KostasGre Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Είμαι κοντά στο πλαίσιο με 24αρα γραμμή κλειδωμένο στα 15 Αποσυνδέσεις έχεις καθόλου; Ξέρεις σε πόση απόσταση από το κέντρο εισαι; Σκέφτομαι για το Adsl24 που βγαινει στα 15€ με προπληρωμη. Η φθηνότερη λύση μεν, προπληρωμη δε με ότι αυτό συνεπαγεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasSC Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Για όσους το σκέφτονται για Forthnet σας παραθέτω την απάντηση της σοβαρής αυτής εταιρείας για την χρέωση 73 ευρώ που μου στείλανε ένα μήνα αφού άλλαξα εταιρεία... "Καθώς η δέσμευση της υπηρεσίας έληγε στις 22/9/2015 και στις 21/9/2015 πραγματοποιήθηκε φορητότητα, αντίστοιχα χρεώθηκε penalty διακοπής (72,90€). Σύμφωνα με όσα αναφέραμε παραπάνω, καθώς απέμενε μόνο μία ημέρα από τη λήξη της δέσμευσης του συμβολαίου σου και προς ένδειξη καλή συνεργασίας έχουμε δρομολογήσει την πίστωσή του." Δηλαδή για μία μέρα που ισχυρίζονται, καθώς δεν έχω έγγραφο συμβόλαιο για να θυμάμαι ακριβώς ημέρα, οι κύριοι ότι έσπασα το συμβόλαιο χρεώνουν πέναλντι 73 ευρώ...Αυτό είναι το ευχαριστώ για τα 3 χρόνια της 'συνεργασίας' μας, στα οποία δεν άργησα ποτέ κάποια εξόφληση λογαριασμού..Και πλήρωνα σαν Μ@Λ@Κ...ς, 25 ευρώ για ιντερνετ και απεριόριστα σταθερά, φοβερή προσφορά !!! Αλλά ξέρουν τι θα πάρουν κι αυτοί, το τρίτο το μακρύτερο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Για όσους το σκέφτονται για Forthnet σας παραθέτω την απάντηση της σοβαρής αυτής εταιρείας για την χρέωση 73 ευρώ που μου στείλανε ένα μήνα αφού άλλαξα εταιρεία... "Καθώς η δέσμευση της υπηρεσίας έληγε στις 22/9/2015 και στις 21/9/2015 πραγματοποιήθηκε φορητότητα, αντίστοιχα χρεώθηκε penalty διακοπής (72,90€). Σύμφωνα με όσα αναφέραμε παραπάνω, καθώς απέμενε μόνο μία ημέρα από τη λήξη της δέσμευσης του συμβολαίου σου και προς ένδειξη καλή συνεργασίας έχουμε δρομολογήσει την πίστωσή του." Δηλαδή για μία μέρα που ισχυρίζονται, καθώς δεν έχω έγγραφο συμβόλαιο για να θυμάμαι ακριβώς ημέρα, οι κύριοι ότι έσπασα το συμβόλαιο χρεώνουν πέναλντι 73 ευρώ...Αυτό είναι το ευχαριστώ για τα 3 χρόνια της 'συνεργασίας' μας, στα οποία δεν άργησα ποτέ κάποια εξόφληση λογαριασμού..Και πλήρωνα σαν Μ@Λ@Κ...ς, 25 ευρώ για ιντερνετ και απεριόριστα σταθερά, φοβερή προσφορά !!! Αλλά ξέρουν τι θα πάρουν κι αυτοί, το τρίτο το μακρύτερο.... Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ την εταιρεία (δεν έχω κανένα λόγο, άλλωστε). Αν αυτό προβλέπεται στο συμβόλαιο ή ετσι ορίζεται από τον νόμο, δεν είναι περίεργο πού σε χρέωσαν... Το πήραν και πίσω... Οπότε όλα καλά. Αν η χρέωση ήταν αυθαίρετη, τότε έχεις απόλυτο δίκιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Κώστα, οι χρεώσεις αυτές βγαίνουν αυτόματα. Φαντάζομαι ότι το σύστημα είδε ότι έφυγες την λήξη και σε χρεωσε. Αν καταλαβαίνω καλά η forthnet δεν σου δημιούργησε πρόβλημα όταν τους ενημερωσες, έτσι δεν είναι; για να ξέρεις για το μέλλον, αν πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και ρωτήσεις ποτέ λήγει το συμβόλαιο σου, σου λένε κανονικά (ίσως ζητήσουν κάποια στοιχεία ταυτοποίησης, πχ ΑΦΜ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasSC Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ την εταιρεία (δεν έχω κανένα λόγο, άλλωστε). Αν αυτό προβλέπεται στο συμβόλαιο ή ετσι ορίζεται από τον νόμο, δεν είναι περίεργο πού σε χρέωσαν... Το πήραν και πίσω... Οπότε όλα καλά. Αν η χρέωση ήταν αυθαίρετη, τότε έχεις απόλυτο δίκιο... Το ότι με χρέωσαν μπορεί να μην είναι περίεργο όπως λες, αλλά τα 73 νομίζω ότι είναι υπερβολικά, αφού τώρα που πήγα στην wind, αναφέρει στο συμβόλαιο ότι αν το σπάσεις από ενα μήνα έως μια ημέρα πριν, χρεώνεσαι 13 ευρώ....Οπότε οι κύριοι ψάχνουν κορόιδα που μπορεί να τα πληρώσουν και να μην ρωτήσουν τί και πως...Τέλοσπάντων, όλες οι εταιρείες τα ίδια σκ@τ@ είναι για μένα και έχουν δημιουργήσει ένα καλά οργανωμένο καρτέλ...απλά κάθε φορά που τελειώνει το συμβόλαιο πρέπει να πηγαίνεις αλλού, για να σου κάνουν καλύτερη προσφορά... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κώστα, οι χρεώσεις αυτές βγαίνουν αυτόματα. Φαντάζομαι ότι το σύστημα είδε ότι έφυγες την λήξη και σε χρεωσε. Αν καταλαβαίνω καλά η forthnet δεν σου δημιούργησε πρόβλημα όταν τους ενημερωσες, έτσι δεν είναι; για να ξέρεις για το μέλλον, αν πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και ρωτήσεις ποτέ λήγει το συμβόλαιο σου, σου λένε κανονικά (ίσως ζητήσουν κάποια στοιχεία ταυτοποίησης, πχ ΑΦΜ) Φίλε μου από το facebook μίλησα μαζί τους μόλις μου ήρθε το μήνυμα με τη χρέωση, και η απάντηση που μου δώσανε ήταν η παραπάνω...κατά τα άλλα απαντήσαν γρήγορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Αποσυνδέσεις έχεις καθόλου; Ξέρεις σε πόση απόσταση από το κέντρο εισαι; Σκέφτομαι για το Adsl24 που βγαινει στα 15€ με προπληρωμη. Η φθηνότερη λύση μεν, προπληρωμη δε με ότι αυτό συνεπαγεται! Καθόλου αποσυνδέσεις, την απόσταση από το κέντρο δεν την ξέρω Έχω με 24,90€ 24αρα γραμμή απεριόριστα σταθερά και 720' προς κινητά Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Λοιπόν θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι για να γελάσουμε και να κράξουμε λίγο και τη Forthnet που δεν ξέρει τι της γίνεται με τους πελάτες της. Εχθές παίρνουν τηλέφωνο στο σπίτι από τη Forthnet, γιατί η μητέρα μου εν όψει λήξης συμβολαίου τους είχε στείλει ένα mail ζητώντας νέα προσφορά. Το πακέτο μας είναι απεριόριστα αστικά/υπεραστικά, 24άρι ίντερνετ, 1 ώρα προς κινητά + απεριόριστα προς 50 χώρες. Μας λέει λοιπόν η κοπέλα "το καλύτερο που μπορούμε να σας κάνουμε είναι 29,90/μήνα". Εν τω μεταξύ εμείς πληρώνουμε 19,90/μήνα κι εκεί αρχίζουμε να γελάμε οικογενειακώς. Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να ανοίξεις το φάκελο του πελάτη που μιλάς για να δεις τι πληρώνει;;; Η σοβαρότητα της εταιρίας είναι μηδαμινή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Μήπως φίλε μου σου πρόσφεραν το 3play; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Λοιπόν θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι για να γελάσουμε και να κράξουμε λίγο και τη Forthnet που δεν ξέρει τι της γίνεται με τους πελάτες της. Εχθές παίρνουν τηλέφωνο στο σπίτι από τη Forthnet, γιατί η μητέρα μου εν όψει λήξης συμβολαίου τους είχε στείλει ένα mail ζητώντας νέα προσφορά. Το πακέτο μας είναι απεριόριστα αστικά/υπεραστικά, 24άρι ίντερνετ, 1 ώρα προς κινητά + απεριόριστα προς 50 χώρες. Μας λέει λοιπόν η κοπέλα "το καλύτερο που μπορούμε να σας κάνουμε είναι 29,90/μήνα". Εν τω μεταξύ εμείς πληρώνουμε 19,90/μήνα κι εκεί αρχίζουμε να γελάμε οικογενειακώς. Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να ανοίξεις το φάκελο του πελάτη που μιλάς για να δεις τι πληρώνει;;; Η σοβαρότητα της εταιρίας είναι μηδαμινή! Κάνε φορητότητα προς αλλού και τότε να δεις πώς θα σε γλύψουν!! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια! Τους έχει ξετινάξει ο ΟΤΕ με το 3play του, φεύγουν οι πελάτες και δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Μήπως φίλε μου σου πρόσφεραν το 3play; +1 κατα πασα πιθανοτητα αυτο γινεται. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 'Αλλαξα καλωδίωση εκτός σπιτιού και το πρόβλημα λύθηκε 100%. Σίγουρα είχαμε πρόβλημα. Και με τον οτε είχαμε αποσυνδέσεις εδώ στο ρετζικι αλλά τέτοιο πρόβλημα να μας αποσυνδέουν κάθε ένα λεπτό όπως με την forthnet δεν είχαμε. Εν τέλει πληρώνουμε 112 ευρώ το δίμηνο και έχουμε 10,73 download 0,95 upload και ping 9. Μεγάλη διαφορά σε σχέση με την forthnet. Εαν δεν βγούμε οικονομικά και χρειαστεί να φύγουμε θα μεταπηδήσω του χρόνου στη cyta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Λοιπόν παιδιά επανέρχομαι για να σας πω πως είχα νέα προσφορά και ανανέωσα για ένα χρόνο: 3play, 24mbps, διεθνή, κινητά και μου έκαναν και πρόταση για full pack nova (HD και κάτι άλλα extras) 1 χρόνο με 49,90. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Παιδια ψαχνω να αλλαξω εταιρια τωρα που τελιωσε το συμβολαιο μου, εδω στη forthnet ξερουμε αν υπαρχει καμια προσφορα 2play χωρις τελη ενεργοποιησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Παιδια ψαχνω να αλλαξω εταιρια τωρα που τελιωσε το συμβολαιο μου, εδω στη forthnet ξερουμε αν υπαρχει καμια προσφορα 2play χωρις τελη ενεργοποιησης? Έχει βγάλει τώρα προσφορά το 3play με vdsl, σταθερό, απεριόριστα προς κινητά, και Nova full με δώρο εγκατάσταση και ενεργοποίηση με 59,90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Έχει βγάλει τώρα προσφορά το 3play με vdsl, σταθερό, απεριόριστα προς κινητά, και Nova full με δώρο εγκατάσταση και ενεργοποίηση με 59,90 και που είναι η προσφορα? εγω εχω όλα αυτά αλλα με adsl και πληρωνω 49,90... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 και που είναι η προσφορα? εγω εχω όλα αυτά αλλα με adsl και πληρωνω 49,90... Η προσφορά είναι τα απεριόριστα προς κινητά (χωρίς πολιτική ορθής χρήσης) και το vdsl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Η προσφορά είναι τα απεριόριστα προς κινητά (χωρίς πολιτική ορθής χρήσης) και το vdsl Ενώ τα 720 λεπτά που έχω εγώ είναι περιορισμενα... Άρα μόνο το vdsl μπορεί να θεωρηθεί προσφορά το οποίο κοστολογειται 10 ευρώ.. Απίστευτη προσφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 O καθένας κοστολογεί διαφορετικά τις ανάγκες τους και το τι είναι διατεθειμένος να δώσει. Για έναν νέο πελάτη η προσφορά είναι μια χαρά, αφού παίρνει μια τιμή που ξέρει οτι δεν θα αυξηθεί και όλα είναι δώρο (εξοπλισμός, εγκατάσταση κτλ). Αν δεις πακέτα ανταγωνίστριας εταιρίας για vdsl και paytv θα σου πέσουν τα μαλλιά από τις τιμές :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 O καθένας κοστολογεί διαφορετικά τις ανάγκες τους και το τι είναι διατεθειμένος να δώσει. Για έναν νέο πελάτη η προσφορά είναι μια χαρά, αφού παίρνει μια τιμή που ξέρει οτι δεν θα αυξηθεί και όλα είναι δώρο (εξοπλισμός, εγκατάσταση κτλ). Αν δεις πακέτα ανταγωνίστριας εταιρίας για vdsl και paytv θα σου πέσουν τα μαλλιά από τις τιμές :lol: Η Cosmote με πολύ καλυτερο πακετο πλεον αφου εχει ότι καλυτερο στα αθλητικα δεν νομιζω ότι είναι ακριβοτερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Η Cosmote με πολύ καλυτερο πακετο πλεον αφου εχει ότι καλυτερο στα αθλητικα δεν νομιζω ότι είναι ακριβοτερη... πολύ καλύτερο εννοείς λόγω αθλητικού περιεχομένου? γιατί στα άλλα δεν έχουν διαφορές οι προσφορές? Το τηλεοπτικό περιεχόμενο είναι κάτι που εκτιμάτε διαφορετικά από συνδρομητή σε συνδρομητή, εγω πχ με τα αθλητικά δεν ασχολούμαι. τώρα σε σχέση με την τιμή, το αντίστοιχο πακέτο βγαίνει στα 74 ευρώ το μήνα αν θυμάμαι καλά στο Cosmote One. Ε, δεν το λες και φθηνότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Η Cosmote με πολύ καλυτερο πακετο πλεον αφου εχει ότι καλυτερο στα αθλητικα δεν νομιζω ότι είναι ακριβοτερη... Στα αθλητικά, το έχουμε πει πολλές φορές, καθένας έχει τα γούστα και τις προτιμήσεις του. Εγώ, πχ, θέλω να βλέπω ελληνικό και ευρωπαικό ποδόσφαιρο και τώρα περιορίζομαι στο πρώτο με τη Nova. Αν πρσθέσεις, όμως, όλες τις υπηρεσίες (τηλεφωνία, ίντερνετ και δορυφορική με ταινίες και αθλητικά), το ποσό που ζητάει η Forthnet είναι κατά πολύ φτηνότερο, κατά την ταπεινή μου άποψη, με τα απεριόριστα σε σταθερά και κινητά και το vdsl, σε σχέση με το ποσό που ζητάει ο ΟΤΕ για αντίστοιχες υπηρεσίες. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Στα αθλητικά, το έχουμε πει πολλές φορές, καθένας έχει τα γούστα και τις προτιμήσεις του. Εγώ, πχ, θέλω να βλέπω ελληνικό και ευρωπαικό ποδόσφαιρο και τώρα περιορίζομαι στο πρώτο με τη Nova. Αν πρσθέσεις, όμως, όλες τις υπηρεσίες (τηλεφωνία, ίντερνετ και δορυφορική με ταινίες και αθλητικά), το ποσό που ζητάει η Forthnet είναι κατά πολύ φτηνότερο, κατά την ταπεινή μου άποψη, με τα απεριόριστα σε σταθερά και κινητά και το vdsl, σε σχέση με το ποσό που ζητάει ο ΟΤΕ για αντίστοιχες υπηρεσίες. Eπίσης εγω που δεν ασχολούμαι με τα αθλητικά (αντε στην καλύτερη να χαζέψω λίγο μπάσκετ) και έχοντας δει το κινηματογραφικό περιεχόμενο και των δυο (οτεtv, nova) μου ταιριαζει καλυτερα το δευτερο, πιο πολλές πρεμιέρες καλυτερες σειρες κτλ.. Αλλα Αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου ξαναλέω, περι ορέξεως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Είπα και εγώ ότι το γούστο κάθε συνδρομητή τον καθοδηγεί στο ποιο πρόγραμμα προτιμάει αλλά επισήμανα, κυρίως, τον οικονομικό παράγοντα που παίζει σημαντικό ρόλο στην εποχή μας. Ειδικότερα, το πακέτο superplay της Forthnet, με τις υπηρεσίες που έγραψα παραπάνω, δεν συγκρίνεται με κανένα πακέτο του ΟΤΕ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Στην προσφορά συμπεριλαμβάνεται όλη η Nova με multiview? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts