Demis_CY Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ.. Microsoft has built into Vista a function that allows anyone to extend the operating system's activation deadline not just three times, but many times. The same one-line command that postpones Vista's activation deadline to 120 days can be used an indefinite number of times by first changing a Registry key from 0 to 1. This isn't a hacker exploit. It doesn't require any tools or utilities whatsoever. Microsoft even documented the Registry key, although obtusely, on its Technet site. But dishonest PC sellers could use the procedure to install thousands of copies of Vista and sell them to unsuspecting consumers or businesses as legitimately activated copies. This would certainly violate the Vista EULA, but consumers might not realize this until the PCs they bought started demanding activation — and failing — months or years later. The following describes the Registry key that's involved. Step 1. While running a copy of Windows Vista that hasn't yet been activated, click the Start button, type regedit into the Search box, then press Enter to launch the Registry Editor. Step 2. Explore down to the following Registry key: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ SL Step 3. Right-click the Registry key named SkipRearm and click Edit. The default is a Dword (a double word or 4 bytes) with a hex value of 00000000. Change this value to any positive integer, such as 00000001, save the change, and close the Registry Editor. Step 4. Start a command prompt with administrative rights. The fastest way to do this is to click the Start button, enter cmd in the Search box, then press Ctrl+Shift+Enter. If you're asked for a network username and password, provide the ones that log you into your domain. You may be asked to approve a User Account Control prompt and to provide an administrator password. Step 5. Type one of the following two commands and press Enter: slmgr -rearm or rundll32 slc.dll,SLReArmWindows Either command uses Vista's built-in Software Licensing Manager (SLMGR) to push the activation deadline out to 30 days after the command is run. Changing SkipRearm from 0 to 1 allows SLMGR to do this an indefinite number of times. Running either command initializes the value of SkipRearm back to 0. Step 6. Reboot the PC to make the postponement take effect. (After you log in, if you like, you can open a command prompt and run the command slmgr -xpr to see Vista's new expiration date and time. I explained the slmgr command and its parameters in my Feb. 15 article.) Step 7. To extend the activation deadline of Vista indefinitely, repeat steps 1 through 6 as necessary Read ful, story and other tricks at source http://bink.nu/Article9716.bink Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 καλά ρε παιδιά θα μας τρελάνει η ms? σε λίγο θα μας τα φέρνει και στο σπίτι τσάμπα όπως πάει. άντε αυτό με τις 120 μέρες να το καταλάβω, αυτό όμως γιατί να βγει στη φόρα από την ίδια της ms? περιμένει να τα βάλουν όλοι και μετά από κανά χρόνο να το κόψει με service pack που δεν θα υπάρχει επιστροφή? μέχρι τότε τι θα πουλάει? ποια είναι ακριβώς η λογική αυτής της κίνησης?:stupid: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 εγώ πιστεύω ότι απλά όσοι το έβαλαν το έβαλαν. από εδώ και πέρα πέρασε η κ**λα και το νέο λειτουργικό θα το αγοράζει κάποιος μόνο αν πάρει νέο πισί ή νέο λαπτοπ που εκεί ΔΕΝ έχει σημασία το "κόλπο αυτό" μιας και θα είναι genuine. Υ.Γ. το leakαρε η ίδια για να μην την κάνει κάποιος άλλος ρόμπα. αλλά πιστεύω ότι επειδή είναι ένα reg tweak και μόνο με ένα "αγαθό" upgrade (όπως το wga @ xp & wga2.0 xp -now) να το κόψει. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Έχει ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ το κακό με τις μεταφορές αρχείων. Αυτή τη στιγμή αντιγράφω αρχεία σε shared φάκελο του laptop μέσα από τα Vista και μεταφέρονται με 1,2 MB/s. Και σα να μη φτάνει αυτό, ΣΕΡΝΕΤΑΙ όλο το σύστημα. Όταν τραβάω τα αρχεία από τα XP, όλα πάνε ρολόι. :down: Στο όριο είμαι να τα σουτάρω μόνο γι' αυτό το πράγμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Έχει ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ το κακό με τις μεταφορές αρχείων. Αυτή τη στιγμή αντιγράφω αρχεία σε shared φάκελο του laptop μέσα από τα Vista και μεταφέρονται με 1,2 MB/s. Και σα να μη φτάνει αυτό, ΣΕΡΝΕΤΑΙ όλο το σύστημα. Όταν τραβάω τα αρχεία από τα XP, όλα πάνε ρολόι. :down: Στο όριο είμαι να τα σουτάρω μόνο γι' αυτό το πράγμα... Τα IDE κανάλια δουλεύουν σε UDMA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Ναι, εννοείται. Είχα την εντύπωση οτι φταίει η έλλειψη chipset drivers, αλλά στις προηγούμενες σελίδες διάβαζα οτι κι άλλοι έχουν πρόβλημα, οπότε τείνω στο οτι φταίνε τα Vista τελικά. Τι να πω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 mesa sthn vdomada tha pao mallon na paro ena laptop pou thelo !! tha exei ton core2 duo 7200 sta 2ghz , 1gb ram ,80ari disko stis 7200 kai mia ati x1600 me 256 mb !! na to paro apeutheias me vista h na valo xp? tha ta travaei polu kala ta vista e? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 με τις ενσωματωμένες web-cams υπάρχει πρόβλημα. τουλάχιστον στα hp. shippαρονται μοντέλα με κάμερα και vista και είναι άχρηστη :( Στο δικο μου HP DV2000 με ενσωματωμενη καμερα, ολα ειναι ΟΚ στα Vista (περασμενα απο μενα). Πως ειναι δυνατον τα ποιο φρεσκα μοντελα της σειρα 2000-6000-9000 να εχουν προβλημα... και μαλιστα να ερχονται ετσι στημενα απο την ιδια την HP!? :confused: Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Σε όλα τα exe έχω αυτό το πρόβλημα. Τι στο καλό, υποτίθεται πως το user name μου είναι administrator και έχω μπει κανονικά με το password μου... Κάνε άλλον ένα χρήστη με δικαιώματα admin και δες αν θα έχεις το ίδιο πρόβλημα. Ναι, εννοείται. Είχα την εντύπωση οτι φταίει η έλλειψη chipset drivers, αλλά στις προηγούμενες σελίδες διάβαζα οτι κι άλλοι έχουν πρόβλημα, οπότε τείνω στο οτι φταίνε τα Vista τελικά. Τι να πω... Απενεργοποίησε το IPv6 στις συνδέσεις που αφορούν το δίκτυο από το οποίο προσπαθείς να αντιγράψεις αρχεία, κάπου είχα διαβάσει ότι επηρεάζει την ταχύτητα των μεταφορών γιατί στέλνει πολύ μεγάλο όγκο δεδομένων για να λειτουργήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Μου συμβαίνει κάτι περίεργο (μερικές φορές): Εχω τα Vista και για παράδειγμα βάζω το dc++. Κάνω τις ρυθμίσεις κτλ, και δουλεύει μια χαρά... Μετά απο 5-10 μέρες παω να το τρέξω και μου ανοίγει σαν να το ανοίγω πρώτη φορά. Μου ζητάει πάλι τα στοιχεία/ρυθμίσεις, να ξανα κάνω share ΚΤΛ... Απ'όσο θυμάμαι μου έτυχε και σε 2-3 άλλα προγράμματα πιο παλιά... ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 That was one of the reasons I switched back to XP doganos.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Παιδιά σας γράφω από τον internet explorer 7 version64bit των Windows Vista ultimate 64bit edition. Τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου είναι AMD 64bit 3200+ 512MB RAM 120GB Sata HDD 128MB vga (Nvidia 6600) Αυτά... Ξέρω ότι η RAM είναι ελάχιστη, κάτω από το επιτρεπτό. Δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι την πέμπτη που θα πάρω άλλο 1GB RAM, έτσι τα φόρτωσα. Ωστόσο δεν παρατηρώ να αργούν, με το WinAero ενεργοποιημένο. Τέσπα, περισσότερα αύριο. Κατά τα άλλα, εξαιρετικό σύστημα! Τέλεια γραφικά, αν και δεν βλέπω κάποια άλλη διαφορά σε σχέση με τα XP, αν κάποιος δεν έχει καλό σύστημα ας μην τα φορτώσει, τα XP με ένα theme είναι πολύ καλά. Περιμένετε καλύτερα λίγο καιρό να φανούν κάποιες παιδικές ασθένειες, να φανεί ποιο είναι το ιδανικό σύστημα και μετά τα ξαναλέμε. ΥΓ. Ξέχασα να αναφέρω ότι η εγκατάσταση ήταν πανεύκολη. Καμμία σχέση με την εγκατάσταση των XP. Εδώ λειτουργεί κανονικά το UI το mouse και όλα τα σχετικά. Πραγματικά, ο πιο αρχάριος μπορεί άνετα να τα εγκαταστήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Για να ενεργοποιήσεις το Aero: 1. Δεξί κλικ στην επιφάνεια του desktop. 2. Επιλέγεις "Personalize" (τελευταία επιλογή στο μενού που ανοίγει). 3. Στο παράθυρο που θα ανοίξει, επιλέγεις "Windows colors and appearance". 4. Στο παράθυρο που θα ανοίξει, επιλέγεις στο color scheme, "Windows Aero". Για να απενεργοποιήσεις το Aero: 1-3 Τα ίδια βήματα. 4. Στο παράθυρο που θα ανοίξει, επιλέγεις "Open classic appearance properties for more color options" (τα γαλάζια γράμματα, κάτω από το "Show color mixer"). 5. Στο παράθυρο που θα ανοίξει, επιλέγεις στο color scheme, "Windows Vista Basic". Αυτά... Δυστυχώς στο color scheme βγάζει μόνο Windows Vista Basic, Windows standard και Windows classic. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Μήπως δεν αγόρασες τα Vista Home Ultimate αλλά τα Vista Home Basic; Μήπως η κάρτα γραφικών σου δεν υποστηρίζει το Aero; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Μήπως δεν αγόρασες τα Vista Home Ultimate αλλά τα Vista Home Basic; Μήπως η κάρτα γραφικών σου δεν υποστηρίζει το Aero; Τα Ultimate έχω. Μάλλον δεν θα τα υποστηρίζει η κάρτα γραφικών:( :mad: είναι ATI mobility radeon 9200 σε HP Pavilion ΖΧ5020EA. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Παιδιά βρήκα το Pavilion dv6397EA σε μία πολύ καλή προσφορά και λέω να τον πάρω, με τα vista θα είμαι καλά; • Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo T7200 (2.0GHz 4MB cache) • Μνήμη: 2GB (2x1GB) • Σκληρός Δίσκος: HDD 160GB SATA 5400rpm • Οθόνη-Κάρτα Γραφικών: 15.4" WXGA BrightView, nVidia 7400 128/256MB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Τα Ultimate έχω. Μάλλον δεν θα τα υποστηρίζει η κάρτα γραφικών:( :mad: είναι ATI mobility radeon 9200 σε HP Pavilion ΖΧ5020EA. Είσαι σίγουρος ότι έχουν περαστεί σωστά οι οδηγοί της κάρτας; Έχεις κατεβάσει τα τελευταία detonators από το site της ATI; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Τα Ultimate έχω. Μάλλον δεν θα τα υποστηρίζει η κάρτα γραφικών:( :mad: είναι ATI mobility radeon 9200 σε HP Pavilion ΖΧ5020EA. Δεν τρέχεις και τον Windows Vista Upgrade Advisor, να δούμε τί θα σου πει για την κάρτα γραφικών; Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Είσαι σίγουρος ότι έχουν περαστεί σωστά οι οδηγοί της κάρτας; Έχεις κατεβάσει τα τελευταία detonators από το site της ATI; Ότι update ήταν να κατέβουν σχετικά με την κάρτα έχουν κατέβει , το είδα στο history update. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Κάνε άλλον ένα χρήστη με δικαιώματα admin και δες αν θα έχεις το ίδιο πρόβλημα. Τίποτα. Μια απ' τα ίδια... Απενεργοποίησε το IPv6 στις συνδέσεις που αφορούν το δίκτυο από το οποίο προσπαθείς να αντιγράψεις αρχεία, κάπου είχα διαβάσει ότι επηρεάζει την ταχύτητα των μεταφορών γιατί στέλνει πολύ μεγάλο όγκο δεδομένων για να λειτουργήσει. Μα το κάνει όταν πάω να "στείλω" αρχεία μέσα από τα Vista στο laptop με XP (τα οποία δε νομίζω να υποστηρίζουν καν IPv6) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Μα το κάνει όταν πάω να "στείλω" αρχεία μέσα από τα Vista στο laptop με XP (τα οποία δε νομίζω να υποστηρίζουν καν IPv6) Νομίζω στα XP υποστηρίζεται αν το εγκαταστήσεις από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων του λειτουργικού. Πάντως κάνε μια δοκιμή δεν έχεις να χάσεις τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Ναι, αλλά απο τη στιγμή που δεν υποστηρίζεται από τα XP, το δίκτυο θα είναι αποκλειστικά Ipv4. Θα του ρίξω μια ματιά πάντως. Σχετικά με το run as administrator, για να δουλέψει πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το UAC. Έλεος πια :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Ναι, αλλά απο τη στιγμή που δεν υποστηρίζεται από τα XP, το δίκτυο θα είναι αποκλειστικά Ipv4. Θα του ρίξω μια ματιά πάντως. Σχετικά με το run as administrator, για να δουλέψει πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το UAC. Έλεος πια :wacko: Εγώ το έχω απενεργοποιημένο το UAC και υπάρχει κανονικά ενεργή η επιλογή "Run as admin". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Χμ. Εγώ μιλούσα για το checkbox στα properties του αρχείου. Εσύ μάλλον λες για το δεξί κλικ->run as administrator, του οποίου τώρα ανακάλυψα την ύπαρξη. Όντως, εδω δε χρειάζεται να ανοίξεις το UAC. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Vista upgade δηλ. μεσα απο ΧP να γινει το setup,εχει βγει ? Θελω να κρατησω μερικες βασικες ρυθμισεις οπως γινοταν ως τωρα με ολα τις εκδοσεις windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts