fantomas_ktm Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Η συμβουλη ειναι μια: Υπομονη! ;) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 (edited) Ναι μωρέ, κανά 500KB/sec παραπάνω στο download speed :p Ονομάστικα.. Γιατί εκτός από torrent και λίγους δυνατούς server δεν νομίζω οτι θα τα δεις και πουθενά αλλού τόσο έυκολα.. Δηλαδή αν κάνει ένα τέταρτο παραπάνω να κατέβει η ταινία θα χάσουμε 5 χρόνια από τη ζωή μας ε? Και αυτό στη καλύτερη γιατί υπάρχει το σενάριο να αυξήσεις ταχύτητα και να αρχίσουν οι διακοπές και οι αποσυνδέσεις.. Πρέπει να καταλάβετε ότι ο ρυθμός μετάδοσης που βλέπεται εξαρτάται πολύ από το κανάλι διάδοσης. Ο σκοπός και ο στόχος είναι μια σταθερή σύνδεση χωρίς λάθη στην μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να επιτευχθεί.. Αν υπάρχει απόσταση από το κέντρο (και συνεπώς απώλειες λόγω της απόστασης) ή κακή υποδομή (πάλι απώλειες) τότε τα λάθη που γίνονται (Bit Error Rate) είναι περισσότερα και υπάρχουν αποσυνδέσεις.. Γι αυτό η λύση είναι η μείωση ρυθμού. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα μια σταθερή σύνδεση με χαμηλά ping και ας θυσίαζα και κάποιες ώρες παραπάνω για το κατέβασμα ενός μεγάλου αρχείου.. και αν ειναι χαμηλες οι ταχυτητες ανεβαινεις και στο upoload ;) ???? Δεν κατάλαβα τι εννοείς.. Υ.Γ. Να αναφέρω οτι ουδεμία σχέση έχω με τηλεπικοινωνιακό παροχο :P Και φυσικά αν με ρώταγες πόσο bandwidth θα ήθελα θα σου έλεγα 50 gigabit απλά με τα σημερινά δεδομένα βολεύομαι και με λιγότερα. Edited May 30, 2010 by zafevolution Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Για το LINKSYS WAG200G Gateway τι γνώμη έχετε?:rolleyes: Εγώ πάντως όχι και την καλύτερη εκτός κι αν έχει πρόβλημα η γραμμή μου. Τώρα ας πούμε πετάει πριν κανά 2μισάωρο σερνόταν κι αναγκάστηκα να κάνω Reset.:X Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Για το LINKSYS WAG200G Gateway τι γνώμη έχετε?:rolleyes: Εγώ πάντως όχι και την καλύτερη εκτός κι αν έχει πρόβλημα η γραμμή μου. Τώρα ας πούμε πετάει πριν κανά 2μισάωρο σερνόταν κι αναγκάστηκα να κάνω Reset.:X εγω φιλε με το Linksys (παρομοιο με το δικο σου,δεν ειναι ασυρματο) δεν εχω το παραμικρο προβλημα και ειναι πολυ σταθερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 ???? Δεν κατάλαβα τι εννοείς.. τυπογραφικο.. upload εννοουσα ;) αν συγχρονισεις στα <10000kbps το upload σου θαναι καπου στα 512Kbps αν συγχρονισεις ομως >15000kbps το upload διπλασιαζεται στα 1024Kbps οποτε και πιο γρηγορο upload και μεγαλυτερο bandwidth ΥΓ τα νουμερα ειναι ενδεικτικα.. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 (edited) τυπογραφικο.. upload εννοουσα ;) αν συγχρονισεις στα <10000kbps το upload σου θαναι καπου στα 512Kbps αν συγχρονισεις ομως >15000kbps το upload διπλασιαζεται στα 1024Kbps οποτε και πιο γρηγορο upload και μεγαλυτερο bandwidth ΥΓ τα νουμερα ειναι ενδεικτικα.. Ναι ρε συ το κατάλαβα οτι εννοούσες upload:p Όχι δεν εχει σχέση το upload με το download.. Είναι ανεξάρτητα και σχετίζονται κυρίως με το κανάλι (καλώδιο) και πως μπορεί να γίνει η βέλτιστη ζεύξη με το εξοπλισμό που έχεις.. Στη ουσία είναι η πάνω και η κάτω ζευξη και λειτουργούν σχεδόν ανεξάρτητα ανάλογα το πως "ακους" εσύ το κέντρο και το κέντρο εσένα. Εγώ δηλαδή που συγχρονίζω στα 4mbit/s download θα έπρεπε να έχω 56kbit/s upload? :lol: Για την ιστορία στο upload έχω περίπου 1mbit/s. Υ.Γ. Επίσης να διορθώσω ότι με τον όρο bandwidth δεν εννοούμε το κατέβασμα αλλά το εύρος φάσματος του καναλιού. Edited May 30, 2010 by zafevolution Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 εμενα μου σχετιζεται και παρασχετιζεται.. λογω προβληματων στην γραμμη μοθ δεν συγχρονιζα τελευταια με σταθερη ταχυτητα. οποτε οτι επιανα σε download αναλογικα ειχα και σε upload. Εμπαινα με 6000/384kbps 12000/752 και 17000/1024 Στα καλα μου ημουν με 20000/1024 Δεν νομιζω να υπαρχει συνδεση με 4000/1024 η 22000/128 για παραδειγμα τωρα μπορει να λεμε και τα ιδια και να μη συννενοουμαστε. Εγω σου δινω νουμερα για να καταλαβεις ΥΓ για το bandwidth δεν αναφερα καπου οτι σχετιζεται με download Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 εμενα μου σχετιζεται και παρασχετιζεται.. λογω προβληματων στην γραμμη μοθ δεν συγχρονιζα τελευταια με σταθερη ταχυτητα. οποτε οτι επιανα σε download αναλογικα ειχα και σε upload. Εμπαινα με 6000/384kbps 12000/752 και 17000/1024 Στα καλα μου ημουν με 20000/1024 Δεν νομιζω να υπαρχει συνδεση με 4000/1024 η 22000/128 για παραδειγμα τωρα μπορει να λεμε και τα ιδια και να μη συννενοουμαστε. Εγω σου δινω νουμερα για να καταλαβεις ΥΓ για το bandwidth δεν αναφερα καπου οτι σχετιζεται με download Αυξάνεται και τα 2 επειδή δεν υπάρχουν απώλειες (καλό κανάλι). Όπως είπα και παραπάνω εγώ στο σπίτι μου έχω 4096/1024. Θέλεις φωτογραφία?:p Μπορείς να έχεις και 1024/1024 δεν αλλάζει κάτι.. Το 22000/128 είναι σχεδόν (για να μη πω σίγουρα) απίθανο γιατί υπάρχει μεγάλο χάσμα.. Δηλαδή δεν μπορεί να έχεις τόσο καθαρό κανάλι στη κάτω ζεύξη (22000) και τόσο χάλια στην πάνω ζεύξη (128). Στο κάτω κάτω και τα 2 από το ίδιο καλώδιο περνάνε. Για να σου δώσω να καταλάβεις πως περίπου λειτουργούν.. Είμαστε ο ένας απέναντι από τον άλλο και στη μέση ένας δρόμος (εγώ το κέντρο, εσύ ο υπολογιστής και ο δρόμος ανάμεσα μας το κανάλι το οποίο μεταβάλλεται τυχαία ανάλογα με τα αυτοκίνητα που περνάνε.) Αν σου μιλάω γρήγορα με ρυθμό (22000 mbit/s) και το κανάλι είναι καλό (δεν υπάρχουν αυτοκίνητα στο δρόμο και συνεπώς θόρυβος) τότε θα με ακούς και θα με καταλαβαίνεις. Αν όμως υπάρχει θόρυβος και συνεχίσω να σου μιλάω γρήγορα το σίγουρο είναι ότι θα χάσεις κάποιες λέξεις και αν μπορέσεις να τις καταλάβεις από τα συμφραζόμενα έχει καλώς αλλιώς θα χάσεις τη σειρά με αποτέλεσμα να χαθεί η επικοινωνία.. Αν όμως τη στιγμή που έχει θόρυβο σου μιλάω αργά (πχ 10000/s) τότε θα με καταλαβαίνεις καλύτερα γιατί θα χάνεις λιγότερες λέξεις και θα μπορείς ποιο εύκολα να βρίσκεις και τις χαμένες από τα συμφραζόμενα (error correction) .. Και στις 2 περιπτώσεις εσύ μπορείς να μου μιλάς με σταθερό ρυθμό (1024) που είναι έτσι και αλλιώς χαμηλός και να μην υπάρχει πρόβλημα.. Και εννοείται ότι μέσα σε αυτά παίζει και η μεταξύ μας απόσταση γιατί υπάρχει μια εξασθένιση λόγω απόστασης.. Ελπίζω να σου λύθηκαν κάποιες απορίες που μπορεί να είχες..:happy: Υ.Γ. Sorry για το σεντόνι!! :p Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Ειμαι 3 χρονια σχεδον, πελατης στο 2play. Αν τους στειλω email και ζητησω κανα wifi modem εχω καμμια τυχη?? αφηστε που εχω και δεκαδες disconnects καθε μερα και θεμα απο τη μερια μου δν υπαρχει. Η η γραμμη ειναι η το CL-110 αρχιζει να τα φτυνει.. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Ειμαι 3 χρονια σχεδον, πελατης στο 2play. Αν τους στειλω email και ζητησω κανα wifi modem εχω καμμια τυχη?? αφηστε που εχω και δεκαδες disconnects καθε μερα και θεμα απο τη μερια μου δν υπαρχει. Η η γραμμη ειναι η το CL-110 αρχιζει να τα φτυνει.. Δωσε στατιστικα γραμμης για αρχη. Αλλο router εχεις δοκιμασει, γιατι λες οτι τα φτηνει. Παντως δωρεαν router θα παρεις μονο αμα χαλασει το παλιο και ζητησεις αντικατασταση. Παρε τηλεφωνο για αν θες τη forthnet και πες οτι χαλασε το παλιο γινεται να σου το αντικαταστησουν δωρεαν. Αν σου πουν ναι, χαλασε το στην πραγματικοτητα και παρε το αλλο!! :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Ειμαι 3 χρονια σχεδον, πελατης στο 2play. Αν τους στειλω email και ζητησω κανα wifi modem εχω καμμια τυχη?? αφηστε που εχω και δεκαδες disconnects καθε μερα και θεμα απο τη μερια μου δν υπαρχει. Η η γραμμη ειναι η το CL-110 αρχιζει να τα φτυνει.. εμενα σε παρομοια περιπτωση περυσι τετοιον καιρο η φορθνετ δεν μου το αλλαξε,με εβαλε να παρω αλλο to siemens cl 110 με καποια σχετικη εκπτωση.:( :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 (edited) Δωσε στατιστικα γραμμης για αρχη. Αλλο router εχεις δοκιμασει, γιατι λες οτι τα φτηνει. Παντως δωρεαν router θα παρεις μονο αμα χαλασει το παλιο και ζητησεις αντικατασταση. Παρε τηλεφωνο για αν θες τη forthnet και πες οτι χαλασε το παλιο γινεται να σου το αντικαταστησουν δωρεαν. Αν σου πουν ναι, χαλασε το στην πραγματικοτητα και παρε το αλλο!! :p τι στατιστικα να δωσω σε καθε disconnect και reconnect αλλαζουν. Καποτε ημουν με 18500 βραχος μετα αρχισαν τα disconnect ζητησα μειωση στην ταχυτητα για σταθεροτητα και παλι τιποτα. Μια μπαινω με 8000Kbps και noise margin 15, μια με 3000!! και Noise margin 7!! αραια και που θυμαται την πραγματικη ταχυτητα καπου 16000Kbps μετα την μειωση και αθλια παλι χαρακτηριστικα γραμμης. Οτι ναναι :mad::mad: Μονο το attenuation Μενει παντα σε καλα επιπεδα γυρω στο 25 τωρα ας πουμε ειμαι σε αυτη τη κατασταση και με καποιο disconnect να εχει συμβει παλι γιατι λεει time online 44 λεπτα και εγω ελειπα απο το σπιτι κανα 4ωρα και το ειχα αφησει στα 9mbps κλειδωμενο.. Εν αναμονη του επομενου disconnect λοιπον... [ATTACH]16396[/ATTACH] Edited June 9, 2010 by fantomas_ktm Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Έχει κανείς εμπειρία από Forthnet Professional; Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 παιδες εδω στην πευκη (αθηνα) εχω προβλημα με την συνδεση μου. Εδω και 2 μερες δν εχω καθολου ιντερνετ! Τους παιρνω τους ξαναπαιρνω το ιδιο πραγμα μου λενε, '' περιμενουμε απαντηση απο το τεχνικο τμημα''. Τι μπορω να κανω,εχει εξαντληθει η υπομονη μου!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 παιδες εδω στην πευκη (αθηνα) εχω προβλημα με την συνδεση μου. Εδω και 2 μερες δν εχω καθολου ιντερνετ! Τους παιρνω τους ξαναπαιρνω το ιδιο πραγμα μου λενε, '' περιμενουμε απαντηση απο το τεχνικο τμημα''. Τι μπορω να κανω,εχει εξαντληθει η υπομονη μου!:mad: Να αλλάξεις πάροχο ίσως;:rolleyes: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diliger13 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 καλησπέρα, Εδώ και 4 ημέρες από περιοχή Δάσος Χαιδαρίου έχω πρόβλημα να πάρει IP το modem μου. Πήρα στο Customer Care μου είπαν να κάνω reset το modem (Thomson) αλλά και πάλι μόλις βάζω τους κωδικούς μου δεν συνδέεται. Μου εμφανίζει μήνυμα σφάλματος Disconnected by the user! Με ενημέρωσαν από το Customer Care ότι θα με καλέσουν από Δευτέρα (σήμερα δλδ) αλλά ακόμη τίποτα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ? Αν το πρόβλημα είναι παροδικό και περάσουν ημέρες χωρίς να έχω την υπηρεσία, μπορώ να κάνω κάτι για να μην πληρώσω το μήνα αυτό που έμεινα χωρίς Internet? Επίσης κάλεσα και 2η φορά για να επιβεβαιώσω εάν έχουν ανοίξει την βλάβη και η κυρία που με εξυπηρέτησε μόνο που δεν με έβρισε... Έτσι και αλλιώς μόλις κλείσω χρόνο θα κάνω διακοπή γιατί από ταχύτητες είμαι πολύ χαμηλά... Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Θα γράψεις φαξ ή email προς την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών ώστε αρχικά να καταγράψουν από πότε δεν έχεις internet και να προειδοποιείς ότι θα ζητήσεις να μην πληρώσεις για όσο δεν έχεις internet. Όταν τελειώσει η βλάβη τότε θα ξαναγράψεις για να ζητήσεις πίστωση της περιόδου. Στη forthnet χρειάζεται να επιβεβαιώνεις ότι έχουν καταγράψει την κάθε σου βλάβη γιατί μου έχει τύχει να δυσκολευτώ πολύ να αποδείξω εκ των υστέρων ότι δεν είχα internet. (με αυτά που κάνουν χάνουν για πάντα τον πελάτη) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 και ξανα τα δυσαρεστα με τη forthnet.. αποσυγχρονιζει κανεις αλλος σημερα σε Πειραια και τριγυρω???? :mad::mad: Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Καστέλλα μια φορά μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Αν και τους τελευταιους δυο μηνες αντιμετωπιζω συχνες αποσυνδεσεις τον τελευταιο καιρο εχουν περιοριστει σε 3-4 disconnects/μερα. Σημερα ειχα μονο δυο!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nice_kid Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Παλικαρια εγω ειμαι απο Ναυπλιο, και απο τις 2/6/10 ξεκινησαν οι ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ στο ασυρματο routrt Thomson V575 που εχω που αλλοιμονο αν το ξερει η μανα του. Τηλεφωνησα προχθες 4/6/10 στην Forthnet, στην τεχνικη υποστηριξη, και τους ειπα οτι εχω απο προχ8ες συνεχεια ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ-ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΙΣ και αν συνδεθει μετα απο κανα 2λεπτο-5λεπτο με ξαναΞΕΣΥΝΔΕΕΙ... Αυτος ο χαφιες στο τηλεφωνο κοιταξε την συνδεση μου (αλλοιμονο αν ενδιαφερθηκε να δει το προβλημα) και μου λεει σε λιγα λεπτα: **Μ'ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ** και τελικα εκλεισα το τηλεφωνο λεγοντας μου να το κοιταξω αυριο 5/6/10 και να δουμε πως θα εξελιχθει. Ε λοιπον ξημερωνει 6/6/10 και αυτην την στιγμη ακομα μου κανει ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ, και αν παρεις την τεχνικη υποστηριξη, σου λενε αυτες τις αηδιες: *ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΙΖΑ τηλεφωνο και router, ή ποσο μακρυα ειναι η μια πριζα απο την αλλη εαν ειναι σε ξεχωριστες πριζες και τα 2, ή βγαλτε το router απο την πριζα Α και βαλτε το στην πριζα Β να δουμε καποιες μετρησεις κλπ κλπ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΠΙΤΙ ΞΕΡΟΥΝ και να στα παιρνουν. Απο υπηρεσιες τιποτα. Γι'αυτο η ελλαδα ειναι ΜΕΣΣΑΙΩΝΕΣ πισω σε ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ και υλικα-φυσικα αγαθα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 (edited) εγω μετα το τραγικο 2ο μισο του Απριλη και ΟΛΟ το Μαη που ημουν σχεδον συνεχεια down τωρα εχει ψιλοηρεμησει. Με ταχυτητες οτι θυμαται χαιρεται καθε φορα.. Ειχε καιρο να αποσυνδεθει κ μου το εκανε 4-5 φορες σημερα σε κοντινα χρονικα σημεια και ειπα μηπως το ξαναπιασε τιποτα. manolog3 τα 2 disconnects δεν ειναι για να βαζουμε χαμογελακι διπλα. Αν και καταλαβαινω με ποια λογικη το εβαλες. ;) Εγω εχω αποφασισει αλλαγη παροχου παιδια. Εκεινο το διαστημα Απριλη-Μαη ηταν απαραδεκτο και δν μπορω να συνεχισω μαζι τους. Και πολυ εχω καθυστερησει την μεταπηδηση. Edited July 5, 2010 by fantomas_ktm Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nice_kid Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Για εδω Αργολιδα και συγκεκριμενα Ναυπλιο, οι μονες που αξιζουν σας ΥΠΕΡ-ΙΣΧΥ ειναι μονο οι OTENET + FORTHNET. Aλλα ααπο αυτα που βλεπω με την Forthnet ολο συνεχεια ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ-ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΙΣ μαλλον θα παρουν τον ΠΟΥΛΟ. Και θα επιστρεψω ΟΤΕΝΕΤ αναγκαστικα. Γιατι βλεπω η Forthnet δεν ΣΕ-ΒΕ-ΤΑΙ καν τον πελατη τους... και οσους ξερω θα τους αποτρεψω να συνδεθουν με FORTHNET, και εχω και μεγαλη μεριδα γνωριμιων εδω κατω... Και οχι τιποτα αλλο, μολις κανεις τηλεφωνικα αιτημα για διακοπη συνδεσης, σε ρωτανε κιολας για τον λογο που θελεις να διακοψεις κιολας... ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΑ... Τωρα πληρωνω λογω 2play καθαρα 39,90/μηνα δηλ 80€/διμηνο αλλα ετσι και δω οτι μπορω να πληρωνω λιγοτερα σε οτενετ παει εφυγα... και θα παρει τον ΠΟΥΛΟ Η FORTHNET που τις προαλλες υπερηφανευοταν που εφτασε σε ολη την ελλαδα 300.000 συνδρομητες, μην αρχισω και χωνω αγρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diliger13 Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Θα γράψεις φαξ ή email προς την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών ώστε αρχικά να καταγράψουν από πότε δεν έχεις internet και να προειδοποιείς ότι θα ζητήσεις να μην πληρώσεις για όσο δεν έχεις internet. Όταν τελειώσει η βλάβη τότε θα ξαναγράψεις για να ζητήσεις πίστωση της περιόδου. Στη forthnet χρειάζεται να επιβεβαιώνεις ότι έχουν καταγράψει την κάθε σου βλάβη γιατί μου έχει τύχει να δυσκολευτώ πολύ να αποδείξω εκ των υστέρων ότι δεν είχα internet. (με αυτά που κάνουν χάνουν για πάντα τον πελάτη) Αυτό που λες το κάνουν ότι σου πιστώνουν τα χρήματα για τις ημέρες που είχες δηλώσει βλάβη? Το γράφει κάπου στην αρχική σύμβαση? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Αυτό που λες το κάνουν ότι σου πιστώνουν τα χρήματα για τις ημέρες που είχες δηλώσει βλάβη? Το γράφει κάπου στην αρχική σύμβαση? Ευχαριστω Αρκεί να αποδείξεις ότι ήσουν χωρίς internet το διάστημα για το οποίο σε ενδιαφέρει να αποζημιωθείς με πίστωση στο λογαριασμό σου. Αυτό ισχύει παντού και πάντα σε ολόκληρη την αγορά. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts