tech_geek Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Παιδιά το triple play στα 30€ δεν δίνει δωρεάν κινητά! Αναφέρει πως τα κινητά είναι με χρέωση σταθερού και καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenind Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Παιδιά το triple play στα 30€ δεν δίνει δωρεάν κινητά! Αναφέρει πως τα κινητά είναι με χρέωση σταθερού και καλά Η χρέωση έχει στα κινητά έχει χρέωση σταθερού το λέει και εδώ http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova-3play-/3play/?gclid=CPLqj93T8MUCFUzItAodO0sAbA και το καλό είναι ότι παραμένει η τιμή σταθερή για πάντα . Τις 12 ώρες δωρεάν τις δίνει στο double play με 24,90 http://www.forthnet.gr/ServicesBasketForm.aspx?a_id=7797&gclid=COzSvLPU8MUCFQ_MtAod_kIAgg και είναι και αυτό για πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Ίσως έχει ρωτηθεί ξανά αλλά δεν βρίσκω απάντηση. Μετακινήθηκα σε άλλο χώρο και συγκεκριμένα από σύνδεση με wind σε σύνδεση με forthnet. Ξέρω ότι για την αποστολή μηνυμάτων με το Outlook πρέπει να βάλεις mailgate.forthnet.gr στο πεδίο outgoing mail. Το ερώτημα είναι που βρίσκεται το αντίστοιχο πεδίο όταν οι λήψεις και, κυρίως, οι αποστολές μηνυμάτων γίνονται μέσω gmail; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marduk132003 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Αυτές τι μέρες έχουν το εξής:με κάθε νέα αίτηση δώρο η εγκατάσταση ,το πιάτο,ο εξελιγμένος δέκτης αλλά και το HD για 18 μήνες.Επίσης με την αγορά των novasports δώρο τα novacinema!Τέλος δώρο για πάντα το on demand.Τώρα αν έχεις ήδη triple play κάνε αίτηση αλλού και θα σε καλέσουν από νοβα για νέα προσφορά! Που παίζει αυτή η προσφορά και σε τι τιμή, αν έχεις υπόψιν σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Που παίζει αυτή η προσφορά και σε τι τιμή, αν έχεις υπόψιν σου; Εδώ:https://eshop.nova.gr/nova3play#cash,29,26,19,22,4,2 Είναι στα 54,90 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate_7 Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Καλησπερα παιδια . Ενας φιλος μου εκανε αιτηση για συνδεση στη forthnet.Του εδωσαν το ρουτερ Technicolor TD5136 .Το προβλημα ειναι οτι οταν πηγε και τους ρωτησε ποιος ειναι ο κωδικος για να συνδεθει στο ιντερνετ , του ειπαν κατι πολυ περιεργο (τουλαχιστον για μενα) οτι τα καινουρια δεν εχουν κωδικο.Δηλαδη τι σημαινει αυτο μπαινει οποιος να ναι , και πως θα συνδεθει αυτος; Να σημειωσω οτι το παλικαρι δεν εχει καποιο υπολογιστη στη διαθεση του , θελει να μπαινει στο ιντερνετ απο κινητο και ταμπλετ. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Πάει να πει ότι δεν χρειάζεται κωδικό για να συνδεθεί το Modem στο Internet. Όσο αφορά τον κωδικό του WI-FI αυτός είναι πάντα γραμμένος κάτω από το Modem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Η κλήσεις προς fax και συναγερμό χρεώνεται ; Μιλάω για το 2play 24,90 ευρώ και το 3play 29,90 ευρώ. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forvad Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Η κλήσεις προς fax και συναγερμό χρεώνεται ; Μιλάω για το 2play 24,90 ευρώ και το 3play 29,90 ευρώ. Δες εδώ στη σελίδα 4 αναφέρεται για αυτό http://www.forthnet.gr/media/2play/forthnet_2play_price-list-2013.pdf ''2. Στην περίπτωση κάλυψης από το ιδιόκτητο δίκτυο Forthnet οι κλήσεις δεδοµένων (DATA), προς συναγερµούς & FAX δροµολογούνται µέσω αυτού και τιµολογούνται µε βάση τον ισχύοντα ειδικό τιµοκατάλογο. Η χρέωση για κλήσεις FAX & δεδοµένων (DATA) εξωτερικού είναι ίδια µε την χρέωση κλήσης ανά λεπτό ανάλογα µε την ζώνη που ανήκει η χώρα.'' Για περισσότερη βοήθεια μπορείς να απευθυνθείς στο Forthnet Support. http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=214 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 (edited) Παιδια καλησπέρα. Εχω Forthnet 24αρι και εκει που επιανα 12 mbps και κατεβαζα με 1.2MB/s εδώ και λιγες μερες, χωρις να εχω πειραξει τιποτα, η ταχυτητα πλεον εχει μειωθεί δραματικα. Συγκεκριμενα, δεν πιανω πανω από 5 mbps ταχυτητα και κατεβαζω με 550 KB/s. :worry: http://www.speedtest.net/result/4530923354.png Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει; Χαιδαρι μενω. Να επικοινωνήσω μαζι τους; Edited July 25, 2015 by ikgamsu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Παιδια καλησπέρα. Εχω Forthnet 24αρι και εκει που επιανα 12 mbps και κατεβαζα με 1.2MB/s εδώ και λιγες μερες, χωρις να εχω πειραξει τιποτα, η ταχυτητα πλεον εχει μειωθεί δραματικα. Συγκεκριμενα, δεν πιανω πανω από 5 mbps ταχυτητα και κατεβαζω με 550 KB/s. :worry: http://www.speedtest.net/result/4530923354.png Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει; Χαιδαρι μενω. Να επικοινωνήσω μαζι τους; Πάρε τηλέφωνο και δήλωσε βλάβη!Αν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα δεν δέχονται να το διορθώσουν απείλησε με φορητότητα εφόσον δεν έχεις δέσμευση!Μήπως έχεις αλλάξει κάτι στην συνδεσμολογία?Μήπως έβαλες κανένα νέο τηλέφωνο στο σπίτι χωρίς φίλτρο? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Πάρε τηλέφωνο και δήλωσε βλάβη!Αν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα δεν δέχονται να το διορθώσουν απείλησε με φορητότητα εφόσον δεν έχεις δέσμευση!Μήπως έχεις αλλάξει κάτι στην συνδεσμολογία?Μήπως έβαλες κανένα νέο τηλέφωνο στο σπίτι χωρίς φίλτρο? Όχι φιλε, δεν εχω πειραξει τιποτα απολυτως. Θα τους παρω τηλεφωνο λοιπον. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Από προσωπική εμπειρία (μου έχουν χαλάσει σπλίτερ σε γραμμές συγγενών και φίλων σε μικρό χρονικό διάστημα) αποσύνδεσε όλα τα τηλέφωνα, σύνδεσε μόνο το ρούτερ στην κεντρική μπρίζα και κάνε το τεστ με συσκευή συνδεδεμένη με καλώδιο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Σ υμφαιρει λετε να κανω την απλη οτε γραμμη μου και την νοβα με φουλ πακ με 45€ σε triple play?Οικονομικα σιγουρα γιατι βγαινει με 50€ αντι για 65€ που δινω τωρα αλλα το θεμα ειναι αν οι υπηρεσιες τους αξιζουν. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Αν ενδιαφέρεσαι για το υλικό που παρέχει η τηλεόραση μπορείς να πεις πως αξίζει. Λογικά θα πάρεις καλύτερη προσφορά από τον ΟΤΕ. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 (edited) Αν ενδιαφέρεσαι για το υλικό που παρέχει η τηλεόραση μπορείς να πεις πως αξίζει. Λογικά θα πάρεις καλύτερη προσφορά από τον ΟΤΕ. Μα εχω ειδη νοβα και λεω να το ενωσω με την γραμμη οτε για οικονομια αλλα οι υπηρεσιες ειναι καλες?Παντως οσα χρονια εχω νιβα εχω συχνα πριβληματα με το λογιστηριο! Η forthnet δινει voip? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 5, 2015 by impreza_sti Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Παιδια καλησπέρα. Εχω Forthnet 24αρι και εκει που επιανα 12 mbps και κατεβαζα με 1.2MB/s εδώ και λιγες μερες, χωρις να εχω πειραξει τιποτα, η ταχυτητα πλεον εχει μειωθεί δραματικα. Συγκεκριμενα, δεν πιανω πανω από 5 mbps ταχυτητα και κατεβαζω με 550 KB/s. :worry: http://www.speedtest.net/result/4530923354.png Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει; Χαιδαρι μενω. Να επικοινωνήσω μαζι τους; Επανέρχομαι μαγκες μου μετα από μερες. Αφου λοιπον τους τηλεφωνησα και τα ειπαμε (μεχρι και ότι θα φυγω τους ειπα...) κανανε κατι μεσω τηλεφωνου, τζιφος. Ηρθε τεχνικος, κοιταξε τα παντα, από καλωδιώσεις μεχρι και το splitter αλλάξαμε. Παλι τιποτα. Μετα ήρθαν τεχνικοι του ΟΤΕ να δουν τον κατανεμητή, 2 φορες. Η 2η φορα ηταν σημερα. Αλλαξαν κι εκει καποιο καλωδιο... Το αποτέλεσμα μετα από αυτά; Ιδου... http://www.speedtest.net/result/4559008955.png Εκει που νευριασα ηταν που μου ειπε ο τεχνικος του ΟΤΕ να μην περιμενω και τιποτα περισσοτερο, κι εκεινου λεει η ταχυτητα χαμηλη είναι στο σπιτι του. Το θεμα είναι γιατι να πληρωνω εγω 24αρι με 8mbps ταχυτητα; Κι αν αλλαξω παροχο, ποιος μου εγγυάται ότι θα εχω με 24αρι με 12mbps;;; Τι σκατα μπορει να συνεβη δηλαδή; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Επανέρχομαι μαγκες μου μετα από μερες. Αφου λοιπον τους τηλεφωνησα και τα ειπαμε (μεχρι και ότι θα φυγω τους ειπα...) κανανε κατι μεσω τηλεφωνου, τζιφος. Ηρθε τεχνικος, κοιταξε τα παντα, από καλωδιώσεις μεχρι και το splitter αλλάξαμε. Παλι τιποτα. Μετα ήρθαν τεχνικοι του ΟΤΕ να δουν τον κατανεμητή, 2 φορες. Η 2η φορα ηταν σημερα. Αλλαξαν κι εκει καποιο καλωδιο... Το αποτέλεσμα μετα από αυτά; Ιδου... http://www.speedtest.net/result/4559008955.png Εκει που νευριασα ηταν που μου ειπε ο τεχνικος του ΟΤΕ να μην περιμενω και τιποτα περισσοτερο, κι εκεινου λεει η ταχυτητα χαμηλη είναι στο σπιτι του. Το θεμα είναι γιατι να πληρωνω εγω 24αρι με 8mbps ταχυτητα; Κι αν αλλαξω παροχο, ποιος μου εγγυάται ότι θα εχω με 24αρι με 12mbps;;; Τι σκατα μπορει να συνεβη δηλαδή; :worry: Παρε οτε και ρωτα ποσο θα πιανεις.Αν σου πουν παραπανω φυγε! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Έχει κάποιος nova multiview να μου πει πως η συνδεσμολογία? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 (edited) Πεύκα ή αλλιώς Ρετζίκι. Μέχρι πριν 5 χρόνια που κάναμε την σύνδεση ταχύτατο. Τώρα πλέον έχει φεγγάρια που μετατρέπεται σε dial up. Έφερα τεχνικό ηλεκτρονικό και τον πληρώσαμε και 100 ευρώ το έφτιαξε το internet για 1 χρόνο και με splitterακια αλλά και πάλι το ιντερνετ είναι αργό. Μου ζήτησαν να αλλάξω router αγόρασα 4 και πάλι το ίδιο πρόβλημα. Άλλαξα κανάλια όπως μου είπαν αλλά η κατάσταση τραγική. 13 Αυγούστου στο speedtest συγχρόνιζα στο download απο 7 mbps μέχρι 0.7 mbps. Οπότε η λύση είναι προφανής φεύγουμε για οτε. Τρίτη παραλαμβάνω τα συμβόλαια και παω για 24mbps και απεριοριστα σταθερα+ote tv full pack+κλησεις στο εξωτερικό = 56 ευρώ τελική τιμή. Μου είπαν οτι κάνει spoffing το Macbook μου είπαν οτι φταίει ο καιρός και τα ντουβάρια του σπιτιού(δεν γνώριζα πως για να έχω καλό ιντερνετ πρέπει να ανατιναξω το σπίτι μου για να έχω μόνο τα καλώδια χαλκου) Η μαύρη αλήθεια είναι οτι κόντεψα να κάνω σεξουαλική σχέση με την forthnet κάθε βδομάδα 3,4 τηλέφωνα τους έπαιρνα για χαμηλό ιντερνετ. Ξενέρωσα να πληρώνουμε 24 να φτάνει στον βρόγχο 14 και στο σπίτι με wifi να κλειδώνω με χθεσινή ημερομηνία στα 4 mbps. Αντίο θα τους δω στην κόλαση να καίγονται χώρια τα λάθη που έκαναν από το λογιστηριο και μας χρεώνουν πάντα επιπλέον 30 ευρώ για και καλά χρωστούμενους λογαριασμούς(δόξα το Θεο έχουμε έναν τεράστιο φάκελο με όλα τα ποσά που τους έχουμε δώσει οπότε κλείνοντας θα τους τον παραδώσουμε), χώρια που ένα ολοκληρο καλοκαίρι κάτι παίχτηκε με το λογιστήριο τους και μας έκοψαν τα πάντα επειδή δεν ήρθε λογαριασμός και τους χρωστούσαμε 5,10 ευρω. Edited August 21, 2015 by tilaverboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Έχει κάποιος nova multiview να μου πει πως η συνδεσμολογία? Ξεκινούν δύο καλώδια από το lnb από ένα για τον κάθε αποκωδικοποιητή. Επίσης ένα καλώδιο από τον master στον slave (έξοδος από RF Out σε RF In). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Πήγα σε κατάστημα να πληρώσω τη νοβα και είδα μια γυναίκα όπου έλεγε ότι της χάλασε το ρούτερ.Τότε ο υπάλληλος την ανάγκασα να ανανεώσει τη σύμβαση για να της δώσει άλλο!Είναι αυτό σωστό? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Πήγα σε κατάστημα να πληρώσω τη νοβα και είδα μια γυναίκα όπου έλεγε ότι της χάλασε το ρούτερ.Τότε ο υπάλληλος την ανάγκασα να ανανεώσει τη σύμβαση για να της δώσει άλλο!Είναι αυτό σωστό? Περυσι και σε μας, μας αναγκασαν το ίδιο να κάνουμε και δυστυχώς ο πατέρας μου το δέχτηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Περυσι και σε μας, μας αναγκασαν το ίδιο να κάνουμε και δυστυχώς ο πατέρας μου το δέχτηκε Πολύ άσχημο!Εγώ στον ΟΤΕ όταν χάλασε το ρουτερ ήμουν εκτός συμβολαίου και δέχθηκαν τη δωρεάν αλλαγή χωρίς αναγκαστική ανανέωση!! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Πολύ άσχημο!Εγώ στον ΟΤΕ όταν χάλασε το ρουτερ ήμουν εκτός συμβολαίου και δέχθηκαν τη δωρεάν αλλαγή χωρίς αναγκαστική ανανέωση!! Με δουλεύεις? Εγώ φίλε μου στην forthnet πήρα χθες να ρωτήσω εαν υπάρχει πρόβλημα στα Ρετζίκι γιατί στο τηλέφωνο δεν ακούω μπιπ μπιπ αλλά χρρρρρ δηλαδή θόρυβο και πέφτει συνέχεια το internet και μόλις τους είπα σταθερό μου το έκλεισαν στα μούτρα. Οι άνθρωποι είναι 100% επαγγελματίες εγώ φταίω γιατί μάλλον θα ήμουν εριστικός και από την καλησπέρα μόνο που τους είπα. :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts