Jump to content

Nova ADSL & Double Play (Forthnet)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με πήραν τηλ και μου ζητάνε Αντίγραφο προσφάτως επικυρωμένης οικοδομικής άδειας με τελική θεώρηση από την αρμόδια πολεοδομία... Τι είναι αυτό; το σπίτι ενοίκιο είναι δεν είναι δικό μου. Είναι δυνατόν να μου ζητάνε την άδεια του σπιτιού αν καταλαβαίνω καλά; τι να πάω να πω στον άνθρωπο εγώ τώρα; δώσε μου τη άδεια σου να την πάω στη Forthnet;;

wtf?!? Πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα.. Πάρε και πες ΔΕΝ έχω. Τι σχέση έχει η άδεια; Το μόνο που θες είναι το συμβόλαιο ή ΔΕΚΟ λογαριασμός ότι μένεις εκεί να φαίνεται το όνομά σου.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τελικά το μισθωτήριο ήθελαν και μου έλεγαν ότι να ναι. Προχωράμε λοιπόν.

Το ΚΑΦΑΟ είναι στα 80 μέτρα από το σπίτι.

Πάμε για 50/5;

Εάν παίρνεις από το συγκεκριμένο, που είναι και το πιθανότερο, ναι θα έχεις τις μεγαλύτερες δυνατές απώλειες, αφού οι απώλειες στο χάλκινο δίκτυο είναι ελάχιστες στα 80μ.

Upload 5 η 10 mbps είναι; σε κάτι βίντεο στο YouTube βλέπω 10 να πιάνουν

Επίσης το ότι σου βγάζει 100 τόσο μάξιμουμ σημαίνει ότι με τις οπτικές που λένε τώρα για ταχύτητες 100 και 200 θα μπορείς να το υποστηρίξεις;

Τελικά, πριν μια ώρα μου ήρθε το vdsl με τα ακόλουθα αποτελέσματα, χωρίς βέβαια ακόμα να διορθωθεί το θέμα του σταθερού.

Για την ταχύτητα βέβαια μου είχαν πει πως θα πλησιάζει πολύ την ονομαστική. Δεν ξέρω αν θα βελτιωθεί και άλλο...(Download 36.18Mbps - Upload 4.66 Mbps)

Υπήρχε παλιά ένα σταθερό που έπαιρνες αντίστοιχο του 13831 το οποίο έγινε με χρέωση πλέον. Υπάρχει ακόμα το σταθερό αυτό η κάτι τέλος πάντων δωρεάν πέραν του 13831 που είναι με χρέωση;

Υπήρχε παλιά ένα σταθερό που έπαιρνες αντίστοιχο του 13831 το οποίο έγινε με χρέωση πλέον. Υπάρχει ακόμα το σταθερό αυτό η κάτι τέλος πάντων δωρεάν πέραν του 13831 που είναι με χρέωση;

Όχι μόνο χρεώνει τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές στη Forthnet το τηλ αυτό (απαράδεκτο) αλλά κόψανε μέχρι και την online εξυπηρέτηση (chat) η οποία ήταν εξαιρετικά εξυπηρετική ό,τι ώρα και αν χρειαζόσουν κάτι να ρωτήσεις.

Επιπλέον πόσο δύσκολο είναι να μπει vdsl στο κέντρο της Αθήνας όταν η περιοχή που μένω είναι τίγκα στα καινούρια καφάο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι μόνο χρεώνει τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές στη Forthnet το τηλ αυτό (απαράδεκτο) αλλά κόψανε μέχρι και την online εξυπηρέτηση (chat) η οποία ήταν εξαιρετικά εξυπηρετική ό,τι ώρα και αν χρειαζόσουν κάτι να ρωτήσεις.

Επιπλέον πόσο δύσκολο είναι να μπει vdsl στο κέντρο της Αθήνας όταν η περιοχή που μένω είναι τίγκα στα καινούρια καφάο;

Επιπλέον, οι άλλοι πάροχοι δίνουν εμπορικά πακέτα πλέον και ''fiber'' με 100mbps και 200mbps (με τιμές βέβαια πανάκριβες συγκριτικά με εξωτερικό). Η nova έμεινε πίσω σε αυτό εκτός ένα πιλοτικό πρόγραμμα ''fiber to home'' που είχε κάνει.

Τώρα μιλώντας γενικά και πολύ χονδρικά παιδιά εάν έχετε vdsl από καφάο και η ταχύτητα δεν είναι 50/5 τότε δεν είναι καλά. Αυτό είναι το πλεονέκτημα του να παίρνεις vdsl από καφάο και με την πυκνότητα που έχουν οι καμπίνες πλέον, σε πολλές περιοχές της χώρας, δύσκολα βγαίνει κάποιος σε μεγάλη απόσταση από την κάλυψη τους. Εάν έχεις vdsl εκτός καφάο αλλά μέσω κέντρου τότε δικαιολογείται να πέφτεις κάτω από 50/5 λόγω του ότι η απόσταση ξεπερνάει το χμ και παραπάνω.

Μπορείς να μιλήσεις μαζί τους στο Facebook.

Sent from my iPad using Tapatalk

Μπορείς να επικοινωνήσεις και από εδώ. http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=214

Μπορείς να επικοινωνήσεις και από εδώ. http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=214
Δεν είναι το ίδιο.

Ναι μεν τα παιδιά κάνουν πολύ καλή δουλειά στο forum αλλά μπορεί να περάσουν ώρες μεταξύ απαντήσεων από μήνυμα σε μήνυμα. Στο nova.gr μίλαγες απευθείας στο τσατ με πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μέχρι και μετά τις 12 το βράδυ.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν είναι το ίδιο.

Ναι μεν τα παιδιά κάνουν πολύ καλή δουλειά στο forum αλλά μπορεί να περάσουν ώρες μεταξύ απαντήσεων από μήνυμα σε μήνυμα. Στο nova.gr μίλαγες απευθείας στο τσατ με πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μέχρι και μετά τις 12 το βράδυ.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απόλυτα σωστό... Τρομερή υπηρεσία... Κρίμα...

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επιπλέον, οι άλλοι πάροχοι δίνουν εμπορικά πακέτα πλέον και ''fiber'' με 100mbps και 200mbps (με τιμές βέβαια πανάκριβες συγκριτικά με εξωτερικό). Η nova έμεινε πίσω σε αυτό εκτός ένα πιλοτικό πρόγραμμα ''fiber to home'' που είχε κάνει.

Τώρα μιλώντας γενικά και πολύ χονδρικά παιδιά εάν έχετε vdsl από καφάο και η ταχύτητα δεν είναι 50/5 τότε δεν είναι καλά. Αυτό είναι το πλεονέκτημα του να παίρνεις vdsl από καφάο και με την πυκνότητα που έχουν οι καμπίνες πλέον, σε πολλές περιοχές της χώρας, δύσκολα βγαίνει κάποιος σε μεγάλη απόσταση από την κάλυψη τους. Εάν έχεις vdsl εκτός καφάο αλλά μέσω κέντρου τότε δικαιολογείται να πέφτεις κάτω από 50/5 λόγω του ότι η απόσταση ξεπερνάει το χμ και παραπάνω.

Δεν νομίζω να ειναι δύσκολο για τη Nova να μεταπωλήσει VDSL100 και 200 όπως οι άλλοι πάροχοι.

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε ποια περιοχή εισαι;

Δεν νομίζω να ειναι δύσκολο για τη Nova να μεταπωλήσει VDSL100 και 200 όπως οι άλλοι πάροχοι.

Σε ποια περιοχή εισαι;

Αμπελόκηπους Αθήνας.

Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ποια περιοχή εισαι;

Συμφωνώ, έχεις δίκιο, αλλά αναρωτιέμαι γιατί δεν το έκανε ακόμα. Συνήθως η νοβα δεν καθυστερεί σε νέα πακέτα/προσφορές.

Συμφωνώ, έχεις δίκιο, αλλά αναρωτιέμαι γιατί δεν το έκανε ακόμα. Συνήθως η νοβα δεν καθυστερεί σε νέα πακέτα/προσφορές.
Γιατί όπως όλα δείχνουν η εταιρεία έχει πάρει την κατιούσα...

Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αύριο μου συνδέει ο ΟΤΕ τη γραμμή. Και μετά περιμένω τη Forthnet. Αν την φτιάξει αύριο ο ΟΤΕ και βάλω ένα ρουτερ εγώ, θα δουλέψει; γιατί η Forthnet ουσιαστικά ένα ρουτερ θα μου βάλει μόνο από ότι κατάλαβα

Καλησπέρα,γνωρίζει κάποιος τον αριθμό του φαξ σε περίπτωση που χρειαστεί να στείλω αίτημα ακύρωσης για φορητότητα;
http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Αύριο μου συνδέει ο ΟΤΕ τη γραμμή. Και μετά περιμένω τη Forthnet. Αν την φτιάξει αύριο ο ΟΤΕ και βάλω ένα ρουτερ εγώ, θα δουλέψει; γιατί η Forthnet ουσιαστικά ένα ρουτερ θα μου βάλει μόνο από ότι κατάλαβα

O OTE δεν την ανεβάζει στο σπίτι. Ο ΟΤΕ ενεργοποιεί ένα καλώδιο γραμμής που πάει στην πολυκατοικία σου. Ο τεχνικός του ΟΤΕ την "βρίσκει" την γραμμή ποια είναι στην είσοδο στον κατανεμητής της πολυκατοικίας (ενα ντουλάπι με καλώδια) ποια καλώδια είναι και βάζει χαρτάκι να την βρει και συνδέσει μετά στο σπίτι ο τεχνικός της forthnet. Αν πιάνουν τα χέρια σου και ξέρεις μπορείς να την βρείς εσύ την "κλέμα" σου (ρεγκλέτα) και την συνδέσεις (θελει εργαλείο αλλά γίνεται και με τα χέρια και λίγο κατσαβίδιασμα) μπορείς να κάνεις εσύ την δουλειά του τεχνικού. Επί προσθέτως ακόμα και να την φέρει ο ΟΤΕ δεν σημαίνει την συνδέσαν στο DSLAM η forthnet ή/και ότι οι κωδικοί σου είναι ενεργοί. :rolleyes:

attachment.php?attachmentid=70480&stc=1&thumb=1&d=1353956447

Edited by keysmith
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Μάλιστα.. Κωδικούς έχω πάρει πάντως με SMS... Αλλά δεν πιάνουν τα χέρια μου. Και για να μην αφήσω χωρίς ίντερνετ όλη τη πολυκατοικία θα κάνω λίγες μέρες ακόμα υπομονή δυστυχώς. Ο ΟΤΕ έχει περάσει πάντως. Ευελπιστώ να εννοούν τις 3 εργάσιμες μάξιμουμ που λέει η Forthnet αφού περάσει ο ΟΤΕ και μέχρι Τετάρτη να έχω ενεργοποιηθεί