chrismasgr Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Έστω ότι δέχομαι να πάω στην 100αρα. Να πάρω το ρούτερ που δίνουν στα 20€ ή μπορώ να βρω κάτι άλλο μέχρι 50€? VoIP θα είναι η τηλεφωνική γραμμή Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δεν σε ενδιαφέρει το τηλέφωνο μπορείς να βάλεις άλλο ρουτερ αλλιώς το voip είναι κλειδωμένο και δεν μπαίνει σε άλλο ρουτερ Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Με ενδιαφέρει φυσικά να έχω τηλέφωνο. Οπότε αναγκαστικά αν πάω σε 100αρα θα πάρω αυτό που δίνουν με 20€ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Με ενδιαφέρει φυσικά να έχω τηλέφωνο. Οπότε αναγκαστικά αν πάω σε 100αρα θα πάρω αυτό που δίνουν με 20€ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επειδή και εγώ είχα ένα από τα ακριβά της tp-link και ξέπεσα στο ρουτερ της nova να σε ενημερώσω ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα (ίσως να έτυχε στο δικό μου ) όμως δεν έχει δυνατότητες που έχουν τα ακριβά ρουτερ (ούτε καν τις βασικές όπως 5 GHz)και επιπλέον οι οποίες δυνατότερα μπορεί να έχει είναι ψαλιδισμένες λόγο κλειδώματος . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Άρα η αγορά router είναι μονόδρομος? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappoulis_7 Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Παιδιά καλημέρα συγνώμη αν έχει ξανασυζητηθεί αυτό το πράγμα αλλά είναι πολύ μεγάλο το topic για να το ψάξω. Στο modem όλα είναι πράσινα παρόλα αυτά οι DNS servers βγάζουν αυτή την ένδειξη με αποτέλεσμα να μην έχεις πρόσβαση στο internet. Ανά μία ή ανά δύο μέρες θέλει επανεκκίνηση το μόντεμ. Γύρισα πάλι πρόσφατα στη forthnet αλλά κάτι τέτοιο παλιότερα δεν θυμάμαι να αντιμετώπιζα. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Παιδιά καλημέρα συγνώμη αν έχει ξανασυζητηθεί αυτό το πράγμα αλλά είναι πολύ μεγάλο το topic για να το ψάξω. Στο modem όλα είναι πράσινα παρόλα αυτά οι DNS servers βγάζουν αυτή την ένδειξη με αποτέλεσμα να μην έχεις πρόσβαση στο internet. Ανά μία ή ανά δύο μέρες θέλει επανεκκίνηση το μόντεμ. Γύρισα πάλι πρόσφατα στη forthnet αλλά κάτι τέτοιο παλιότερα δεν θυμάμαι να αντιμετώπιζα. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μαλλον εχει συμφορηση το δικτυο nova-forthnet λογω του << μενουμε σπιτι >>. Καλυτερα δοκιμασε να κανεις επανεκκινηση ή αμα δεν βγαλεις ακρη δοκιμασε ενα αλλο μοντεμ παλιο αμα εχεις . Τελος μπορεις να καλεσεις δωρεαν το 13731 απο οποιασδηποτε κινητο ή σταθερο τηλεφωνο , ειναι τα δωρεαν νουμερα που δωσανε λογω καταγγελιας που ειχε γινει στο συνηγορο του πολιτη δες εδω https://www.reader.gr/news/tehnologia/dorean-oi-kliseis-gia-vlaves-sto-tilefono-poioi-einai-oi-5psifioi-arithmoi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappoulis_7 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 μαλλον εχει συμφορηση το δικτυο nova-forthnet λογω του << μενουμε σπιτι >>. Καλυτερα δοκιμασε να κανεις επανεκκινηση ή αμα δεν βγαλεις ακρη δοκιμασε ενα αλλο μοντεμ παλιο αμα εχεις . Τελος μπορεις να καλεσεις δωρεαν το 13731 απο οποιασδηποτε κινητο ή σταθερο τηλεφωνο , ειναι τα δωρεαν νουμερα που δωσανε λογω καταγγελιας που ειχε γινει στο συνηγορο του πολιτη δες εδω https://www.reader.gr/news/tehnologia/dorean-oi-kliseis-gia-vlaves-sto-tilefono-poioi-einai-oi-5psifioi-arithmoiΜε επανεκκίνηση επανέρχεται κανονικά αλλά έχω παρατηρήσει ότι ανά δύο μέρες θέλει σίγουρα επανεκκίνηση. Με άλλα μόντεμ δεν συνέβαινε, βέβαια πριν κάνα δίμηνο ήμουν στην Vodafone, τώρα έχω βάλει ένα καινούργιο (παλιό όμως) Thomson 585. Μάλλον πρέπει να βάλω και της βοντα και το δικό μου το tplink να τα δοκιμάσω να δω τι φταίει τλκ αλλιώς τηλέφωνο Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Με επανεκκίνηση επανέρχεται κανονικά αλλά έχω παρατηρήσει ότι ανά δύο μέρες θέλει σίγουρα επανεκκίνηση. Με άλλα μόντεμ δεν συνέβαινε, βέβαια πριν κάνα δίμηνο ήμουν στην Vodafone, τώρα έχω βάλει ένα καινούργιο (παλιό όμως) Thomson 585. Μάλλον πρέπει να βάλω και της βοντα και το δικό μου το tplink να τα δοκιμάσω να δω τι φταίει τλκ αλλιώς τηλέφωνο Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτο modem σου είναι πολύ παλιό και δούλεψε πολλά χρόνια. Είχα και εγώ δύο μέχρι που μου άρχισαν αυτά τα περίεργα (κάτι όλο ξεκλειδώναν, κάτι όλο κλείδωναν σε χαμηλή ταχύτητα κάτι άλλα). Τα άλλαξα και τα δύο με άλλα νεότερα και λειτουργούν πολύ καλύτερα. Ενώ τα θεωρούσα εξαιρετικά modem για την εποχή τους, είτε κάτι παθαίνουν τα ηλεκτρονικά τους με τα χρόνια (κακή ψύξη, προβλήματα η ram) και αρχίζουν τα κολλήματα είτε κάτι γίνεται με νεότερα (?) DSLAM της forthnet δεν τα παίζουν καλά. Εκτός αμα έχεις repeater στο σπίτι βγαλ'τον κάνουν θέματα πολλοί. Συμβουλή μου άλλαξε router. Πάρε ένα φτηνό ADSL (τον έχουν και τα καταστήματα nova και wind σε αυτή την τιμή) ή έναν VDSL (που κλεισώνει και σε ADSL). Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappoulis_7 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 το modem σου είναι πολύ παλιό και δούλεψε πολλά χρόνια. Είχα και εγώ δύο μέχρι που μου άρχισαν αυτά τα περίεργα (κάτι όλο ξεκλειδώναν, κάτι όλο κλείδωναν σε χαμηλή ταχύτητα κάτι άλλα). Τα άλλαξα και τα δύο με άλλα νεότερα και λειτουργούν πολύ καλύτερα. Ενώ τα θεωρούσα εξαιρετικά modem για την εποχή τους, είτε κάτι παθαίνουν τα ηλεκτρονικά τους με τα χρόνια (κακή ψύξη, προβλήματα η ram) και αρχίζουν τα κολλήματα είτε κάτι γίνεται με νεότερα (?) DSLAM της forthnet δεν τα παίζουν καλά. Εκτός αμα έχεις repeater στο σπίτι βγαλ'τον κάνουν θέματα πολλοί. Συμβουλή μου άλλαξε router. Πάρε ένα φτηνό ADSL (τον έχουν και τα καταστήματα nova και wind σε αυτή την τιμή) ή έναν VDSL (που κλεισώνει και σε ADSL).Ευχαριστώ πολύ φίλε. Έχω βάλει ήδη το tplink να το δοκιμάσω. Παρόλο που είναι αχρησιμοποίητο ίσως να έχεις δίκιο και να μην είναι τόσο συμβατό πλέον με τ DSLAM. Θα το ανακαλύψω πιστεύω τις επόμενες μέρες.... Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Καλησπέρα! Μου έκαναν κι εμένα την προσφορά triple play με FTTH, ουσιαστικά να αναβαθμίσω το internet στην υπηρεσία που ήδη έχω από 24 mbps σε 100 mbps με 10€ επιπλέον το μήνα. Στο οικονομικό μπορεί και να το αποφάσιζα, άλλα αναρωτιέμαι * αν όντως θα δω αναβάθμιση στην ταχύτητα (τώρα το μόντεμ κλειδώνει στα 12 mbps) * κυρίως, αν υπάρχει φόβος να μην παίξει κάτι, γιατί εργαζόμαστε με τη σύζυγο από το σπίτι και δεν είμαστε για περιπέτειες... Τι λέτε; Αξίζει τον κόπο; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Ευχαριστώ πολύ φίλε. Έχω βάλει ήδη το tplink να το δοκιμάσω. Παρόλο που είναι αχρησιμοποίητο ίσως να έχεις δίκιο και να μην είναι τόσο συμβατό πλέον με τ DSLAM. Θα το ανακαλύψω πιστεύω τις επόμενες μέρες.... Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα το Thompson 585 της Forthnet (τότε) μου άφησε χρόνους στα 4-5 χρόνια και από τότε παίρνω από τα φθηνότερα modem/routers που βρίσκω στην αγορά. Κρατάνε 2-3 χρόνια, αλλά με €25-30 κόστος δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις στο router που έχεις ήδη κάποιον από τους δωρεάν DNS servers που υπάρχουν. Εγώ εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ Google DNS & OpenDNS (αυτός ειδικά αν σε απασχολούν privacy issues) χωρίς κανένα πρόβλημα, και ίσως και με μεγαλύτερη ταχύτητα. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappoulis_7 Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Εμένα το Thompson 585 της Forthnet (τότε) μου άφησε χρόνους στα 4-5 χρόνια και από τότε παίρνω από τα φθηνότερα modem/routers που βρίσκω στην αγορά. Κρατάνε 2-3 χρόνια, αλλά με €25-30 κόστος δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις στο router που έχεις ήδη κάποιον από τους δωρεάν DNS servers που υπάρχουν. Εγώ εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ Google DNS & OpenDNS (αυτός ειδικά αν σε απασχολούν privacy issues) χωρίς κανένα πρόβλημα, και ίσως και με μεγαλύτερη ταχύτητα. Ευχαριστω πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoliol Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 καλησπέρα εχει κανενας αποψη για το internet 100 στη αθήνα;;; γιατι σκέφτομαι να κάνω την αναβάθμιση απο 24αρι που εχω τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Κι εγώ την ίδια απορία είχα, τελικά το φοβήθηκα για να μην πάθω καμία ήττα στο εταιρικό vpn και προς το παρόν δεν προχώρησα. Αν έχει κάνεις άποψη για το θέμα της αξιοπιστίας, επίσης με ενδιαφέρει. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos2 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Απαράδεκτη η nova forthnet σήμερα εκδόθηκε ο λογαριασμός χωρίς καμία έκπτωση λόγω των ημερών που διανύουμε, και χωρίς να βλέπουμε αγώνες αφού έχουν διακοπεί όλα τα προταθληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Απαράδεκτη η nova forthnet σήμερα εκδόθηκε ο λογαριασμός χωρίς καμία έκπτωση λόγω των ημερών που διανύουμε, και χωρίς να βλέπουμε αγώνες αφού έχουν διακοπεί όλα τα προταθληματα Ναι απαράδεκτη. Έπρεπε να βάλει τους υπαλλήλους της να παίζουν σε 5x5. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 (edited) απο κει που συχρονιζω με 11-12 με πηραν να κανω τη γραμμη μου vdsl 30 δωρεαν αξιζει ?θα δω διαφορα ? περνουν οπτικες ινες απο τη wind Και του κουτι της wind ειναι απεναντι απο το σπιτι μου επισης εχω θεμα με το σταθερο και μου ειπαν οτι επειδη αλλαζει η καλωδιοση και επειδη περνανε οι κλησεις μεσο voip οτι δε θα χω θεμα Edited April 3, 2020 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 απο κει που συχρονιζω με 11-12 με πηραν να κανω τη γραμμη μου vdsl 30 δωρεαν αξιζει ?θα δω διαφορα ? περνουν οπτικες ινες απο τη wind Και του κουτι της wind ειναι απεναντι απο το σπιτι μου επισης εχω θεμα με το σταθερο και μου ειπαν οτι επειδη αλλαζει η καλωδιοση και επειδη περνανε οι κλησεις μεσο voip οτι δε θα χω θεμα Αν είναι πραγματικά δωρεάν στην τιμή που είχες ναι. Αλλα ψαξτο και λίγο μην τελικά πληρώνεις παραπάνω. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Αν είναι πραγματικά δωρεάν στην τιμή που είχες ναι. Αλλα ψαξτο και λίγο μην τελικά πληρώνεις παραπάνω. μου ειπαν δωρεαν στην τιμη που το εχω αρκει να φτιαξει και η γραμμη τηλεφωνου και αν συγχρονιζει κατω απο 25 εχω δικαιωμα να σπασω το συβολαιο ανα πασα στιγμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Στον Εύοσμο εδώ και 10 ημέρες σέρνεται χειρότερα από φίδι......... Μιλάω για το 24αρι (που κλειδώνω στα 8 αυτή τη στιγμή) Επίσης πολλές αποσυνδέσεις. Μιλησα με νοβα, δε βλέπουν αποσυνδέσεις ΛΈΝΕ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Στον Εύοσμο εδώ και 10 ημέρες σέρνεται χειρότερα από φίδι......... Μιλάω για το 24αρι (που κλειδώνω στα 8 αυτή τη στιγμή) Επίσης πολλές αποσυνδέσεις. Μιλησα με νοβα, δε βλέπουν αποσυνδέσεις ΛΈΝΕ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ακριβώς τα ίδια και εγώ. Στην περιοχή της οδού Μικράς Ασίας πέρασαν πριν κανα 6μηνο καινούργιο δίκτυο η wind, και βλέπω ότι μπορείς να πάρεις μέχρι 100άρα πλέων και στην forthnet. Να πάρω κανα τηλέφωνο να δω τι παίζει απο προσφορές ή δεν αξίζει; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 39.90€ 100αρα , απεριόριστα σταθερά + τηλεόραση (φαμιλυ) Δε ψήνομαι να δώσω 12€/μήνα για την 100αρα. Χώρια τα τέλη ενεργοποίησης + νέο ρούτερ (αν τα έκαναν αυτά δώρο θα το σκεφτομουν) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Χωρίς τηλεόραση να πάει στα 35 δηλαδή. Καλά είμαστε τότε και στα 8mbbs τότε με 17€ :lol: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 (edited) Αν έχεις Forthnet και θες να πας στις άλλες δύο wind και Vodafone σου δίνουν προσφορά 25 η πρώτη και 26 η δεύτερη για vdsl 50αρι. Βάλε το τηλέφωνό σου στην σελίδα τους να σε καλέσουν Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 8, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Καλησπέρα εχθές αλλάξαμε απο 24 σε 100.Καμια δεκαριά μέρες θα πάρει η διαδικασία μου είπαν αλλά σίγουρα θα πάει παραπάνω. Σήμερα έστειλαν μήνυμα οτι το ρουτερ έχει παραδοθεί στην κουριερ οπότε σε κάνα δυο μέρες θα το πάρω. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εγω μπορώ απο τώρα να συνδέσω το καινούργιο ρουτερ ώστε οταν γίνει η αλλαγή να είμαι έτοιμος ή πρέπει να περιμένω την αλλαγή; φαντάζομαι ότι γίνεται απλά ρωτάω για επιβεβαίωση. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts