδώ και χρόνια (από το πρώτο μήνα που είχε ξεκινήσει το πραγματικό non-stop τότε, ωραίες εποχές :p)

EvEn DeAtH MaY DiE

Καταργήθηκε ή φταίει που το προηγούμενο 500ρι δεν έχει λήξει ακόμα;

Δεν έχει καταργηθεί, ισχύει κανονικά αλλά επειδή δεν έχει λήξει το προηγούμενο 500άρι δεν σου εμφανίζει την επιλογή. Εγώ το ενεργοποίησα κανονικά πριν 4-5 μέρες.

Όπως θα έχετε διαπιστώσει, ο καθένας μας βολεύεται με διαφορετικές προσφορές/προγράμματα και είναι φυσικό να μην μπορεί να είναι ευχαριστημένος από τις κινήσεις κάθε εταιρείας (στην περίπτωσή μας της Wind). Εγώ προσωπικά είμαι στο κλασικό F2G και χρησιμοποιώ εδώ και πολλούς μήνες το Non-Stop 500 για δύο αριθμούς, ώστε να μπορώ να μιλάω με την κοπέλα μου και με τον πατέρα μου και δε με ενδιαφέρουν τα μηνύματα (τουλάχιστον για αυτούς τους δύο αριθμούς). Τα 500 λεπτά μου φαίνονται αρκετά και άνετα θα την έβγαζα και με 400, οπότε ΔΕΝ θα ήθελα να γίνει το πακέτο Non Stop 600 και να με αναγκάσουν να πληρώνω ακόμα περισσότερο "δωρεάν" χρόνο που δεν θα τον χρησιμοποιούσα ποτέ.

Αν ήθελα φθηνές κλήσεις θα είχα διαλέξει κάποιο πακέτο, αν ήθελα φθηνά SMS θα διάλεγα άλλο πακέτο και αν είχα λεφτά θα έκανα μια σύνδεση για να μιλάω όσο θέλω! :O

Προς το παρόν είμαι άφραγκος και προσπαθώ να την βγάλω οικονομικά με το καρτοκινητό, ανεχόμενος τις @@ που κατά καιρούς κάνει η αγαπημένη μας Wind αλλά και χρησιμοποιώντας διάφορες υπηρεσίες της που με βολεύουν και με συμφέρουν (τουλάχιστον περισσότερο από τις ανταγωνιστικές προτάσεις). :)

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Συνοψίζοντας...1)Σε ότι αφορά και μόνο τα σταθερά η τιμή είναι σουπερ.Αν υποθέσουμε οτι κάποιος τρώεει όλο το χρόνο μόνο σε σταθερά (1200 λεπτά) τότε είναι πολύ φτηνότερο κι απο το να παίρνεις απο σταθερό.Αλήθεια όταν λέει σταθερά εννοεί όλα;Δηλαδή αν καλέσω Θεσ/νικη απο αθήνα σε σταθερό είναι οκ; ή έχουν καμια πατέντα να βλέπουν κεραία που λαμβάνεις ή δε ξερω κι εγώ τι άλλο και το χρεώνουν αλλιώς;

2) Μεγάλη μούφα που δεν έχουν υπηρεσία να βλέπεις αν οι άλλοι έχουν F2g. Αυτό δέιχνει απο τη μια προχειρότητα και απο την άλλη δόλο. Θα πιάσουν αυτους που νομίζουν οτι ό,τι ξεκινά απο 693 είναι μέσα στο πρόγραμμα και θα πληρώσουν τα μαλλιά τους. Εξάλλου μάλλον στοχεύουν πολύ να πιάσουν νέους πελάτες καρτοκινητής γιατί οταν το πρωτοακούει κάποιος λεει OYAOY και ειδικά αν είναι καμια παρέα πιτσιρικια θα πουν όλα ας πάρουμε τέτοιες κάρτες να μιλάμε όλοι με όλους πολύ και να έχουμε και τα σταθερά. Το ότι λήγει τον Ιούνη θα το δούν μετά.

3)Οπως και να έχει για κάποιος χρήστες είναι καλό.Ολοι όσοι βάζουν το νον σττοπ 500 πχ δεν έχουν πλέον λόγο να το χησιμοποιήσουν όσο ισχύει αυτή η προσφορά αφού με 80 λεπτά θα έχουν και τα σταθερά και δυνατότητα και για επικοινωνία με πιο πολλούς.

Πάντως εν κατακλείδι η προσφορά σαν υπηρεσία θα έχει νόημα να κρατηθεί αν γίνει ως εξής:

να έχουν γύρω στα 300 λεπτά προς όλους τους wind αριθμούς και προς σταθερά και 300 μηνύματα. Ετσι θα μείνει κοινό να χρησιμοποιεί τις υπάρχουσες υπηρεσίες (ζευγαράκια) και για τους υπόλοιπους θα είναι μια τίμια προσφορά για να την επιλέξει κανείς.Πάλι πιστεύω θα είχε πάρα πολλούς οπαδούς.Με την προυπόθεση βέβαια να βάλει και υπηρεσία αντίστοιχη της cosmote για να βλέπεις αν ο άλλος είναι wind ή οχι.

Αυτα:cool:

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ.ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ 2 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ.ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ 2 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ;

Εγινε αλλαγη.ΠΡΩΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΕΡIOΡΙΣΤΕΣ οπως ειναι στο συμβολαιο wind max.

AΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.

Στο ιντερνετ στο SITE της wind πριν μια βδομαδα ανεβηκε η πληροφορια για την διαρκεια 2 ωρων καθε κλησης.Και στην ανακοινωση της αρχικης τροποποιησης της υπηρεσιας δεν ελεγε πουθενα για 2 ωρες http://www.wind.com.gr/Listing.fds?langid=1&pageID=410&tablePageID=195&rec=224

Καλησπέρα!

Εβαλα καρτα των 10 και στο 1269, στο τελος, μου λεει οτι εχω 30 λεπτα δωρεαν χρονο ομιλιας!

Ξερει καποιος αν ειναι για κλησεις προς ολους ή μονο προς wind???

Καλησπέρα!

Εβαλα καρτα των 10 και στο 1269, στο τελος, μου λεει οτι εχω 30 λεπτα δωρεαν χρονο ομιλιας!

λογικα ναι αλλα ας περιμενουμε μεχρι αυριο για να το ανακοινωσει...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Πολύ καλή η προσφορά. Για πόσες μέρες θα δίνουν τα λεπτά ομιλίας;

Καλησπέρα!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ Η WIND ΜΕ ΤΙΣ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ 30 ΛΕΠΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ WIND ΕΙΤΕ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΙΤΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μα αν εχει κανει αιτηση σιγουρα θα γινει η φορητοτητα...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ Η WIND ΜΕ ΤΙΣ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ 30 ΛΕΠΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ WIND ΕΙΤΕ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΙΤΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ.

Ευχαριστώ πολύ! Δεν το ηξερα!

Μηπως γνωρίζεις αν εχουν ημερομηνια ληξης τα δωρεαν λεπτα ομιλιας;;

Ευχαριστώ πολύ! Δεν το ηξερα!

Μηπως γνωρίζεις αν εχουν ημερομηνια ληξης τα δωρεαν λεπτα ομιλιας;;

OXI ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova