mol Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 τα τελευταια βραδια με αποσυνδεει συνεχεια. δε μπορω να καταλαβω τι γινεται. μενω δυτικα ομως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 μεχει βγαλει την πιστη τις τελευταίες μερες η forthnet...μπορει να μην εχω διακοπες αλλα η ταχυτητα ειναι οτι νανε....την μια κατεβαζω με 1800 και μετα απο κανενα 10λεπτο μπορει να κατεβαζω με 100 το πολυ και οι σελιδες ανοιγουν λες και εχω pstn.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 γεια χαρά παιδιά. Εγώ έχω ιντερνετ από τη 4νετ πολύ καιρό τώρα και πέρα από κάποιες μέρες που παρουσίαζε πρόβλημα στο δίκτυο υποδομής της, γεγονός που δε με ενόχλησε και κα8όλου γιατί ή θα έλειπα από το σπίτι ή δεν θα χρησιμοποιούσα το νετ γενικά, έχω πάντα πολύ καλές ταχύτητες και στο downloading και στο browsing! Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Γενικά στην περιοχή της κορίνθου τι παίζει με την 4νετ; Είμαι 2 χιλιόμετρα από το κέντρο...Τι ταχύτητες θα έχω περίπου; Τι snr σας βάζει; Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Μεγαλυτερος καρκινος απο το τηλεφωνικο κεντρο της forthnet υπαρχει αραγε;; Δεν εχω νετ τοσες ωρες και αυτοι δεν λενε να το σηκωσουν... Μετα απο 5 χρονια συνδρομητης αντε γεια forthnet Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 δεν την παλευουν εκει στην forthnet... εχθες κατα της 1:30 το βραδυ ξαφνικο κοβετε το νετ και το τηλ....λεω δεν μαμιετε...σημερα το πρωι βλεπω οτι το τηλ επανηλθε αλλα το νετ οχι...παιρνω τηλ τους αρχιζω τα γαλλικα και τις απειλες για αλλαγη εταιριας κτλ και μεσα σε 10 λεπτα ειρθε το νετ και το ρουτερ μου συγχρονισε στα 20 ενω τοσο καιρο ημουν στα 15 :) ενοειτε πως τα πιανω τα 20 με τορρεντς... αυτα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Αξίζει να βάλω Forthnet? Mένω Τούμπα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 καλα θα ταν να ρωτησεις και σε αλλη εταιρεια:lol: μενεις κοντα παπαφη? εμενα δεν πεταει η συνδεση αλλα ειμαι και μακρια...απο τηλεφωνο δεν εχω κανενα παραπονο ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Μένω κοντά στον Άγιο Θεράπωντα. Τόσο άσχημα είναι η Forthnet? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Καλημερα! Θελω να βαλω στον πατερα μου στην Καλαματα,(Φαρων και σοφοκλεους), internet κ σκεφτομαι για forthnet 2play economy με 30€/μηνα μεσο ορο για 12 μηνες..... να προχωρησω ή να παω σε connx 2mbps (34,5€/μηνα με 180' κλησεις+20' κινητα) για μεγαλυτερη "αξιοπιστια"? αν παω σε forthnet,σε ποσο καιρο θα ειναι Online?εχω μεινει σε εποχες οπου ηθελε κανα μηνα στην καλυτερη περιπτωση? Ευχαριστω. ΥΓ. εχει ηδη τηλ. γραμμη..σαν πακετο ειναι σαφως πιο συμφερον της forthnet αλλα προτιμω την αξιοπιστια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Καλημερα! Θελω να βαλω στον πατερα μου στην Καλαματα,(Φαρων και σοφοκλεους), internet κ σκεφτομαι για forthnet 2play economy με 30€/μηνα μεσο ορο για 12 μηνες..... να προχωρησω ή να παω σε connx 2mbps (34,5€/μηνα με 180' κλησεις+20' κινητα) για μεγαλυτερη "αξιοπιστια"? αν παω σε forthnet,σε ποσο καιρο θα ειναι Online?εχω μεινει σε εποχες οπου ηθελε κανα μηνα στην καλυτερη περιπτωση? Ευχαριστω. ΥΓ. εχει ηδη τηλ. γραμμη..σαν πακετο ειναι σαφως πιο συμφερον της forthnet αλλα προτιμω την αξιοπιστια.. Ίδιο χρονικό διάστημα χρειάζεται και τώρα. Μπορεί και περισσότερο, ανάλογα. Ποτέ δεν ξέρεις. Έχει ιδιόκτητο η 4net εκεί που βρίσκεται; Κανείς δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά τι θα είναι καλύτερο/πιο αξιόπιστο. Προσωπικά, εκτός Αθηνών, μάλλον ΟΤΕ θα επέλεγα (αν και είμαι ευχαριστημένος από την 4net στην Αθήνα). Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 (edited) ναι εχει ιδιοκτητο..τσεκαρα απο το σαιτ τους... καταλαβα..ισχυει ακομα o ενας μηνας τουλαχιστον..:-( Edited September 13, 2010 by moysitsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Επειδή το πρόγραμμα της Conn-x δεν με συμφέρει οικονομικά και δεν προσφέρει και πολλές δυνατότητες, είπα να βάλω forthnet, αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι. Θα έχω σταθερή ταχύτητα στο νετ ή θα πέφτει το δίκτυο συχνά; Μένω και κοντά στον ΟΤΕ αν αυτό παίζει ρόλο. Με ενδιαφέρει να έχω σωστή σύνδεση και σταθερή, λόγω δουλειάς. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Επειδή το πρόγραμμα της Conn-x δεν με συμφέρει οικονομικά και δεν προσφέρει και πολλές δυνατότητες, είπα να βάλω forthnet, αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι. Θα έχω σταθερή ταχύτητα στο νετ ή θα πέφτει το δίκτυο συχνά; Μένω και κοντά στον ΟΤΕ αν αυτό παίζει ρόλο. Με ενδιαφέρει να έχω σωστή σύνδεση και σταθερή, λόγω δουλειάς. Προφανώς δεν έχεις κοιτάξει την τελευταία προσφορά της Conn-x με 24Mbps, απεριόριστα αστικά-υπεραστικά, 60' προς κινητά και μαζί με το πάγιο όλα βγαίνουν 45,50€ μαζί με ΦΠΑ. Παρόλα αυτά, αν καταλήξεις τελικά στη Forthnet, το internet που είχες με τον ΟΤΕ σε όλους τους τομείς απλά ξέχνα το. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Και εγώ αυτό φοβάμαι, μήπως απογοητευτώ με την σύνδεση στο νετ. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminati_13 Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Εμαθα σημερα απο φιλο μου που μενει Θεσσαλονικη οτι εχει κανει προσφορα η forthnet την οποια δεν εχουν διαφημισει για δωρρεαν το πακετο starpack της nova για ενα χρονο και δωρο την εγκατασταση και τον αποκωδικοποιητη HD!! Τον ενημερωσαν τηλεφωνικα για την προσφορα χθες! Και σημερα το πηρε! Εχει ακουσει κανεις τιποτα;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Επειδή το πρόγραμμα της Conn-x δεν με συμφέρει οικονομικά και δεν προσφέρει και πολλές δυνατότητες, είπα να βάλω forthnet, αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι. Θα έχω σταθερή ταχύτητα στο νετ ή θα πέφτει το δίκτυο συχνά; Μένω και κοντά στον ΟΤΕ αν αυτό παίζει ρόλο. Με ενδιαφέρει να έχω σωστή σύνδεση και σταθερή, λόγω δουλειάς. Λογω δουλειας αν ειναι βαζεις οτε. Και μονο οτε. Η τεχνικη τους εξυπηρετηση ειναι αψογη. Μακρυα απο forthnet. Η τεχνικη εξυπηρετηση απλα δεν υπαρχει. Οτι και να παθεις θα φταιει ο οτε αλλα η forthnet ποτε.:lol: Αφου εισαι κοντα στον οτε θα εχεις 24 μονιμα. Μην πεσεις στην παγιδα της πιο φθηνης forthnet. Μονο αν σε πληρωναν θα αξιζε και αν το χρειαζοσουν για την πλακα σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminati_13 Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Εμαθα σημερα απο φιλο μου που μενει Θεσσαλονικη οτι εχει κανει προσφορα η forthnet την οποια δεν εχουν διαφημισει για δωρρεαν το πακετο starpack της nova για ενα χρονο και δωρο την εγκατασταση και τον αποκωδικοποιητη HD!! Τον ενημερωσαν τηλεφωνικα για την προσφορα χθες! Και σημερα το πηρε! Εχει ακουσει κανεις τιποτα;;;;; τελικα η προσφορα ισχυει μονο για Θεσσαλονικη! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 (edited) Λογω δουλειας αν ειναι βαζεις οτε. Και μονο οτε. Η τεχνικη τους εξυπηρετηση ειναι αψογη. Μακρυα απο forthnet. Η τεχνικη εξυπηρετηση απλα δεν υπαρχει. Οτι και να παθεις θα φταιει ο οτε αλλα η forthnet ποτε.:lol: Αφου εισαι κοντα στον οτε θα εχεις 24 μονιμα. Μην πεσεις στην παγιδα της πιο φθηνης forthnet. Μονο αν σε πληρωναν θα αξιζε και αν το χρειαζοσουν για την πλακα σου. Καλά, μην τα παραλέμε κιόλας... "24 μόνιμα" είναι σχετικό. Όπως σχετικό είναι και το "κοντά". Το θέμα είναι να είναι κοντά στο dslam. Ναι, αν γνωρίζει πως είναι κοντά σε αυτό, τότε θα πιάνει όσο περισσότερο γίνεται (που και πάλι, μπορεί να παίξουν πολλά πράγματα ρόλο και να μειωθεί κάπως η ταχύτητα). Από τον ΟΤΕ περάσαμε όλοι (και αρκετοί φύγαμε). Δεν ξεχνάμε. Δεν ξεχνάω ποτέ ούτε την "ποιότητα" του, ούτε την "εξυπηρέτηση" στο helpdesk, ούτε τπτ... Εμένα πάντως η Forthnet σήμερα σέρνεται κυριολεκτικά.. Κυρίως με ιστοσελίδες του εξωτερικού. Ακόμη και με τα downloads έχω πρόβλημα. Πήγα να κατεβάσω πριν ένα αρχείο των 2mb, κόλλησε και τελικά κατέβασε μόνο 5 kb, δείχνοντας μου πως κατέβηκε. Α, και το τμήμα αναγγελίας βλαβών μου λέει εδώ και αρκετή ώρα πως οι γραμμές είναι γεμάτες. Μάλλον το πρόβλημα είναι γενικευμένα και τους έχουν παρει όλοι τηλ. Ε ρε Ελλάδα. Edited September 18, 2010 by DJDB Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Μαμω την %#^#^%$&^%*&^*&^ forthnet.... απο το πρωι εχει πεσει ολο το δυκτιο στην βορεια ελλαδα γιατι αποτι μου ειπαν επιασαν κατι σκουπιδια φωτια και κοπικαν οι οπτικες ινες.....ρε ειναι σοβαροι??? ειναι η πρωτη φορα που σκεφτομαι να αλαξω παροχο αλλα το κακο ειναι οτι ολοι τα ιδια σκ@τα ειναι.....να νε καλα οι γειτονες που μπορω και κανω την δουλεια μου..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Μαμω την %#^#^%$&^%*&^*&^ forthnet.... απο το πρωι εχει πεσει ολο το δυκτιο στην βορεια ελλαδα γιατι αποτι μου ειπαν επιασαν κατι σκουπιδια φωτια και κοπικαν οι οπτικες ινες.....ρε ειναι σοβαροι??? ειναι η πρωτη φορα που σκεφτομαι να αλαξω παροχο αλλα το κακο ειναι οτι ολοι τα ιδια σκ@τα ειναι.....να νε καλα οι γειτονες που μπορω και κανω την δουλεια μου..... Για τον ΟΤΕ δεν έχω την ίδια άποψη φίλε μου..... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Για τον ΟΤΕ δεν έχω την ίδια άποψη φίλε μου..... περασα και απο εκει....ειναι λες και ειχα PSTN.... και γνωστοι μου δεν μου λενε τα καλυτερα...μπορει να μην εχει διακοπες αλλα η ταχυτητα ειναι αστα να πανε.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 περασα και απο εκει....ειναι λες και ειχα PSTN.... και γνωστοι μου δεν μου λενε τα καλυτερα...μπορει να μην εχει διακοπες αλλα η ταχυτητα ειναι αστα να πανε.... Εγώ έχω 24Mbps, κλειδώνω σταθερά στα 15-16Mbps και απέχω από το DSLAM 600 μέτρα. Λες να έπεσα στην περίπτωση; :rolleyes: Συγκριτικά με τη Forthnet και με οποιαδήποτε άλλη ιδιωτική εταιρεία, είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Εγώ έχω 24Mbps, κλειδώνω σταθερά στα 15-16Mbps και απέχω από το DSLAM 600 μέτρα. Λες να έπεσα στην περίπτωση; :rolleyes: Συγκριτικά με τη Forthnet και με οποιαδήποτε άλλη ιδιωτική εταιρεία, είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς. ο μονος λογο που δεν θελω να φυγω απο φορθνετ ειναι γιατι εχω 24 και κλειδωνω στα 19-20..... δεν νομιζω να τα πιασω καπου αλλου αυτη την ταχύτητα γιαυτο δυσκολευομαι να φυγω..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OPEL_ASTRAkias Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Γεια σας!Θελω να με βοηθησετε σε ενα προβλημα που εχω.Σημερα ενεργοποιηθηκα στην Forthnet και προσπαθησα να κατεβασω καποιο τορρεντ.Δεν ξεκιναει ομως καθολου.Το ρουτερ ηταν σεταρισμενο με τις πορτες και τα υπολοιπα στον προηγουμενο σερβερ.Το μονο που αλλαξε στο ρουτερ ειναι το username και το password.Μηπως η εταιρια κανει φραγη σε τετοιου ειδους προγραμματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts