Jump to content

Microsoft Windows Vista

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω εγκαταστησει τα vista και δεν μπορω να ενεργοποιηση τον ηχο. Η καρτα ηχου ειναι ονμπορντ στη GIGABYTE μητρικη μου. πως θα βρω τους οδηγους; Τα βιστα δεν θα πρεπε κανονικα να τους ανιχνουσεουν ανιχνευσουν γιααναβαθμιση;

Θα επρεπε οπως το ειπες.Για να καταφερω να κανω να δουλεψει η μητρικη και ο διπλος intel χωρις προβλημα οτι οδηγος καινουργιος υπηρχε τον περασα γιατι αμα περιμενα να τα βρει μονος του..........Οπως ειπε και ο gkr41 κατεβασε οτι καινουργιο εχει η realtek.Σε μενα τουλαχιστον δουλευει μια χαρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

δες από τον device manager ποιους οδηγούς έχει η κάρτα και το ακριβές όνομά της καθώς και τον κατασκευαστή. θα πας στο σάιτ του κατασκευαστή και θα κατεβάσεις τους οδηγούς. ακόμα κοίτα και στο windows update. κάτι μπορεί να βρει.

ο ήχος είναι το μεγάλο πρόβλημα των vista. άλλες συσκευές δε δουλεύουν οκ. άλλες δε δουλεύουν καθόλου. άλλοι οδηγοί παρουσιάζουν lag...

λογικά όλα αυτά θα ηρεμήσουν με την αγορά νέου πισί...

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Ωραιος. Βεβαια εσενα το ολο παραθυρο ειναι και μεγαλυτερο ενω εμενα αν το μεγαλωσω δεν το κραταει!

........................................................

Φτιάξε το παράθυρο στο μέγεθος και στη θέση που το θέλεις και όταν το κλείσεις (πατώντας το "Χ"), πάτα συγχρόνως και το Ctrl (Ctrl+"X"). :)

Βασίλης

το πισι μου ειναι 2 μηνων και τα βιστα τα πηρα ως αναβαθμιση. Εχει ιντελ στα 2.13 και μνημη 2048. Η καρτα ηχου ειναι ενσωματωμενη στη μητρικη(gigabyte). Επισης εχω προβλημα και με την καρτα τηλεορασης kworld. To pc το πηρα απο τα μουλτιραμα. Αν καποιος αλλος εχει παρει αναλογο κομπιουτερ θα τον παρακαλουσα θερμα να μου πει τι εκανε μπας και τα καταφερω μονη μου. Αλλιως θα το παω για εγκατασταση στα μουλτιραμα θα πληρωσω και θα ησυχασω.

Οταν επαναφέρεις ξανα τον κάδο ανακύκλωσης, θα βρείς το αρχείο μέσα. Εκτός αυτού μπορεις να βάλεις τον κάδο σαν gagtzet στην μπάρα δεξιά

Πώς τον επαναφέρεις στην επιφάνεια εργασίας?

Που είναι?

Πώς τον επαναφέρεις στην επιφάνεια εργασίας?

δεξί κλικ στο desktop-> personalize -> change desktop icons (πάνω αριστερά) ;)

Alex = the best!

paidia mia erwtisi..

peite oti exw ena pc me 2gb ram,P4 sta 3Ghz,kai mia karta grafikwn 256mb pou me ta xp isa isa trexei ena kainourio paixnidi me oles tis ruthmiseis sti "high"..na valw vista uparxei periptwsi to paixnidi na min trexei toidio kala logo tis kartas grafikwn??(tha xreiastw karta me perissotera mb px???i tha exei tis idies epidwseis??)

υπάρχουν παιχνίδια που τρέχουν καλύτερα, χειρότερα, το ίδιο καλά και... καθόλου.

δες αν το παιχνίδι είναι συμβατό με τα vista (site κατασκευαστή) και πώς παίζει με αυτά (googlαρε για να βρεις απόψεις χρηστών).

Alex = the best!

Εγκατέστησα τα vista στο 2ο partition (στο 1ο έχω τα ΧΡ) αλλά θέλω να τα διαγράψω. Φυσικά παίζουν με dual boot. Πως γίνετε;

Εγκατέστησα τα vista στο 2ο partition (στο 1ο έχω τα ΧΡ) αλλά θέλω να τα διαγράψω. Φυσικά παίζουν με dual boot. Πως γίνετε;

Αν εχεις βαλει τα ΧΡ πρωτα και τα Βιστα μετα:

If you decide that dual-booting Vista and XP is not for you, EasyBCD lets you wind back the clock.

All you have to do is remove Vista’s boot manager – go to “Manage Bootloader”, select “Uninstall the Vista Bootloader” and then “Write MBR”. Restart the machine and that’s it – the XP boot loader is the only one left on the system and XP loads. You can then delete the Vista partition and use GParted to re-extend the partition to take up the entire disk.

Eγω σε αντιστοιχη περιπτωση εκανα φορματ στο 2ο παρτισιον και ενωση με αυτο των ΧΡ (Disk Drirector, πολυ καλο προγραμμα) και ημουν ετοιμος.:)

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Επειδη ψαχνωντας βρηκα μονο αποριες- ερωτησεις, εχω εναν φορητο και εναν σταθερο με Vista Ultimate, το προβλημα ειναι το εξης.

οταν μπαινω σε λειτουργια sleep στον φορητο ολα ΟΚ αλλα στον σταθερο ενω μπαινει συνεχιζει να δουλευει ο ανεμιστηρας (μαλλον απο το τροφοδοτικο) και επιπλεον δεν εχει την επιλογη για hybrid sleep. Ο σταθερος ειναι AMD 3200+ σε μια M/B MSI και καρτα γραφικων ATI X1600, εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα? και ξερετε που ωφειλετε?

Τελικα ηταν μια ρυθμιση στο μπαιος για τον ανεμιστηρα αλλα το hybrid sleep παλι δεν το βγαζει σαν επιλογη αν και νομιζω οτι αφου απο το μπαιος ενεργοποιησα στο sleep το s3 αυτο πρεπει να ειναι το hybrid.

λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

το hybrid sleep είναι το sleep με τη διαφορά ότι κάθε φορά που το κάνεις κάνει και hibernate.

που είναι το καλό και που το κακό:

καλό: αν κολλήσει το πισί το ξεκινάς χωρίς να έχεις χάσει τπτ.

κακό: κάνει 10-12" παραπάνω... και καταναλώνει αρκετή μπαταρία.

απόφθεγμα: πολύ κακό για το τπτ. το sleep δε μου έχει κολλήσει ποτέ. αν περάσουν 1080 λεπτά μπαίνει μόνο του σε hibernate.

τώρα, γιατί δε σου έχει την επιλογή hybrid sleep:

1. το λάπτοπ σου δεν υποστηρίζει hibernate (είναι 2+ χρονών ή και παλαιότερο)

2. έχεις σβήσει μέσω του disk cleanup το χώρο για hibernate και το επαναφέρει με την εντολή στο cmd (run as admin): powercfg /hibernate on

Alex = the best!

λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

το hybrid sleep είναι το sleep με τη διαφορά ότι κάθε φορά που το κάνεις κάνει και hibernate.

που είναι το καλό και που το κακό:

καλό: αν κολλήσει το πισί το ξεκινάς χωρίς να έχεις χάσει τπτ.

κακό: κάνει 10-12" παραπάνω... και καταναλώνει αρκετή μπαταρία.

απόφθεγμα: πολύ κακό για το τπτ. το sleep δε μου έχει κολλήσει ποτέ. αν περάσουν 1080 λεπτά μπαίνει μόνο του σε hibernate.

τώρα, γιατί δε σου έχει την επιλογή hybrid sleep:

1. το λάπτοπ σου δεν υποστηρίζει hibernate (είναι 2+ χρονών ή και παλαιότερο)

2. έχεις σβήσει μέσω του disk cleanup το χώρο για hibernate και το επαναφέρει με την εντολή στο cmd (run as admin): powercfg /hibernate on

Το λαπτοπ δεν εχει προβλημα, στον σταθερο δεν εχω την επιλογη ουτε για hibernate ουτε για hybrid sleep αλλα αφου ελυσα το προβλημα με τον ανεμιστηρα ολα ΟΚ.

Καλημέρα, χαιρετίζω και αυτό το κομμάτι του φόρουμ :)

Στην εταιρία που εργάζομαι βάλαμε 2 νέα πισιά με vista ultimate GR, σχεδόν όλα λειτουργησαν σωστά εκτός από έναν laser printer που δεν μπορεσα να τον κάνω να δουλεψει με τίποτα.

Αυτό που με παραξενεύει είναι το εξής:

Έχω απενεργοποιήσει την "κοινή χρήση με προστασία κωδικού πρόσβασης" και στα 2 μηχανήματα.

Οι υπολογιστές του δικτύου με Win XP SP2 μπορούν και ανοίγουν τους κοινόχρηστους καταλόγους των υπολογιστών με vista κανονικά.

Το περίεργο είναι ότι όταν πάω να ανοίξω μέσα από τα vista κάποιον κοινόχρηστο φάκελο του άλλου υπολογιστή με vista ζητάει ακόμα κωδικό.:blink:

Καμμιά ιδέα?

Αστους να λένε

Η δύναμη συμπιέζεται

κλείνει και σε κανέναν άλλον ο IE7 στο άσχετο από σφάλμα?

pantos emena sto laptop prepei an 8imamai kala sta ksafnika eixe kleisei otan eixa anoiksei polla para8ira:):p;):D

Gnwrizei kaneis giati???:X :cry: :confused: :blink: :worry:

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Μήπως είναι θέμα RAM?

Αν αναφέρεσαι σε μένα ... σε καμία περίπτωση καθώς έχω 2gb.

Κάτι άλλο φταίει αλλά δεν ασχολούμαι, χρησιμοποιώ Firefox και ας καθυστερεί να ανοίξει.

αυτό με βλέπω να κάνω.

πιστεύω ότι έχει σχέση με το adobe flash. όταν έχεις αρκετά tabs με flash κάτι παθαίνει...

Alex = the best!

φταίει τόσο η java όσο και ο flash player....

τα Σαββατοκύριακα που βάζω Live scores Λόγω στοιχήματος για πάνω απο 4 ώρες, φτάνει η χρήση μνήμης τα 200+mb!!!!

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]