kostakiss Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 ενω το 0,02 ισχυει απο f2g1 σε οποιοδηποτε f2g(1,2,3,4,5,6,7,8) ? ειναι καλυτερα να βαλει καποιος f2g1 η f2g2 και γιατι?επισης επδ τα διαβαζω ολα γρηγορα καπου πηρε το ματι μου οτι τωρα πια δεν υπαρχει ο περιορισμος που κρατας το πακετο 1 μηνα..αλλα το αλλαζεις οποτε θες..:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 http://www.wind.com.gr/Listing.fds?langid=1&pageID=410&tablePageID=195&rec=229 Πιο συγκεκριμένα, οι χρεώσεις του F2G1 διαμορφώνονται ως εξής: Χρέωση γραπτών μηνυμάτων από F2G1 σε F2G1: 0,02€/SMS Χρέωση γραπτών μηνυμάτων προς διεθνείς προορισμούς: 0,02€/SMS Χρέωση γραπτών μηνυμάτων προς άλλους εθνικούς προορισμούς παραμένει αμετάβλητη: 0,04€/SMS [...] Επιπρόσθετα, οι χρεώσεις του F2G2 διαμορφώνονται ως εξής: Χρέωση γραπτών μηνυμάτων από F2G2 σε F2G2: 0,02€/SMS Χρέωση γραπτών μηνυμάτων προς άλλους εθνικούς προορισμούς και διεθνείς προορισμούς παραμένει αμετάβλητη: 0,04€/SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 http://www.wind.com.gr/Listing.fds?langid=1&pageID=410&tablePageID=195&rec=229 Πιο συγκεκριμένα, οι χρεώσεις του F2G1 διαμορφώνονται ως εξής: Χρέωση γραπτών μηνυμάτων από F2G1 σε F2G1: 0,02€/SMS Χρέωση γραπτών μηνυμάτων προς διεθνείς προορισμούς: 0,02€/SMS Χρέωση γραπτών μηνυμάτων προς άλλους εθνικούς προορισμούς παραμένει αμετάβλητη: 0,04€/SMS [...] Επιπρόσθετα, οι χρεώσεις του F2G2 διαμορφώνονται ως εξής: Χρέωση γραπτών μηνυμάτων από F2G2 σε F2G2: 0,02€/SMS Χρέωση γραπτών μηνυμάτων προς άλλους εθνικούς προορισμούς και διεθνείς προορισμούς παραμένει αμετάβλητη: 0,04€/SMS doing...τι κουλο ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 doing...τι κουλο ειναι αυτο? Τα κουλά της Q είναι αυτά για να "καλύψει" και καλά το Frog... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Ενεργοποίησα τα 500 λεπτά προς ένα αριθμό Wind. Με ποιό τρόπο μπορώ να ελένξω το διαθέσιμο χρόνο που έχω από τα 500 λεπτά? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Ενεργοποίησα τα 500 λεπτά προς ένα αριθμό Wind. Με ποιό τρόπο μπορώ να ελένξω το διαθέσιμο χρόνο που έχω από τα 500 λεπτά? κενό μήνυμα προς 1269... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Αλλαξε? κληση στο 1265 δεν ηταν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Αλλαξε? κληση στο 1265 δεν ηταν? Και παραμένει, απλά με το κενό SMS στο 1269 η ενημέρωση είναι πιο γρήγορη :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Και παραμένει, απλά με το κενό SMS στο 1269 η ενημέρωση είναι πιο γρήγορη :cool: Και.. πόσο κοστίζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Και.. πόσο κοστίζει??? Free :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 paidia apesiran tis kartes twn 3 eyro? Αυτά τα ξανά έκαναν και πριν λίγο καιρό και την φάγανε την πρώτη φορά την φόλα. Τώρα με τη διανομή των αυτόματων μηχανών καθορίζουν αυτοί πότε θέλουν να αλλάξουν την τιμή και όσο θέλουν Η Αισχροκέρδια σε όλο τους το μεγαλείο Δεν υπάρχει κράτος, όλα ισοπέδωμα :mad: Σημ.. Κακώς Petros the Great κλείδωσες το threat. Τα λάθη και οι απόψεις πρέπει να φαίνονται και όχι να κρύβονται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Μου ήρθε χτες το παρακάτω μήνυμα : "ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ 6/3/08 ΤΟ ΝΟΝ ΣΤΟΠ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 30 ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΡΟΣ WIND,Q,MOMAD ME MONO 5€ ΑΝΑ ΜΗΝΑ" Πέραν του ότι είναι μεγάλη χαζομάρα αυτό το πράγμα, ξέρει κανεις πως θα γίνει η χρέωση τη μεταβατική περίοδο από το ένα πακέτο στο άλλο;Δηλαδή εγώ που ενεργοποίησα την υπηρεσία αυτή π.χ. 29 φεβρουαρίου και μέχρι στιγμής έχω μιλήσει τα 50 από τα 200 λεπτά δωρεάν, θα χρεωθώ σαν να έχω κάνει 5 κλήσεις για παράδειγμα; Πολύ περίεργα όλα αυτά... εγώ την wind τη χρησιμοποιούσα γιατί οι περισσότεροι φίλοι/φίλες μου έχουν και αυτοί wind, και έτσι γλιτώναμε όλοι χρεώσεις στα συμβόλαια που έχουμε (εγώ έχω και εταιρικό cosmote)... τώρα μας βλέπω να βάζουμε το νον στοπ προς 2 νούμερα ο καθένας και να κανουμε αναπάντητες για να καλεί ο ένας τον άλλον.... Χαχαχα που καταντήσαμε....:lol: ξαναγυρνάμε στην εποχή της αναπάντητης Υ.Γ. έτσι για δοκιμή θα κάνω κάθε μέρα κλήση σε ένα δεύτερο νούμερο wind που έχω για να αξιοποιήσω τις κλήσεις απεριοριστης διαρκειας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 ρε παιδια επιδει εχω χασει την μπαλα...τι ειναι το f2g1,2,3,4,5,6,7,8?που μπορω μαθω πληροφοριες για αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 ρε παιδια επιδει εχω χασει την μπαλα...τι ειναι το f2g1,2,3,4,5,6,7,8?που μπορω μαθω πληροφοριες για αυτα? http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1415&langID=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Μου ήρθε χτες το παρακάτω μήνυμα : "ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ 6/3/08 ΤΟ ΝΟΝ ΣΤΟΠ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 30 ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΡΟΣ WIND,Q,MOMAD ME MONO 5€ ΑΝΑ ΜΗΝΑ" Πέραν του ότι είναι μεγάλη χαζομάρα αυτό το πράγμα, ξέρει κανεις πως θα γίνει η χρέωση τη μεταβατική περίοδο από το ένα πακέτο στο άλλο;Δηλαδή εγώ που ενεργοποίησα την υπηρεσία αυτή π.χ. 29 φεβρουαρίου και μέχρι στιγμής έχω μιλήσει τα 50 από τα 200 λεπτά δωρεάν, θα χρεωθώ σαν να έχω κάνει 5 κλήσεις για παράδειγμα; Για εσάς θα ισχύουν τα 200 λεπτά μέχρι 28/03 . Η αλλαγή ισχύει για όσους αγοράσουν πακέτο από 6/03/08 και μετά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Πριν απο 5 μερες αλλαξα πακετο και μεταφερθηκα στο f2g2... Ειπα να δω αν χρεωνομαι κανονικα συμφωνα με το πινακακι Εχουμε και λεμε: Διαθεσιμο υπολοιπο στη καρτα 6,60euro Στελνω 3 sms σε κινητα εκτος f2g. Παιρνω 1265 και τι ακουω? Διαθεσιμο υπολοιπο 6,38... :blink: Λεω ενταξει κατι λαθος εγινε ή δεν θυμομουν καλα το υπολοιπο... Σημερα παιρνω τηλεφωνο σε σταθερο. Διαθεσιμο υπολοιπο 6,38euro Η κληση διαρκει ακριβως 2.01 λεπτα ή αλλιως 121 sec.. Η χρεωση ειναι 0,0042/sec Με τα λιγα μαθηματικα που γνωριζω ειναι: 0,0042 Χ 121 = 0,5082euro Αρα 6,38-0.50=5.87euro Καλω 1265 και τι μου λεει? Διαθεσιμο υπολοιπο 5,72... :exclamation: Εκει που αλλαζεις πακετο για να εχεις οικονομικοτερες χρεωσεις δηλαδη βγαινεις και χαμενος... Δε παμε καλα μου φαινεται... Καθολου καλα :mad: Και ουτε εχω ορεξη να παρω το 1260 να χρεωθω αλλα 12 λεπτα και να μη βγαλουμε και ακρη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Σε εμένα ήρθε μνμ σήμερα που έλεγε.. μπλα μπλα μπλα... αν καλέσεις 1342, η κλήση το λεπτό θα είναι, 0.25 το λεπτό δηλαδή θα κοστίζει 0.0041 το δευτερ. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ Βρε παιδιά αυτό συμφέρει ποιο πολύ και από την σύνδεση!!!!!!!!!!! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Είναι σίγουρο ότι είσαι στο F2g2 ?? . Πάρε το 1269 και άκου στο τέλος σε πιό πακέτο ανοίκεις .Ίσως να μπείκες σε άλλο πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Είναι σίγουρο ότι είσαι στο F2g2 ?? . Πάρε το 1269 και άκου στο τέλος σε πιό πακέτο ανοίκεις .Ίσως να μπείκες σε άλλο πακέτο. Εννοειται οτι ειμαι στο F2g2.. Και το θεμα ειναι οτι ετσι οπως με χρεωσε δεν υπαρχει καποια αντιστοιχη χρεωση σε κανενα πακετο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Βασικά το σύστημα της wind...από την εποχή που ήταν telestet ...στα καρτοκινητά είναι το ίδιο *********. η χρέωση γίνεται μετά από κάτι χρόνια...αργεί πολύ να χρεώσει. 5-8 λεπτά. δηλαδή ήμαρτον. αυτό δεν θα το φτιάξουν ποτέ έτσι? έχει παραγίνει το κακό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Όχι, αν θυμάμαι καλά, μιας και έχω B-FREE από το 1997-8 το σύστημα της ήταν εξαιρετικά γρήγορο, αργότερα αλλάξανε πλατφόρμα software/billing και άρχισε το σύστημα να παρουσιάζει lags, τώρα πότε έγινε συγκεκριμένα, πρέπει να ήταν από το 2000 και μετά.. (δεν θυμάμαι πλέον) Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Όχι, αν θυμάμαι καλά, μιας και έχω B-FREE από το 1997-8 το σύστημα της ήταν εξαιρετικά γρήγορο, αργότερα αλλάξανε πλατφόρμα software/billing και άρχισε το σύστημα να παρουσιάζει lags, τώρα πότε έγινε συγκεκριμένα, πρέπει να ήταν από το 2000 και μετά.. (δεν θυμάμαι πλέον) Να το χαίρονται το καινούριο σύστημα! αχαχαχαχα και δεν νομίζω να το φτιάξουν ποτέ δυστυχώς. ούτε καν μάλλον τους απασχολεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Πάντως εγώ ήμουνα έτοιμος να κάνω φορητότητα σε F2G1 (από Qcard) για να ξεφορτωθώ το 2ο κινητό που κουβαλάω και διαβάζω ότι κόψανε την κάρτα των 3 ευρώ... Και να βάλουν των 5 τώρα θα το σκεφτώ πολύ... Μια ζωή αυτή η εταιρεία 1 βήμα μπρος και 2 πίσω :wacko: Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 καλημέρα. εμένα εδώ και δύο μέρες με έχει χρεώσει ενώ δεν έχω κάνει ΚΑΜΙΑ κίνηση. χτες απο το μεσημέρι είχα 1,25 και κατά τις 1:10 το βράδυ μου έρχεται μήνυμα απο το 1260 οτι το υπόλοιπό μου είναι πολύ χαμηλό και πήρα και έιδα οτι έχω -0,18. και ξαναλέω ουτε τηλ πήρα ούτε μήνυμα έστειλα... τι έγινε; τους λείπουν λεφτά;;;;; Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts