trellosgauros Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Παιδακια μια βοηθεια παρακαλω! Εβαλα στα vista μου (ultimate) το προγραμματακι που κανει update στα sony ericsson και οταν το τρεχω μου βγαζει το εξης error ----COULD NOT LOCATE A JAVA VIRTUAL MACHINE! Πηγα στο java.com να κατεβασω τη java virtual machine,τη κατεβασα και οταν παω να την κανω install μου βγαζει παλι το εξης error ----Παρουσιαστηκε σφαλμα κατα την εφαρμογη των μετασχηματισμων! Βεβαιωθειτε οτι οι καθορισμενες διαδρομες μετασχηματισμων ειναι εγκυρες! Μπορει καποιος να μου πει τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Παιδακια μια βοηθεια παρακαλω! Εβαλα στα vista μου (ultimate) το προγραμματακι που κανει update στα sony ericsson και οταν το τρεχω μου βγαζει το εξης error ----COULD NOT LOCATE A JAVA VIRTUAL MACHINE! Πηγα στο java.com να κατεβασω τη java virtual machine,τη κατεβασα και οταν παω να την κανω install μου βγαζει παλι το εξης error ----Παρουσιαστηκε σφαλμα κατα την εφαρμογη των μετασχηματισμων! Βεβαιωθειτε οτι οι καθορισμενες διαδρομες μετασχηματισμων ειναι εγκυρες! Μπορει καποιος να μου πει τι να κανω? An diabazes ligo pio epano tha evlepes oti anafero sxetika. H ekdosi tou SE update service gia vista tha vgei to septenvrio. Os tote monon XP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Έχω στείλει 2 mails στο MSTUPVISTAEMEA@moduslink.com ζητώντα ς πληροφορίες για την παραγγελία μου, αλλά δεν έχω πάρει την παραμικρή απάντηση. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Ξερει κανεις αν σε dual boot setup μπορω να το βαλω σαν πρωτη επιλογη ΧΡ, δηλαδη αν το αφησω να μπουταρει ΧΡ (οχι οτι ειναι δυσκολο να πατησω το βελακι μια φορα και το enter). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Ξερει κανεις αν σε dual boot setup μπορω να το βαλω σαν πρωτη επιλογη ΧΡ, δηλαδη αν το αφησω να μπουταρει ΧΡ (οχι οτι ειναι δυσκολο να πατησω το βελακι μια φορα και το enter). Από τα vista δεν ξέρω αλλά από το msconfig των xp δεν βλέπει και τα 2 λειτουργικά για να διαλέξεις ποιό θα είναι το default? Δεν ξέρω γιατί εγώ όποτε θέλω να αλλάξω λειτουργικό αλλάζω sequence από το bios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Εβαλα τα Ultimate 32bit και εγω και εχω δυο ερωτησεις. Πρωτα η CPU(P4 2.6GHz HT) μου παιρνει βαθμο 4 και η RAM (2*512MB) 4.5(τα υπολοιπα 5.9, 5.2(GPU 6800GT->Quadro FX4000) & 5.3 (200GB Sata1) μια χαρα δλδ). Ειναι καλα τα σκορ ή να βαλω παραπανω ραμ και ισως νεα cpu; Δευτερον, επειδη αν και "ωραιο" το UAC ειναι απο σπαστικο μεχρι δυσλειτουργικο ειναι κακο να το απενεργοποιησεις; Το απενεργοποιησα και ηρεμησα. Ειναι δυνατον για καθε πραγμα να σε ρωτα και να μην εχει ενα option να θυματε πως και αν θα ανοιξει καποιο προγραμμα; Ειναι σαν να πας στο περιπτερο και να ζητησεις μια σοκολοτα και να σε ρωτα εισαι σιγουρος πως θελεις σοκολατα, εισαι σιγουρος πως θελεις να μου δωσεις αυτα τα λεφτα για την σοκολατα, πρεπει να ερθει και ο γονιος σου για να μου δωσεις λεφτα για την σοκολατα(run as admin)... Btw απο firewall πως παμε και ποτε θα καταφερει η nvidia να βγαλει κανενα driver της προκοπης; Ελεος δλδ. Και κοροιδευουν και τον κοσμο με τις διαφημησεις τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Θα κλειδώσω το θέμα αυτό για λίγο μέχρι να ηρεμήσετε. Το λογισμικό το αγοράζεις αν και εφόσον είσαι σίγουρος ότι σου κάνει. Η Microsoft πουλάει τα Vista και δεν σου εγγυάται ότι θα παίξουν στον υπολογιστή σου, πόσο μάλλον ότι θα παίζουν και καλύτερα από τα XP. Έχουμε τονίσει επανειλλημένα εδώ μέσα ότι στον τομέα των επιδόσεων είναι χειρότερα από τα XP, αν κάποιος τα αγόρασε παρά τις προειδοποιήσεις, χωρίς να τα δοκιμάσει πρώτα και τώρα έχει παράπονα δεν του φταίει κανείς. Από την άλλη Alexkass έχεις καταντήσει πολύ κουραστικός. Από τότε που βγήκαν τα Vista έχεις κάνει επιδρομή στο Computing για να μας πείσεις ότι είναι τα καλύτερα και να τα εξυμνείς στην πρώτη ευκαιρία. Δεν ξέρω γιατί το κάνεις, όμως δέχομαι πολλά παράπονα από τους άλλους χρήστες και καλό θα ήταν να περιορίσεις τη συμπεριφορά σου αυτή. Το thread θα ξεκλειδωθεί τις προσεχείς ώρες, μην μου στείλετε PM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Τα έχουμε γράψει, τα έχουμε ξαναγράψει, ορισμένοι δεν δίνουν σημασία. Επειδή λοιπόν, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά προβλήματα στο συγκεκριμένο topic, διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω για το παρόν topic: 1. Αποφύγετε τα άχρηστα posts, για πράγματα που δεν είσαστε απόλυτα σίγουροι. Γράψτε κάτι μόνο αν γνωρίζετε ότι ισχύει. Περιοριστείτε στα απολύτως ουσιώδη posts. 2. Ο χώρος αυτός δεν προσφέρεται ούτε για να θάψετε το λειτουργικό, ούτε για να το εξυμνήσετε. Έτσι κι αλλιώς, στην παρούσα φάση και όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα με ένα νέο λειτουργικό, για όποιον εξαρτάται από έναν υπολογιστή για τη δουλειά του, είναι προτιμότερο να παραμείνει σε κάτι δοκιμασμένο. 3. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα ωστόσο, μπορείτε να το γράψετε, με τη λογική ότι κάποιος θα το έχει αντιμετωπίσει και θα γνωρίζει την λύση του. Ο στόχος είναι η μετάβαση στο νέο λειτουργικό να είναι όσο το δυνατόν ομαλότερη και προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να είναι όλα τα posts στο παρόν topic από εδώ και πέρα. 4. Μην συγχέετε την χρήση με την κατάχρηση και την ανοχή. Στο αρχικό post έγραψα πως "μπορείτε να γράφετε οτιδήποτε αφορά τα Vista" γιατί θεωρώ ότι πρέπει να προσπαθούμε να αποφεύγουμε τους εξ'αρχής περιορισμούς και χωρίς να έχουμε δώσει μια ευκαιρία να δούμε πως θα πάει η συζήτηση χωρίς αυτούς. Προφανώς, στην πορεία φάνηκε η αναγκαιότητα τους, κάτι μάλλον συνηθισμένο. Το topic ξεκλειδώνεται και ας μην επανέλθουμε. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Η δικη μου εμπειρια ειναι απο 2 φορητους που εχω. Στον ενα εβαλα Vista τη πρωτη μερα κυκλοφοριας τους, στον αλλο αργοτερα απο το upgrade program της Σονυ. Τωρα ο πρωτος εχει ΧΡ και ο δευτερος ειναι dual boot. Ο λογος οτι ο πρωτος ειναι που κανει την παραγωγικη δουλεια και με τα βιστα αντιμετωπισα διαφορα προβληματα. Απο drivers βολευτηκα σχετικα ευκολα απο την ΗΡ. Αρκετα ομως απο τα προγραμματα ειτε δεν δουλευαν καθολου ειτε με καποια προβληματακια. Με τρελλανε η αργη μεταφορα αρχειων. Δεν ειναι δυνατον να παταω delete ενα αρχειο 5ΜΒ και να κανει μια ωρα (μεταφορικα) να το διαγραψει. Στον αλλο που δεν κανω πολλα πραγματα ειναι μια χαρα. Τι θελω να πω? Το αν ειναι καλα η οχι εξαρταται απο τις προτεραιοτητες μας και τις εργασιες μας, αλλα και απο τις γνωσεις μας πανω στο αντικειμενο. Στον φιλο Αλεξ προφανως τα συν των Βιστα γερνουν τη ζυγαρια σε σχεση με τα πλην και ως εκ τουτου συνειδητα ειναι φανατικος υποστηρικτης τους. Σε αλλον το αντιθετο. Γιαυτο πριν σκασετε τα 100+ ευρω (για αναβαθμιση) ζυγιστε τις αναγκες σας και τις προτεραιοτητες σας. Καποια στιγμη τα Βιστα θα ειναι απολυτα ισαξια και καλυτερα των ΧΡ σε ολους τους τομεις (μακαρι να γινει συντομα, αλλα μετα το φθινοπωρο το βλεπω), οποτε τοτε θα εκλειψει και το διλημμα. Μην ξεχναμε οτι το κοστος νεας αδειας ειναι το ιδιο και για τα 2 λειτουργικα. Λογικα παντως ενα παραγωγικο συστημα δεν θα το αναβαθμιζα αυτη τη στιγμη. Ηδη παντως η Dell ανακοινωσε οτι ξανα-προσφερει σπιτικα συστηματα με ΧΡ. http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3648 ΥΓ. Επειδη ταλαιπωρηθηκα με την επιστροφη του πρωτου συστηματος απο Βιστα πισω σε ΧΡ (δεν το ειχα κανει dual-boot) λογω ανυπαρξιας SATA drivers στα ΧΡ και το οτι δεν εχω floppy drive στο φορητο, η δυσκολη λυση ειναι η δημιουργια νεου CD με SATA drivers μεσα, αλλα ευτυχως υπαρχει και η ευκολη που ανακαλυψα μετα. Απενεργοποιηση του SATA απο το Bios εγκατασταση ΧΡ κανονικα και μετα αναβαθμιση του driver με αυτον του SATA και ενεργοποιηση απο το Bios ξανα. Ετσι δεν θα εχετε τις μπλε οθονες και τη μη αναγνωριση του δισκου απο το συστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 γεια σας παιδια , θα ηθελα να μου απαντησετε σε 3 ερωτηματα. 1. βαζω σε λειτουργια sleep το pc μου και δεν ξυπναει με τιποτα !! 2. σε λειτουργια sleep δουλευουνε τα ανεμιστιρακια κανονικα !! 3.παταω ολλα τα κουμπια απο το πληκτρολογιο και δεν ανταποκρινεται ,με ποιο τροπο ξυπναει ? εχω και mac το οποιο με ενα πατημα στο space ανοιγη αμεσως ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 φίλε απόστολε πρέπει να έβαλε κάποιος δάκτυλο :p και χτες όταν έβαλα (για πρώτη φορά) το καλώδιο vga της 26άρας samsung HD ready στο λάπτοπ που έχει vista ultimate (με τους τελευταίους οδηγούς της Intel) απλά ΕΣΒΗΣΕ! (το λαπτοπ) έχασα όλα τα donwloads εκείνη τη στιγμή και να είναι καλά το doc recovery των office αλλιώς ακόμα θα έτρεχα. επίσης έχασα ένα μέιλ που έγραφα και γενικά έγινε ένα μπάχαλο. όταν πήγα στα events είδα ότι κόλλησε το αρχείο της Intel ifx... μα είναι δυνατόν? σκέψου να ήμουν στο γραφείο και να ήθελα να παρουσιάσω στο xlsx που έκανα στον τοίχο... !!! ευτυχώς τη δεύτερη φορά δούλεψε αλλά η υπομονή μου είχε χαθεί. Υ.Γ. κάτι ακόμα, πήγα να τον ανοίξω σήμερα το πρωί και ξυπνάει κανονικά αλλά δεν άνοιγε η οθόνη του λαπτοπ (δεν είχα συνδέσει το καλώδιο...). αναγκάστηκα πάλι hard reset... Υ.Γ. 2) δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα πράγματα που έκαναν ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ και δυσκολία τα xp, τα vista τα θεωρούν Γολιάθ... :!: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 γεια σας παιδια , θα ηθελα να μου απαντησετε σε 3 ερωτηματα. 1. βαζω σε λειτουργια sleep το pc μου και δεν ξυπναει με τιποτα !! 2. σε λειτουργια sleep δουλευουνε τα ανεμιστιρακια κανονικα !! 3.παταω ολλα τα κουμπια απο το πληκτρολογιο και δεν ανταποκρινεται ,με ποιο τροπο ξυπναει ? εχω και mac το οποιο με ενα πατημα στο space ανοιγη αμεσως ! Σε εμένα, για το μοντέλο 9110 της Acer ήθελε αναβάθμιση του BIOS για να παίξει το sleep. Τσέκαρε άν έχει βγεί κάποια version αναβάθμισης Υ.Γ. Τώρα το πόσο είναι bios update δεν το ξέρω, γιατι μετά απο κάθε format πρέπει να ξανακάνω την διαδικασία "αναβάθμισης" απο την αρχή. Τα windows βέβαια δεν έχουν σχέση με το bios ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Εβαλα τα Ultimate 32bit και εγω και εχω δυο ερωτησεις. Πρωτα η CPU(P4 2.6GHz HT) μου παιρνει βαθμο 4 και η RAM (2*512MB) 4.5(τα υπολοιπα 5.9, 5.2(GPU 6800GT->Quadro FX4000) & 5.3 (200GB Sata1) μια χαρα δλδ). Ειναι καλα τα σκορ ή να βαλω παραπανω ραμ και ισως νεα cpu; Δευτερον, επειδη αν και "ωραιο" το UAC ειναι απο σπαστικο μεχρι δυσλειτουργικο ειναι κακο να το απενεργοποιησεις; Το απενεργοποιησα και ηρεμησα. Ειναι δυνατον για καθε πραγμα να σε ρωτα και να μην εχει ενα option να θυματε πως και αν θα ανοιξει καποιο προγραμμα; Ειναι σαν να πας στο περιπτερο και να ζητησεις μια σοκολοτα και να σε ρωτα εισαι σιγουρος πως θελεις σοκολατα, εισαι σιγουρος πως θελεις να μου δωσεις αυτα τα λεφτα για την σοκολατα, πρεπει να ερθει και ο γονιος σου για να μου δωσεις λεφτα για την σοκολατα(run as admin)... Btw απο firewall πως παμε και ποτε θα καταφερει η nvidia να βγαλει κανενα driver της προκοπης; Ελεος δλδ. Και κοροιδευουν και τον κοσμο με τις διαφημησεις τους... Παιδια μπορειτε να με βοηθησετε;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Βάλε 1GB RAM ακόμα για να είσαι οκ. Με το UAC κανένα πρόβλημα. Λήγει η δοκιμαστική έκδοση των Vista Από την 1η Ιουνίου επανεκκίνηση κάθε 2 ώρες Έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας την δοκιμαστική έκδοση των Vista; Από την 1η Ιουνίου, αν δεν έχετε κάνει αναβάθμιση σε κάποια εμπορική έκδοση του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft, ο υπολογιστή σας θα προβαίνει σε αυτόματη επανεκκίνηση κάθε 2 ώρες. Για να μην βρεθούν λοιπόν προ εκπλήξεων, οι χρήστες των Vista Ultimate Beta 2, Release Candidate 1 (RC1) και RC2, θα ειδοποιούνται από το εγκατεστημένο λειτουργικό σχετικά με την επερχόμενη λήξη της κανονικής λειτουργίας των εγκατεστημένων Vista ώστε να κάνουν εγκαίρως την απαραίτητη αναβάθμιση. Δοκιμαστική έκδοση? Μέχρι τις 31 Μαϊου! Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Microsoft, αυτές οι προειδοποιήσεις, που παρεμπιπτόντως ξεκίνησαν από χτες Τρίτη 24 Απριλίου, θα δώσουν αρκετό χρόνο στους χρήστες για να αποθηκεύσουν τα δεδομένα τους και φυσικά να προβούν στην απαραίτητη αναβάθμιση. Να τονίσουμε ότι μόνο όσοι έχουν εγκατεστημένη την έκδοση Vista RC1 θα μπορέσουν να κάνουν την μετάβαση «πάνω» στα ήδη εγκατεστημένα Windows ενώ οι υπόλοιποι χρήστες θα χρειαστεί να προβούν σε «καθαρή» εγκατάσταση (όχι upgrade). Λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία μετάβασης μπορείτε να βρείτε στο ακόλουθο link από την σχετική ιστοσελίδα της Microsoft. Πηγή: http://www.techteam.gr/index.php?act=view&id=101647 Αυτοί που θέλουν να τα στήσουν για evaluation μετά την 1η Ιουνιίου τι θα κάνουν; Θα μπορούν ή οχι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSMiLoN Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Εvaluation φιλε μου μπορεις να κανεις κανονικα με την τελικη εκδοση των Vista. Απλα μην βαλεις κωδικο κατα την διαρκεια της εγκαταστασης και θα μπορεις να τα δεις για 30 ημερες χωρις κανενα περιορισμο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 γεια σας παιδια , θα ηθελα να μου απαντησετε σε 3 ερωτηματα. 1. βαζω σε λειτουργια sleep το pc μου και δεν ξυπναει με τιποτα !! 2. σε λειτουργια sleep δουλευουνε τα ανεμιστιρακια κανονικα !! 3.παταω ολλα τα κουμπια απο το πληκτρολογιο και δεν ανταποκρινεται ,με ποιο τροπο ξυπναει ? εχω και mac το οποιο με ενα πατημα στο space ανοιγη αμεσως ! Σε εμένα, για το μοντέλο 9110 της Acer ήθελε αναβάθμιση του BIOS για να παίξει το sleep. Τσέκαρε άν έχει βγεί κάποια version αναβάθμισης Υ.Γ. Τώρα το πόσο είναι bios update δεν το ξέρω, γιατι μετά απο κάθε format πρέπει να ξανακάνω την διαδικασία "αναβάθμισης" απο την αρχή. Τα windows βέβαια δεν έχουν σχέση με το bios ε? δεν μου βγαζει update στο bios καμια αλλη λυση παιδια ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Εvaluation φιλε μου μπορεις να κανεις κανονικα με την τελικη εκδοση των Vista. Απλα μην βαλεις κωδικο κατα την διαρκεια της εγκαταστασης και θα μπορεις να τα δεις για 30 ημερες χωρις κανενα περιορισμο. ;) Αν τα βάλω στις 29 Μαίου δε θα κλειδώσουν δηλαδή την επόμενη μερα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Αν τα βάλω στις 29 Μαίου δε θα κλειδώσουν δηλαδή την επόμενη μερα; γενικά όλες οι εκδόσεις vista επιτρέπουν τη δοικιμαστική χρήση (trial) για 30 μέρες δίχως κλειδί (πρόσεχε να μη βάλεις κατά την εγκατάσταση). λογικά δε θα κλειδώσουν αλλά μετά από 30 μέρες που θα θέλουν το κλειδί. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Τότε ποιός ο λόγος του κλειδώματος της 1ης Ιουνίου; Αφου κλειδώνουν μόνα τους έτσι κι αλλιώς :stupid: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSMiLoN Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Aν πας να βαλεις εκδοση RC ή κλειδακι απο εκδοση RC με τα γνωστα κολπα, τοτε ναι 1η Ιουνιου θα κλειδωσουν τα Vista. Αν βαλεις κανονικη εκδοση των Vista, χωρις κλειδι κατα την εγκατασταση, τοτε μπορεις να κανεις evaluation για 30 ημερες και υπαρχει και μια εντολη (δε την θυμαμαι τωρα) για να κανεις reset μεχρι 3 φορες αυτον τον μετρητη, ανεβαζοντας τις free μερες στις 120 συνολικα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrStrangelove Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Γειά σας! Έχω περάσει στο laptop τα ultimate (clean installation) και κάθε φορά που που πάω να μπώ σε safe mode εμφανίζεται μπλε οθόνη. δεν μπορώ να μπω σε safe mode με τίποτα! υποψιάζομαι οτι φταίει η κάρτα γραφικών (nvidia geforce go 7600) και οι άθλιοι drivers της nvidia. Η έκδοση των drivers είναι η 101.41, 2/3/07, beta, με modded inf file απο laptopVideo 2Go. Τη γνώμη σας παρακαλώ γιατί έχω φρικάρει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Γειά σας! Έχω περάσει στο laptop τα ultimate (clean installation) και κάθε φορά που που πάω να μπώ σε safe mode εμφανίζεται μπλε οθόνη. δεν μπορώ να μπω σε safe mode με τίποτα! υποψιάζομαι οτι φταίει η κάρτα γραφικών (nvidia geforce go 7600) και οι άθλιοι drivers της nvidia. Η έκδοση των drivers είναι η 101.41, 2/3/07, beta, με modded inf file απο laptopVideo 2Go. Τη γνώμη σας παρακαλώ γιατί έχω φρικάρει! Και εγω ειχα βαλει modded drivers nvidia και μου χτυπαγε μπλε οθονες συχνα. Γυρνα πισω τον driver στον τελευταιο κανονικο. Η nvidia με τα vista να μην πω τι τα εχει κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Μια ερωτηση παιδια αφου διαβασα αρκετες σελιδες και κουραστηκα. Εχω τον amilo prov3505 και συντομα θα μου ερθει η αναβαθμιση σε vista business. Λοιπον καλο ειναι να κανω αναβαθμιση η υπαρχει τροπος για πληρη εγκατασταση? Επισης η εγκατασταση του λογισμικου δενει με το hardware του μηχανηματος και δεν γινεται να εγκατασταθει αλλη φορα? Αυτα.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Aν πας να βαλεις εκδοση RC ή κλειδακι απο εκδοση RC με τα γνωστα κολπα, τοτε ναι 1η Ιουνιου θα κλειδωσουν τα Vista. Αν βαλεις κανονικη εκδοση των Vista, χωρις κλειδι κατα την εγκατασταση, τοτε μπορεις να κανεις evaluation για 30 ημερες και υπαρχει και μια εντολη (δε την θυμαμαι τωρα) για να κανεις reset μεχρι 3 φορες αυτον τον μετρητη, ανεβαζοντας τις free μερες στις 120 συνολικα. :) Πληροφορίες για την καθ' όλα νόμιμη επέκταση της περιόδου δοκιμής, θα βρείτε στο άρθρο αυτό. Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Μια ερωτηση παιδια αφου διαβασα αρκετες σελιδες και κουραστηκα. Εχω τον amilo prov3505 και συντομα θα μου ερθει η αναβαθμιση σε vista business. Λοιπον καλο ειναι να κανω αναβαθμιση η υπαρχει τροπος για πληρη εγκατασταση? Επισης η εγκατασταση του λογισμικου δενει με το hardware του μηχανηματος και δεν γινεται να εγκατασταθει αλλη φορα? Αυτα.. τη εννοείς αν δένει? λογικά θα σου έρθει μια OEM κόπια του λειτουργικού και όχι Image disc για το συγκεκριμένο πισί από την FS. τα vista που θα βάλεις θα έχουν διαφορετικό κλειδί από αυτό της έκδοσης xp που έχεις. αυτό σημαίνει ότι θα μπορείς όποια στιγμή θες να γυρίσεις στα xp. να κάμεις πλήρη εγκατάσταση. πέρα από τις ρυθμίσεις και τις apps δεν χάνεις τπτ γιατί στα μεταφέρει όλα σε έναν φάκελο τύπου windows.old . κατέβασε πιο πριν όλους του οδηγούς του hardware του πισί από το internet (δεν ξέρω αν shipάρονται μαζί) και επίσης κοίταξε ποιες εφαρμογές έχουν αναβαθμιστεί για τα vista. σε αυτό θα σε βοηθήσει και ο windows vista advisor (Από το site της msft). Υ.Γ. μπορείς να κάνεις και upgrade αντί για καθαρή εγκατάσταση αλλά δε στο συνηστώ ;) το υποστηρίζει και η apple (:lol:): Perform a clean install of Windows Vista (highly recommended but not required). http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=305042 Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts