Jump to content

aSMiLoN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    380
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About aSMiLoN

  • Ημ. Γέννησης 03/05/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

aSMiLoN's Achievements

  1. Απο οσους εκμεταλλευτηκαν την προσφορα, εχετε παρει κανονικα τα ασυρματα ακουστικα;
  2. Μηπως το παλιο κινητο ειναι iPhone και ερχεται με imessage το μηνυμα;
  3. Εννοειται πως η ΕΕ μπορει να ασκησει μεγαλη πιεση σε αμερικανικες και οχι μονο εταιριες, βλεπε προστιμα, GDPR ακομα και η πιστοποιηση CE που πρεπει να ειναι πανω στην συσκευασια. Αν εμεινει η Apple θα βγει πολλαπλα χαμενη, απο την μια εχοντας τις συσκευες της μπλοκαρισμενες απο μια πολυ σημαντικη αγορα και απο την αλλη δινοντας πολυ δημοσιοτητα στο θεμα, κανοντας ετσι εμφανεις τους λογους που το κανει, δηλαδη απλη απληστια. Εκτος αν μου λες οτι το USB-C ειναι καινοτομο στα iPad και για καποιο λογο δεν ειναι στα iPhone και εκει χρειαζεται μονο το lighting για να "φωτισει" η καινοτομια.
  4. @pavlidisc O in screen fingerprint scanner εχει να κανει με ωριμοτητα τεχνολογιας, δεν τον θεωρουν ωριμο ακομα και για αυτο δεν το βαζουν, το type-c δεν εχει καποια τεχνικη δυσκολια, μονο το κολλημα της Apple να αφησει τα ζεστα λεφτακια της πιστοποιησης MFi Οσον αφορα το αν ειναι ικανη ή οχι η ΕΕ να απειλησει την Apple, αν την κοψει απο αγορα 450 εκ πολιτων πιστεψε με πως θα την τσουξει και θα συμβιβαστει.
  5. Στην εφαρμογή λένε ότι έχουν προσθέσει ιατρικές βεβαιώσεις, εγώ γιατί δε τις βλέπω; Μόνο παραπεμπτικα και συνταγές βλέπω. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πατας τις 3 γραμμες πανω αριστερα και επιλεγεις Ιατρικες Βεβαιωσεις
  6. Αυτο και αν θα χαλουσε την σουπα! Αλλα μακαρι...
  7. Αν βγει 1-2 χιλιοστα πιο παχια η συσκευη για να εχει μεγαλυτερη μπαταρια χαλαει η σουπα; Πραγματικα δε καταλαβαινω την μοδα των υπερλεπτων συσκευων που με δυσκολια βγαζουν την μερα.
  8. Νομιζω το μικρο μεγεθος καλο ηταν, αλλα η τιμολογιακη διαφορα με το μεγαλυτερο αδερφακι του δε δικαιολογουσε να το προτιμησει καποιος. Στα 250-300€ διαφορα θα εφευγε σαν ζεστο ψωμακι.
  9. Πραγματικα δε καταλαβαινω τον αρνητισμο, υπηρεσιες επι πληρωμη θα παρεχει, αν καποιος τις θελει τις πληρωνει αν καποιος δε θελει δε τις πληρωνει που υπαρχει το προβλημα; Προσωπικα δε το βρισκω απιθανο με την ενασχοληση με αυτο το τομεα της υγειας να βρεθουν λυσεις που θα βοηθησουν γενικοτερα.
  10. Γνωριζεις πολλες εταιριες να πληρωνουν αλλες για πραγματα που δε χρειαζονται απλα και μονο επειδη εχουν την ιδια σημαια; Προφανως και ειδαν αξια και επενδυσαν, το ιδιο θα εκαναν αν τους ειχε κανει αξιολογη προταση η Vodafone ή η Wind.
  11. aSMiLoN

    Q Κονέ.

    Thanks παιδια για τις απαντησεις εχει τρομαξει το ματι μου με την κατασταση που επικρατει με τις 3 μεγαλες, με την υποχρεωτικη ανανεωση ανα 2μηνο, λες και αν θελαμε μηνιαια δεσμευση δε θα πηγαιναμε σε συμβολαιο.... Πιστευω με ετσι θα γινει δουλιτσα :)
  12. aSMiLoN

    Q Κονέ.

    Παιδια καλησπερα. Επειδη θελω να παρω την πιο βασικη συνδεση για την πεθερα μου ωστε να εχουμε ενα κινητο να την βρισκουμε, καθε ποσους μηνες θελει ανανεωση η Q; Η μικροτερη καρτα ποια ειναι;
×
×
  • Create New...