Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα τσιμπησα ενα 7110 απο το ebay

Ελπιζω να ειναι οπως το περιγραφει :)

Με το καλο να σου ερθει !

Τι μου θυμιζεις τωρα ...

Ειναι απο τις συσκευες που δεν κρατησα πολυ,

διοτι μου εκανε πολλα restart και επιπλεον

το εδωσα ειχα παθει πλακα με το 8210 τοτε :O

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Με το καλο να σου ερθει !

Τι μου θυμιζεις τωρα ...

Ειναι απο τις συσκευες που δεν κρατησα πολυ,

διοτι μου εκανε πολλα restart και επιπλεον

το εδωσα ειχα παθει πλακα με το 8210 τοτε :O

Ο πατέρας μου είχε πάρει ένα από τα πρώτα 7110 που είχαν κυκλοφορήσει εδώ... Κάποια χρόνια αργότερα, αφού είχε παροπλιστεί για κάμποσο, το έδωσα σε ένα φίλο που χρειαζόταν συσκευή.

Πριν ένα μήνα το είδα ξανά στο σπίτι της κοπέλας του (επίσης φίλη) να το χρησιμοποιεί εκείνη και να λειτουργεί κανονικά*, όπως και τότε. Δε σας κρύβω ότι συγκινήθηκα. :O

*πέραν του κλασικού προβλήματος ότι αν άνοιγες το καπάκι με το πλήκτρο, κόλλαγε και δεν έκλεινε ξανά.

Κλειστόν μέχρι νεωτέρας.

Το 7110 το ειχα παρει το 2000. το πουλησα

Το πηρα μετα απο κανα εξαμηνο, το κρατησα περισσοτερο. Το πουλησα

Το βρηκα γυρω στο 2001-2002 το κρατησα, το πουλησα

Το ξαναβρηκα λιγο αργοτερα, ειχε προβλημα με την κεραια, ουτε που θυμαμαι τι το εκανα.. Παιζει να το εχασα

Το βρηκα να κα8εται σε ενα μαγαζακι στην ομονοια το 2007, εδωσα 30 ευρω, το εκανα ξανα δικο.

Το εχω ακομη και τωρα οπως σας ειπα περιμενω και ενα δευτερο απο ebay (refurbished)

Μαζι με το 7650 ειναι με διαφορα τα αγαπημενα μου κινητα ολων των εποχων (ειμαι 25)

Οσο για το πορτακι του, ειναι αληθεια πως το πιο cool χαρακτηριστικο του 7110 ειναι και το πιο "αδυναμο" του. Χαλαει ευκολα.

Αλλα χαλαλι, ειναι απλα ιστορικο κινητο πλεον.

υγ: Ενα thread για το 7110 θα εσπερνε αλλα φανταζομια πως το μονο thread 8α ειναι για το καινουργιο ...

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Το 7110 το ειχα παρει το 2000. το πουλησα

Το πηρα μετα απο κανα εξαμηνο, το κρατησα περισσοτερο. Το πουλησα

Το βρηκα γυρω στο 2001-2002 το κρατησα, το πουλησα

Το ξαναβρηκα λιγο αργοτερα, ειχε προβλημα με την κεραια, ουτε που θυμαμαι τι το εκανα.. Παιζει να το εχασα

Το βρηκα να κα8εται σε ενα μαγαζακι στην ομονοια το 2007, εδωσα 30 ευρω, το εκανα ξανα δικο.

Το εχω ακομη και τωρα οπως σας ειπα περιμενω και ενα δευτερο απο ebay (refurbished)

Μαζι με το 7650 ειναι με διαφορα τα αγαπημενα μου κινητα ολων των εποχων (ειμαι 25)

Οσο για το πορτακι του, ειναι αληθεια πως το πιο cool χαρακτηριστικο του 7110 ειναι και το πιο "αδυναμο" του. Χαλαει ευκολα.

Αλλα χαλαλι, ειναι απλα ιστορικο κινητο πλεον.

υγ: Ενα thread για το 7110 θα εσπερνε αλλα φανταζομια πως το μονο thread 8α ειναι για το καινουργιο ...

Τα εχω και τα δυο δυστυχώς όμως το 7110 δεν υποστηρίζει eGSM,όπως το ''μικρό'' 8210 που κυκλοφόρησαν την ίδια εποχή.Και τα δύο είναι σε πολύ καλή κατάσταση με το 8210 να διαθέτει το κουτί του καινούργια original μπαταρία,θήκη,προσόψεις-καπάκι και hands free ολα γνήσια!

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Τι μου θυμίσατε ρε παιδιά!

Είχα το 6310i για 2 χρόνια, το δίνω στον αδερφό μου του οποίου του πέφτει στη θάλασσα, στο λιμάνι των Αρκιών, βάθος 6-7 μέτρα. Πηγαίνει και βρίσκει 2 μακρυές απόχες από κάτι ψαράδες, τις ενώνει με σχοινί και βγάζει το Nokia από τον πάτο (πεντακάθαρες ελληνικές θάλασσες!). Μεχρι να γίνουν όλα αυτά θα έχει περάσει τουλάχιστον τέταρτο.

Ανοίγει το κινητό, το αφήνει στον ήλιο, πίνει τα ουζάκια του (σίγουρος ότι δεν θα έχει κινητό για όσες μέρες μείνει στους Αρκιούς), ξαναβάζει τη μπαταρία και το κινητό, που είχε εν τω μεταξύ στεγνώσει, ΔΟΥΛΕΥΕ κανονικά!

Ακόμη και σήμερα 6310i έχει (άλλο), αρνείται να αλλάξει κινητό.

Εγώ έχω τώρα E71, απίστευτο κινητό και με το WLAN έχω γρήγορο internet παντού.

Αυτα τα παλια νοκια ηταν πραγματικα σκυλια.

Εμενα το 3310 που ειχα μου ειχε πεσει σε κουβα με νερο, το εβγαλα σχεδον αμεσα αλλα ειχε βραχει μεχρι τα μπουνια. Το ανοιξα εντελως, και το εβαλα χυμα πανω στο καλοριφερ. Αφοτου στεγνωσε εβγαζε στην οθονη "contract service" και λιγο αργοτερα δουλεψε κανονικοτατα.

Προσφατα το ξανα-πηρα μεσω ebay, και βρηκα και τη μοναδικη προσοψη xpress-on original σε θηκη, οποτε το κινητο ειναι πλεον as new με μια simmax 12 in 1 μεσα!

Μολις μου ηρθε το 7110 που σας ελεγα.

Ειναι σε αψογη κατασταση ;)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 5 weeks later...

Και ναι! Μολις πηρα απο τον Θειο μου ενα 6210 και ενα 3110

yessss

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εχουμε και λεμε:

Νοκια 5110 (δουλευει)

Νοκια 5130 (δουλευει)

Νοκια 3210 (αναβει αλλα απο και περα μονο ο Θεος ξερει!)

Ericsson R320 (δεν δειχνει να αποκρινεται ενω το εχω στον φορτιστη)

Ericsson GA 628 (δεν ξερω γιατι δενε χω φορτιστη για αυτο)

Ericsson A1018s (ουτε για αυτο εχω φορτιστη)

Μου κανει εντυπωση πως καποια απο αυτα δουλευουν παντως.. μιας και τα βρηκα σημερα στο Κυριακατικο παζαρι στον πεζοδρομο του Θησειου!

υγ: Μαλλον μονος μου τα γραφω μονος μου τα διαβαζω αυτα τα posts ΧD

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

εγω θελω οπωσδηποτε ενα 8210! πολυ μου αρεσε αυτο το κινητο! μικρο,λεπτο και με πολυ καλη διαρκεια μπαταριας! ελειπε το ραδιοφωνο βεβαια αλλα το εχει το 8310(το οποιο εχω στην κατοχη μου αλλα εχει χαλασει το κουμπι on/off)

Λοιπον, χθες και σημερα πηρα ενα 8210 ενα 8110 και ενα 6310ι

Δεν χρειαζεται βεβαια να πω πως σαν συλλεκτης ειμαι "πανευτυχης"!

Μια απορια ρε παιδια ομως, η μπαταρια του 8110 ειναι "νεκρη" ανοιγει μονο για λιγα λεπτα...

Που μπορω να βρω καποια πιο λειτουργικη η ακομα και καινουργια?

Επισης , υπαρει καποιο καταστημα που μπορουν να αλλαξουν τα στοιχεια της μπαταριας και να την κανουν καινουργια?

:)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Μια απορια ρε παιδια ομως, η μπαταρια του 8110 ειναι "νεκρη" ανοιγει μονο για λιγα λεπτα...

Επισης , υπαρει καποιο καταστημα που μπορουν να αλλαξουν τα στοιχεια της μπαταριας και να την κανουν καινουργια?

Eπειδή και εγώ εχω κάποια παλιά μοντέλα της nokia μεταξύ αυτών και το 8110i(μπανάνα).Aν σε ενδιαφέρει εχω την μεγάλη μπαταρία του 8110 ελάχιστα (κυριολεκτώ)χρησιμοποιημένη original στο κουτί της ,αν σε ενδειαφέρει στείλε μου ΡΜ.

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

• 2 months later...

απο ebay τα ψωνιζεις?

παιδες το nokia 8250 δεν ηρθε ποτε Ελλαδα ετσι??

http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό'

απο ebay τα ψωνιζεις?

παιδες το nokia 8250 δεν ηρθε ποτε Ελλαδα ετσι??

Οχι...ήταν μόνο για αγορές Ασίας και Ωκεανίας.

Ήταν ίδιο hardware με το 8210 με διαφορά τον μπλέ φωτισμό (πολύ μούρη εκείνα τα χρόνια!!) και κάποιες αλλαγές στο software (νομίζω είχε καποια διαφορετικά παιχνίδια και ringtone composer).

Επίσης είχε και διαφορετική πρόσοψη.

Αυτό που ρωτάει ο thePRODIGY το γνωρίζει κανείς? Κάποιο μαγαζί που να αλλάζει τα στοιχεία της μπαταρίας?

Κι εγώ στη συλλογή το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχω είναι οι μπαταρίες που με τον καιρό πεθαίνουν.

Αυτό που ρωτάει ο thePRODIGY το γνωρίζει κανείς? Κάποιο μαγαζί που να αλλάζει τα στοιχεία της μπαταρίας?

Κι εγώ στη συλλογή το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχω είναι οι μπαταρίες που με τον καιρό πεθαίνουν.

μπορεις να παραγγειλεις απο ebay!Εχω παρει ωραιοτατη μπαταρια για το 8310 μου και μου πηγε συνολικα μαζι με μεταφορικα μονο 4 δολλαρια!!!!!:eek::eek::eek:

Κανε ενα search και δεν θα χασεις!;)

http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό'

Για μπαταρίες κλπ αξεσουάρ η λύση σίγουρα λέγεται ebay, αλλά με λίγη προσωπική δουλειά (ούτως ή άλλως η συγκεκριμένη συλλογή θέλει φροντίδα) μπορείς να αλλάξεις τα στοιχεία της μπαταρίας και μόνος σου ... Έχω ανοίξει πολλές φορές μπαταρίας μόνος σου, έβγαλα τα στοιχεία, πήρα ίδια από Δήτσιο ή Γερμανό και έφτιαξα μια ωραιότατη "καινούρια" μπαταρία ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος

• 3 weeks later...

Συλλέγω παλιά κινητά, ασύρματα αλλά και αξεσουάρ εδώ και πολλά χρόνια. Έχω σχεδόν τα πάντα και τα περισσότερα σε τέλεια κατάσταση. Πολλά είναι διπλά, τριπλά κλπ ... Δε μ' ενδιαφέρει τόσο να τα πουλήσω, όσο να τα ανταλλάξω με άλλα ...

Αν σας ενδιαφέρει οτιδήποτε από παλιές συσκευές ή αξεσουάρ, ενημερώστε. Σίγουρα θα το έχω ... Επίσης, ενημερώστε και με ΤΙ έχετε εσείς για δόσιμο ...

Έχω για δόσιμο Ericsson SH888, T18s, GF768, Nokia 7110, 6110, 6210, 9110, 9210, 3310, Philips Genie, Panasonic, Siemens Motorola και πολλά άλλα ...

Ψάχνω για Ericsson Τ65 και T66 και Nokia Ε70, 6800, 6810, 6820, 6822, 3300, 6630, 7380, 7600, 7650, 8910/8910i, 8800 και N-Gage αλλά δε λέω όχι σε τίποτα ...

Συλλέκτες όλου του ... forum ενωθείτε ! Ελάτε να ανταλλάξουμε ότι έχουμε διπλό ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος

• 3 weeks later...

Προσοχή με τις μπαταρίες λιθίου, γιατί ακόμα και καινούριες να τις πάρετε, αν φτιάχτηκαν πριν πολλά χρόνια θα είναι γερασμένες! Πρέπει να αγοράζετε μπαταρίες που φτιάχτηκαν πρόσφατα.

Για τις νικελίου δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

• 4 months later...
  • 4 months later...
Μολις εριξα μια παραγγελια για ενα nokia 6600(μαυρο) & nokia 6310i.Και τα 2 καινουρια!!!!!Φανταστικα κινητα!!!!!:D

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Μολις εριξα μια παραγγελια για ενα nokia 6600(μαυρο) & nokia 6310i.Και τα 2 καινουρια!!!!!Φανταστικα κινητα!!!!!:D

Ωραιος!!!:D

τα εχω και τα δυο:happy:

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Το 6310ι το εχω και εγω.Απιστευτο τηλεφωνο.

Ναι. Είναι όντως πολύ καλό και δυσεύρετο ! Το expansys μάλιστα έχει ανακατασκευασμένο στα 167 Euro !!!

-----------------

Σ.Ζωγράφος